2013. május 23., csütörtök

(#5001) vikcsi

vikcsi
(fanatikus tag)

Eladó cuccaim, notik, asztali pc-k - újak és használtak, TFT monitor, stb eladó... mindig frissül, mennyiségi kedvezmény!

ELADÓK: href.hu/x/7wd7 ; IBM Pentium Pro szerver, LENOVO Thinkpad T60, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, RED DOT, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

(#5002) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

UFO-k nem léteznek, tessék már elhinni:DDD

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

(#5003) fero02

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:U :U :U

(#5004) bartucc válasza fero02 (#5003) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

(#5005) D@ni88 válasza bartucc (#5004) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

(#5006) fero02 válasza D@ni88 (#5005) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A f@szom bele!

(#5007) D@ni88 válasza fero02 (#5006) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én is így vagyok az Elektro 2vel :D

(#5008) bartucc válasza D@ni88 (#5007) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És, az is ráz ha hozzáérsz? :DDD

(#5009) D@ni88 válasza bartucc (#5008) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nempróbáltam, de teljesen kivagyok ettől :W Számomra teljesen felfoghatatlan tárgy :U
De érdekes módon elég sokaknak :D eddig 2 ember van akinek meglett és ismerek, és nem kell azzal jönni h szar az ismeretségi köröm :DDD

(#5010) Honda_Fire

Honda_Fire
(lelkes újonc)

Keresek 775 s alaplapot a lényeg celeron d 2600 os alá lesz.
legyen INT vga és sata hely. driver cd előny.

pü pls

Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html

(#5011) D@ni88 válasza Honda_Fire (#5010) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ha adsz az én lapomért 11k-t :D én megveszem krisz17-től a p35-öt 11ért :DDD

(#5012) bartucc válasza D@ni88 (#5011) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát kérdezd meg mondjuk, beszámítja-e a lapodat, és csak picit kéne ráfizetned.... Akár. A kimaradó két ram modult megveszem fele áron. :DDD

(#5013) D@ni88 válasza bartucc (#5012) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem mertem, még végül rábólintana az 1:1es cserére:D

(#5014) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hát ha kell valakinek frankó hangcucc kocsiba, kecskeméti átvét is megoldható :K

[ Szerkesztve ]

(#5015) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Utolsó, na jóéjt mindenkinek! :)

(#5016) alázógyík

alázógyík
(senior tag)

Első bakker! :DDD

Keresnék jó minőségű, 3-5m-es RCA kábelt. :K

Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

(#5017) Teszla_

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Nem ismeri valaki Boss89-et? Utaltam neki 2 hete pénzt egy telefonért, de a telót azóta se láttam. Azt mondta, hogy kecskeméti, meg is adott egy kecskeméti takarékszövetkezetes számlaszámot (meg egy otp-set is). Privikre és e-mailre nem válaszol, pedig minden nap belép az oldalra.

Ha valaki tud róla valamit, kérem segítsen.
Ha nem marad más megoldás, akkor rendőrségi feljelentést teszek ellene, de örülnék, ha enélkül meg lehetne oldani a dolgot.

(#5018) vikcsi válasza Teszla_ (#5017) üzenetére

vikcsi
(fanatikus tag)

Értékelés nélküli újoncnak miért utalsz előre? :W
Meg telefonszámot mindig kérj a másik féltől...
Mindenesetre én nem ismerem, még csak neve sincs kiírva az adatlapjához...
De azt bizonyára számla végett tudod, így közösségi oldalakon keress rá, utána telefonkönyv, hátha van vezetékes telefonja és azt hátha nem ő veszi fel, hanem mondjuk a szülei, mert jó esetben 89-es születésű :K
Rendőrség szeintem csak végső esetben, mert az nagyon hosszadalmas lehet, de tuti, hiszen számla alapján könnyedén beazonosítható.

ELADÓK: href.hu/x/7wd7 ; IBM Pentium Pro szerver, LENOVO Thinkpad T60, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, RED DOT, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

(#5019) Kloss válasza Teszla_ (#5017) üzenetére

Kloss
(őstag)

Szia!

1. Itt mindig nézd meg a user értékeléseit.
2. Előre ne utalj!!!!!!!
3. Ha nemrég regisztrált a tag és/vagy nincs róla visszajelzés akkor pláne NE utalj előre!!!

PI 166MMX(!) - S3 Virge DX/GX

(#5020) D@ni88 válasza Teszla_ (#5017) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jól mondja vikcsi, keresd meg iwiwen, myvipen, facebookon. Írj pár ismerősének hogy mit tett veled, ha a szülő fentvan akkor mégjobb.
Ha nem működik akkor rendőrség, de csak abban az esetben tehetsz feljelentést ha 20k feletti az összeg, vagy minimum 3 személyt megkárosított...

(#5021) Teszla_

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszönöm a segítségeteket, megpróbálok mindent a rendőrség előtt.

Azzal tisztában vagyok, hogy nem kéne előre utalni, de az vesse rám az első követ, aki még nem utalt előre :)
Ilyen ügyben ez az első rossz tapasztalatom, pedig volt már rengeteg utalásos üzletelésem. De most úgy látszik belefutottam egy csalóba.
Újoncokkal se volt még problémám. És ugye a topic elején is le van írva, hogy mindenki volt újonc. Ettől függetlenül én most be***ptam.

(#5022) DeltaPower válasza D@ni88 (#5020) üzenetére

DeltaPower
(őstag)

ez hülyeség
20k alatt vagy 1 ember esetén is tehetsz feljelentést, más kérdés, hogy akkor valószínűleg a szabálysértés kategóriába sorolják és magasról sz**nak rá.
viszont legalább nyoma lesz, ha más ügyből kifolyólag megfogják a gyereket.

Teszla neked meg azt mondom, telefont, de bármi nagyobb értékűt nem veszünk, csak személyesen.

[ Szerkesztve ]

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#5023) bartucc válasza vikcsi (#5018) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen, valószínűleg 89-es születésű, és csak komolytalan csaló, az ilyet hamar meg lehet fogni, ha talál rajta "fogást" :K

(#5024) God Vazzeg

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Keresek olyan régifajta ide kábelt, aminek nincs bevakítva a középső egyik lukja, tehát mindenhol lukas! Régi P2-esekben volt ilyen :K

Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."

(#5025) alázógyík válasza God Vazzeg (#5024) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

Van nekem, de hogy jó-e, azt nemtom.
Max. ha erre jársz, beugrasz, elviszed.

(#5026) trl_master

trl_master
(kvázi-tag)

Asus A9RP eladó!

T2060-as proci, 1gb ram, 80GB winchester (100/100) DVD-RW, új billentyúzet (nem magyar) gyári töltő! Használatból eredő karcok vannak rajta!
tartozékok: Gyári Asus táska és egér!
60k-ért elvihető!

"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."

(#5027) God Vazzeg válasza alázógyík (#5025) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Köszönöm előre is :R

Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."

(#5028) alázógyík válasza God Vazzeg (#5027) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

Jaaa, és ötezeeee lesz. ;) ;]

(#5029) faragojof válasza alázógyík (#5028) üzenetére

faragojof
(lelkes újonc)

Nekem van ezeöccázé! :U Ha beviszem a Gyíkhoz, onnan elviheted!! ;]

Mekknéztem, van három! Az úgy összesen ötezer! :C :R

[ Szerkesztve ]

"Formicate Under Command of the King,,

(#5030) God Vazzeg válasza alázógyík (#5028) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Ilyen olcsó? Kellene kb 10db ;]

Szerk: Szlovinak boldog szülcsinapcsit :R

[ Szerkesztve ]

(#5031) bartucc válasza God Vazzeg (#5030) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Van 3db, de ennek is darabja ezeöccász. (veszel mindenkitől és kb meg is van a 10db:DDD)

(#5032) faragojof válasza bartucc (#5031) üzenetére

faragojof
(lelkes újonc)

Persze ilyen olcsón! :K

(#5033) alázógyík válasza bartucc (#5031) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

Te tudsz már valamit, mikor jönnek a motyóért? :U

(#5034) Jodanovich

Jodanovich
(fanatikus tag)

egy ilyen
Msi NX6600GT-TD128E karit cserélnék ugyan ilyen képességű AGP s re vagy kicsit jobbra!
köszi

Life is Short... Ride Hard!!!

(#5035) bartucc válasza alázógyík (#5033) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Épp most voltak itt, szombaton mennének be ha akkor nyitva vagy(úgy emlékszem igen) és akkor én is be tudnék velük menni:)

Pénteken késő délután lenne csak jó, de akkor beleesnénk a 4 óra utáni forgalomba, amit meg nem nagyon akarnak....

(#5036) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem tudja valaki, Lingvin szombaton nyitva van-e? (régebben nyitva volt délig, most nem tudom :B )

(#5037) Jodanovich válasza bartucc (#5036) üzenetére

Jodanovich
(fanatikus tag)

google a barátod---> Munkanapokon (H-P) 9-18 óra között, ill. Szombaton 10-12 óra között : 76/486-600
[link]

[ Szerkesztve ]

Life is Short... Ride Hard!!!

(#5038) bartucc válasza Jodanovich (#5037) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Köszi, google eszembe se jutott, a linkelt oldalt meg nem találtam meg, bénáztam. A tegnap priviben írt dolog csak ma este lesz aktuális.

(#5039) alázógyík válasza bartucc (#5035) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

Nem vagyok nyitva szombaton. :N

(#5040) bartucc válasza alázógyík (#5039) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor rosszul emlékeztem. Pff hallod nem tudom mi legyen akkor, bár megpróbálom a pénteket felhozni, akkor este 6-ig nyitva vagy, nem?:)

(#5041) alázógyík válasza bartucc (#5040) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

Igen nyitva vok 6-ig pénteken is. :)

(#5042) aXXon

aXXon
(senior tag)
LOGOUT blog

Első.

Nem tudja valaki mi van a bitkapuval?

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#5043) God Vazzeg

God Vazzeg
(PH! kedvence)

2. :K

(#5044) D@ni88

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

3. Ma újra Elektro II vizsga, finom lesz ;] Én már tudom az eredményt :DDD

(#5045) Honda_Fire

Honda_Fire
(lelkes újonc)

4 :)

még mindig jöhet 775 s int vga-s lap!

Matrica igényfelmérés : http://hardverapro.hu/apro/matrica_igenyfelmeres/hsz_1-50.html

(#5046) DeltaPower válasza D@ni88 (#5044) üzenetére

DeltaPower
(őstag)

én is: Kecskemét elektromos hálózatának jelentős része füstölgő romhalmazzá válik :D

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#5047) KTU

KTU
(fanatikus tag)

valakinek lenne-e felesleges microSD --> SD kártya átalakítoja
:R

Eladó cuccok: http://href.hu/x/880h ___________________________________ Tintapatron, lézer nyomtatókazetta, (toner)

(#5048) faragojof válasza KTU (#5047) üzenetére

faragojof
(lelkes újonc)

Igen! :K

(#5049) bartucc válasza D@ni88 (#5044) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sok sikert hozzá! ;)

(#5050) KTU válasza faragojof (#5048) üzenetére

KTU
(fanatikus tag)

és eladó is? :U

Eladó cuccok: http://href.hu/x/880h ___________________________________ Tintapatron, lézer nyomtatókazetta, (toner)

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.