Én soha nem tudtam futni, de az 5 kilós medicin labdát, 10men túl dobtam... 
Már 8 évesen.... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!

Én soha nem tudtam futni, de az 5 kilós medicin labdát, 10men túl dobtam... 
Már 8 évesen.... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Igen, mert 9 métert gurult még úgy magában...

Valaki nem tudja véletlenül, mennyibe fáj egy diákjegy Dunaföldvárra? 
*** WEBDESIGN, GRAFIKUS DESIGN, FRONT-END PROGRAMOZÁS ***

Remélem csak viccelsz 

Csináltam otg kábelt...egér jó..viszont semmi más 
Jelenleg nem tartózkodom Hungarisztánban...ha egy forint lesz a CHF szóljatok, indulok haza ;)

Camp Nou

Me ehhez sem értesz! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Gps jó lett? Nem referáltál! Még egy köszit sem! 
[ Szerkesztve ]
Talátt. nyeremény nem lesz mert csak 1 decit vihetek kézipoggyászba az is inkább tömény 
Igaz h ma havazott otthon? 
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/

Mit keresel Barcelonába?! 
Ja ma szállingózott.

"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Ingyé volt a repjegy aztán most várost nézünk 3 napig. Nagyon fasza város, de kezd undorom lenni a sok turistától 
Éjszaka szakadt a hó..amÍg otthon voltam de. nagyon nyhén szállingózott, szinte igaz se volt, de éjszaka szakadt.
Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

te is turista vagy bááázzz 
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Elég, hogy minden szar csira amit a földbe dugtam elfagyjon. Fasza 
Itt sincs amugy olyan szuperfasza idő pedi arra számitana az ember, max 15 fok, egész nap felhő és hideg szél. De ezek a forróvérű ribik már bikiniben nyomják a parton.
George: tudom hányok is magamtól
. Na minyá keresek a la ramblarol valami fotot,hogy ugy elképzeljétek az emberáradatot.
[ Szerkesztve ]

És mit néztetek meg?
Mik vannak még tervbe véve?

Valóban!!!Sorry!!!
Nagyon faja de az a GrandeP rendszám...hát,addig nem nézek oda! 
Egyébként köszönöm!Majd kapsz fagyit
sörhöz még kicsi vagy.. 
...lehet hubbal látna winyót...majd tesztelem..most megyek locsÓkodni ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Jelenleg nem tartózkodom Hungarisztánban...ha egy forint lesz a CHF szóljatok, indulok haza ;)

Ehhez pláne nem kell sportolni. Mitöbb, a partról jobb nézni 
(#48821) DeltaPower válasza Chaser (#48814) üzenetére

Mikor szakadt a hó? Én se hajnal 1 előtt, se reggel 7 után egy szemet se láttam, tehát valamikor közte kellett.
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
(#48822) Inv1sus válasza DeltaPower (#48821) üzenetére

kb délben esett. Bogyósan. Gondolom a nyuszik miatt.
(#48823) Chaser válasza DeltaPower (#48821) üzenetére
3 óra felé és Kméten. De. Félegyházán is kezdett, de az nem volt olyan erős.
Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

Lótúrót. Most voltam kint a kertben, a borsó/krumpli/lila hagyma/fokhagyma/barack/cseresznye, magasról tojt erre a kis hőingadozásra. 
MOD: -5-7°C, az már durva lenne, de ezt simán kibírja mind. 
MOD: A legjobb: már januárban bejelentette a narancsminisztérium, hogy elfagytak a rügyek, importálni kell a gyümölcsöt.
Azt meg etessék meg az anyjukkal, mifelénk nem rügyeztek a fák januárban. 
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590

Nem kellene ennyi mindent összeinni és akkor nem rókáztál volna! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Csakazérisújatírokmer'gyűjtömapostot:
Óvodában rókáztam utoljára, pacaltól. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Azóta nemszeressem. 
MOD: A tejbegrúízt sem.
<-üvöltve okádós smiley.
MOD2: Haza kéne már mennem. 
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590

Elmegyek a dobgitáromért, tegnap otthagytam valamelyik kocsmában. 
MOD: Most mondja a csájé, útba esik. 
LOGOFF
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590

Ő is nyúl, csak ki a vízből. 
Szerk: tudom vot már.
De ez nem:tészta dagasztás.
[ Szerkesztve ]
Kínába a legegyszerűbben úgy juthatsz el, ha leiszod magad a sárga földig.

ez erdekelne
ilyenem meg van ha kell valakinek
Még nincs teljessen kész,de már majdnem sikerült elkezdeni!

Hazaértem. Teleport... Bár le van fagyva kezem-lábam, lehet mégiscsak bringa. Remélem csak holnap lesz locsolkodás, mert akkor időutazás is volt...
"Formicate Under Command of the King,,
Rackem van ha érdekel, Delock, egész pofás, szálcsiszolt alu és kisebb méretű mint az átlag.
Nagyon szar a net, holnap hazaérek töltök fel képeket, illetve leírom a pozitív, negatív tapasztalataim (mert sajnos van mindkettő)
Mostanában sajnos hanyagolnom kellett a fórumot, semmi időm nem volt, majd visszaolvasok pár oldalt, kb mindenről lemaradtam
[ Szerkesztve ]

valamit benéztél kedves béla 

Annak nagyon örülnék, mert júniusba mi is tervezünk egy nagyobb kirándulást, és pár napot Barcelonában is eltöltenénk. 

tán lemaradtál valamiről? [link] 

Elelnőriztem. 'ztaqrva. Nemmerem megnézni a fényképezőgépet. Azzal még képben vagyok, hogy mi volt ma. Nagyjából. De hogy péntek estétől vasárnap reggelig? Tökkiesett. Na most elszaladok elájulni.

Ez hátha rajta lesz a képeken.
[ Szerkesztve ]

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
(#48838) molnarpeter válasza faragojof (#48830) üzenetére
Toxi-taxi?
Mi ez, másnaposok IRL? 
mp
[ Szerkesztve ]
Eladó 320GB 2,5" vinyó, OTG USB kábel, Child of Eden X360, X360 Fat alkatrészek - goo.gl/jWYrq |Minden telefonhoz fóliák, tokok nálam! Bizonyos készülékekhez hátlapok beszerzése is! Érdeklődni PÜ-ben ;)

Ha képekre vagy kíváncsi, akkor ma pl velük láttalak a délután: [link]
aztán majd mesélsz ... 
Elsőőőőőő 
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Másnapos. Izé. Második. 
Diablo 3 - TeeBee73#2590

Ja, és boldogok a lelki boldog névnapot a Zsoltoknak-e'! 
Diablo 3 - TeeBee73#2590

Van valakinek elfekvőben egy AKG K420-as fülese? A 430-as komoly visszalépés volt, szvsz.
Ja, brutál, ahogy visszaüt a másnapra a kávé mellé elfogyasztott másfél deci vodka.
Faja így buszozni. 
Diablo 3 - TeeBee73#2590

Ez mi lassú teleport... 
molnarpeter:
Magányhajtásos kétkerekű. Úúú de hideg volt tegnap, b@sszus. 

Ezt a 420-ast nem 20 éve gyártották utoljára? 
Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

Tényleg: Dinának megadhatom a tel.számod? Ma is kérdezte, mi van veled. Kénytelen voltam hazudni. 
Ja, a vodka eddig fejtette ki a hatását, még szerencse, korán nyit a resti a Noszlopyban. @_@
MOD: Gyíkbá: Nemtom'. Kb. 11-12 éve vettem, csak a hétvégén valaki ráléptem. 
Amúgy, tényleg őskövület volt már, de az újak nem jobbak egy szemet sem, ezért ragadtam meg ennél. 
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590

Én voltam már ott 10 éve, csakis pozitív tapasztalataim voltak. 
Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

hat nekem olyan kellene ami tap nelkuli 2,5"
Még nincs teljessen kész,de már majdnem sikerült elkezdeni!