Sziasztok!
Pirospont illeti Bundata kollégát. Egy remek kis hdd-t vásároltam tőle. Korrekt, rugalmas eladó. Ajánlom mindenkinek!
Köszönöm az üzletet! 
Üdv
Megváltozott nevek és email-címek [e-mail cím visszaállítás megoldása az 1. hsz-ban]
Moderátort keresek az APRÓHIRDETÉSEKHEZ! [Anonim topic, olvasd el az 1. hsz-t!]
Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ (olvasd el az 1. hozzászólást; fotóból nincs avatar)
PROHARDVER! - abszolút kezdőknek [Olvasd el az 1. hozzászólást, mielőtt kérdezel!]
Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (olvasd el a téma összefoglalót)
Mobilarena észrevételek, hibák, javaslatok (az oldallal kapcsolatban)
Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG (olvasd el az 1. hsz-t)
Egyéni arckép OFF: felmérés, köszönet, vélemények kinyilvánítása kicsit lazábban
Sziasztok!
Pirospont illeti Bundata kollégát. Egy remek kis hdd-t vásároltam tőle. Korrekt, rugalmas eladó. Ajánlom mindenkinek!
Köszönöm az üzletet! 
Üdv

Piros pont jár federer88040 úrnak a játék biznisz sikeres lebonyolítása miatt. 

Kérnék egy pirosat shady9027 fórumtársnak, egy Sapphire HD3870 videokártya volt az üzletünk tárgya. Minden rendben zajlott.

Piros pontot kérnék kisuti kollégának lap+procit vettem, korrekt és megbízható! 
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

Kérek egy pirosat Qpa fórumtársnak, egy Razer Barracuda hangkártyát vettem Tőle. Gyors , korrekt eladó! üdv

Egy pirosat Frisi kollégának ezért a Fényképezőért nagyon rendes és korrekt eladó volt, köszönöm!
http://www.vatera.hu/listings/index.php?us=Roys21 (Privátra illik válaszolni!!!)

piros pont vendettának ezért az üzletért. minden rendben zajlott.
Kérnék egy nagy pirosat fateless kollégának ezért a jó kis notiért , korrekt és megbízható tag 
"...és isten mondá a 8-ik napon: -Oké Murphy, te győztél!"

Fekete pontot kérnék bevésni stereo 2.0 forumosnak mégpedig azért mert vettem tőle 2db 9800gtx vga-t az egyik alapból rossz volt ugy küldte le de megcsináltattam és jó lett ez nem is érdekelt annyira aztán ugyanúgy vissza esett és a második kari is meghibásodott 2 hét alatt kb.. ezen már felháborodtam szerintem jogosan! Írtam neki hogy meg tudom csináltatni a karikat de ez pénzbe kerül 6eft-ba kértem ,hogy fizesse ki de semmi reagálás!
Szeretnék kérni egy piros pontot! zolli Fórum társnak Korrekt eladó!Eme remek üzletért! 
Minőségi üzleti kategóriás laptopok garanciával!Üdvözlettel: Miklós Zoltán 06/709400131

Kérek simmii16 fórumtársnak egy piros pontot ezért az alaplapért.
afterdark felhasználónak 8 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Ne felejts el visszajelzést készíteni!!! Az eladók nem akarnak eladni! Vagy csak engem zavart meg az apróhirdetési topic neve?

Nagy pirospontot szeretnék kérni KINIZSI forumtársnak, EZÉRT az üzletért. Köszönöm.
Hardstyle i's my style ! Feel the beat !
alfa156 kollégának jár a piros matrica vásárlással kapcsolatban! Előreutalás, posta rendben zajlott, megbízható vevő! 
~i7 Power!~ hirdetéseim: href.hu/x/cxqg megbízhatóság: tinypaste.net/u6qemRyg Pontjaim: href.hu/x/b7xl 30-912-7553 - pü-t hamarabb észreveszem! - TérkéPH: t7.hu/00sb - Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! -

Kénrnék egy piros pontot, alfa156 kollegának, megbízható, pontos vásárló, eme üzletért 

Szeretnék kérni egy pirosat oettinger01 fórumtársnak ezért !

e-zoli Piros pont!
Korrekt, megbízható, pontos üzlettárs!
Gigabyte HD 5670-et vettem tőle, minden rendben zajlott, még a garit is megígérte, pedig nem is szerepelt a hirdetésbe!
[ Szerkesztve ]
Pull UP or Shut UP!
Kérnék egy pirosat ragaraga fórumtársnak. Játékot cseréltünk, és korrekt, megbízható partnernek bizonyult.
Az Alone in the Darkban van multiplayer? :) // Ember tervez, a Skynet végez.

Nagy
pontot kérnék
metrosgyerek
kollégának!
Korrekt üzleti partner! 
Mindenkinek csak ajánlani tudom! 
Üdv! 
[ Szerkesztve ]
mezgag

Kérnék egy pirosat Saint kollégának ezért az üzletért - gyors, pontos vevő, ajánlott. 
Android tesztek, játékok, programok, hírek: http://andro-id.info ** Fóliák, kábelek, tokok, sok minden más: http://shop.andro-id.info **

LeC fórumtársnak kérnék egy pirosat az 1GB-os Kingstone DDR400-as RAM-ért.
ASUS; Intel; EVGA; Mushkin; Cooler Master; Corsair; Western Digital; OCZ; Logitech; Roccat; Plextor; Samsung; Lenovo

Találtgyerek jár a pirospont a korrekt, gyors üzletért és a hibátlan prociért
[link]
[ Szerkesztve ]
laccczka-nak jar egy piros a vizhutesert.
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + van egy pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

[v_tomi felhasználónak] egy hatalmas piros pont
az [ASUS 5970-ért]

niigata: Pontos, korrekt tag!
160-as notebook hdd-t vett tőlem!
Pull UP or Shut UP!
Hatlamas piros pont jar Tobee forumtarsnak!!!
Meg oktober elejen vasaroltam tole 1 merevlemezt, amikoris igerte, hogy ha esetleg megtalalja a szamlat akkor atkuldi. kozel amsfel honap utan is emlekezett igeretere, es atkuldte az azota megtalalt szamlat 
Ezuton is koszonom a korrekt hozzaallast 
[ Szerkesztve ]
Aquincumi Football Kedvelők - FC Panelprolik * telefonteszt.hu*

Ovecs-nek úgyszint jár a piros. Korrekt volt, nem türelmetlenkedett a számla miatt. Igazából meg se nagyon érdemelném ezt a pirost, mert elfelejtettem ezt az egész számla dolgot, de ma valahogy beugrott. Ezúton is köszönöm a vásárlást! 
Bp-en belül, Szegedre M5-ösön, csomag és nagyobb tárgyak szállítása megoldható.

kiki88: Rendkívül pontos, megbízható üzlettárs!
Egy EVGA GF GT430-at vett tőlem!
Pull UP or Shut UP!

http://hardverapro.hu/tag/1pg.html
megbízható,abszolut korrekt ,és pontos ügyfelet ismertem meg mindenkinek bátran ajánlom Dell 5010 tipusu laptopot üzleteltünk,probléma,és süketelések nélkül!!!
piros pontot érdemel.
Fő a megbízhatóság és a korrekt üzlet!!!