Kérnék egy nagy pirosat, MrCsiT kollégának, készséges, korrekt, gyors eladó, ajánlom mindenki figyelmébe.
Gigabyte GTX 460 OC 1GB videókarit vettem tőle. 

a privire illik válaszolni....
Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok [Anonim topic - olvasd el az 1. hozzászólást!]
Megváltozott nevek és email-címek [e-mail cím visszaállítás megoldása az 1. hsz-ban]
Moderátort keresek az APRÓHIRDETÉSEKHEZ! [Anonim topic, olvasd el az 1. hsz-t!]
Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ (olvasd el az 1. hozzászólást; fotóból nincs avatar)
PROHARDVER! - abszolút kezdőknek [Olvasd el az 1. hozzászólást, mielőtt kérdezel!]
Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (olvasd el a téma összefoglalót)
Mobilarena észrevételek, hibák, javaslatok (az oldallal kapcsolatban)
Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG (olvasd el az 1. hsz-t)

Kérnék egy nagy pirosat, MrCsiT kollégának, készséges, korrekt, gyors eladó, ajánlom mindenki figyelmébe.
Gigabyte GTX 460 OC 1GB videókarit vettem tőle. 

a privire illik válaszolni....

Pirospontot érdemel binor91 kolléga a lenovo s205 -ért.
nem veszünk semmit

Üdv.
Blabcsi fórumtársunk megérdemli a pirosat.
Megbízható, korrekt partner.
Előre utalta a pénzt, és vett tőlem 2 hűtőbordát ezek közül
Minden a megbeszéltek szerint történt.
Ajánlom mindenkinek az adás-vételt vele!
[ Szerkesztve ]
-- Be Quiet! - Pure Power 350W 5990 Ft --||| D-Design - www.facebook.com/dulicsekdesign ||| 188+/0- \\ Ha véletlen nem válaszolok , dobj még egy privátot

Sziasztok!
Szeretném ha elkönyvelnétek egy piros pontot gyuszmo1-nek! Egy Samsung memóriamodult vásároltam tőle.
Tökéletesen megbízható!

Nem tudom, hogy melyik a rosszabb! Egy almafa árnyékában üldögélni és friss almát ropogtatni vagy egy cukrászda kirakata előtt ácsorogni és csorgatni a nyálunkat a finom újdonságokra!?

Én is kérnék egy pirosat zjanika kollégának ugyanezért az üzletért!
Köszönöm a vásárlást, sok sikert a géphez!
Soha ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!

[gryos0228] -nak kérnék 1 piros pontot [ezért].
Korrekt volt, és jó minőségű cuccot adott el nekem 
x360 player ^^

mindenkinek ilyen vevőt kívánok!!! egy nagy PIROS PONT Dick81-nek,megbízható üzleti partner. 
[ Szerkesztve ]
"Doktor úr – mondja a páciens –, mostanában olyan bizonytalan vagyok. Vagy mégsem?"

Az alábbi hdd-ért köszönet petrelli86 fórumtársnak. Kérnék neki beírni egy piros pontot!

Pirospont c20xe fórumtársunknak ezért a bizniszért!

lefkosia részére adok egy piros pontot. Ezt a merevlemezt vettem tőle, hibátlan a termék, ahogy hirdette is. Adásvételnél korrekt, segítő kész volt, a terméket el is hozta! 
Eladó termékek, főleg hardver, garanciával: www.adokveszek.eu
ironbed kollégának jár egy piros, ZTE Blade fóliákat vásárolt tőlem. 
ZTE Grand X IN és Alcatel OT-995 / Telenor One Touch S Nillkin tok ELADÓ -> http://bit.ly/eLWpUo

Gianni27nek jár a pirospont a Sapphire HD6870-es kártyáért.
Gabanak jár a pirospont ezért a HDD-ért.

[sfshad] kollégának nagyon nagy piros a remek ramokért,a gyorsaságáért,hozzá állásáért!
Üzlet tárgya : [G.Skill F3 8gb DDR3]
[ Szerkesztve ]

Kedves Emberek.
Szeretnék egy (esetleg kettő) piros pontot sinkol felhasználónak kérni, és egyben adni az alábbi adásvétel lebonyolításáért:
EliteBook 6930P
Remek üzleti partner!

[ Szerkesztve ]

Piros pontot kérek szépen waporka fórumtársnak, ezért az üzletért.
Korrekt, megbízható partner 
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT ( N E M POSTÁZOK!! ) Clavis / Windows rendszergazda állást keres, részletek privát üzenetben vagy telefonon. //D3 - Trier (Prophetor Freezer , Trierhunter DH)

Kiváló ajánlás:
^Clown: piros pont, gyors, korrekt ügyintézés. Mindenkinek tudom ajánlani.
Ebből a hirdetéséből vettem tőle egy Core2 Duo matricát.
[ Szerkesztve ]

tolmik -nak jár a pirospont, egy Core 2 Duo matricát vásárolt tőlem. Minden gyorsan és korrekt módon zajlott, bátran ajánlom!
ZTE Grand X IN és Alcatel OT-995 / Telenor One Touch S Nillkin tok ELADÓ -> http://bit.ly/eLWpUo

Kérnék egy Piros pontot morven -nek a TV Tunerért!
Ezúton is szeretném megköszönni neki az üzletet!! 
(#15029) AppleInsider válasza Drawain (#14787) üzenetére

animatrix11 Ph társnak kérnék egy pirosat, egy külső merevlemezt vásároltam tőle! Korrekt eladó! Bátran ajánlom!
Üdv! Csabee.
Pirospont Rolesz92 úrnak a tőle vásárolt G25-ért.
ui.: kicsit tisztább is lehetne 
"azt mondta reggel a rendszer, hogy adjak meg új jelszót. Beírtam, hogy faszom, erre kiírta, hogy túl rövid ..."
Szeretnék kérni egy nagy piros pontot lezso6 Házigazdának nagy örömmel vettem hogy megtisztelt minket és egy x61 Tablettal lett gazdagabb!
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 06/709400131
Kérnék egy hatalmas pirospontot connection_ fórumtársnak ezért a bizniszért! Maximálisan gyors és korrekt, csak ajánlani tudom!

Pirospont Mr Irdatlan -nak,előreutalás után rendben megkaptam az xbox360-at, alaposan becsomagolva.[link]
csaba228

Kérnék pirosat Tomaron, ezt vásároltam tőlem: Dirt 3 kupon.
Köszönettel:
Ferrero88

http://hardverapro.hu/tag/elistvan.html-nak kérnék egy piros pontot a korrekt üzletért, ezért:
http://hardverapro.hu/apro/vinyok_miskolcon/hsz_1-50.html.
Köszönöm :-)

Na még 1x
Pirosat kérnék elistvan-nak,
[ezért]
Köszönöm az üzletet

Nikolaij kollégának jár a piros pont a tartályért.
Gyors és korrekt eladó! 

Üdv, kérnek egy pirosat banandras-nak a megbízható és korrekt üzletért, Ezt vette tőlem! Megbízható tag ajánlom mindenkinek!
Üdv Szabolcs
Lakásriasztók, Biztonsági kamerák, Beléptető rendszerek, Tűzjelző rendszerek telepítése ha valamire szükséged van csak szólj kézséggel állok rendelkezésedre!!!!!!!

Kérnék egy piros pontot anonymus89 fórumtársnak. Vettem tőle egy Alcatel OT-S853-as telot. Korrekt eladó, csak ajánlani tudom! 
Sony Xperia T, 32Gb Class 10 MicroSDHC. Sony ZX300 fejhallgató, és Xears Motion XMPRO fülhallgató.
Dominiator-nak szeretnék egy pirospontot kérni, ezért a telefonért. Korrekt eladó, a hirdetésben megjelölt állapotot és kiegészítőket adott.

Jár a piros pont Jam. fórumtársnak a memóriákért. 
>>> Keresem használtan, de kifogástalan állapotban, Doktor House c. sorozat 5., 6. és 7. évadát DVD-n. PÜ-ben keress! <<<