Ebben a fórumban óvatosan a Pingvinekkel
(lassan kihalnak
)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Ebben a fórumban óvatosan a Pingvinekkel
(lassan kihalnak
)
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

Ki az az elmeroggyant, aki ilyen MMO-t talál ki?

Diablo 3 - TeeBee73#2590

csak pihennek 
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

Diablo 3 - TeeBee73#2590

Valaki homályosítson már fel, hogy mi bajuk a pingvineknek?! Kihalás, vagy mifene?

"Formicate Under Command of the King,,

Van
valakinek egy eladó 8600GT-8600GTS, vagy ennek a kategóriának megfelelő ati videokártyája sürgébe? Mert megvenném szívesen!

Sziasztok!
Keresek olyan embert aki PRO az MS Access be.
Egy napi munkára kellene, helyben.
Sürgős a meló, ergo holnap vagy holnapután meg kellene csinálni.
Várom a PM eket.

Van egy Sapphire, rövid nyákos 3850/512-esem, amit nem használok. 
akom: megy privi!
[ Szerkesztve ]
Miaza mimó?
Elvitted csézert ezért a fotóért???
Amúgy, ha valaki nagyon guru, válaszoljon mán a srácnak:[link]
köszi!
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
Írtam neki 

Csééézer változz vissza pingvinné.... most! 
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
(#9015) bartucc válasza DeltaPower (#9014) üzenetére
Szerintem továbbra is ember maradt.

(#9016) faragojof válasza DeltaPower (#9014) üzenetére

Jááájj á kis várázslóóótanonc!!

(#9017) Norb3rto válasza DeltaPower (#9014) üzenetére

1 2 3 mukodj 

ELADÓK: href.hu/x/7wd7 ; IBM Pentium Pro szerver, LENOVO Thinkpad T60, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, RED DOT, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

Hi !
Van itt köztetek telefon guru?
Egy Nokia E90 ről lenne szó !A külső kijelző nem ad képet ,csak amikor bekapcsolom felvillan a nokia és elfeketedik minden .
Van rajta egy gomb amivel lehetne váltani h mit akarok használni de arra nem reagál , ha a belsőt használom minden ok !
A telefon háza is elég leharcolt,abból jó lenne egy full új, ha földi áron lenne.
Adott még egy navon 650 magyar térképpel amire szeretnék full eu mapot !
Már pár verzio letöltése -felmásolása után vagyok de egyiket sem látja 
Ha lenne itt valaki aki gyorsba feldobná nekem olyat amivel működik is az jelezze nekem pü -be forintosítva !
THX 
...
köszöntem! 
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
Wlan router ajánlatokat várok 5-6 ezerért 
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/

Fujifilm FinePix A350 digitális fényképezőgép akár 1Ft-ért eladó!
Watch HD movies!
6 ezer körül kapsz boltban TP-Linket, 5 év garival... 
ja de hátha vmi linksys-t hozzám vág vki reménykedni szabad. Ha nem lesz akkor veszek egyet 
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/
Első!
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Akkor boldog születésnapot!

[ Szerkesztve ]
Kezdetben nem volt semmi, majd az úr mondá: Legyen világosság! És lám, még mindig semmi de már látni is lehet azt...

Eladó: Dell PowerEdge 600sc
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72

Huszonnyócas bicilli belső nincs
?
Intel E2160 és Celeron 450 (Conroe L magos) procitkat cserélnék E7400-re
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
(#9031) God Vazzeg válasza gabe_ (#9028) üzenetére

Írtam a házhoz 
Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."

Van bicillivel 1ütt 
God Vazzeg: házat már megvettem 
[ Szerkesztve ]
Tőlem is vehettek házikót..fekete, elejeén ezüst beütéssel, hátulra 9-es venti mehet, előre 12-es is. Van hozzá egy fekete floppy, 5.25-ösből egy takarólemez hiányzik, és van benne egy sokat tudó kék megvilágítású lcd 3 hőmérő dióda, venti fordszám szabályozás, dátum, ébresztő, hdd működés kijelzés, kb ennyi. 3.5k, de csak Szentesen mert itt van
Ha érdekel vkit csinálok képeket.
Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát
(#9034) God Vazzeg válasza Norb3rto (#9032) üzenetére

Okés 
Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."

Nincs valami más eladó motyód?
Valami faja ákcijós? 
Most nincs semmi, max az 500-as F3 lesz eladó 10k-ért, 3 év lingvin garral.
Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

Ok.
(#9038) vikcsi válasza God Vazzeg (#9034) üzenetére

nekem van frankó házam, akciós áron viheted 
ELADÓK: href.hu/x/7wd7 ; IBM Pentium Pro szerver, LENOVO Thinkpad T60, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, RED DOT, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
Most ez van..vagyis nincs 
vikcsi: Topikgyilkos ![;]](/dl/s/v1.gif)
Köszönöm szépen!

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
hozd el ide 
Akkor nem Szentesen lesz 
Isten éltessen sokáig 
poffsoft: Erre nem is gondoltam, de talán akkor már 1xűbb lenne a pár percre levő kiskerbe beadni hogy adják el ők

Télleg szülinapod van? Mert akkor isten éltessen!!

[ Szerkesztve ]

Figyi PunciDanci 
Holnap kapod a pízt a szeX-Fiért. 
[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: http://href.hu/x/880h ___________________________________ Tintapatron, lézer nyomtatókazetta, (toner)
áááá, kizárt dolog!
Abban nem lenne semmi kihívás! 
aXXon: akkó nékednekmeg 

Heppi börzdéjtöt 
- Miért gyűlölik a politikusok a Trabantot?
- Mert kormányváltós.
[ Szerkesztve ]

mindenkinek!!