2013. május 26., vasárnap

(#18001) ClioRS

ClioRS
(senior tag)

Pirospont járSky88 fórumtársnak, korrekt, gyors, megbízható, minden rendben ment :K

Akinek privit írok az tiszteljen meg annyival, hogy visszaír!

(#18002) Treason

Treason
(újonc)

Szeretnék piros pontot kérni N3ST1C kollégának a rendkívül gyors és rugalmas üzletpolitikájáért amit ebben az üzlet ben tanúsított.

For the BIG deal

(#18003) daniele

daniele
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Pirosponttal jutalmaznám GIJ kollégát. Proci hűtőt cseréltünk (a hirdetést már levette). Nem jött össze a személyes üzlet így futárral küldte a csomagot és az én csomagomat is átvette a futár és leszállította neki. Minden gond nélkül zajlott. Korrekt, megbízható eladó. :R

[ Szerkesztve ]

(#18004) Zsorzs1981

Zsorzs1981
(újonc)

vwpolopg -nak kérnék egy piros pontot a memória vásárlásért!

(#18005) lujo10 válasza puchenko (#17944) üzenetére

lujo10
(fanatikus tag)

Egy nagy :)) pontot kérnék puchenko kollégának, ezért az üzletért.
Megbízható partner, csak ajánlani tudom.

Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!

(#18006) szicsa77

szicsa77
(újonc)

Sziasztok. Kérek egy piros pöttyöt tornadó nak ezért az üzletért.minden rendben volt,másodszor is! ajánlom mindenkinek:)

(#18007) V.T.CS.

V.T.CS.
(senior tag)
LOGOUT blog

kutyalany-nak szeretnék egy pirosat igényelni.
korrekt,pontos,megbízható. :R

(#18008) LeC válasza nbl2 (#17970) üzenetére

LeC
(PH! kedvence)

nbl2 kollegának küldenék egy pirosat a sikeres üzletért :R

◄► [Eladó Hardverek: www.LeC23.atw.hu] ◄► [06-20/520-48-93] ◄►

(#18009) Paul119

Paul119
(PH! addikt)
LOGOUT blog

*Szájber* kérnék egy nagy piros pontot ezért az üzletért korrekt pontos megbízható eladó:R

Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik

(#18010) DjVktr

DjVktr
(újonc)

Piros pontot szeretnék kérni barnassters-nek, ezért a remek SGS2-ért. Nagyon korrekt eladó!
Köszönöm! :R

Ha privátot írsz kérlek írd oda azt is hogy mivel kapcsoltban érdeklődsz. Köszi!

(#18011) morven

morven
(újonc)

Szeretnék két pirospontot kérni Sunsetjoy fórumtársnak, két olyan üzletért, ahol a meghirdetett árumat sikerült az Ő cuccaira elcserélni.

1.üzlet (2 GB microSD <-> 512MB DDR2-667)
2. üzlet (TP-Link router <-> 30GB Maxtor)

http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=morven&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#18012) vwpolopg

vwpolopg
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kérnék egy pirosat Zsorzs1981 kollégának ezért az üzletért!

(#18013) mitkov77

mitkov77
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szeretnék egy nagy pirosat calvin20 kollégának, ezért a hangkártyáért. Korrekt megbízható eladó.

CPU-VGA-SSD összehasonlító teszteket itt találsz http://www.anandtech.com/bench . Ezért feleslege újabb hozzászólást írni. Engem úgy tanítottak, hogy ha hozzám szólnak - kérdeznek, válaszolok. Ha írok egy privát üzenetet te is tedd meg ugyan ezt.

(#18014) Dylan70 válasza henter (#17973) üzenetére

Dylan70
(újonc)

Viszont pirospontot kérnék henter-nek! Fényképezőt vett tőlem (hirdetésen kívűl, ezért nincs link, de remélem, a pirost megkapja). Ilyen gyorsan még nem volt a számlámon a pénz!
Gyors, könnyű vele egyeztetni, nem beszél mellé, célratörő. Ilyen a jó üzletember! :R

(#18015) Újoncka válasza rooney8 (#17921) üzenetére

Újoncka
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

vissza is jár a piros korrekt eladókkal öröm az üzlet
rooney8
Nokia 5230

(#18016) alfa156

alfa156
(őstag)
LOGOUT blog

Szeretnék kérni egy Piros pontot Reibek Fórum társnak korrekt üzleti partner Ezt a laptopot vásárolta :K

Köszönet érte! :R

Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 709400131 Viberen is!

(#18017) Kobold190

Kobold190
(fanatikus tag)

Üdv, szeretnék kérni egy pirosat rascalyjo fórumtársnak, ezértaz üzletért. Nagyon gyors és megbízható emberke, csak ajánlani tudom mindenkinek!!! :R :R

(#18018) PonPon

PonPon
(senior tag)

fenixke-nek szeretnék kérni egy PIROSAT ezért az üzletért. személyes tali volt. minden rendben ment! köszönöm

[ Szerkesztve ]

(#18019) Ádyka válasza somé (#17770) üzenetére

Ádyka
(senior tag)
LOGOUT blog

somé -nak kérek egy pirosat. Előre utalt, akksit küldtem neki.

[ Szerkesztve ]

(4db) VARTA PROF 2700 mAh AA 3000 Ft!(4db) VARTA READY 2 USE 2100 mAh AA 2000 Ft!(4db) ENERGIZER EXTREME R2U 2300 mAh AA 2400 Ft!(4db) Varta Ready 2 use 800 mAh vagy Power 1000 mAh AAA 2000 Ft!

(#18020) jbush

jbush
(kvázi-tag)

Egy pirosért folyamodom phanfantom Kolléga részére az AMD procikért :R
Korrekt, villámgyors üzletkötő!

(#18021) Hamti

Hamti
(újonc)

sziasztok!

szeretnék kérni egy pirossat dr600 kollégának
ezért az üzletért táp . megbízható vásárló. köszi

ViewLoader Maxis EG Paintball felszerelés ELADÓ!

(#18022) envagyokaz

envagyokaz
(újonc)

Sziasztok!

soos94 kolleganak szeretnek kerni egy pirosat ezert a bizniszert, korrekt vasarlo.

_@/" _@/" _@/" _@/" _@/" _@/"

(#18023) rascalyjo

rascalyjo
(kvázi-tag)

Üzlet sikeresen létrejött http://prohardver.hu/tag/kobold190.html

http://hardverapro.hu/apro/geforce_8600_gts_pci-e/hsz_1-50.html

(#18024) phanfantom válasza jbush (#18020) üzenetére

phanfantom
(fanatikus tag)

Ugyanezek elmondhatóak jbush kollégáról is, jár neki a piros pont.

[ Szerkesztve ]

(#18025) Ramoss

Ramoss
(kvázi-tag)

Kérnék egy Piros pontot danih kollégának Fifa12key -t vásároltam tőle ,semmi probléma nem volt Gyors és megbízható!

Ramoss felhasználónak 24 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#18026) fenixke

fenixke
(újonc)

PonPon-nak kérnék piros pontot a 2x2 GEIL Value DDR2-ért. Korrekt türelmes és rugalmas eladó. Csak ajánlani tudom. :K

(#18027) dirtboy86 válasza phanfantom (#18024) üzenetére

dirtboy86
(újonc)

Szeretnék kérni egy pirospontot borg315 kollegának! Megbízható és öröm volt vele üzletelni!

(#18028) gothic20

gothic20
(tag)
LOGOUT blog

Egy piros pontot szeretnék adni HERR Z egy AMD Phenom II-es procit vettem tőle.
Korrekt megbízható eladó.

Nietzsche: "Az ellentmondás elviselésének képessége nagyfokú kultúrára vall."

(#18029) fenixke

fenixke
(újonc)

Insectke-nek kérek piros pontot a Nintendo Wii-ért. Korrekt és rugalmas eladó. Csak ajánlani tudom.

(#18030) pn199

pn199
(senior tag)

Ágógreen felhasználót nagy piros ponttal jutalmazom ezért az üzletért . Nagyon korrekt mód feladta , szépen becsomagolva a hibátlan hirdetett terméket. Nagyon örvendek a csomagnak és a tartalmának is. Csak ajánlani tudom, korrekt üzletfél!

Matykooo felhasználót is piros ponttal jutalmaznám Nokia e71 üzletünk során előre utaltam neki és időben megjött a csomag. Korrekt felhasználó, jó áron minőségi terméket hirdetett. Csak ajánlani tudom. Szépen becsomagolva, hibátlanul érkezett meg a csomag! Ajánlom!

(#18031) petivagyok

petivagyok
(kvázi-tag)

nagy piros pötty jár danih kollegának a villámgyors üzletért :C úgyérzem lesz még 1-2 üzletem vele :))

[ Szerkesztve ]

Japán tudósok megállapították hogy a hideg sör rákkeltő hatású. Ugyanis amikor ráöntötték egy alvó rákra az rögtön felébredt!

(#18032) Ágógreen

Ágógreen
(tag)

pn199
kollégának pirospont ezért az üzletért:
LINK

postai baki ellenére türelmesen bevárta a csomag kiszállítását

[ Szerkesztve ]

(#18033) allein

allein
(senior tag)

Piros pontot szeretnék kérni mitkov77 társunknak,ezt a ventit vásároltam tőle.Korrekt,,precíz,ajánlom mindenkinek.

Ha rejtett számmal hívsz nem veszem fel!!! Posta is van, csak előreutalás esetén!!!

(#18034) toyone

toyone
(őstag)
LOGOUT blog

Pítőr-nek kérnék egy pirosat ezért. Gyors,pontos, korrekt üzletfél volt. Ajánlott.

x3dth | MSI | Biostar | "Hogyan különböztetnéd meg az álomvilágot a valóságtól?" | Life's better in boardshorts.

(#18035) Hgovi

Hgovi
(tag)

Kérnék egy pirosat jeni-nekEzért az üzletért

(#18036) gabo9201

gabo9201
(senior tag)
LOGOUT blog

gefffry kollégának is jár a piros :)

Intel hűtőt bizniszeltem vele. Minden a megbeszéltek szerint zajlott, ezúton is köszönöm neki :R

Megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=gabo9201

(#18037) Angerfist02

Angerfist02
(lelkes újonc)

Nagy piros pontot kérek [Bici676 fórumtársnak]
[Gyors és korrekt üzletért]

Utánvételes postával oldódót meg az üzlet, csak ajánlani tudom

(#18038) kisgreen

kisgreen
(újonc)

whiskyman kollegának kérek egy Nagy piros pontot,akorrekt hozzáállásért,ebben az ügyben:

http://hardverapro.hu/apro/notebookok_tapcsatlakozo_reszenek_javitasa_asus_fu/hsz_1-50.html

Egy Fujitsu notebook gépet hozott,hozzám és nagyon rugalmas volt a javítással kapcsolatban.

Bárkinek ajánlani tudom nagyon jó,korrekt partner.

kisgreenszerviz

A hulladék is érték ... de mennyire ha ért hozzá az ember ! Komoly betegség után újra vagyok, de csak délután tudok mozogni. kisgreen

(#18039) imp00

imp00
(kvázi-tag)

Újabb sikeres üzlet jött létre Iceakos kollégával.
Ismét jár a piros :))

(#18040) kisgreen

kisgreen
(újonc)

dárenbézer kollegának is kérnék egy Nagy piros pontot,ezért :

http://hardverapro.hu/apro/vennek_hibas_rossz_notikat/hsz_1-50.html

egy Hp nc 8230-as hibás notebookot vett tőlem,és nagyon korrekt áron vette meg.

Csak ajánlani tudom mindenkinek,korrekt jó partner.

kisgreenszerviz

A hulladék is érték ... de mennyire ha ért hozzá az ember ! Komoly betegség után újra vagyok, de csak délután tudok mozogni. kisgreen

(#18041) matykooo válasza pn199 (#18030) üzenetére

matykooo
(tag)
LOGOUT blog

pn199-nek, nagy piros, a Nokia E71 bizniszért! :)

''a walesi srác aki legenda lett''

(#18042) Iceakos válasza imp00 (#18039) üzenetére

Iceakos
(lelkes újonc)

Részemről is öröm volt az üzlet mp00 kollégával. Kérnék egy pirosat neki. Köszönöm.

IceAkos - www.livekodok.com

(#18043) Plero

Plero
(kvázi-tag)

kérnék 1 pirosat dr600-nak ezért

"Olyan nincs, hogy nincs" + www.plenter.atw.hu

(#18044) Carlas válasza D-Roy (#17722) üzenetére

Carlas
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Piros pont D-Roy-nak, vissza is ezért.

Értékelés: 13 pozitív , 0 negatív

(#18045) DonToni

DonToni
(tag)
LOGOUT blog

Egy piros pontot kérnék HoReSz1975 -nek, ezért az i7-920 -as vásárlásért!
Előre elküldtem a pénzt, nem volt semmi gond!
Rugalmas és megbízható, ajánlom másoknak is a vele való üzletelést.

Köszönöm!

-Anti-

(#18046) Karambola

Karambola
(újonc)

Egy szép nagy piros pontot szeretnék kérni Ricsi-88 fórumtársnak, akitől innen vásároltam egy 3DS játékot, maximális megelégedéssel !!! Remélem még üzletelünk !

Értékeléseim az oldalon: MONGOOSENX71 acc.= 44+/0- (ezt 2011 -ben feltörték, letiltottam), KARAMBOLA acc.= 61+/0-

(#18047) ::Trunks::

::Trunks::
(senior tag)

Piros pont Sunsetjoynak!
Egy Sata átalakítót vettem tőle! Nagyon korrekt csávó!
Kvázi tag ellenére,csak 1 pozitívja van,bár mindenkinek ilyen üzletfeleket kívánnék! :R

[ Szerkesztve ]

(#18048) Karambola

Karambola
(újonc)

Egy szép nagy piros pontot szeretnék kérni Ricsi-88fórumtársnak, akitől innen vásároltam egy újabb PS3 játékot, maximális megelégedéssel !!! Remélem még üzletelünk !

Értékeléseim az oldalon: MONGOOSENX71 acc.= 44+/0- (ezt 2011 -ben feltörték, letiltottam), KARAMBOLA acc.= 61+/0-

(#18049) Narkee

Narkee
(újonc)

Kap tőlem is egy pirosat beldeczki a korrekt üzletért!

(#18050) Karambola

Karambola
(újonc)

Piros pontot kérek stuntman fórumtársnak, akitől egy PS3 játékot vásároltam innen: [link]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.