...
[ Szerkesztve ]
Ne a hangodat emeld fel! Tanulj meg jobban érvelni!
Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ (olvasd el az 1. hozzászólást; fotóból nincs avatar)
Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok [Anonim topic - olvasd el az 1. hozzászólást!]
Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG (olvasd el az 1. hsz-t)
Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (olvasd el a téma összefoglalót)
Egyéni arckép OFF: felmérés, köszönet, vélemények kinyilvánítása kicsit lazábban
Mit tehetsz ha átvertek, megkárosítottak (Jogi segítség, hogy feljelenthesd a csalókat)

...
[ Szerkesztve ]
Ne a hangodat emeld fel! Tanulj meg jobban érvelni!

Kérnék bejegyezni egy piros-pontot zsolt13 kollégának a Geil memória üzletért!
Megbízható, gyors, rugalmas. A termék pedig kiváló!
Köszönöm!

Kripo számára szeretnék egy pirosat, ez volt az üzlet tárgya. Korrekt, gyors partner volt 
WWW.PCLAP.HU - használt PC és számítógép alkatrész 6 hó garanciával!

Egy Nagy Piros pont a fantasztikus árért és kiváló VGA kariért-------------------->>> (psztiw)-nak

Sziasztok
Lec kollégának jár a pötty ismét az Alaplap+Prociért
Hétköznap 6-18ig dolgozom tehát telefonon keres.Ha valamit Hirdetsz Telefon számot vagy valami elérhetöséget adjál(Minek Hirdetsz akkor?)

Antaran kolléga gyors, pontos, korrekt vevő, pirospontot kérnék neki, ezt a 8600GT-t vette tőlem
BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> "Jelentkezz, Nyerj, és ha lehetőséged engedi, Ajándékozz Te is!" <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html

Piros pontot kérek ruti kollégának.
8600 GT grafkártyát vettem tőle. Készséges volt, és pontosan érkezett.
Instead of thinking rooting our phone, let's think rooting ourselves.

Egy pirosat kérnék[thema123]kollégának,[ezért] az üzletért 
Ha a cápa a tenyeredből eszik....................enni fog a lábadból is!!!
Szintén kérnék egy piros pontot mkRoland fórumtársnak! Minden a megbeszélések szerint zajlott! Mindenkinek bátran ajánlom! 
Xbox360 Gamertag: Roterhu

Malac012konak kérnék egy pirossat a korrekt üzletért!

SoundBird-nek kérnék egy pirosat a kíváló radiátorért

a PIROS pont Tl kollégának is jár ugyanezért az üzletért. Minden rendben volt.
http://pixelfirka.blogspot.com/

svidike fórumtársnak is jár a piros. Korrekt volt és nem húzta az időt. Megbízható partner. Single 12-es radit vett tőlem.

Destructo kollégának jár a piros pont a folyadékért.
Gyors, korrekt, és pontos eladó, ajánlom mindenkinek!

fuksza-nak egy pirosat a Bluetooth-ért

audi100td.kollégának kérnék egy pirosat,az üzleti hozzáállásáért és ezért a remek üzletért. Gyors ,rugalmas és megbízható.Bátran ajánlom bárkinek. Üdv 
[ Szerkesztve ]

Bufo bufo-nak viszont kérném a piros pontot a gyors és korrekt üzletért. 

Kérek egy piros pontot Ad-m részére, akitől előreutalva postával egy kiválóan funkcionáló átalakítót vettem! 
Z.

Piros pontot kérnék atom18-nak. Vettem tőle egy 26" monitort. Minden úgy volt ahogy irta, ajánlom mindenkinek!!!

Baksaattilanevű felhasználónak kérnék 1 piros pontot, turbo sim vásárlásáért, korrekt eladó hirdetést nemtudom már mellékelni. de ma ért ide a cucc

Zozoka73 is pirosat érdemel ezért az üzletért.
mielőtt üzletelnél valakivel: www.phmegbizhatosag.atw.hu

Kérnék egy piros pontot rocksteady kollégának ezért az üzletért. Korrekt vevő. Minden a megbeszéltek szerint történt. 
[Ha sikeresen zárult az üzlet dobj egy pirosat. Köszönöm.]

Én is viszont kérnék egy hatalmas piros pontot mezgag kollégának, a kifogástalan Acer gyönyörűségért, ami az üzletünk tárgya volt! Kifogástalan termék, mindenben a leírásnak megfelelően, gyorsaság, pontosság és szavahihetőség! Maximálisan ajánlom! Köszönöm!
cuccaim: http://aprod.hu/hirdetesek/user/1S3f/ - nézz be! :)

Kérnék egy szép nagy érett piros pontot sisi900 kollégának aki ezt a LG GSA-H55L DVD író vette meg tőlem! A kolléga előre utalt és rendkívül rugalmasan kezelte az üzletmenetet így mindenkinek csak ajánlani tudom a vele való üzletelést! 
„How can I change the world if I can't even change myself? I cannot change the way I am? I don't know, I don't know...” - Faithless - Salva Mea - http://www.youtube.com/watch?v=7aSVNLYMWjA

Kérnék egy nagy piros pontot Sareth kollégának akitől vásároltam előre utalva ezt a remek szinte vadi új terméket LG GSA-H55L (Lightscribe) DVD író profi termék profi eladótól,csak ajánlani tudom mindenkinek 
Ha privátot kapsz arra illik válaszolni,még akkor is ha nemleges a válasz !! sisi900 felhasználónak 130 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

Piros pontokat kérek bevésni az alábbi üzletekért:
-[Shim]-nek egy [x60s laptopot vett], korrekt megbízható partner.
-[davidian01]-nek, [ramokat vett], korrekt megbízható.
-[vacsape]-nek, egy HP nyomtatót vett.
-[kicsirigo7]-nek, [HDD-ket vásárolt], megbízható partner.
-[NagyVillany]-nak, [mikroprofesszorokat vásárolt], korrekt partner.
-[norbeee01]-nek, [szintén vett egy mikroprofesszort], megbízható partner.
-[Blackvinyl]-nek, [HDD-t cseréltem nála], mint mindig, korrekt rendes partner, megbízható.
-[delikat]-nak, [egy Dell töltőt vásárolt], köszönöm a türelmét, remek partner.
-[netsearc]-nak, [töltőket vásárolt tőlem], régi korrekt kolléga, megbízható.
-[s1st3m]-nek, [mikroprofesszort vett], korrekt partner.
-[strom77]-nek, [mikroprofesszort vásárolt tőlem].
[ Szerkesztve ]
Mi az? Kicsi, kerek és zöld? - Nagy fekete háromszög!

[Dermesztő]
nek kérek egy piros pontot
ezért:
[WD 5000AADS 500 GB 4ÉV GARANCIA!!!]
[ Szerkesztve ]
Üdv. DeMarquis.

Sziasztok! Manókának szeretnék kérni egy piros pontot. Megbízható, gyors, korrekt eladó. Az üzlet tárgya egy Xperia Play mobiltelefon volt.
Gaming is believing...
(#23695) Tothgera30 válasza SLIEDER (#23636) üzenetére

SLIEDER kollégának jár egy piros a fent említett üzletért. Korrekt, gyors megbízható.
"A pokol nem hely, hanem állapot" / "A valóság azoknak való akik nem bírják a kábítószert"

Szeretnék piros pontot adni nekik
audi100td ezt a procit vette tőlem
psztiw ezt az alaplapot vásárolta tőlem
Akiktől én vásároltam
Loresz-től ezt a procit vettem
Tudni kell megálni mert sosem jutunk a végére!!!!!
blasko92-Kollégának kérnék egy pirospontot ,ezeket a vízhűtő folyadékokat vette tőlem,korrekt,precíz vevő csakis ajánlani tudom!
"Folyaszd" egészséggel! 
OE-KVK

hundred eyes kollégának jár a piros pont a Delta tápért! Mindenkinek csak ajánlom, kellemes eladó!
stiflerr felhasználónak 50 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!