Pirosat kérnék Borokafa kollégának. Az üzlet tárgya: 6750 Minden a megbeszéltek szerint, rendben zajlott, korrekt fórumtárs!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PROHARDVER! interaktív
Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (olvasd el a téma összefoglalót)
Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ (olvasd el az 1. hozzászólást; fotóból nincs avatar)
Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG (olvasd el az 1. hsz-t)
Mit tehetsz ha átvertek, megkárosítottak (Jogi segítség, hogy feljelenthesd a csalókat)
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » PROHARDVER! interaktív » Kivel érdemes üzletelni topic - Archívum III. (téma lezárva)Hozzászólások
Kérnék egy pirosat Steve(AMD) kollégának, mert vettem tőle egy DDC pumpát és minden jól ment. Korrekt eladó, minden a megbeszéltek szerint zajlott. 
Eladó tápegység, lakás: http://href.hu/x/hpj2

poj
(kvázi-tag)
- Privát
- 2012-01-26 10:43:47

colos890721
(tag)

counter87
(lelkes újonc)

Borokafa
(Szakértő)

makszi
(tag)
Szeretnék kérni egy pirosat [Szektamokus] fórumtársnak, [ezt]vettem tőlem, és tökéletesen működik! 

pikkubee
(kvázi-tag)
- Privát
- 2012-01-26 11:17:17

Szinesember
(újonc)
Egy nagy piros pont Wumpus tagtársnak, amiért ezt a szuper modemet elküldte nekem.
Szines

ssolitude
(őstag)
Egy piros pontot szeretnék kérni MontyCrew kollégának a gyors , korrekt üzletért, egy tripla radi volt a biznisz tárgya.
''If I could start again \ A million miles away \ I would keep myself \ I would find a way...'' from Hurt by Johnny Cash

adamos x2
(lelkes újonc)
Sziasztok
Kérnék egy nagy piros pöttyöt Antimatrix felhasználótársnak ezért a nagyszerű, jó árazott ram párért.
+ 
“Inkább csalódok, ha kell, naponta százszor is, minthogy állandóan bizalmatlan legyek mindenkivel, és az életet pokolnak tartsam, amelyben szörnyetegek élnek… Szeretek élni! És inkább legyen az életem örömteli, néha csalódással, mint elejétől végig boldogtalan, de csalódások nélkül!” (Müller Péter)

bélanéni
(őstag)

MontyCrew
(senior tag)

Matthisa
(tag)
Pirospontot kérnék peto.istvan kollégának a hibás tápért amit vásárolt. 
Korrekt vásárló. 
- Privát
- 2012-01-26 11:50:11

bmollszeptim
(fanatikus tag)

an0ny
(újonc)
piros pont sestertiusnak, megbízható vevő, ajánlom
lacko834

kukamatyi
(lelkes újonc)
kérnék egy nagy piros pöttyöt HansGruber1 kollégának,ezért az üzletért!
előre utaltam,és minden ok!
PÉNZT ér a véleményed(1-6 euro/kérdőív): http://www.marketagent.com/f.asp?RefUID=290279-----esetleg ingyenes pókerpénz: http://www.pokerstrategy.com/#u4B1NJ

LAZA-C
(újonc)

tarczali
(kvázi-tag)

Gabir
(kvázi-tag)
Üdv,
kérnék szépen 1-1 piros pöttyöt a felsorolt embereknek, valamennyien vásároltak, illetve én voltam a vevő.
- wolf8911 vett egy DDR modult
- degumentes tőle vettem egy VGA blokkot
- djcsike ő egy 12-es ventit adott el nekem
- lazarus666 1 db USB kábelre volt vevő
- varesz pedig SCSI adaptereket vásárolt.
Köszönöm mindegyikőjüknek!
Ami elromolhat, el is romlik, ami nem, az is! ( - Murphy bácsi után szabadon ) Privit hamarabb olvasom!

Nachtflug
(lelkes újonc)

NaLiN
(lelkes újonc)
Kérnék szépen én is egy piros pontot bmollszeptim kollégának. Érdemes vele üzletelni. 

Toma.ma
(lelkes újonc)

totyino77
(kvázi-tag)
hello JanR -nak [link] kérnék egy pirosat korrekt eladó vettem tőle agy cooler master 692 házat előrre is köszönöm
Mindíg jelezz vissza ha kell, ha nem ez a korrekt !!! totyino77 felhasználónak 35 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

radi8tor1
(MODERÁTOR)

eXtenSior
(újonc)

radi8tor1
(MODERÁTOR)

übiii
(kvázi-tag)

Wolf8911
(újonc)
Üdv!
Szeretnék Gabir részére egy pirospontot kérni, mert a minap vettem tőle egy Kingston DDR I-es 1024 MB-os RAM-ot.
"Nem volt, hanem lesz"
- Privát
- 2012-01-26 13:09:01

dexter8322
(újonc)
Sziasztok [blackvinyl] kollégának legyetek szíves nyomjatok egy piros pontot ezért a üzletért [link]

[ Szerkesztve ]
dex

Wolf8911
(újonc)
Üdv.
Én is kértem a pontot neked.
Mégegyszer köszi. Nagybátyám örült a RAM-nak 
Bocsi ezt nem ide akartam, hanem privátként Gabirnak.
[ Szerkesztve ]
"Nem volt, hanem lesz"

Depy
(újonc)
Üdvözlet fórumozók!
Kéretik pirospontot bevésni ezen a hirdetésen szerepelt üzlet korrekt lebonyolítása végett csizila fórumtársunk itteni virtuális ellenőrzőjébe 
Depy
''Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszercsak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel,csak te fexel a hátadon!''

kiskeke94
(lelkes újonc)

szijartg
(senior tag)

headway
(újonc)

Hojo
(újonc)

Skyline18
(lelkes újonc)
Egy nagyon nagy piros pontot szeretnek kerni ezert a microsim adapterert qky koleganak! nagyon korrekt elado!

Jamy01
(újonc)
Mehet a piros [Poo] kollégának a ["sok P1 ---> egy P4-ért"-üzletért] .... Korrekt, ajánlom!!!!
"Jamy01 felhasználónak 68 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"

bb.bocs
(senior tag)
- Privát
- 2012-01-26 13:45:34
bpasztor nak szeretnék egy pirost az ELADÓ ASUS F3SV notebook alkatrészek! notiból megvett zsanérok miatt.
Like! -> goo.gl/o1r6l
- Privát
- 2012-01-26 13:51:18

headway
(újonc)

kiszi07
(tag)
piros pontot bb_bocsnak sikeres üzletért korrekt.
ezt vásárolta meg!
[ Szerkesztve ]
Matricák eladók (Intel, Amd, Dolby, Saphhire,Gigabyte) apro/matricak_eladok_proci_lap/hsz_1-200.html

Csyppa
(senior tag)

csilisz
(kvázi-tag)
AppleInsider fórumtársnak szeretnék egy PH!irospont-ot kérni, ezért az üzletért! Pontos, és gyors volt!
Köszöntem! 
[ Szerkesztve ]
Üdv,
Piros pontot kérnék ezért az üzletért a jó vevőnek, bélanéni-nek.
Segíts magadon, mert az Isten megöregedett!