2013. május 25., szombat

(#49801) Wictor válasza God Vazzeg (#49792) üzenetére

Wictor
(senior tag)

PÜttem valamit...

(#49802) Wictor

Wictor
(senior tag)

Topickiller lettem... :(

(#49803) Wictor válasza Wictor (#49802) üzenetére

Wictor
(senior tag)

Ja, meg elsőőőő... ;]
Milyen jót elbeszélgetek magammal...

[ Szerkesztve ]

(#49804) george11

george11
(senior tag)

ezbuzi :DDD :DDD :C :R

"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

(#49805) M_o_g_y_i

M_o_g_y_i
(őstag)

15.4"-es kijelző van-e valakinek eladó/cserélhető valamire? :F
Lehetőleg matt legyen, de nem feltétel.
:U

Szerk.: ezt a postot übereljétek... :DDD

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: http://href.hu/x/f5x7 - Qi töltő Note 2 adapter, Nikon D90 akkuk (6-8x töltött), LED-es lámpák, Kata PR-440 fotós táska, Momax iCase Pro Xperia Arc/Arc S tok, Nitecore i4 töltő, s754 3000+ Sempron - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

(#49806) george11

george11
(senior tag)

jóéjt mindenkinek
( :DDD :D ;] neménvótam)

[ Szerkesztve ]

"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

(#49807) Wictor válasza george11 (#49806) üzenetére

Wictor
(senior tag)

Ezt csak és kizárólag neked küldöm a tegnapiért cserébe, csak mert tudom, hogy szereted az ilyen selfshot hímringyókat bámulni és audiovizuálisan kielégülni. Már előre látom, hogy mi jóban leszünk... ;] :P

Ui: Linkelték... :U

[ Szerkesztve ]

(#49808) alázógyík válasza bartucc (#49796) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

Franc se tudja, elég low end motyók. Acer leányvállalata lett, kifejezetten olcsó gépek gyártására. Én nem szeretem őket, ahogy az Acert sem.
A 2 év gar. miatt merném csak megvenni, de utána rögtön el is adnám.

Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

(#49809) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Csak nagyjából olvastam vissza, de mindenki lecophat, keresztben...
Akikről gondolom h beszólhattak...
Ábécésorrendben.

Alázógyík: Bekaphatod
Bartucc: Bekaphatod
Wunderkinder: Te Bekaphatod mindenkiét, gengbenget kapsz...
Nyilván többiek meg röhögtek, szóval, sokasodjatok a saját a nemetekkel.. :DDD ;]

NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!

(#49810) alázógyík válasza GrandeP (#49809) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

Látod hogy hiányoztál? ;]
Mindenki remegve várta a pillanatot, hogy visszatérj a küldetésedből. :DDD :DD

(#49811) bartucc válasza alázógyík (#49808) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

90ért számolná be a Hp-t, és 500-as vinyó a 250 helyett, jobb proci, jóval erösebb vga, meg a majd 2 év gari. 20 ezrembe kerülne, annyit megérnek ezek szerintem simán.

GrandeP: Viszont kívánom. :D

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

(#49812) DeltaPower válasza GrandeP (#49809) üzenetére

DeltaPower
(őstag)

Na oszt vettél ilyen felnit a traktorodra? [link] :DDD

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#49813) GrandeP válasza DeltaPower (#49812) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Há ilyet nem! :D

Ellenben, vettem travelpussyt, csak nektek, de sajnos győzött a "vágy", kibontva még viccesebb, mint a képeken... :DDD

(#49814) OTee válasza M_o_g_y_i (#49805) üzenetére

OTee
(kvázi-tag)

Hi!

Nekem van 1 Lenovo N100-ba való, nem matt, viszont 16:9-es

OTee

''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide

(#49815) chipi-85 válasza GrandeP (#49813) üzenetére

chipi-85
(fanatikus tag)

Voltak itt ám különleges kérések!!! :U

(#49816) daninet

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

Emberek!
Mit lehet csinálni, ha webshop eltűnt 300e forinttal mielőtt laptopot elküldték volna. APEH is baszakszik, mert 2 hónapja nyoma sincs a 300k-nak, ugye a géppel kellett volna jönnie a számlának.
Megadott címen nincs senki, telefont nem veszik fel.
Ez így nagy szopás :( Feljelentés az egyetlen ötletünk perpill, de várom a tippeket.

[ Szerkesztve ]

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/

(#49817) God Vazzeg válasza daninet (#49816) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Mindenképp feljelentés kell, csatolva az elküldés bizonylatát, ellenoldali számlaszám stb.. lesz fontos.

Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."

(#49818) WunderKinder válasza GrandeP (#49813) üzenetére

WunderKinder
(lelkes újonc)

Szevasz ribi!

Hoztad nekem az ultranemibeteg csillámpónit extra gombával? Ha nem akkor délben nagy-nagy büntik lesznek. :DDD

(#49819) daninet válasza God Vazzeg (#49817) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

abban reménykedünk, hogy ez így már nagyobb értékű dolog ugye és nem szarják le, van számlaszám is (valószínű valami szerencsétlené, nem az övé)
viszont a pénzt sztm már nem fogjuk látni :(

(#49820) God Vazzeg válasza daninet (#49819) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Sok mindentől függ, de szerintem se sajnos :( Impotens a rendőrség ha ilyenről van szó, de amikor nekik kell a pénz, rögtön jön a csekk :(((

Ha felszámolták a céget, akkor polgári perre mehetsz, ha csőd eljárás alatt van, akkor be kell adni az igényedet, de alap a feljelentés, és kiderítik neked hogy mizu :K

Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."

(#49821) alázógyík válasza God Vazzeg (#49820) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

Ahogy mondod, így kell.
De.
Ha már csődeljárás ill. felszámolás alatt van a cég, akkor esélye sincs. :(

(#49822) daninet válasza God Vazzeg (#49820) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

[link]

Hát ez szép.. :((( :( Csak ugye az ember manapság már nem úgy kezdi, hogy keres a neten ezerrel negatív vélemények után. A legtöbb kereső kidobja, a fizetősek is, profin néz ki. Ugye ez már eleve meggyőzi az embert, ráadásul vásárlás után rögtön készségesen hívott.. Ritka egy féreg az ilyen. :o

Szóval a tv-planet.eu-t felejtsétek el!

[ Szerkesztve ]

(#49823) God Vazzeg válasza alázógyík (#49821) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Csődeljárásban úgy tudom ha kárigényed van, be kell adni, és a zárolt vagyonból kártalanítanak. Bár ennek a menetét nem tudom :U

(#49824) daninet válasza God Vazzeg (#49823) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

nincs csőd. simán szedik az áldozatokat. Budapesti címük most nézem google maps-ban egy üres telekre mutat. Szép :(

[ Szerkesztve ]

(#49825) God Vazzeg válasza daninet (#49824) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Ettől még nem kell sz@rházinak lenniük, az egyik cég ahol rendszergazda vagyok pestre egy gyártelepre van bejelentve, de vidéken dolgoznak főként, és teljesen korrektek.

Szerk: feljelentés, csatolni a számla másolatát ahol látszik hogy elküldted a megadott számlaszámra a pénzt, az oldalukról egy képet, ahol a számlaszám meg van adva (nehogy letagadják), esetleg ha történt levelezés, vagy telefonhívás annak tartalmát/idejét is bele lehet foglalni. Ezek segítik a dolog menetét :K

[ Szerkesztve ]

(#49826) alázógyík válasza God Vazzeg (#49823) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

Ha egy céget csődbe visznek, akkor abból ha még van mit, kimentenek mindent. Sőt, még hitelt is vesznek fel, mert az azért sokkal nagyobb biznic.
Ilyenkor max. hűtlen kezelés miatt lehet feljelenteni a Kft. vezetőjét, de ez akár 4-7 év is lehet, mire kapna belőle 3 fillért is akár.

Ezt egy ügyvéd írta egy másik totyikon :

"csak perben tudod érvényesíteni a követelésedet, ez egy-két évet is igénybe vehet, ügyvédi költséggel és eljárási díjakkal megspékelve, ami elég ritkán éri meg. Nekem ez a szakmám, szóval így könnyű, ezért én pereltem már egy 40.000 forintos mp3 lejátszó miatt, de azt így sem lehetett elkerülni, hogy a céget addigra felszámolják. A jogerősen megítélt 40.000 Ft + járulékaiból (többévi kamat + eljárási díjak) vagy négy év után épp most utaltak a számlámra 574 forintot... :DDD Magyarország, én így szeretlek... :("

(#49827) daninet válasza God Vazzeg (#49825) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

hát mindent megteszünk, szívesen eltörném a kezét az ilyennek :(((

az új rendelésekre sztm válaszol, van rendőrségnél nyomozó ismerős, első körben rendelünk és az első telefonos egyeztetés alkalmával talán lehet rá hatni.

[ Szerkesztve ]

(#49828) God Vazzeg válasza alázógyík (#49826) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Ez így van. Évek mire pénzedhez jutsz, de ha nem lépsz, semmit se kapsz. Perköltség azt terheli aki veszít a perben.. Ügyvéd mondjuk nem olcsó.

De mivel nincs csőd eljárás alatt, így sima csalás a dolog, itt nincs nagy varia. Neked bizonyítani kell hogy elküldted az összeget, neki meg bizonyítani hogy történt szállítás..

(#49829) alázógyík válasza God Vazzeg (#49828) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

Ilyen mennyiségű csalás után, várható, hogy lesz egy csőd...

(#49830) God Vazzeg válasza alázógyík (#49829) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Borítékolható :(

(#49831) chipi-85

chipi-85
(fanatikus tag)

Vótemár?
Én most láttam, vagy varázsló, vagy kib*szott ügyesen trükközik!!

(#49832) KTU válasza chipi-85 (#49831) üzenetére

KTU
(fanatikus tag)

vót [link] :D
na jó az csak vízen-járás volt :U

nem frissítettem :B

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: http://href.hu/x/880h ___________________________________ Tintapatron, lézer nyomtatókazetta, (toner)

(#49833) daninet válasza KTU (#49832) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

diszkáverin előbb vót :P

(#49834) chipi-85 válasza KTU (#49832) üzenetére

chipi-85
(fanatikus tag)

Hát ez csak a vízen járás!
A videón csinál egy csomó trükköt!

(#49835) bartucc válasza alázógyík (#49808) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hasonlóan vagyok ezzel, és a Hp-t se tartom megbízhatóbbnak. Az lemaradt, eredet w7 home premium is van hozzá. :)

Meg most jönne jól, mikor 3- heteket vagyok kórházban, és ha jobban vagyok, szétunom magam...

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

(#49836) moha bácsi

moha bácsi
(tag)

Talán mégsem rúgják ki

Kicsit érdekes számomra, hogy ha valaki ennyire imádja a munkáját, és jól csinálja, miért kell egyből baxtatni... :W

Most már tudom, mire megy el a banki extraprofit :O

[ Szerkesztve ]

"Gondolkodom, tehát vagyok, ha nem gondolkodom, úgy jobban vagyok" -=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

(#49837) Norb3rto válasza moha bácsi (#49836) üzenetére

Norb3rto
(őstag)

Reggelt :)

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

(#49838) E_richard

E_richard
(újonc)

Üdv!
Pioneer PD-101 cd player eladó!
Fix: 5 ezer...csak itt...csak most :D

Jelenleg nem tartózkodom Hungarisztánban...ha egy forint lesz a CHF szóljatok, indulok haza ;)

(#49839) alázógyík

alázógyík
(senior tag)

Van 1-2 motyóm eladó :

1. Intel E3200

2. MSI GT210 512MB

3. 30GB IDE Noti HDD

4. Edimax PCI-os Wifi kártya

(#49840) GrandeP válasza WunderKinder (#49818) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Hály!

Hoztam, de te fizeted a káfcsit... :B :R

(#49841) bartucc válasza alázógyík (#49839) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az e3200re jöhet egy ár, lehetöleg hütö nélkül.

Bios chip írást helyben vállal valaki? Cserélhetö, négyzet alakú, egy P5K biost kellene rásütni.

(#49842) chipi-85

chipi-85
(fanatikus tag)

(#49843) george11

george11
(senior tag)

[link] :O :O :O

(#49844) Wictor

Wictor
(senior tag)

Emberek, egy Samsung 500GB-os, SATA2-es, 100/100-as, még 2 évig garis vinyó mennyit ér? Komolyan kérdezem, nem az ezeöccá'ra vagyok kíváncsi. Kicsit kezdenek felb*szni egyesek privátban a hülye ajánlatokkal...

[ Szerkesztve ]

(#49845) God Vazzeg válasza george11 (#49843) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

[link] :Y :W

(#49846) csaszi72 válasza moha bácsi (#49836) üzenetére

csaszi72
(fanatikus tag)

"banki extraprofit"

erről jut eszembe(pardon,fejembe) láttátok már csányi nyaralóját Balatonakarattyán ????
:Y :Y :Y :Y
naazámazaqrvaélet

Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij) http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=csaszi72&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#49847) daninet válasza God Vazzeg (#49845) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

mára ez így már sok :o

(#49848) God Vazzeg válasza daninet (#49847) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Nekem mondod? Ma már ez a 3. rossz hír amit kapok :(

(#49849) God Vazzeg válasza Wictor (#49844) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Egy árat pattints rá, és hogy hova garis..

(#49850) God Vazzeg válasza God Vazzeg (#49848) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Ez jutott róla eszembe:

- Az új adó: akinek legalább van egy anyja annak adózni kell!
- A politikusainknak nagy szerencséjük van, mert őket nem anya szülte :(((

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.