Nem töröltél minden nevet.... megyek trollkodni! 
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
(#47001) GrandeP válasza Clown-corp (#47000) üzenetére

Nem töröltél minden nevet.... megyek trollkodni! 
(#47002) Clown-corp válasza GrandeP (#47001) üzenetére

elfeledtem
vagy direkt neked hagytam benn
Kiskunfélegyháza telómat elhagytam :( Pálinka,abáltszalonna,friss kenyér.Alföld én így szeretlek!
(#47003) Wictor válasza Clown-corp (#47000) üzenetére

Azigen...
Én meg azon gondolkoztam a minap, hogy francnak ide fényképező, ha van szkenner... Fotó kell a mobilról? Beszkennelem, öccse... ![;]](/dl/s/v1.gif)

Topic killer... 
Ja, hogy az én voltam... 
[ Szerkesztve ]
(#47005) WunderKinder válasza GrandeP (#46990) üzenetére

Elirigyelted a grandfaterbike-omat, mi? ![;]](/dl/s/v1.gif)
Viszont ez jájjdedácsia
Bejövős nagyon.
Boldog névnapot kívánok faragojofnak és minden József nevű fórumtársnak, ha van másik is...
De ha már faragojofnál járunk, akkor lebukott és már fel is került az első felvétel a névnapi bulijából, a link alatt megtekinthető! [link]
Vigyázat! Ne egyél, vagy igyál, mikor rákattintasz, mert én speciel a röhögéstől majd teleköptem sörrel a monitort
Kár lett volna... A sörért 
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
(#47007) WunderKinder válasza aXXon (#47006) üzenetére

Ez tényleg faragojof
Ó a cekszi bijáccs 

Csatlakozom én is a boldognévnapozókhoz 
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...
Kloss. 
(#47010) TeeBee73 válasza WunderKinder (#47007) üzenetére

Mekkora köcsög vagy!!

Én még mindig sírok a röhögéstől! 
"Formicate Under Command of the King,,

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Ajánlom ezt a videót azoknak, akiknek a NFS V (gyk: Posche Unleashed) még mond valamit!
Nekem a mai napig az 1ik (egyetlen!
) kedvenc autós játéka.
OTee
Ps.: rendes ótó elöl kormányoz, hátul hajt! SZVSZ
Ps2.: Boldog SándorJózsefBenedek minden SJB-nek!
[ Szerkesztve ]
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
Az vótmá' hogy boldogot a Józsfeknek? 
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/ ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Mivel lehet kettévágni az Algopyrint?
Algoflex-el!
(#47017) Norb3rto válasza WunderKinder (#47016) üzenetére

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
(#47018) WunderKinder válasza Norb3rto (#47017) üzenetére

jjájj 
(#47019) alázógyík válasza WunderKinder (#47016) üzenetére

Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

Köszöntem szépen mindenkinek a jókívánságokat! 
Válogassatok. 
Ez itt meg cirmiiiié.
Fiú bagázs csak saját felelősségére nyitogass. 
(#47021) GrandeP válasza WunderKinder (#47005) üzenetére

kozben eszembe jutott h francia ellenalloknak lehetett ilyen bringajuk.
lefogadom volt ott kornyekben egy ss csontvaz. 

baszjátokmeg mi ez a pörgés egész nap?
most sikerült bejönnöm a műhelyből, erre haccáznyócvan komment.

"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

Assz'em még időben! 

[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: http://href.hu/x/f5x7 - ÚJ!!! Nikkor 55-200 VR obj., Qi wireless töltő, LED-es lámpák, Kata PR-440 fotós táska, Momax iCase Pro Xperia Arc/Arc S tok, Nitecore i4 töltő, s754 3000+ Sempron - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

Nem az a durva, hogy minnyá rárántok, hanem, hogy egy csúnya sincs közte

"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

rohadj meg csinálj amit akarsz 
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: http://href.hu/x/f5x7 - ÚJ!!! Nikkor 55-200 VR obj., Qi wireless töltő, LED-es lámpák, Kata PR-440 fotós táska, Momax iCase Pro Xperia Arc/Arc S tok, Nitecore i4 töltő, s754 3000+ Sempron - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

bögy(ök)

Szíípek!

Azé linkletem
- ráadásul még cenzúrázott is
Na mentem aágyba, mert holnap elbaszott húzós napom lesz(nem mintha a mai nem lett volna elég szopóág) 
viszonlágytojás mindenibe

mind1ik jóféle 

Na majd ha gép előtt leszek, megnézem a videót. Amúgy egyet értek veled (nem is értem magam
) Legjobb játék volt!
A névnapi jókívánságot mindenkinek kösz!
PI 166MMX(!) - S3 Virge DX/GX
(#47036) moha bácsi válasza M_o_g_y_i (#47025) üzenetére

Loptam... 
"Gondolkodom, tehát vagyok, ha nem gondolkodom, úgy jobban vagyok" -=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-

Megjöttem Gyíkhoz, hívjátok a 112-öt!

Szóltam is egy benga állatnak, hogy adjon mesterséges lélegeztetést neked. 

Na már, megint buzultok, mondtam már h én vagyok oan, a muffot szeressem! ![;]](/dl/s/v1.gif)

"Gondolkodom, tehát vagyok, ha nem gondolkodom, úgy jobban vagyok" -=BÉRELHETŐ REKLÁMFELÜLET=-
(#47043) faragojof válasza moha bácsi (#47042) üzenetére

Moha bácsi köszönjük!

MOD:
Ha nem baj, loptam! 
[ Szerkesztve ]

archos 101 internet tablet eladó .Kijelzője kicsit karcos van benne két durvább is
kinek mit ér? ezzeöccá-tól indul
laptopot beszámitok 
16gb verzió
[ Szerkesztve ]
(#47045) moha bácsi válasza faragojof (#47043) üzenetére

Szívesen!
Persze, hogy nem baj: a kultúra terjesztése rendkívül fontos!

Hogy hívják a szirénázó pudingot?
DANONÍÍÍÍÍNÓÓÓÓÓ

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

Köszike 
nyáááúúú:)
(#47048) Clown-corp válasza tibibi (#47044) üzenetére

2500 
Kiskunfélegyháza telómat elhagytam :( Pálinka,abáltszalonna,friss kenyér.Alföld én így szeretlek!

Egyetemista fiú megy haza a kollégiumból a hétvégén és az anyja természetesen kitörő örömmel fogadja!
-Édes fiam,vágtam tyúkot. Mit főzzek belőle?
-Pálinkát Édesanyám!