pujaro18-nak szeretnék 1 pirosat ezért:
Házért
[ Szerkesztve ]
Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (olvasd el a téma összefoglalót)
Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG (olvasd el az 1. hsz-t)
Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ (olvasd el az 1. hozzászólást; fotóból nincs avatar)
Mit tehetsz ha átvertek, megkárosítottak (Jogi segítség, hogy feljelenthesd a csalókat)
Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok [Anonim topic - olvasd el az 1. hozzászólást!]
PROHARDVER! - abszolút kezdőknek [Olvasd el az 1. hozzászólást, mielőtt kérdezel!]

Nagym Pirospont Kisfundy(B) fórumtársnak[link](/B)
Ezért az üzletért.
[ Szerkesztve ]
A nyúl az egy igazi jellem. Ott ül a fűben, de akkor sem szívja!

Kérnék egy pirosat chissandre fórumtársnak a korrekt üzletért!
WWW.BG2.UW.HU

amdk7-nek kérnék egy pirospontot, egy ZTE fóliát, tokot és egy akksit vettem tőle, minden rendben volt az üzletelés során csak ajánlani tudom korrekt eladó! 
Nem állok azon a szinten retorikailag, hogy egy nővel vitázzak.
(#27009) olbaidhun válasza bartoktoma (#26949) üzenetére
Én is kérnék összesen 2db pöttyöt bartoktoma kollégának, méghozzá ezért. Ajánlom az "újonc tagot", korrekt . 
♞ olbaidhun.blogspot.hu ♞♞ sikfo.try.hu

soldierboy -nak kérnék egy pirospontot ezért az üzletért.
[ Szerkesztve ]

Pirospontot lőnék Devin92devin kollégának a franko FT01 es házért 
TELEFONSZÁM +36707031661 / Minden CSÜTÖRTÖKÖN 5-10-15 % kedvezmény annak aki aznap viszi ÉS telefonon keres meg !!! / ---------> HIRDETÉSEK http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=anizeu&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Pirosat adnék soldierboy-nak
Ezért az üzletért
Gyors korrekt megbízható! 
Samsung Galaxy ACE FÜGGETLEN! Dobozos fullos! 2 hátlap,bőrtok,memkari 4.1.2

[pockhome] kollégával üzleteltem...
(részleteket lásd a válaszomba)
Minden a megbeszéltek szerint zajlottj, ár neki a piros pont, ajánlással együtt!
Üdv: amdk7
Adataimat többé kevésbé az adatlapomon, illetve a személyigazolványomban találod meg. :)

Kérnék egy Pirosat [jancsiii] kollégának [ezért] az üzletért. Korrekt és gyors vásárló, én csak ajánlani tudom mindenkinek 

Inception [link] felhasználónak piros pont. Minden rendben zajlott az adás-vétel közben.
[ Szerkesztve ]

Kernek egy pirosat Dragonboy69 fórumtársnak ezért az üzletért!
Megbízható cserepartner, csak ajánlani tudom.
Mmmm nice info good info i love it

Jár egy piros tomic kollégának, egy FC VGA blokkot vettem tőle, tökéletesen megbeszéltek szerint zajlott minden

nem volt külön hirdetés feladva, csak fórumról jött az eladás mert neki nem passzolt kártyájára, ezért nem tudom külön linkelni a hirdetést
[ Szerkesztve ]

Megy egy piros roedie kollégának NB blokkot vettem tőle minden megbeszéltek szerint zajlott, előre küldte a blokkot is! 
[ Szerkesztve ]

Gazfickónak egy nagy piros pont a csodás Samsung Wave-ért!
Hirdetéseim: http://tinyurl.com/a2j7ers

Nagy-nagy pircsipontot kérnék [tomjee] fórumtársunknak ezért az [üzletünkét] Csak ajánlani tudom! 
[ Szerkesztve ]
Üzletelni csak korrektül szabad!...még jóhogy jó !!!...és milyen jó hogy jó!

Szeretnék kérni egy pirosat rutika956 -nak, akivel egy készülékházat cseréltem memóriakártyára.
Minden rendben ment, a kártyát 1 nap alatt megkaptam, csak ajánlani tudom!! 

Szeretnék Benito94-nek egy óriási pirospontot a gyors korrekt üzletért[link]

bundata szakinak jár a pirospont eladóként, ez volt az üzlet tárgya, az általam adott 22"-os csere monitort nem tudom linkelni, mert amikor megláttam a cuccot tudtam, hogy kell nekem 
A szaki házhoz jött, maximálisan rugalmas volt 
Eladó/Cserélhető cuccok: http://href.hu/x/dzq8 BIO köntös, Siemens C60 mobil, OKOStelefon tokok/fóliák (ZTE Grand X V970, Lenovo A789, ZTE Blade), MX31 mITX ház+FSP táp+kártyaolvasó+DVD-RW csak 15k, átalakítók/kábelek, 120mm-es ventirács

[Dencsze] kollégának egy pirosat kérnék a pontos, rugalmas [üzletkötésért], mint eladó! 
[ Szerkesztve ]

pn199 kollégát jutalmaznám egy pirosponttal, telefonom szoftverezésében segített 
[ Szerkesztve ]

én is kérném a pirosat [sipőőőc] -nek. a termék szintén megérkezett 1 nap alatt. csak ajánlani tudom! 
[ Szerkesztve ]

Piros pontot szeretnék érni gps76 kollégának, egy 8GB Samsung Class 10 microSD-t vettem tőle! Gyors, megbízható, korrekt eladó. A termék pedig tökéletes! 
Samsung Galaxy S2 - NeatRom Lite 4.7 XWLSS Jelly Bean 4.1.2

Piros pont
horiza1 tagtársnak a villámgyors korrekt üzletért! A pénz még oda sem ért, már küldte a terméket!
aquarius
(#27040) horiza1 válasza aquarius962 (#27039) üzenetére

Pirospont aquarius962nek a matricabizniszért.
Annyira korrekt,hogy 3 matricát bármikor INGYEN elküldök neki. Köszönöm 

sznorbii-tol vettem egy Samsung Champot
Minden rendben volt vel, szeretnek neki pirospontot adni

Pirosat szeretnék kérni kulturakutri kolleginának ezért a mario plüssért. Minden a megbeszéltek szerint zajlott. Bátran ajánlom 
[ Szerkesztve ]
Kávé?

Egy piros pontot kérnék yodamoda fórumtársnak, megbízható, gyors vásárló. 
[ Szerkesztve ]
Üdvözlettel: ClaydovE