Kérek mindenkit, olvassa el figyelmesen ezt a hozzászólást!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
P4-es konfig eladó 10.000ft-ért! AKCIÓ! (2db P4 PC mellé egy félkonfigot ingyen adok)
Sound Blaster Live! 5.1 Digital [ SB0220 ] Hangkártya Eladó - Cserélhető
Sound Blaster Live! 5.1 [ SB0100 ] Hangkártya Eladó - Cserélhető
P4-es konfig eladó 10.000ft-ért! Gyári FUJITSU! AKCIÓ! (2db P4 PC mellé egy félkonfigot ingyen adok)
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Fáradt gőz » Kinek milyen a desktopja? (Olvasd el a téma összefoglalót!) (kiemelt téma)Téma összefoglaló
ZTE Grand X IN || Acer 5750g
''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

atesz117
(fanatikus tag)
Ez nagyon ötletes...
Kicsit az időjárás furcsa csövön, meg az ip is kilóg picit, de egyébként szép lett!
Ha az órát egymás alá akarod, azokat külön measure ba kell beírni, máshogy nem nagyon lehet. (Tehát ha nem elforgatni, hanem így
1
2
:
0
0
Az elforgatást meg már vans kolléga mondta, hogyan.
Adamis: ugye hogy ugye 
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor

csokoládé13
(kvázi-tag)
Egyszerű, letisztult stílusos! Grat hozzá!
Elkérhetném az ikonpakk elérhetőségét, amelyet a tálcán használsz?
Előre is köszönöm!
Köszönöm a méltató szavakat!
Este lesz időm, finomítok rajta.
''És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow

Való igaz, az idézet mindenképp. Mindazonáltal a képet nem tudom mire vélni egyik becsmérlő jelző sem illik rá, mint háttér. Ő nem azért "jött" a Földre, hogy kétezer évvel később szórakozásból ezen állapotát ábrázoló képeket alkalmazzunk, mint hátteret. Ugyanakkor ízlések és pofonok, ne vedd támadásnak nem annak szántam. 
[ Szerkesztve ]
"Cogito ergo Sum."

csokoládé13
(kvázi-tag)
Szaisztok!
A tálcára hogy lehet külön ikonként számítógépet, lomtárt, filmek... mappát rögzíteni?
Nekem csak egy intéző mappát sikerül, ahonnan ezeket kiválaszthatom, de külön-külön szeretném!
Előre is köszönöm segítségetek!
(#19761) Psychonaut válasza csokoládé13 (#19760) üzenetére

Psychonaut
(PH! kedvence)
Létrehozol egy mappát, belerakod a neked kellő dolgok parancsikonjait, majd kirakod a mappát eszköztárként a tálcára. Bekapcsolod a nagy ikonokat, ki a szöveget (mappanév, elemek nevei), és kész.

Lui04
(fanatikus tag)
Ez kell neked, rendszergazda módban futtasd.
Én sem szórakozásból raktam ki... Lehet, hogy megosztani nem kellett volna, de hidd el, hogy nem viccelődni, vagy gúnyolódni akartam.
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor

vans?
(őstag)
En is leszedtem ezt, jo cuccnak tunik, de nem csinal semmit rendszergazdakent futtatva sem...
Mi vagyunk a legnagyobbak, hej-hej! | "Women and children can afford to be careless, but not men."
Egy kicsit szolídabb.
[link]
Kicsit szomorú, de azért lájk. 
A balesetem óta már egyetértek ezzel: Kétféle biciklis van: aki már esett, és aki esni fog. // Alapszabály: telefonról nem szabad német zenét hallgatni.

![;]](/dl/s/v1.gif)
Hát na, csak így sírkő az.
Neked is lesz, nekem is. 
A balesetem óta már egyetértek ezzel: Kétféle biciklis van: aki már esett, és aki esni fog. // Alapszabály: telefonról nem szabad német zenét hallgatni.

vans?
(őstag)
=jó. 

p3rgam3nt
(fanatikus tag)
Nincs nagyon tele a C? 
"Elég szar a helyzet mostanában. Férges az alma, savanyú a narancs, csak a dió kemény és hozza a formáját." -grelekin

vans?
(őstag)
Ugyan.
Azert kosz!
@p3rgam3nt: jo is hogy szoltal, kicsit takaritottam. 
Mi vagyunk a legnagyobbak, hej-hej! | "Women and children can afford to be careless, but not men."

p3rgam3nt
(fanatikus tag)
Szóra sem érdemes, de azért sör-fél 
"Elég szar a helyzet mostanában. Férges az alma, savanyú a narancs, csak a dió kemény és hozza a formáját." -grelekin
Szokott forma...

[ Szerkesztve ]

atesz117
(fanatikus tag)

vans?
(őstag)
Mostly felhos? Te hunglish-ben utazol? 

atesz117
(fanatikus tag)
Úgy látszik.
Pedig faragtam bele subsitute-ot, de a mostly-nél nem akarja alkalmazni. 
Samsung Wave Il / Linux Mint ... KDE / Kindle3 keyboard

p3rgam3nt
(fanatikus tag)
Recon666 : szép az új házad 

atesz117
(fanatikus tag)
Így már jó? 
Samsung Wave Il / Linux Mint ... KDE / Kindle3 keyboard

vans?
(őstag)
Aldasom ra. ![;]](/dl/s/v1.gif)

vans?
(őstag)

p3rgam3nt
(fanatikus tag)
Rá sem ismertem 
Még mindig tele a C-d

Honnan tudok témákat letölteni ??
Csakmert DeviantArt-ról eltüntek... 
Lenovo ThinkCentre M55p Modded Mac OS X Snow Leopard 10.6.3 | ZTE KIS PLUS with iLauncher -Choose your hobby to profession and never have to work!-

p3rgam3nt
(fanatikus tag)

p3rgam3nt
(fanatikus tag)
Kicsit zsúfolt 
Nagyon jó az a wall.

Edween
(őstag)
Zavar ha zsúfolt! 
Szerintem is.
Nekem Win7 témák kellenének
Lenovo ThinkCentre M55p Modded Mac OS X Snow Leopard 10.6.3 | ZTE KIS PLUS with iLauncher -Choose your hobby to profession and never have to work!-

vans?
(őstag)
Mi tunt el ezen? 
Én ezt nem értem...
1 órája még csak 2 téma volt fent.. 
nyílván popular 8 houron volt

vans?
(őstag)
Ahogy a kollega mondja... Csak oda kell figyelni. 

#PeTeY#
(fanatikus tag)
Sziasztok!
Én is csinosítgatnám a desktopomat, bár még nyomába sem érek egy-két itt látott asztalnak. Viszont most megakadtam egy kicsit. Hogyan tudom eltüntetni windows 7 alatt az asztali ikonokról a kis nyilacskát illetve a kis pajzsocskát?

vans?
(őstag)
[link] tobbfele modon. A pajzsra majd biztos mondanak valamit az okosok, de arra is keress ra szerintem, en asszem anno kikapcsoltam az UAC-ot hozza...
A pajzsot is el lehet tüntetni icon packagerrel úgy, hogy kicseréled a pajzsikonját egy üres blank icora. csak akkor minden pajzsos ikon üres lesz. Már,ha az UACot nem akarod kikapcsolni.

#PeTeY#
(fanatikus tag)
vans?, pocokxx: Köszi, nyilacska eltűntetve, a pajzs meg marad egyelőre, mert nem szeretnem kilőni az UAC-t. Köszi még1x. 
Hát én sokat nem tettem hozzá, de azt szívesen...
Egyébként, ha IconPackagerrel cseréled ki, akkor nem kell kikapcsolni az UACot. Ha tálcán rögzíted, és utána kapcsolod be a futtatás rendszergazdaként dolgot, azt hiszem, akkor sem lesz ott a pajzs.
Win témát is cserélhetsz, meg az ikonokat is. Nekem egy kicsit zsúfolt a dokk, főleg, hogy kettő s van belőle, de egyébként rendben van. Mondjuk a trayt még eltüntetném a tálcáról.