2013. június 18., kedd

(#50501) george11 válasza GrandeP (#50482) üzenetére

george11
(senior tag)

Látod már akkor is széttéptem a Kraz kerekét, mint üzbég paraszt a gombosharmonikát :DDD :DDD :DDD

Csak lapítva jegyzem meg, hogy (most) nem kaptam bant. Sőt te sem :F . Kíváncsi lennék mit írt gyík :Y :D

"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

(#50502) WunderKinder válasza csaszi72 (#50491) üzenetére

WunderKinder
(lelkes újonc)

Mennyire jó a bérezés? Futja belőle maláj kurvinyekekre meg drogra? Mert akkor felmondok a munkahelyemen.
De ha tényleg dolgozni kell, akkor nem megyek. A fizikai munkát szigorúan tiltja a vallásom. :DDD

(#50503) csaszi72 válasza WunderKinder (#50502) üzenetére

csaszi72
(fanatikus tag)

????
mondtam, pívó & társaság
tényleg dolgozni köll
upsz mire ezt begépeltem már csak hazai sör maradt
import csattos elfogyott
HUKK
OTee megmodhatja nem szarra gurítunk :C

Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij) http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=csaszi72&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#50504) george11 válasza WunderKinder (#50502) üzenetére

george11
(senior tag)

- Te gazsi! Neked milyen munkahelyed van?
- Semmilyen.
- Ott ne hagyd !!!
:DDD

"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

(#50505) WunderKinder válasza csaszi72 (#50503) üzenetére

WunderKinder
(lelkes újonc)

Közben átolvastam mégegyszer, értem már amit írtál. Okos is vagyok, nem csak szép :DDD
Amúgy mi az a pívó? Halkan kérdem, mert lehet rajtam kívül mindenki tudja.

[ Szerkesztve ]

(#50506) aXXon válasza WunderKinder (#50505) üzenetére

aXXon
(senior tag)
LOGOUT blog

Sör. Beer. Bier. Biera.

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#50507) Barthezz2 válasza aXXon (#50492) üzenetére

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Egyikből sem, arra írtam, hogy jelezted, hogy nem megszokott, hogy egy modi megjelenik, és poénkodik, hogy gondolom az nem gond, hogy én megtettem, és reagáltam a nekem címzettekre. Nyugi van :)

(#50488) csaszi72: Ezt mondom :)

[ Szerkesztve ]

"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

(#50508) WunderKinder válasza aXXon (#50506) üzenetére

WunderKinder
(lelkes újonc)

Köszi, az életben nem hallottam még. Most már ezt is tudom.

(#50509) TeeBee73 válasza george11 (#50501) üzenetére

TeeBee73
(senior tag)

Én még láttam mit írt, sajnos elfelejtettem lejegyezni, pedig be akartam rakni aláírásnak. ;] :DDD

(#50510): Én is csak a telóról néztem fel, amíg vártam a gázszerelőt.

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 - TeeBee73#2590

(#50510) george11 válasza TeeBee73 (#50509) üzenetére

george11
(senior tag)

fuck... többet kéne a gép előtt kockulnom :DDD

(#50511) aXXon válasza Barthezz2 (#50507) üzenetére

aXXon
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem, nincs gond, és nyugodt vagyok, de tényleg, tökre. Csak szerettem volna rávilágítani, hogy ez itt nem jellemző sajnos általában és ez miatt félreérthető volt az írásod. De örülök neki, ha van humorérzéked és azt meg is csillogtatod nekünk ;) Részemről a téma lezárva :R :R

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#50512) aXXon

aXXon
(senior tag)
LOGOUT blog

Kicsit vicces, de leginkább szánalmas, hogy tényleg így van....

(#50513) Barthezz2

Barthezz2
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Folytatás itt: [link]

"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.