2013. június 20., csütörtök

(#30851) misu

misu
(fanatikus tag)

Hy!

Recon kollégának ezért: [link]

Köszönöm!
:R

Szép napot!

Bye!

Bűn az élet.

(#30852) bercii

bercii
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Nagy pirospont albi1978 fórumtársnak ezért az üzletért!

Üdv

bercii

http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=bercii&submit= EMAIL: headset1000@hotmail.com TELEFONSZÁM: 06-20-543-1969

(#30853) fezlergabor

fezlergabor
(Ármester)
LOGOUT blog

Pirospont jár valko2500-nak, ezt a procit és ezt az alaplapot vette meg tőlem. Nagyon korrekt vásárló!

"Feel I was running an endless mile, Last candle burns and I'm dying inside, All of this will turn to ash, a change for a peace of mind!" /// PRIVÁTBAN NINCS ÁRAZÁS!

(#30854) Zsorzs1981

Zsorzs1981
(újonc)

kamad érdemel egy piros pöttyöt ezérta bizniszért.

(#30855) Exposure

Exposure
(újonc)

Pöttyöt kérek Kazu mesternek, ezért a hangmotyóért!

Köszi

Óvakodj az ökör elejétől, a szamár hátuljától és a NŐ minden porcikájától!!! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Exposure

(#30856) JaxonX

JaxonX
(újonc)

Hello

Piros pontot kérnék THomas007 kollegának ezért az üzletétért.
Korrekt,gyors vásárló!

(#30857) akosakosz válasza JaxonX (#30856) üzenetére

akosakosz
(lelkes újonc)

Hali!

Berylll fórumtársnak kérek szépen egy pirosat egy athlon II x3 440 eladásáért, külön említést érdemel korrekt eladói magatartása!

PeBala fórumtársnak pedig, egy asus 550 ti eladásáért. Bár megemlíthetett volna egy két-dolgot az az adás-vétel előtt, viszont az utólag felmerülő kérdésekben kifejezetten segítőkész volt, így jár a piros neki is.

(Mivel a hirdetések lejártak már, nem tudom őket linkelni, ezért elnézést kérek.)

Köszönöm szépen & üdv mindenkinek!

(#30858) Recon

Recon
(PH! addikt)

misu-nak kérek egy pirosat ezért az üzletért, korrekt vásárló! :R

(#30859) FefeeX

FefeeX
(PH! kedvence)

Jár a piros Imperator999 fórumtársnak a korrekt üzletért, ezt vásárolta tőlem

SC2 profile: http://eu.battle.net/sc2/en/profile/359830/1/FefeeX/; XBL profile:FefeeX

(#30860) <MZ/X>

<MZ/X>
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

nagyarpi felhasználó vett tőlem egy 2600-as processzor, minden rendben volt, pirosat kérnék.

[ Szerkesztve ]

Original's never fit - Socket 370

(#30861) malwy

malwy
(senior tag)
LOGOUT blog

themebuilder -től vettem egy Xears XE200Pro-t, minden simán ment, azonnali postázás, rengeteg információ. :R Megérdemel egy pirosat!

[ Szerkesztve ]

http://hardverapro.hu/apro/165_70_r14_4db_continental_nyari_4db_sportiva_teli/friss.html 2500Ft/db! augusztusban

(#30862) syn74x3rr0r

syn74x3rr0r
(újonc)

piros pont emer-nek ezért az üzletért: wifi
minden rendben zajlott

WebTárhely megoldás - http://www.tarhelymegoldas.hu

(#30863) themebuilder válasza billyjoe (#30826) üzenetére

themebuilder
(őstag)

billyjoe-nak is jár a piros pont a Xears-ért.

♫ Xears Bazár Számla/6hó Garancia! -> xears.com ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

(#30864) themebuilder válasza malwy (#30861) üzenetére

themebuilder
(őstag)

malwy-nak is jár a piros pont a Xears-ért.

♫ Xears Bazár Számla/6hó Garancia! -> xears.com ♫ Turbo Devices TD II/TD III v2/XE200Pro, XN1-2, Motion XMPro, Giant Force XGF500Pro, XR120Pro III/Resonance, iPhone 3/3GS/4 Headset href.hu/x/f41b ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

(#30865) Henry1990

Henry1990
(lelkes újonc)

Omegared megérdemli a piros pontot, korrekt, megbízhato vásárló.
a biznisz

„A sikert legtöbbször azok érik el, akik nem tudják, hogy a kudarc elkerülhetetlen.”

(#30866) cr33p

cr33p
(fanatikus tag)

Egy nagy pirosat kérnék lucky123 kollégának ezért az üzletért! Kicsit kalandos volt a tegnapi nap, meg fel is borultam az aluljáróban a találkahelyen ahogy kell, de minden rendben ment az üzlet lebonyolítása során.

"Ha most úgy volna pénzem, ahogy nincs, akkor én rárepülnék..."

(#30867) lucky123

lucky123
(újonc)

Nagyon korrekt pontos segítőkész partner cr33p ,jár a nagy piros pont++Csak ajánlani tudom vele való üzletelést++

(#30868) csizs

csizs
(fanatikus tag)

[z_istván] kollégának egy pirosat [ezért.]

[ Szerkesztve ]

(#30869) csebacsi

csebacsi
(újonc)

Szeretnék kérni egy piros pirosat oszi99 -nek csebacsi -tól ezért:
ide 20gb

(#30870) csizs

csizs
(fanatikus tag)

[dave666] pirosat kérek egy win2000 oprendszerért!

(#30871) todor5

todor5
(újonc)

Kérek egy piros pontot PS7A fórumtársnak a jó SDRAM-okért. Sajnos a "Hirdetést" már levette, így azt nem tudom belinkelni.

(#30872) parkasz

parkasz
(senior tag)

Kérnék egy hatalmas pirosat ezért a notebookért
-Kisember- kollégának. Korrekt és megbízható emberke, bátran ajánlom mindeninek a vele való üzletelést! :R

(#30873) gaba1

gaba1
(lelkes újonc)

Kérnék egy pirosat cilindrik kolegának ezért a telóért

Engem megtanitottak hogy válaszoljak, de csak akinek érdemes.

(#30874) Indy69

Indy69
(fanatikus tag)

Kérnék egy nagy piros pontot bmollszeptim
[link] ph tagnak ezért [link] nagyon korrekt üzlettárs :K

Asztalosként alap német nyelv ismerettel ,keresek társat vagy brigádot Ausztria,vagy Németországi munkához.

(#30875) Indy69

Indy69
(fanatikus tag)

Kérnék egy piros pontot csecse99 [link] ph tagnak ezért [link] nagyon korrekt és megbízható :K

Asztalosként alap német nyelv ismerettel ,keresek társat vagy brigádot Ausztria,vagy Németországi munkához.

(#30876) -Kisember- válasza parkasz (#30872) üzenetére

-Kisember-
(lelkes újonc)

Hello mindenkinek!
Kérnék én is parkasz fórumtársnak, óriás pirosat, nagyon megbízható csak ajánlani tudom mindenkinek.

[ Szerkesztve ]

Ha privit küldesz írd oda miről van szó!!!!! Itt gyorsabb 0620 515 3845

(#30877) Maci 1986

Maci 1986
(újonc)

Notebookbont –al kötöttem egy notebookra igen jó üzletet.
Gyors és rugalmas volt, továbbá 100% respect hogy teljes mértékben tudta tolerálni a kukacoskodásom.

Pirospontot neki!

(#30878) latya75

latya75
(újonc)

Hello

Piros pontot kérnék Lafayet kollegának!
Korrekt,gyors eladó!

[ Szerkesztve ]

(#30879) Fish41

Fish41
(újonc)

Kérnék egy pirosat TXT fórumtárs számára ezért a vásárlásért HÁZ ,nagyon korrekt ,bátran üzleteljetek vele! :C

Hívjatok ,úgy sokkal gyorsabb!!! Köszi, Fish (0620-320-5716)

(#30881) GIJ

GIJ
(lelkes újonc)

Sikeresen lezajlot [Landor] forumtársammal az [üzlet] csak ajánlani tudom mindenkinek.

Nagy piros pont.

[ Szerkesztve ]

(#30882) tooomas

tooomas
(újonc)

Nagy pirospont [petermattek] kollégának [ezekért] a kamerákért.

A forrasztópákának csak eggyik vége meleg!-Igenám de azt nem lehet látni!

(#30883) werdy

werdy
(újonc)

Nagy piros pont .:Vision:. fórumtársnak az Intel 160Gb SSD-ért. Korrekt, rutinos eladó.

http://www.werdy.hu | http://www.sidripalliance.com

(#30884) Oranos

Oranos
(tag)

Kérnék egy pirosat Rocko007 kollégának, ezért a pendrive vásárlásért!

Oranos felhasználónak 86 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! --- Power LED izzók eladóak garanciával. Spórolj akár 90% áramot a világításon!

(#30885) danikollar

danikollar
(senior tag)

Pirosat kérnék V60 fórumtársnak, innen vásároltam tőle ezt, megbízható korrekt eladó.

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=danikollar

(#30886) Kwisatz

Kwisatz
(lelkes újonc)

Nagy Piros Shanyy kollegának ezért a biznicért !!
Korrekt vásárló

[ Szerkesztve ]

(#30887) Cilindrik

Cilindrik
(tag)

Piros pont gaba1 fórumtársnak a kiválló üzletért.

Nokia E52 & Apple IPad Mini 4g 32 GB

(#30888) somé

somé
(őstag)

lalimano-nak egy nagy piros a VGA üzletért, kicsit nehezen indult, de korrekt volt, minden rendben.

Keleti blokk, nyugati oldal - balkáni pocsolya.

(#30889) Str8 sk8r

Str8 sk8r
(őstag)

...szeretnék piros ponttal jutalmazni egy nagyon korrekt, és igazán megbízható fórumtársunkat : zsolesz010-t... :K ...

...egy aranyos kis SSD-t vettem tőle, de nem ez volt az első üzletem vele, és bátran jelentem ki, hogy szó szerint öröm vele üzletelni... :R ...köszönet érte...

"...a lét határozza meg a tudatot,ha megiszod a lét,elszáll a tudat...másból van millió,de belőlem csak egy...előleg,majd utólag..."...×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×

(#30890) newface

newface
(újonc)

Piros pontot kérek max33 kollegának, ezért a sikeres üzletért. Megbízható újonc :D

(#30891) zsolesz010 válasza Str8 sk8r (#30889) üzenetére

zsolesz010
(senior tag)

Str8 sk8r fórumtársnak szintén jár egy pötty ezért.
Szegényt kicsit megutaztattam munka miatt, de egy rossz szava nem volt, sőt. Ahogy az eddigiekben, most is perfekt üzletet kötöttünk. :))

- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Notiram, CPU, VGA -> http://href.hu/x/92hg - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)

(#30892) Fecogame

Fecogame
(őstag)
LOGOUT blog

Piros pont jár harait és Speed(R) fórumtársnak, amiért antennát vettek tőlem. :R

16dBi Wi-Fi antennák ( Raktáron! ) --> http://goo.gl/D29Wz

(#30893) dome34

dome34
(lelkes újonc)

egy piros pont RepeatSector fórumtársnak a memóriákért (egy kicsit lassan érkezett meg az átutalást követően, de végül minden rendben volt)
üdv Attila

-Az a baj a világgal, hogy az okosok tele vannak kételyekkel, a hülyék meg holt biztosak mindenben. -Tényleg Főnök? Hát persze!

(#30894) sota81

sota81
(újonc)

Piros pont jár masterzs kollégának ezért az üzletért, és az apró félreértés rendkívül korrekt tisztázásáért.
Köszönöm.

Ettől a perctől most már bandatag vagy. Nincs visszaút. Már nem áll a régi csodatörvény, hogy Tom soha sem falja fel Jerry-t...

(#30895) tonyr

tonyr
(újonc)

nagy PIROS jár greenhead0 kollegának
a remek üzletért :R
minden kifogástalan volt, csak ajánlani tudom !

(#30896) greenhead0 válasza tonyr (#30895) üzenetére

greenhead0
(tag)

Én is kérek pirosat tonyr kollégának. Ezért az üzletért.

Ajánlom mindenkinek, nagyon gyors vevő és kapcsolattartó is.

(#30897) Euzkadi válasza Parkinzone (#30808) üzenetére

Euzkadi
(újonc)

Én is szeretnék Parkinzone fórumtársnak pirosat kérni az említett üzletért. Korrekt, gyors, kommunikatív vevő, ajánlom másnak is!

[ Szerkesztve ]

(#30898) nonee

nonee
(tag)

Netseft kollégával sikeres bizniszt bonyolítottam le,rutinos eladó,tudja mit akar .akvárium alkatrészt vettem tőle.ezért neki egy piros pontot javasolnék!

[ Szerkesztve ]

A futballban mindenkinek van véleménye, és mindenki ért is hozzá.Ha privátot kapsz,illik válaszolni!!!!

(#30899) cucupig

cucupig
(újonc)

Blindfish-től vettem egy játékot. Minden rendben lezajlott. Pirospontot érdemel. Kettőt is. :-)

(#30900) cucupig

cucupig
(újonc)

Vettem asuspc96-tól egy játékot. Minden rendben volt. Pirospontot érdemel.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.