2013. május 21., kedd

(#32351) bambi33

bambi33
(lelkes újonc)

Szeretnék egy pirosat Trixx fórumtársnak, remek RAM-okat vásároltam Tőle, korrekt, megbízható!

Nem szeretem a hazug, inkorrekt embereket...

(#32352) polgi803

polgi803
(senior tag)

Sziasztok!

Szeretnék kérni JanR kollégának egy pirosat a kiváló minőségi termékért egy Corsair 600T Graphire Series White-ért,amit vettem tőle! Ajánlom bárkinek a kollégát! :R

"Bilicseltem már meg villámot, zártam már börtönbe mennydörgést..."

(#32353) PainKiller13

PainKiller13
(fanatikus tag)

Sziasztok. Kerekfej kollégának szeretnék pirosat kérni a 16 GB-s microSD-ért. Leteszteltem, nem hamis, nagyon zsír.

Pénzkeresés!!!! További infók a munkaügyi hivatalban.

(#32354) alufelni

alufelni
(tag)

Szeretnék kérni heyho21 kollégának egy piros pontot,memória üzletünk volt.
Megbízható,rendes eladó.

(#32355) totti60

totti60
(lelkes újonc)

kérek 1 piros pontot THoMZoNE nak ezért a termékért:
http://hardverapro.hu/apro/thomzone_net_c_turbo_sim_gevey_sim_iphone4-hez_es/hsz_1-50.html

(#32356) AdamTusz

AdamTusz
(újonc)

Piros pont jár [link] a korrekt üzletért [link] a megvásárolt Star Warsért

[ Szerkesztve ]

Ádám

(#32357) xperia13

xperia13
(újonc)

vinibalinek piros
http://hardverapro.hu/apro/sempron_le-1100_spartaaa_2755mhz_1_25v_2/hsz_1-50.html

Én is féltem ,amíg éltem!Még vissza jövök kisérteni!Szar ez az oldal mint a kakám!!!!Kurjááá kiiii

(#32358) Password válasza macko20 (#32348) üzenetére

Password
(lelkes újonc)

Kérnék pirosat macko20 részére.
Gyors ,korrekt ph-s.

Password

(#32359) zjanika

zjanika
(újonc)

Pirosat kérnék GAI kollégának, ezért az üzletért.
LEADTEK GeForce 6200TC videó kártyát vettem Tőle. Korrekt eladó!

Értékeld Te is az adás-vételt! Köszönöm!

(#32360) TheCif

TheCif
(kvázi-tag)

Szeretnék kérni egy jóféle piros pontot egzotikus nevű [Sunahunter] kollégának az alábbi üzletért: [link]

Köszönöm!

(#32361) WongFeiHong

WongFeiHong
(senior tag)

Kérnék egy pirospontot N-vidi-A nak ezért és a korrekt üzletért! :R

Magyar játékos fórumokat olvasva egy dologra jöttem rá,minél kisebb a videokártya,annál jobban fut az aktuális csúcsjáték :)

(#32362) GAI válasza zjanika (#32359) üzenetére

GAI
(Szakértő)
LOGOUT blog

Én is kérnék egy piros pontot zjanika fórumtársnak szintén ezért

http://3dfxcollection.atw.hu

(#32363) Oranos

Oranos
(tag)

Kérek egy pirosat ShERiFF91 kollégának ezért a vásárlásért!

Oranos felhasználónak 70 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! --- Power LED izzók eladóak garanciával. Spórolj akár 90% áramot a világításon!

(#32364) mmm13

mmm13
(újonc)

ezért az üzletért kérnék egy nagy pirosat neosipi kollégának

(#32365) huliganboy

huliganboy
(tag)

Piros pont Fecogame fórumtársnak a korrekt és gyors üzletért! Csak ajánlani tudom a gyorsasága és a korrektsége miatt!!

Üzenet - Válasz - - Válasz - Üzenet [Az hogy itt jártam nem jelenti azt hogy itt jártam;az android csodái]

(#32366) Kingcold

Kingcold
(kvázi-tag)

Nagy piros pont gabi123 [link] kollégának a türelemért, gyors és minőségi (ez: [link]) üzletért... :R :R :R

[ Szerkesztve ]

(#32367) pirintgabor

pirintgabor
(tag)

Jár a Pirospont BABETTA-X -nek a bizniszért :) Respect :R

Nyugi én nem adok "feketét" ha nem jönnél el esetleg a megbeszélt helyre vagy ha jegelem és lemondod...Amíg anyagilag nem ér kár addig nem tartom jogosnak a "feketét"...én sem okoztam anyagi kárt senkinek mégis van 2 ...

(#32368) Vasinger!

Vasinger!
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Piros pont jár balu72-nek, már harmadszorra vásárolt tőlem ilyen kupont. Továbbra is ugyanolyan megbízható, mint eddig. Csak ajánlani tudom. :R

Eladó Audio Technica ATH-M50S: http://t7.hu/0ewi

(#32369) bucihost

bucihost
(újonc)

nagy piros petei kollégának. az üzlet EZ volt. :R

Buci

(#32370) gh05t_hun

gh05t_hun
(újonc)

Üdv!
Kérnék egy hatalmas pirosat kisfer kollégának
az UT3-ért amit vettem tőle.
Gyors, korrekt, megbízható partner, csak ajánlani tudom

OCfüggő hardverkocka

(#32371) kriso666

kriso666
(újonc)

domperke-töl vettem ezt a samsung s 8300minden rendben zajlott ezért PIROS PONTOT érdemel :C köszönet érete

[ Szerkesztve ]

privátra illik válaszolni (http://terkeph.hangya.net/#47.494269593286276+19.063682556152344+15+p)asusP7P55d Pro+I7 860+Corsair - H60+Gainward GeForce® GTX 560 1024MB "Phantom"+2x4 gb corsair vengance+thermaltake 630w Berlin+CoolerMaster elite 370

(#32372) Calibra72

Calibra72
(fanatikus tag)

Piros pontot szeretnék kérni robick5 kollégának, ezért az üzletért. Pontos, megbízható üzletfél, ajánlom másnak is !!!

Nem értem a csalókat ! Tényleg csak pár ezer forintot ér a bőrük ??? Pirospontot adni nem szégyen,és viszonozni sem az !

(#32373) cidalain válasza buca84 (#31540) üzenetére

cidalain
(tag)

piros buca84-nek ezért

(#32374) neosipi válasza mmm13 (#32364) üzenetére

neosipi
(újonc)

Köszönöm, viszont kérnék egy pirosat a korrekt vásárlónak.

"Ne bocsátkozz csatába, ha győzelmed nem hoz semmit."

(#32375) rob_f

rob_f
(újonc)

Kissé megkésve szeretnék kérni egy pirospontot Tabdinak, ezért az üzletért :)

[ Szerkesztve ]

(#32376) gaabi777

gaabi777
(újonc)

Kérnék egy nagy Pirospontot lajbii-nak ezért az üzletért. Előreutaltam, másnap már nálam volt a teló! Nagyon készséges és korrekt eladó, csak ajánlani tudom. Köszönöm!

(#32377) stiflerr

stiflerr
(lelkes újonc)

Weaver kollégának szeretnék kérni 1 piros pontot eme kellemes winchester végett! Nagyon megbízható, korrekt eladó, csak ajánlani tudom mindenkinek!

stiflerr felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#32378) karakpecze21

karakpecze21
(őstag)

Tiszteletem!

Hatalmas piros pontot szeretnék kérni Rics22 fórumtársnak, mivel rendkívül nagy szaktudásával bizonyította, hogy ő egy nagyon kíváló szakember.Nagyon elégedett vagyok a munkájával, csak ajánlani tudom.

[ Szerkesztve ]

Innentől kezdve aki nem képes privát üzenetre válaszolni, annak ellenére hogy ő keresett meg valamilyen ügyben végleg tiltólistára teszem.

(#32379) stiflerr

stiflerr
(lelkes újonc)

Szeretnék kérni 1 piros pontot köszörü kollégának eme csodás Toshiba laptop miatt! Nagyon megbízható, korrekt eladó! Neki még előre utalni is merek =)

stiflerr felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#32380) o_tom

o_tom
(tag)

Szeretnék egy kövér PIROS pontot KonzolKartel kelégának. Az eladott terméke kiváló, a leírásnak teljesen megfelel.
Köszi :R

[ Szerkesztve ]

ÚÚÚAAAAÁÁÁHHHRRRRGGGGHHÚÚÚÚÚŰŰŰŰŰ /Chewbacca/

(#32381) csilisz

csilisz
(kvázi-tag)

Jár egy piros Kroni1 fórumtársnak ezért az üzletért. Ott volt korrekten, megbízható. :R

csilisz

[ Szerkesztve ]

(#32382) p1h3

p1h3
(lelkes újonc)

Jár a piros laolaj fórumtársnak a korrekt bizniszért, meg a gép mellé adott sok grátiszért ami egyébként nem is volt az üzlet tárgya. Kellemes meglepetésként csapódott az amúgy is jó vétel mellé sok használható apróság: a biznisz. THX!

Több mint 100 hirdetés csak pozitív értékelés! A becsület többet ér pár nyamvadt ezresnél!

(#32383) blst

blst
(kvázi-tag)

Pirospont FrozenRouse-nak ezért az üzletért!

(#32384) Bordoi

Bordoi
(őstag)
LOGOUT blog

Kérnék egy piros pontot mclaren-d kollégának.

ezért

:R

Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu

(#32385) torcsrent

torcsrent
(lelkes újonc)

Kérnék egy pirosat waithEard kollégának.

(#32386) Logicman86

Logicman86
(kvázi-tag)

Piros pont jár N_A_S kollégának, ezért. Minden rendben volt.

Lehetőleg törekedj a feltett kérdésekre válaszolni...

(#32387) vendettta

vendettta
(tag)

[Miamiquake]-nek szeretnék egy nagy PIROS PONTOT, mert volt egy cserénk, én adtam az órámat [Certina DS Podium] , ő pedig az [arany láncát]. Hibátlan pontos megbízható üzletfél.

A stílusomon senki ne próbáljon meg csiszolni, ha eddig nem sikerült senkinek...nektek sem fog:)

(#32388) Denniss

Denniss
(tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Diplomata fórumtársunknak ajánlok egy szép pirosat egy csomagnyi lemezüzlet rugalmas lebonyolításáért!

Köszönöm!

Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák

(#32389) iceman1988

iceman1988
(tag)

Piros pont jár
lacaboy27-nek ezért az üzletért. Gyors, rugalmas, megbízható eladó.

(#32390) JanR válasza polgi803 (#32352) üzenetére

JanR
(őstag)

Hatalmas PIROSPONT polgi803 kollegának!
Korrekt vevő, minden úgy történt, ahogy elmondta! Boltunk tárgya ez volt: [link]

Keep Calm and Keep Calm

(#32391) nightmare13

nightmare13
(senior tag)
LOGOUT blog

JuniorII kollégának szeretnék kérni egy pirospontot, korrekt, megbízható, és nagyon gyors partner. Egy Xbox 360 wireless and receiver szett volt az üzlet tárgya!

Az élet egy játék... De játszd keményen!

(#32392) Bogyóka18/2

Bogyóka18/2
(újonc)

pirospont tomika1989nek ezért a termékért korrekt eladó :R :C

(#32393) laolaj válasza p1h3 (#32382) üzenetére

laolaj
(fanatikus tag)

Köszönöm a vásárlást!

Jár vissza is a piros p1h3 számára. Nem az első biznisz volt, de úgy néz ki az utolsó. :) [link]

Minden jót! ;)

Danke
:R

Ha nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!

(#32394) joker93

joker93
(lelkes újonc)

Pirosat kérek Zsorzs1981 kollégának
ezért az üzletért.
Pontos és korrekt eladó. :)

Lehetetlen a fény sebességénél gyorsabban utazni és természetesen nem is célszerű, mert lerepülhet a kalapunk.

(#32395) AdamTusz

AdamTusz
(újonc)

Piros pontot kérnék Pinkcc kollegának a korrekt üzletért!

[ Szerkesztve ]

Ádám

(#32396) atiiika

atiiika
(újonc)

Pirosat kérnék grrpowa,-nak, ezért az üzletért! Korrekt partner!

[ Szerkesztve ]

(#32397) Cris99

Cris99
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pirosat kérnék Lord Dragon kollégának a Gigabyte K8100 billentyűzetért! :R

[White Thunder -my fully watercooled and modded gamingPC-][BF3: SkyS1gn][SONY Xperia Z + Xears XE 200Pro ...and the beat goes on and on!]

(#32398) Denniss

Denniss
(tag)
LOGOUT blog

Ismét egy pirosat kérnék Ezért az üzletért inv1sus fórumtársunknak, különösen a türelmes hozzáállásért nagy respect!

Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák

(#32399) bmwe30

bmwe30
(lelkes újonc)

Egy pirosat kérnék adamos x2 kollégának vettem tőle egy ASUS P5Q Deluxe alaplapot.

Minden rendben volt, a lap jól műxik ! :R

(#32400) tomika1989 válasza Bogyóka18/2 (#32392) üzenetére

tomika1989
(újonc)

És vissza is kérnék egy pirosat bogyóka18/2-nek időben ott volt a megbeszélt találkozón és korrektül a helyszínen fizetett.

A bocinak olyan bociszeme van, mint a légynek!

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.