ocso részére nagy piros pont
Megbízható, korrekt partner ! 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PROHARDVER! interaktív
Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ (olvasd el az 1. hozzászólást; fotóból nincs avatar)
Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (olvasd el a téma összefoglalót)
Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG (olvasd el az 1. hsz-t)
Mit tehetsz ha átvertek, megkárosítottak (Jogi segítség, hogy feljelenthesd a csalókat)
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » PROHARDVER! interaktív » Kivel érdemes üzletelni topic - Archívum III. (téma lezárva)Hozzászólások

pump22
(újonc)

sephi
(PH! addikt)

Tamás24
(tag)

nubcsabee
(újonc)

Sanyibaaa
(újonc)
Helló!
Picur1992 kollégának ezért :[link] Kérek egy szép színű piros pontot!
Köszönöm.
Villanylevélben érdeklődj!! (vagy 20 480 97 20) Plagizáltam: "Az élet szomorú,de legalább a fizetésünk nevetséges."Ja! Ár nélkül hirdetett ill. lopott cucc nem érdekel!!!

(Bundás)
(PH! addikt)
- Privát
- 2012-01-20 11:01:32

envagyokaz
(újonc)

loczi1
(lelkes újonc)
üdv.
még nem lett jóváírva a pont a 22970.
Valamit rosszul írtam?
Igyekeztem semmit se kihagyni

nubcsabee
(újonc)

frőBácsi
(kvázi-tag)
Kérek szépen egy piros pontot macko20 fórumtárs részére a lefogató keretért cserébe. Elhozta az alkatrészt személyesen, rendkívül korrekt, megbízható üzlettárs, ajánlom őt mindenkinek.

mycsu29
(újonc)

mycsu29
(újonc)

csuha
(kvázi-tag)
docatomaxi95 -nek megy a piros ezért az üzletért!
Ez van... de nekem több kell, ez van... hát tegyél érte...

syler
(fanatikus tag)

Hgovi
(tag)
Kérnék egy pirosat vinikorn
kollégának-Ezért az üzletértTökéletes áru jó pénzért , ajánlom mindenkinek! 

Obi-1
(őstag)
merlinmester fórumtársnak kérek egy piros pontot a remek FSP táp miatt.
Only a Sith deals in absolutes.
- Privát
- 2012-01-20 12:11:11

Ivan Iljics
(újonc)

Mewryck
(kvázi-tag)
pirospont jár netseft kolegának a 13 led-es USB-s lámpáért,gyorsan lebonyolítottuk az üzletet,megbízható tag
...és úgy akarom élni az életemet, ahogy megálmodtam, nem pedig úgy, ahogy mások elvárják...

Bunyec
(kvázi-tag)
Szeretnék kérvényezni egy Nagy Piros Pontot Karambola Fórumtársnak az üzletünkért! Egy Bayonetta Játékot vásároltam tőle ps3-ra! Minden a legnagyobb rendben ment, mindenkinek bátran ajánlom! Nagyon Köszönöm még egyszer! 
()PS3, PSP, 3DS() Minden sikeres üzletet honorálok, kérlek tedd te is! PÜ-re illik válaszolni! marthyn felhasználónak 12 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!.: I'm Lightning... the Rain Transformed :.

szoki007
(fanatikus tag)

ptoma
(tag)
Üdv Kérnék egy pirosat Ivan Iljicsnek a jó üzletért
:D

kilincs89
(kvázi-tag)
Pirosat kérnék mycsu29 kollegának, ezért az üzletért, és a rugalmasságáért
Megbízhatóságom - http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kilincs89

salander
(lelkes újonc)
Szeretnék egy pirosat kérni nubcsabee-nak: remek vevője volt a videókártyámnak.

Blyan
(PH! nagyúr)
Pirosat kérnék Felhőnek a Halo Warsért, jó vétel volt, korrekt módon ment a dolog.
[ Szerkesztve ]
Lumia 920 PureView. Take blur-free photos every time. - iPhone 4s (gamertag Blyannn, GC blyan000)
- Privát
- 2012-01-20 13:10:48
vitezlejszlo-nak jár a piros pont, egy Scythe Himuro-t vettem tőle.
Gyors, és korrekt.Köszönöm szépen.
★☆★ E-hulladékot veszek !! Alaplapokat / Processzorokat / Ramokat / Kártyákat ★☆★ sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note II★☆★ 1 hónapja gép nélkül...★☆★
- Privát
- 2012-01-20 13:14:09
Szevasztok!
Stevewonder kollégának kérnék ismételten egy pirospontot. Vissza járó vásárló. Korrekt, üzletfél! Ajánlom mindenkinek! Egy FSP és egy LC Power tápot vásárolt!
Köszönöm!

netseft
(fanatikus tag)
Mewryck: piros pont 13 LED-es USB lámpa vásárlásáért.
Eladó cuccaim: http://picasaweb.google.com/sefteles/

jr.junior
(újonc)
Korrekt, pontos eladó, gyors posta! Szóval minden, ami egy jó üzlethez kell, egy helyen 
Kérnék egy piros pontot Sareth-nek ezért a termékért!
A termék Corsair Flash Voyager Mini
Mégegyszer köszi!
[ Szerkesztve ]

Felhő
(fanatikus tag)

nubcsabee
(újonc)
- Privát
- 2012-01-20 14:01:13

vitezlejszlo
(senior tag)
ch003067-nek jár a piros pont, egy Scythe Himuro-t vásárolt tőlem. Én postáztam kollega fizette, minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg vagyok elégedve 
Laca
"Az a tény kedves cousin, hogy a mi kis kópénk Tangonak hívja magát a Szamba országában, rögtön megvilágosítja számunkra, hogy mekkora nagy seggfej."

gazso007
(lelkes újonc)

gazso007
(lelkes újonc)
Mehet a piros matthewgold kolléganak ezért az alaplapért Pontos, megbízható ügyfél.
gazso007 felhasználónak 36 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

békabreki
(újonc)
Piros pont jár Vikingsanyi kollégának a korrekt,pontos üzletért
Lelassít,mint malackát a szembessssszél!!:) Könyörgöm ha kell valami a hirdetett termékeim közül akkor hivjatok!Nem véletlenül van telefonszám!:)

sonicqe2
(újonc)
Picur1992 megbízható partner, sikeresen elcseréltünk a telefonjainkat. Pirospontot érdemel a srác. :-)
Faber est suae quisque fortunae... , http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/ : öreg motoros vagyok a Ph-án, ellenőrizni lehet ;-)

BaKeSZ87
(senior tag)

musculus
(kvázi-tag)

ferofacee
(kvázi-tag)
Piros pont Toomy kollégának, ezt vásároltam tőle, minden a megbeszéltek szerint zajlott. 

szacsyka
(újonc)
Kérnék egy pirosat eneen80-nak ezért [link] Gyors, pontos, megbízható, korrekt, vevő.

blox
(újonc)
Piros: orkester --> [Viking XBOX360+FF14 PC játékokért].
[ Szerkesztve ]

Toomy
(senior tag)
Piros pontot kérek ferofacee fórumtársunknak! Ezt a videokártyát vásárolta tőlem. Minden a megbeszáltek szerint zajlott. megbízható vásárló! 
Autószereléssel, vizsgáztatással kapcsolatban lehet privátban érdeklődni! --- HIMIHUMI vizsga NEM MEGY!!! --- Telefon hétköznap 9-19-ig 06203115827 XI.ker / Százhalombatta
Ismét egy hatalmas PIROS pont ^Clown kollégának a matt Skate fóliáért! Gyors, pontos, kiváló minőség - mindenkinek ajánlom!
[ Szerkesztve ]
CM10 C3C0 ParanoidJelly 4.1.2.
Adamis -nak kérnék egy pirosat a ZTE Skate matt fólia vásárlásért - minden rendben zajlott, ahogyan szokott 
ZTE Grand X IN és Alcatel OT-995 / Telenor One Touch S Nillkin tok ELADÓ -> http://bit.ly/eLWpUo

kolynet
(újonc)