Piros pont kallaimisi fórumtársnak a RAMok vásárlásáért.
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!
Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG (olvasd el az 1. hsz-t)
Jelentsd a csalókat és a rossz üzletfeleket (olvasd el a téma összefoglalót)
Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ (olvasd el az 1. hozzászólást; fotóból nincs avatar)
Mit tehetsz ha átvertek, megkárosítottak (Jogi segítség, hogy feljelenthesd a csalókat)
Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések-válaszok [Anonim topic - olvasd el az 1. hozzászólást!]
Piros pont kallaimisi fórumtársnak a RAMok vásárlásáért.
Értem én... / Szakmai kérdésre használd a topikot!

Szeretnék egy nagy piros pontot KisTopi95 kollégának a korrekt boltolásért.

Pirosont [szoki007] részére [ezért]
Korrekt.
A filmtörténelem legvulgárisabb szereplője R2-D2.Minden mondatát kisípolják.

csiktor részére kérnék egy pirosat korrekt és megbízható üzletfél! Mindenkinek bátran ajánlom!
[ Szerkesztve ]

Egy nagy piros pontot kérek infectedmannrészére ezért az üzletélrt
Nagyon korrekt eladó öröm volt vele üzletelni.
Köszönöm 
Az élet nem fenékig habostorta Virág elvtárs

zoltan7611 kolléga részére szeretnék kérni egy piros pontot ezért a HDD-ért.
Nagyon gyorsan sikerült lebonyolítanunk az üzletet.

a4ahgy -nek is kérnék egy piros pontot, a Samsung HM160HC-ért, ami ugyan nem volt tökéletes, de 04ahgy nagyon korrekt volt, így mindenképpen jár neki a pont!

piros pontot szeretnék kérni [url=http://hardverapro.hu/tag/timike85.html]timike85[/url] -nek ezért az üzletért: [URL=http://hardverapro.hu/apro/samsung_hd103uj_1tb_3/hsz_1-50.html]SAMSUNG HD103UJ 1Tb[/URL]
[ Szerkesztve ]

(#13862) Batistuta7 válasza Batistuta7 (#13860) üzenetére

piros pontot szeretnék kérni timike85 -nek,ezért az üzletért: SAMSUNG HD103UJ 1Tb
(#13863) Silberpfeil válasza Batistuta7 (#13862) üzenetére

Piros pontot szeretnék kérni sarandicsaba tagnak, mert megvette tőlem ezt a cuccot, és minden simán ment 

Kérnék piros pontot Norb3rtonak a Samsung 500GB HD502IJ hdd-ért.
Gyors és korrekt! 

Üdv,
kérnék egy szép piros pontot gored kollégának, egy kazi adaptert vett tőlem.
Megbízható!!
Köszönöm!
Ami elromolhat, el is romlik, ami nem, az is! ( - Murphy bácsi után szabadon ) Privit hamarabb olvasom!

Pirosat kérnék ezért az üzletért
sestersius rugalmas, megbízható üzletfél volt.
BFBC2/Steam/BF2/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz

piros pont benedekco-nak is a rugalmas és villámgyors üzletmenetért (AthlonXP 2600+; SB Live! 5.1)
[ Szerkesztve ]
"Én Toydari vagyok, rám nem hatnak az elmetrükkök, rám csak a PÉNZ hat! Ha nincs pénz, nincs árú, nincs üzlet!"

Hatalmas pirospont a gyors, korrekt és zökkenőmentes lebonyolításért valentinho kollégának. Ezért az üzletért. 
Macbook Air (2011) 11,6" CTO :: Iphone 4 :: Ipod shuffle 4G :: Shure SE-215

Piros pont bejegyzését kérem alázógyík fórumtársnak, ezt a hűtőt vettem Tőle.
Habár a hírdetéssel ellentétben hiányos volt a készlet, semmilyen a leírásban szereplő típusú processzorra nem lehetett felszerelni, de jelzésemre, úri emberekhez méltóan sikerült megegyezni, és konfliktusok nélkül rendezni az üzletet.
Ezért is megérdemli a pirospontot.
Emberségből piros pont illeti
, hiszen bárki tévedhet, még a csomagolás közben is
.

Kérnék egy piros pontot Kassadin kollégának, amiért korrekt üzleti partner volt a processzorhűtő megvásárlásakor.
Viszont pirosat kérnék Föcsök fórumtársnak a korrekt üzletért.
Egy Superlux headsetet vett tőlem, minden rendben volt.
-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

Piros pont jár csokaadam0 -nak ezért: [link]

Szeretnék kérni Egy nagy piros pontot andras87 kollégának, ezért az üzletért!
Nagyon korrekt!!!

MSI Z77A G45 ●i5 3570K ●MSI GTX660 Ti PE OC TwinFrozr IV ●8GB Corsair Vengeance ●Prolimatech Armageddon ●Corsair TX650v2 ●Thermaltake V3 ●G9 ●G15 ●OCZ Agility 3 120Gb ●WIN 8 Pro ●TP-Link WDR3500

Pirosat szeretnék kérni atom11 kollégának ezért az üzletetért.
Korrekt, segítőkész, és nagyon gyors eladó, ajánlom mindenkinek. 

Hatalmas pirosat alfa156-nak egy szuper T60 miatt!
May the force be with you!
csrol -nak jár a piros pont, egy iPod Shuffle 4G -t vitt el tőlem. Gyors és korrekt vevő.
http://filmuniverzum.hu - http://www.infectedmann.hu - iPhone 4S 16GB (fekete)

Kérnék egy pirosat ezért a tápért sarkadifeca-nak. Megbizható, ajánlom bátran.
Nem írok ki angol szöveget, mert már annyira ciki ;)

Piros pont és ezer köszönet ::Trunks:: kollégának ezekért a memóriákért: Corsair Dominator igényfelmérés 4x1GB CL5 1066mhz! Sok garival 
[ Szerkesztve ]
"Kéne egy Hate (utálom) Facebook gomb is, esetleg olyan lehetőség, hogy Bejelölöm ellenségnek."
fi:zi'k fórumtársnak jár egy kövér piros pont.
Korrekt, gyors pontos eladó ütős termékekkel! 
Két féle ember van! Az egyiknek most települ a COD5! A másik meg rovarölővel szaladgál a birtokon! No te vagy a második! - by Bordoi R.I.P.

banánocska felhasználótól vettem egy AM2-es Gigabyte alaplapot, minden rendben zajlott, korrekt eladó, jár neki a piros pont