2013. június 19., szerda

(#1) M0nty

M0nty
(újonc)

Tehát hogyan javítanátok a diákigazolvány használatán, kinézetén , szolgáltatásain ! ?
Miért jó az államnak és az intézménynek a diákigazolvány?

(#2) tope válasza M0nty (#1) üzenetére

tope
(PH! addikt)

Működik-e már a Chip-es része (lehet valahol használni).
Valamivel igazolni kell, hogy jársz suliba, így kapható kedvezmény.

http://prohardver.hu/tema/it_allast_keresek/friss.html#msg2

(#3) Dufresne

Dufresne
(PH! addikt)

Bocsi, de nemigazán értem a topic lényegét. :F
Amúgy sztem a diákigazolvány neked jó, mert igénybevehetsz vele számos kedvezményt.
Változtatni meg úgyse tudunk rajta szvsz...

Back to the field!? www.utv.hu

(#4) M0nty válasza Dufresne (#3) üzenetére

M0nty
(újonc)

Hát pl nemzetközi diákként is funkcionálhatna , ilyenek . meg az ügyintézés Egy kalap sz*r. van ahol még mindig nem küldték ki az új diákokat...

(#5) Morris válasza M0nty (#4) üzenetére

Morris
(HARDVERAPRÓD)

Én nem változtatnék rajta semmit. Bár mondjuk szerintem már ideje lenne ha használni tudnám kicsit több helyen a chipet rajta

Remington HC-5350 hajnyírógép eladó!

(#6) faster

faster
(PH! nagyúr)

Én pirosra festeném, és rárajzolnék különféle állatokat (maci, kutya, madár, stb...)

Van ennek a topiknak értelme?

(#7) Morris válasza faster (#6) üzenetére

Morris
(HARDVERAPRÓD)

Szerintem a tájképek vagy esetleg kocsik jobban mutatnának rajta. Vagy nem :F
:D :DDD :)) :DD :)

(#8) Batman

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

Én eltörölném ezt a diákot és helyette a nemzetközi diákot vezetném be.
Sokkal hasznosabb és praktikusabb, mert azzal a külföldi diákkedvezményeket is igénybe tudod venni.
Pl csehoszágban azt kapnak alapból a diákok.

Minek kell minden topicot elbafaszkodni, sok topic csak azért kerül zárásra mert mindenki csak off-ol.

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#9) tomcs

tomcs
(őstag)
LOGOUT blog

ennyi erovel mar le7ne pendrive is :)

Négy éve két új autónk volt. Most csak egy van, meg egy négy éves. Rosszabbul élünk, mint négy éve.

(#10) Morris válasza Batman (#8) üzenetére

Morris
(HARDVERAPRÓD)

Azt mondod ezzel a sima mo-i diákkal nem kapok külhonban kedvezményt?????

A szemetek. :(((

(#11) Batman válasza Morris (#10) üzenetére

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

Azzal nem ,voltam külföldön és nem tudtam igénybe venni őket , de ha nemzetközi diákom let volna minden kedvezményt megkapok,ithon is ki lehet váltani plusz pénzért de minek fizessek kétszer miért nem lehet alapból azt adni.

Voltunk egy pizzériába ahol ha volt nemzetközi diákod akkor egy pizza áráért 2-t kaptál így 1200 forintért két 32cm-es pizzát kaptunk, fasza volt.(jo hogy a külföldieknek ilyen diákjuk volt)

A Rák ellen az Emberért a Holnapért! - "..ez csak azt bizonyítja, hogy a Firefoxtól maximum a pöcsöd érzed nagyobbnak, de ugyanolyan hüje maradsz a számítógéphez..." by moonman

(#12) Morris válasza Batman (#11) üzenetére

Morris
(HARDVERAPRÓD)

Ezeket nem is tudtam :Y

Mennyibe kerül az internacionalista diák kiváltása?

(#13) Batman válasza Morris (#12) üzenetére

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

Mivel a pontos árat nem tudom hülyeséget nem akarok mondnai.

(#14) Shim válasza Morris (#12) üzenetére

Shim
(őstag)
LOGOUT blog

ez az istc ISIC kártya a nemzetközi diák, nekem vmi 1500-be fájt egy éve (arra vigyázz, h az adott évre szól a kártya, nem tanévre!)
[link]

Religion – causing genocides over differing imaginary friends

(#15) Morris válasza Batman (#13) üzenetére

Morris
(HARDVERAPRÓD)

Annyira mondjuk nem fenyeget az a veszély, hogy a közeljövőben külföldre megyek, csak furdall a kíváncsiság, hogy az drága kis államunk mennyit szeretne kiszedni belőlünk ezért!?

(#16) Batman válasza Shim (#14) üzenetére

Batman
(VIP)
LOGOUT blog

Ennyibe kerül egy diák is ha nem tévedek.
Szal szerintem biztos megoldható lenne a csere csak valamit ki kellen talani , hogy ne kelljen minden évben új.

(#17) csirkemano

csirkemano
(lelkes újonc)

A levelezős diákigazolvánnyal milyen kedvezmények illetnek meg? Azt tudom, hogy múzeum, uszoda stb, ilyen helyeken adnak rá, de egyéb? Éa a chipet hol lehet használni??
Már 4 éve van, de a vonaton kívül még nem láttam hasznát, és még ott is megbüntettek egyszer...

Aja, kéjsz teját? Akkoj hozz magadnak...

(#18) jooker82

jooker82
(PH! kedvence)

Sziasztok
diákigazolvány csak az igényelhet aki valahol tanul?? ehhez elég tanfolyam is? Korhoz van kötve??
köszönöm

[ Szerkesztve ]

LG Optimus G -> Az eddigi legjobb, igazi prémium hatás...

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.