2013. május 22., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum V. (téma lezárva)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-04-24 12:48:40

IT café

Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt

Összefoglaló kinyitása ▼

(#22018) dqdb válasza SOAD19 (#22016) üzenetére

dqdb
(őstag)

És szerinted mekkora a lopás faktora egy ilyen sárvédőnek, meg úgy általánosan az ilyen könnyen rögzíthető cuccoknak?
Ha valamiért a bringán van, akkor én boltba beugorva fenn szoktam hagyni, nincsen kedvem a sáros, koszos műanyagdarabokat leszedni és felrakni állandóan. Ez a fényvisszaverő másfél éve fent van (kopp-kopp-kopp), pedig másodpercek alatt le lehetne lopni a bringáról.

Még vegyél egy alsócsőre rögzíthetőt is mellé (Doki-HUN1978 is szerintem ilyenre gondolt), a cipődet-lábszáradat nagymértékben megvédheti.

A linkelt darabnál a hátsó sárvédő kialakítása tetszik, nekem is hasonló van, ez sokkal jobban véd, mint az, amelyik nem nyúlik be annyira a nyeregvázcsőhöz, de nem mindenható. Ha hátizsákkal közlekedsz, akkor érdemes arra ráhúzható esőhuzatot venni, sokkal egyszerűbb azt hazaérve a zuhany alá bedobni, mint a táskáról lemosni a sáros-olajos koszt.

Más: [link] :C

[ Szerkesztve ]

1-800-UNBELIEVABLE

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Kerékpárosok, bringások ide! - Archívum V. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.