Kérnék azt a videókártyát, 2 csomag óvszert meg azt az usb pamelaandersonosnagycsöcsösbögyös usbs ízért... azt a usb pussyt. 
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!

Kérnék azt a videókártyát, 2 csomag óvszert meg azt az usb pamelaandersonosnagycsöcsösbögyös usbs ízért... azt a usb pussyt. 

Van ám tüdő 
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Ez péntek-szombatonként van a Cool tv műsorán, fasza műsor.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

szeretjük az ekkora légzsákokat nagyon !!!

én szeretem a lég zsákokat csak úgy " szét ssssssszoppanoznám őket "

Szúrnád, mi ? 
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Sunáznám 

Ezténylegszép
nyáááúúú:)

Második, intruder, a George vót!
![;]](/dl/s/v1.gif)
Úgy látom a lakás új, de a lakók nem változtak... 
Csak tudnám megint mi a lófüttyöt mondhattam, hogy az előző totyik végéről töröltek pár hozzászólásomat.... 
Bár ahogy nézem, nem csak az enyéimből tűntek el. 
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,

Tényleg törölték hozzászólásod..hm!
Ez egyszerű matek, csak Ti buták nem tudjátok.
Az 50013 után az 50016, 50022, 50025 és 50026 jön növekvő sorrendbe!
Alulműveltek...

ELADÓ IBM Deskstar 80Gb ATA winyó
- RPM 7200
- sentinel 100/100 + 0 bad
5k alku nélkül
pü 

blokkolnám!! csak úgy blokkolnám!!!!

Taníts, mester!! 
"Formicate Under Command of the King,,

Jó? Király! És most Te jössz cica!!!
Ha már popsis képet nem kaptunk tőled,akkor ciciset kérünk 

Aham
csakneked priviben 
Khm...!

Figyeled post-ot? "69"
És nekem post-olta... 
Érted???

ferokám, ezt nem értékeli
hát, nekem a 66 is bejön 
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Help!
Van itt nálam egy működő gép, amit újra kellene telepíteni. Mindenféle szirszar rá van telepítve, borzalmasan lassú. Ami a lényeg: nem kell semmi a vinyóról, le lehet túrni az egészet. Csakhogy telepítésnél boot a CD-romról ugye, telepítő elindul, majd megáll, hogy nincs mire telepíteni. Nem látja a vinyót. Egy MSI PM8M2-V lapról van szó, egy db SATA-s Samsung vincsi van benne. BIOS-ba belépve sem látja, sőt nem is találtam erre vonatkozó állítási lehetőséget. Valami ötlet?
http://vilag3.vegzetur.hu/?kar=11872

Egy tápcsere megoldja 

Ki? FaragóJoe??????????

Ez se volt még itt 
(#78) God Vazzeg válasza kondor (#74) üzenetére

Külső sata vezérlője van, boot végén listázza a vinyót. Be kell adni neki a sata drivert floppyról, induláskor mikor a kék képernyő bejön, nyomogatni kell az F6-ot mikor kiirja.. Ott tudod beadni majd neki 
Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."
Akkor mossá lábot 
Leűhecc!
neménvótam
Szlovi: nem #66, meg a 6#6, hanem a 66.
Vagy 99, ha jobban tetszik...
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
És a 96?

Nincsen valakinek egy 1000-es vagy 1100-as s370 P3 procca?
(#82) kondor válasza God Vazzeg (#78) üzenetére

Igen hasonlóra gondoltam én is. Az lemaradt az előbb, hogy semmi nincs hozzá, így driver floppy se. Csinálhatnék, de nincs floppym. Próbálkoztam nlite.ba integrálással, de vagy nem jól csináltam, vagy így se jó neki. 
Vagy nem jó fajta drivert integráltál be. ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#84) God Vazzeg válasza kondor (#82) üzenetére

Nem jót integráltál bele. Szerezz egy floppyt, jobban jársz 
Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."
(#85) fero02 válasza God Vazzeg (#84) üzenetére
Vagy RW lemezt... 
(#86) God Vazzeg válasza fero02 (#85) üzenetére

Floppy egyszerűbb, mert csak beadogatja neki, majd jó lesz valamelyik 

Keress olyan XP telepítőt, amiben benne vannak a SATA driverek.
nemhivatalos oldalakon sok ilyen van, HP serverrel pont emiatt optam anno.
V tegyél rá win7et, az már inteligensebben kezeli az efféle dolgokat.
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
Aztat itthon is megkapom minden nap 
egy kis OFF:
IJB

Megoldottam 

(#92) God Vazzeg válasza kondor (#90) üzenetére

Hogyan? 
(#93) kondor válasza God Vazzeg (#92) üzenetére

Nlite. Valószínűleg rossz drivert tettem bele, vagy rosszul.
(#94) God Vazzeg válasza kondor (#93) üzenetére

Értem 

Repü 
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

Azé dúrva h má most még csak nem is szólnak h csak úgy törölgetik a hsz-et....
Pedig az égvilágon semmi rosz nem volt benne. még csak bántó se volt...

"name" nevű felhasználónak volt egy hozzászólása a topicban. Az lett törölve, és az arra válaszoló hsz-ek is. Csak hogy tiszta legyen: "no name" friss regje volt, és ő nem kívánatos személy a fórumon, minden nickje banolva lesz/van.
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
Érdekes.
És pl <Newl> kolléga (talán) 2. regjét miért nem rakják ki? Ja bocs, megváltozott...ohh, bokám lefosom. 

hmm.....