Nagy piros jár Smallger kollégának a gyors ,egyszerű ,pontos üzletért !!!

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PROHARDVER! interaktív
Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG (olvasd el az 1. hsz-t)
Mit tehetsz ha átvertek, megkárosítottak (Jogi segítség, hogy feljelenthesd a csalókat)
Egyéni arckép OFF: felmérés, köszönet, vélemények kinyilvánítása kicsit lazábban
Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (olvasd el a téma összefoglalót)
Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ (olvasd el az 1. hozzászólást; fotóból nincs avatar)
Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok [Anonim topic - olvasd el az 1. hozzászólást!]
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » PROHARDVER! interaktív » Kivel érdemes üzletelni topic - Archívum III. (téma lezárva)Hozzászólások

Catch-ke
(újonc)
Piros pontot kérnék az alábbi üzletért: Samsung 470 series 64GB bmarkonak, megbízható, korrekt vevő.Köszönöm.

barti_
(újonc)
- Privát
- 2012-04-08 12:27:23
Piros pont Zsorzs1981 Úrnak, bizniszeltünk.
Xbox ONE---->The next Generation of Xbox
- Privát
- 2012-04-08 12:29:54

Tom Hardy23
(újonc)
ár a PIROS pont sixer66-nak egy telefonos bizniszért! Korrekt és megbízható partner : )
Tom Hardy23

gaben1117
(fanatikus tag)
Szeretnék pirosat kérni WeBDeeMo fórumtársnak, ezért az üzletünkért. Korrekt, ajánlom mindenkinek.
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=gaben1117&submit=

Firka30
(lelkes újonc)

gaben1117
(fanatikus tag)

akosakosz
(lelkes újonc)
Danika172-nek szeretnék kérdni egy pirosat ezért a biszniszért, korrekt vevő.
Köszönöm szépen és üdv!
Nagy piros pont teratti fórumtársnak.
Egy ASUS HD5870-es referenciakarit vettem Tőle, amely kifogástalan állapotban volt és van is, látható, hogy vigyázó kezek közt volt végig. Személyes találkozóval jött létre a biznisz, melynek részletei kalandosak. 
Csak ajánlani tudom az úriembert! 
HGyu
Xtreme 3D Team Hungary \ pretested 3570K és 3770K eladó, privátban a részletek \ 7855.94MHz CPU-Z valid \ Privátban szakmai kérdésre nem válaszolok. \ Sponsored by http://pcvizhutes.hu

miles.co
(újonc)
Lasy: piros pont, mert megoldotta a telefonos problémámat, és persze szimplán jóindulatból.
UP! neki! 
A privátot előbb észreveszem, mint az UP-ot! (a hirdetéseim addig élnek, míg le nem zárom, akkor is ha nincs up-olva)

Tockos25
(lelkes újonc)

Minko83
(újonc)
wesaaa kollégának piros pont jár, mert korrekt üzletet kötöttünk. Egy Sapphire 4870 512 MB-os videókártyát vettem tőle, jó áron. Minden rendben ment, megbízható üzletember 
Íme a hirdetése: VGA-kártya
[ Szerkesztve ]

mongo
(újonc)

balu72
(tag)
ismét egy pirosat tittooonak a Borderlandsér
Az a baj, hogy mégsem vágod, hogy mi a baj, vágod?!

tittooo
(újonc)
Kérek egy pirosat -secret- nek a Borderlandsér

xperia13
(újonc)

.bruszli.
(senior tag)

dankvics
(újonc)

kendeee
(fanatikus tag)
Egy pirosat szeretnék kérni csicsus kollégának vga hibás laptop hirdetésének gyors és korrekt üzlet lebonyolítása miatt. Meg persze azért is, mert a hirdetés 100%-ban tükrözte a valóságot.
Bálnabontás ma! Holnap halnap...CTRL+ALT+RESET...Dakota közmondás: Le kell szállni arról a lóról, amelyik megdöglött.

minolta5
(senior tag)
Piros pont jár [link] mgergo76nak a korrekt gyors vásárlásért.
[ Szerkesztve ]
NOKIA 808 PV Gyűjteményem! http://panasonictelefonok.5mp.eu Symbian örökké! Eladó cuccaim, köztük retro telefonok http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=minolta5&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
- Privát
- 2012-04-08 16:07:08
Szeretnék küldeni legalább egy piros pontod bundata kollégának ezért a bizniszért. Közben vettem tőle egy motort is..
. Az is ok. Házhoz is szállította, ami nem kis dolog, tekintve, hogy a köztünk lévő távolság 3 számjegyű kilométerben.
. Ezúton is köszi neki.
. Korrekt, pontos, megbízható ember.
Üdv:
Geller
(A topic karbantartói is megérdemelnének néhány pirosat, vagy ha az nem lehet, akkor valami jófajta sörikét..
Köszönet nekik is
.)
[ Szerkesztve ]
Honor is only one...

kendeee
(fanatikus tag)

vasii
(senior tag)
Küldenék egy pirosat i are robot -nak a kiváló rágcsálóért !
Gyors, nagyon korrekt!
Gamertag: hunvasi

Client
(kvázi-tag)
85EasyRider-nek jár a piros, egy XBOX kontrollert vettem tőle.
Ex - WaterLo

vinakos
(lelkes újonc)
^Clown-nak jár egy pirospont, ezért az üzletért Skate fólia. 2db-ot vásároltam, és minden nagyon simán ment. Korrekt, megbízható eladó!
- Privát
- 2012-04-08 16:57:49

alfaman512
(kvázi-tag)
Üdvözlet!
Egy nagy pirosat kérnék bevésni oller társunknak!
Vásároltam tőle egy pár valóban szép videoton hangfalat! Megbízható rugalmas partnert ismert meg a személyében! 
FONTOS A privátot vita esetén közzéteszem, így csak abban az esetben írj privátot, ha hozzájárulsz annak esetleges közzétételéhez!!!

DuDieHUN
(tag)

hossszú
(őstag)
zsolesz010 kap egy nagy pirospontot, komplett gépet vettem tőle, rendkívül segítőkész csak ajánlani tudom.
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin

zombei
(újonc)
[NeoNeander]-nek egy fekete pontot adnék.
[Ezt] az E-book olvasót szándékoztam megvenni tőle meg is egyeztünk az árában (ez 14 ezer forint lett volna) időpontot is megbeszéltünk másnapra , ezután két órával bejelenti ,hogy ő mégsem adja el ennyiért.

WeBDeeMo
(újonc)
(#35034) zsolesz010 válasza hossszú (#35031) üzenetére
- Privát
- 2012-04-08 17:35:24

zsolesz010
(senior tag)
Sziasztok!
Ezen üzlettel kapcsolatban kérnék egy nagy pirosat DuDieHUN fórumtársnak.
Gyors, pontos vevő.
SONY Xperia™ V & Xperia™ ray + LiveView™
- Privát
- 2012-04-08 18:52:33

Prof
(őstag)
Kérnék egy piros pontot Szente-nek a Maxtor 120GB HDD-m megvételéért
[ Szerkesztve ]

IDZ
(kvázi-tag)
- Privát
- 2012-04-08 19:12:25

richie900812
(őstag)
Kérnék egy pirosat 04ahgy kollégának mert nyélbe ütöttük ezt az üzletet. 100km-t letekert bringával érte megérdemli, hogy jó kártyát kapjon!
Szimpatikus, korrekt fórumtárs csak ajánlani tudom! 
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu

lipispan
(újonc)
Szeretnék kérni [normen82-nek] egy piros pontot [ezért] az üzletért!
[ Szerkesztve ]

lipispan
(újonc)
Szeretnék kérni vhunor-nak egy piros pontot ezért az üzletért!

tittooo
(újonc)

Robbantos
(lelkes újonc)
Szeretnék kérni egy pirosat noby kollégának a hihetetlenül korrekt üzletért! 
Róbert

Lunky88
(újonc)
Egy pirosat kérnék polgi803 kollégának, korrekt eladó, jóféle üzletet kötöttünk: ezt a processzorhűtőt vettem tőle.
A Magyar Postának meg egy fekete pontot, amiért nem ügyelnek jobban a csomagokra...
"Kicsit" piás lett a doboz (hála a jó égnek, csak az).
[ Szerkesztve ]
Guild Wars 2: Archanon.6039 ||| ~Dango, dango, dango, dango; dango daikazoku...~ ||| Whohhehhje. /,,/, (⌐■_■)
- Privát
- 2012-04-08 20:33:44