Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Fáradt gőz » Kinek milyen a desktopja? (Olvasd el a téma összefoglalót!) (kiemelt téma)Téma összefoglaló
Vincsó
(fanatikus tag)
Jók az asztalok srácok 
MAKE SOME FUCKI'N NOIZE ''Dream as if u live for ever. Live as if u'll die today. The choice is your's.
a windowsblindre valo skint honnan szedted le? mert nekem is kéne 
pár kérdés:
neked most windows xp-d van? ha igen, akor áruld már el, hogy hogyan kell betenni ezt a vistaxp CG nevu style-t. Nagyon megköszönném.
Xp-m van, kell-e még valamilyen progi hozzá, vagy nem? A rarvan levo konyvtárakkal micsináljak? A válaszodat elore is köszi

[pod]Diablo
(őstag)
Be kell másolni a styl-t a Windows/Resources/Themes mappába és ha minden igaz akkor a megjelenésnél ott lessz.Ha nem akkor rakd fel a styl xp-t vagy a theme manager-t és azok felfogják ismerni és azokkal betudod rakni.
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...

Ferger
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Egy jobboldali linux 
[link]
Ha Isten a harmadik napon teremtette a Napot, a Holdat és a csillagokat, hogyan mérték az első két napot?

L3zl13
(PH! nagyúr)
Kb egy hete én is flyakite-os vagyok... Nagyon bejön, és tényleg nem érezhető jelentős lassulás.
A benti gépemen még nem próbáltam, ott általában elég sok minden fut egyszerre, és ráadásul gyengébb is.
Asszem azért kipróbálom, hogy a különböző funkciók mennyit lassítanak, és valami enyhébb formában fenn lesz itt is.
Aki hülye, haljon meg!
köszi szepen
(van külön topicja) én is felraktam, nekem is nagyon bejön, de már meguntam

És vaklamelyik progi legalább free?

[pod]Diablo
(őstag)
Szivesen.Mind a 2 progi ingyenes:
Style xp:[link]Most így kapásból a Theme manager-re nem találtam rá de ha a style xp nem lessz jó akkor keresek róla linket
"Sült hal, Tom Jones, délutáni tea, rossz kaja, mégrosszabb idő, kibaszott Mary Poppins, LONDON!" // ...when i get sad.i stop being sad and be awesome instead...

Vincsó
(fanatikus tag)
[link] Theme Manager 2005
MAKE SOME FUCKI'N NOIZE ''Dream as if u live for ever. Live as if u'll die today. The choice is your's.

Vincsó
(fanatikus tag)
[link]
Garázdálkodtam szerelmem, Vincsó(!!!!!!!) gépén 
Hát nem csodálatos???? 
Majdnem megölt..Imádom!!

passatgt
(fanatikus tag)
Ezt én csináltam progik nélkül,nem foglalják a memóriát 
[link]
[Szerkesztve]
BlackBox a legjobb amit idáíg találtam shell replacement gyanánt
, csak ott kezdett behányni amikor jáccani is szerettem volna 1 picit.... 
Sorry, csak 1 alap XPvel tok szolgálni desktopként, semmi xtra
[link]
Ui.: FPS, drágaszágom 
http://blackworks.org

Vincsó
(fanatikus tag)
Új Desk
[link]

Shadowfax
(PH! addikt)
Flyakite OSX? 
A többi ikon honnan van? Tudnál linket adni? 
Eladó Thinkpad X200 kijelző, és PS3 60GB - érdekődj priviben!

moonman
(Jómunkásember)
na most már ilyen
[link]
Sent from my Windows Phone

Vincsó
(fanatikus tag)
Sima msstyle, az ikonokat majd megmondom hogy honnan vannak ,mert mindegyík máshonnan. 
[Szerkesztve]
ezmiezmiezmi? 
A stylera vagyok kíváncsi. Linket is kérek 
[Szerkesztve]
The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX

bzoley
(Szakértő)
Azt hittem, a Transformation Pack hibája, hogy a Start menu tetején kilóg a felhasználó képe, de úgy látom az igaziban is ilyen. Ez komoly? Elég ''bután'' néz ki így, nem lehet más design-t választani?

moonman
(Jómunkásember)
Ájeró Expressben ''benne'' csücsül a menüben.

bzoley
(Szakértő)
Mod: rosszul értelmeztem, amit írtál, sorry. Viszont azért nem fogom feláldozni a Glass-t
[Szerkesztve]

Shadowfax
(PH! addikt)
Köszi.
Én is így szoktam innen-onnan gyűjtögetni, leginkább a deviantart-ról. 
moonman: Nagyon király az új desktopod. 
[Szerkesztve]

passatgt
(fanatikus tag)
www.ingyen.pweb.ifo/asd.zip
Bennt van az msstyle és a patchelt dll,csak be kell másolnod.Háttér,meg samurize cucc

nofreenick
(senior tag)
vistánál a tálca-glass tényleg átlátszó, vagy itt is csak a háttér képét teszi rá a tálcára (mint ahogy a wb5 csinálja)? mert ha autómatikus elrejtésre van állítva (mint nálam), akkor elég gagyin néz ki...
Ha nem sikerül felrobbantani az atomerőművet akkor itt vannak a másodlagos célpontok: egy szájharmonika-gyár és egy pantomim akadémia...

moonman
(Jómunkásember)
persze, hogy átlátszó 
Köszi szépen! 
Bár az n lemaradt az ifo-ból, de rájöttem 
The box said "Requires Windows 95 or better." So I installed LINUX
az új asztalod témáját el tudnád privizni v. e-mailezni?
Mivel rakod be? (a témát) kössz elore is

Vincsó
(fanatikus tag)

nofreenick
(senior tag)
nem hiszem, h el tudja ímélezni neked, mert majdnem 3giga 
(ez a vista béta)
Ha nem sikerül felrobbantani az atomerőművet akkor itt vannak a másodlagos célpontok: egy szájharmonika-gyár és egy pantomim akadémia...
aszittem, hogy valami sztájlról lenne szo
áá pedig egész jol nezett ki

Shadowfax
(PH! addikt)
Nagyon szépen köszönöm! 

Vincsó
(fanatikus tag)
Szivesen 
a jobboldali savot mi a fenével kreálod?

[pod]Diablo
(őstag)
Sztem Desktop Sidebar-ral csinálta.Ki dockolta a cuccokat átlátszóvá tette őket és igy elhejezte.(DE nem biztos hogy igy csinálta.)

Nabu
(senior tag)
Én 99% ra mondom hogy azt Samurize-vel csinálta, nagyon jó kis program csak bele kell jönni mert kissé bonyolult az elején!
Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
szerintem is.
egy sima téglalap egy kis opacity csökkentéssel (nekem is ilyesmi van)
pfff ilyen sidebar nincs beépitve a vistába?
vagy azt nekem kellene megkreálnom samurize-val?
mert ha nekem kell, akko jöhet a help 

lajos001
(fanatikus tag)
Szinte biztosan Samuval készült. Van itt a fórumon Samurize topic, ha elolvasod a Ghost által írt 162-es számú hsz-t megtalálod a készítés módját is. Nagyon jó kis program a Samu, eleinte féltem tőle, mert azt írták róla, hogy programozói ismeretek kellenek hozzá. Már szinte meg sem tudnék lenni nélküle (na jó, ez azért túlzás, de nagyon hiányozna).

Sn00k
(PH! addikt)
Srácok nem tud valaki egy jó kis oldalt, ahol vannak jó wallpaperek?
www.akcionet.hu ---> Magyarország legnagyobb online piactereinek kínálata és akciói egy helyen / AKCIONET.HU / iPhone 5 (GSM) Unlocked Black 16 GB none JB

nofreenick
(senior tag)
ott van a samu ikon a tray-en, szóval 100%, h azzal készült 
Sn00k: kismillió oldal van, de tessék, itt van moonman galériája: [link]

Sn00k
(PH! addikt)

www.akcionet.hu ---> Magyarország legnagyobb online piactereinek kínálata és akciói egy helyen / AKCIONET.HU / iPhone 5 (GSM) Unlocked Black 16 GB none JB

[pod]Diablo
(őstag)
(#2596) [pod]Diablo válasza [pod]Diablo (#2595) üzenetére

[pod]Diablo
(őstag)
Na meginr beleforgtam egy új desktop előállításába
Kezdődik megint an agy dekstop gyártás és a tömeg ámulása

már aki ettől elámul..

[pod]Diablo
(őstag)

_Gudella
(őstag)
Használ valaki Stardock Objectdock-ot PowerDVD6-al együtt? Mert én én PowerDVD5-öt használok, de ha fut az objectdock mikor elindítom a PowerDVD-t, akkor nincs a filmnek képe.
A 6osnál van ilyen probléma? Power DVD 2.55-el kipróbáltam, azzal nincs probléma, de annak még nem az igazi a kezelőfelülete...
Bocs hogy fotó és az is gagyi de ez a monitor és gép nincs már meg, és nagyon szerettem: [link]
A mostanin előbb rendet kell csinálni hogy használható legyen 
MOD: _Gudella: szóval az csinálja... Pedig már mindent leszedtem a gépről csak pont azt nem, nekem Media playerben sem volt teljes képernyőn kép.
[Szerkesztve]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.