2013. május 24., péntek

(#49351) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

De az okés...

De mondom, nem hang megy rajta, hanem 12v 0,5 amper... :DDD

Az egyikkel töltődik az aksi, a másikkal nem... azért kérdem h a fejjel van a baj, vagy a töltő egységgel...

Köszi... :R

[ Szerkesztve ]

NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!

(#49352) bartucc válasza GrandeP (#49336) üzenetére

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha a felsö a kérdéses (mobilnet csak feléig tölti be a képet), az egy mono 3,5-ös csatlakozó.

Szerk: nem frisítettem, látom megelöztek.

[ Szerkesztve ]

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

(#49353) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Most azt csináljátok velem, mint a droidos topikban?! :DDD

Mondom mi a kérdés, többször is, körül is írom, erre totál másra válaszoltok! :DDD

(#49354) bsh válasza GrandeP (#49351) üzenetére

bsh
(senior tag)

veled van a baj, mert rosszul kötötted akkor be.

(#49355) GrandeP válasza bsh (#49354) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Az is előfordulhat... :DDD

2 töltő van... az egyik jó, a másikat meg én csináltam, nyilván nem rontottam el, szaal, mivel van a hiba?! :DDD

Na szóval, igazából nem tudom pontosan h két fejegy között lehet-e olyan különbésg ami miatt nem adja át a petróleumot, vagy pedig amit itthon találtam autós tőltő, az már eleve szar volt, és ezért nem tölt, nem pedig a fej miatt!

(#49356) bsh válasza GrandeP (#49355) üzenetére

bsh
(senior tag)

de most te ezt komolyan kérdezed? :F
bazz, hogyne lehetne már különbség... az egyiken 2, a másikon 3 érintkező van, az aljzatban dettó... az szerinted nem elég jelentős különbség? nyilván rosszat kötöttél rossz helyre. lehet polaritás probléma is... ha az a valami, amit töltenél, a "szteró" dugót várja, akkor 2 érintkező van ami a palástfelületről venné le a delejt, és ha te ebbe egy mono dugót dugsz, akkor ezeket rövidre zárod, stb...

(#49357) GrandeP válasza bsh (#49356) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Akkor az van, h most megbuktam, pedig több mint félévig jártam a Kandóba! :DDD :R

Akkor holnap forrás, aztán veszek ugyanilyen fejet... csak mivel volt itthon a szemétben ilyen, gondoltam megpróbálom...

(#49358) bartucc

bartucc
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fél évig?! Onnan is bannoltak? :DDD

A problémát az is elöidézheti, hogy a szemétben volt. Lehet okkal. ;]

[ Szerkesztve ]

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

(#49359) OTee válasza csaszi72 (#49328) üzenetére

OTee
(kvázi-tag)

Sorry, mobilnetről vmiért nem tudtam +nézni a telefonszámodat, a telóban nem mentettem el.

OTee

''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide

(#49360) GrandeP válasza bartucc (#49358) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

:DDD

Nagyobb karriert akartam befutni... mint látod össze is jött! ;] :P :DDD

(#49361) george11

george11
(senior tag)

majdnem ... :DDD

"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

(#49362) Norb3rto válasza george11 (#49361) üzenetére

Norb3rto
(őstag)

:C

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

(#49363) bsh

bsh
(senior tag)

az egy töltényhüvely? :F

(#49364) tibibi

tibibi
(senior tag)

rokkant helyen parkolás mennyit ér mostanában? :W

(#49365) bsh válasza tibibi (#49364) üzenetére

bsh
(senior tag)

8 csákány :K

(#49366) tibibi válasza bsh (#49365) üzenetére

tibibi
(senior tag)

pénzben föleg ha havas a parkoló és nem látszik a hely :W :W

(#49367) GrandeP válasza tibibi (#49366) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Most nincs hó, meg egyébként is, szemétség olyan helyre állni, egy kivétel van, ha benne ülsz az autóban és figyelsz...
Akkor is parasztság, de legalább ha szükség van rá, el tudsz onnan állni... én így látom.. :B :R

(#49368) aXXon válasza tibibi (#49366) üzenetére

aXXon
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem pénzben nem büntethető, csak erkölcsileg, ha jól tudom. (ami nem biztos)

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#49369) chipi-85

chipi-85
(fanatikus tag)

(#49370) Devid_81 válasza george11 (#49361) üzenetére

Devid_81
(PH! addikt)

Hát a gyerek majdnem vízbe esett :DDD

bsh: fene se tudja mijaz, pár perc kellett amúgy is mire eljutottam a melleitől a kezéig :DDD

.::www.megadanceradio.hu::.

(#49371) Devid_81

Devid_81
(PH! addikt)

Külső HDD-m már párszor átélte a ki-bekapcsolást! :DDD

.::www.megadanceradio.hu::.

(#49372) tibibi válasza GrandeP (#49367) üzenetére

tibibi
(senior tag)

februárban volt üres decathlon parkoló szakadó hóesés szerinted direkt álltam oda :W :W
ha egyáltalán én voltam :U közterület felügyelet mit keres egy magán területen?

[ Szerkesztve ]

(#49373) aXXon válasza tibibi (#49372) üzenetére

aXXon
(senior tag)
LOGOUT blog

De most kaptál erről valami csekket, vagy valami feljelentést, vagy bármit? Ha igen, abban mit írnak? Kicsit menj már bele a részletekbe, hogy ha és amennyiben segíteni nem tudunk, legalább okuljunk belőle.

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#49374) george11 válasza tibibi (#49372) üzenetére

george11
(senior tag)

Rövidre zárom én ezt egy perc alatt...
Milyen autód van?
Ha 10-15 millánál kevesebbet ér(használtan), akkor meg fognak büntetni. :U

"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

(#49375) tibibi válasza aXXon (#49373) üzenetére

tibibi
(senior tag)

még csak értesítő ,de az ügyiratszám alapján megtudod nézni a képet a közterület felügyelet oldalán.Azért érdeklödtem mennyi lehet a bírság kb.

(#49376) tibibi válasza george11 (#49374) üzenetére

tibibi
(senior tag)

és nem emlékszem rá ,hogy ott álltam :U :Y

[ Szerkesztve ]

(#49377) aXXon válasza tibibi (#49375) üzenetére

aXXon
(senior tag)
LOGOUT blog

Én is kaptam már ilyet, de ott figyelt mellette a csekk is. Mire hivatkozik, hogy mit sértettél meg? (szó szerint) Akkor kitudnánk guglizni a büntetési tételeket, meg, hogy mire számíthatsz.

Azt írja, hogy eljárás alatt vagy?

(#49378) tibibi válasza aXXon (#49377) üzenetére

tibibi
(senior tag)

postai értesítő holnap veszem át.
Mennyi volt a csekken???

[ Szerkesztve ]

(#49379) GrandeP válasza tibibi (#49376) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

1, Te IE-t használsz, ráadásul ennyi toolbarral??? :F ;]
2, Most nem értem, te sem tudod h melyik a te autód vagy mi?! :U
2/b, Látszódik a tábla, azt nem lepte el a haó...

Ha a zöld, akkor bizony bukta, ellenben ez ott, csak kotsogség, de télleg magány terület, és ráadásul a városhatárán túl... szaaaal, én sem értem!!!!! :Y

(#49380) aXXon válasza tibibi (#49378) üzenetére

aXXon
(senior tag)
LOGOUT blog

Engem más miatt büntettek meg, egyébként egy esetben 5ezer, egy esetben 3ezer, illetve a volt asszonyt egy esetben 10ezerre.

(#49381) aXXon válasza GrandeP (#49379) üzenetére

aXXon
(senior tag)
LOGOUT blog

HA a fekete (és az az övé) akkor is, mert a táblán jelöli, hogy 3 hely van, pont az ilyen havas esetekre, illetve ha lekopna a felfestés. Ez szívás, bár én sem értem, hogy mit keres a közterületfelügyelet magánterületen, illetve én továbbra is úgy emlékszem, hogy ilyen esetre mintha még nem lenne bírság, de ez lehet már változott azóta.

Egyébként én nem látok toolbart, csak a kedvenceket egy csíkban. Te hol látsz toolbart?

[ Szerkesztve ]

(#49382) GrandeP válasza aXXon (#49381) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Jogos... :R

(#49383) DeltaPower válasza aXXon (#49381) üzenetére

DeltaPower
(őstag)

Ez a "3x"-es kiegészítő jelzés mióta létezik?

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#49384) aXXon válasza DeltaPower (#49383) üzenetére

aXXon
(senior tag)
LOGOUT blog

Azt nem tudom, de láttam már pár helyen. De visszakanyarodhatunk oda, hogy magánterület, úgyhogy végül is majdhogynem olyan táblát rak ki, amilyet akar. (nagyon lesarkítva)

(#49385) Szlovi

Szlovi
(senior tag)

[link]

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#49386) GrandeP válasza Szlovi (#49385) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Becoptam! :DDD

(#49387) george11 válasza Szlovi (#49385) üzenetére

george11
(senior tag)

kabbe :DDD

(#49388) george11

george11
(senior tag)

e :DDD

(#49389) DeltaPower válasza aXXon (#49384) üzenetére

DeltaPower
(őstag)

Jó én is kirakok egy hellokitty táblát vérvörös X szemekkel és ráfogom hogy ez azt jelenti hogy csak dízellel lehet behajtani... próbáltam utánanézni neten, de ennek a "3x" jelölésnek semmi nyomát nem találtam jogszabálygyűjteményben, lehet nem is hivatalos kresz szerint, vagy csak régiek a netes anyagok?

(#49390) tibibi válasza aXXon (#49381) üzenetére

tibibi
(senior tag)

[ Szerkesztve ]

(#49391) titko

titko
(kvázi-tag)

Sajna ezek a közterületes ingyenélő kötsögök mindenhol ott vannak. Én egy ilyenért 5000 Ft büntit kaptam 2 éve.
A múltkor a spar előtt , az 50 méteres tiltó után álltam meg, és nem figyeltem, hogy a hátsó kerék vonalában kezdődik a szaggatott vonal, ez 10 000 Ft volt.
A Decathlon előtt rendszeresen vadásznak, már én is találkoztam velük egy-kétszer.

tetszik a főnököm új BMW-je, megdolgoztam érte

(#49392) TeeBee73 válasza bubi92 (#49335) üzenetére

TeeBee73
(senior tag)

DRÁGASZÁÁÁG!!! :D

Mod: most járok Tősnél, nem elhanyagolható mennyiségű szesz elfogyasztása után, és még bemegyek minimum 2 kocsmába. Asszem' útikönyvet kell írnom. :D

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 - TeeBee73#2590

(#49393) aXXon válasza DeltaPower (#49389) üzenetére

aXXon
(senior tag)
LOGOUT blog

Hát a saját kertedbe kirakhatod :) De más kérdés, hogy azt nehezebb értelmezni, mint amit ebbe látok/látunk bele. Bár ha jól nézem, akkor ott, ahol tibibi állt, még a felfestés is hiányzik, úgyhogy ha és amennyiben a "3x" jelölés hiányozna a kreszből, akkor ezzel már lehetne érvelni és fellebbezni, hogy a kreszben nincs ilyen, felfestés meg nem volt, honnan kellene tudni, hogy a 3x nem arra az egy parkolóhelyre vonatkozik valamilyen formában??

(#49394) GrandeP válasza tibibi (#49390) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Ne csaljál most messzebb áltál! :DDD

Egyébként nálam ez már perdöntö, mondjak nekik h lecophatnak!:-)

(#49395) tibibi válasza aXXon (#49393) üzenetére

tibibi
(senior tag)

mi a 3x van ilyen kresztábla?

(#49396) george11

george11
(senior tag)

hűha :U

(#49397) KTU válasza tibibi (#49390) üzenetére

KTU
(fanatikus tag)

Ha jol tudom az ilyen parkolok igaz hogy magánterület de mivel megnyitották a köz előtt,
Ezért közterület modjára használandó és azok szabályok alkalmazandók.

Eladó cuccok: http://href.hu/x/880h ___________________________________ Tintapatron, lézer nyomtatókazetta, (toner)

(#49398) tibibi válasza titko (#49391) üzenetére

tibibi
(senior tag)

ha 5k-nál több lesz akkor kiállok vadászni és szétcsapom a száját.Egyébként én utálom legjobban ha mozgássérült helyre állnak be.Itt az a gond,hogy nem én voltam a kocsival mint kiderült.

(#49399) csaszi72 válasza tibibi (#49390) üzenetére

csaszi72
(fanatikus tag)

szerinted ő fizetett?

Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij) http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=csaszi72&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#49400) DeltaPower válasza aXXon (#49393) üzenetére

DeltaPower
(őstag)

A másik jó kérdés, hol van meghatározva, hogy ez a 3x baromság merőleges parkolásnál honnantól, milyen irányba számít? Ha a táblától kezdve jobbra fel van festve a három hely, akkor bekaphatják.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.