Persze ... véget ért a valóvilág,holnap este barátokközt 
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Persze ... véget ért a valóvilág,holnap este barátokközt 

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

7végére szervezhetnétek valamit 
Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát
Na ez ismerős
Felhívott az unokatesóm még szombaton, mikor már vidéken voltam, hogy háááát az van, hogy kiesett pár billentyű a notijukból, tudok-e rá valakit. Mondom persze, most nem vagyok Kecskeméten, hétfő este, vagy kedd délután át tudok szaladni, mert a hétfőt már így is túlszerveztem. A válasz : oké! Később újra hív, azt mondja nem is indul el a gép, valamit kiír, de ő nem ért hozzá. Mondom se gáz, ránézünk, aztán mondom, hogy hova vigyétek, ha nagy a gáz. Huuu az jó lenne, mert nagyon kellenének róla az adatok, könyvelés, meg miegymás.... Mondom oké, addig ne piszkáljátok! (egyébként mint kiderült valami felbaszta magát gépezés közben és rábaszott egy párat tenyérrel ez okozta mindkét hibát)
Ma hív újra, hogy az van, hogy a barátnője elvitte valami spanjához, aki megpróbálta formázni, de nem sikerült
mondom az fasza, erősen reménykedj abban, hogy tényleg nem sikerült, mert mondom akkor kampó az adataidnak
Hát ő ezt nem tudta, meg a srác sem mondta, de ugye tudunk valamit csinálni?
Úgyhogy ez van, megyek majd hozzájuk, aztán ha nagy a gáz, beküldöm Gyíkhoz őket, akinek ezúton üzenem, hogy ne legyen szégyenlős a számlázásnál

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
A Valóvilág már egy hete, vagy kettő, hogy véget ért, nem? 
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
Formázás után adatot visszaolvasni nem túl nagy mutatvány jó esetben, de a cink az, ha nem tudja már formázni sem a lemezt (kuka). 

Srácok!
Kellene nekem olyan program, amivel sárga csekket tudok nyomtatni.
Arra gondolok, amivel ki tudom tölteni a sárga csekkeket, és a nyomtató rányomja a kitöltendő dolgokat.
Illetve keresnék ugyan ilyet, csak boríték nyomtatására.

Itt most nem ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy valaki megkér valamire, aztán nem követi a direktíváidat és ezzel neked, illetve magának okoz kellemetlenséget. Mint fentebb a Chaser által vázolt szitu.

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

Nézem a Jack és Jill-t.... hát ritka sz*r egy film, egyedül Jill Erick Cartmen hangja ami feldobja, amúg egy nulla, pedig bírom Adam Sandlert... 
Nyilván nálad a pont, csak mellékesen mondtam amit mondtam.
Én volt, hogy hasonló szituban (persze nem rokon) elküldtem a pics@ba az embert. ![;]](/dl/s/v1.gif)

Ezek után elhajtani a büdöspicsába, és letenni a telefont. 
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

Nekem meg olyan kéne, amivel húszezrest tudok nyomtatni 
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

Notebook szagértők. Aztat mondjátok meg, hogy miért melegszik a notim alja az utóbbi időben irreálisan. Alapjáraton 80°C körüli értékek vannak. 
Igen, rendszeresen takarítom, pormentes, gap pad és paszta is fasza mindenhol.
Igen, tápot cseréltem, lábam tiszta.
Nincs semmi BIOS beállítás ahogy néztem a hűtő szabályzására vonatkozóan, és az Acer sem adott hozzá ilyen programot, szóval automatikusan kellene mennie, de nem pörög fel.
BIOS is nemrég lett frissítve 
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/

80 fok az nem gáz szerintem. Max így nem fog 80 évig működni a proci max 50-ig 
És érzésre is melegebb, mint eddig volt?
Nem lehet, h az új bios ír ki fake értéket?
süt az alja, régen nem volt ilyen, most nem birom az ölembe venni.
De ez független a BIOS-tól, pont azért frissítettem hátha jobb lesz 
Az a fura, hogy nem pörög fel a venti, hanem konstans egy sebességen jár. Régen mintha lett volna neki hangos üzeme, de a helyzet az, hogy hűtőpadon használom mióta az eszemet tudom, ezért el is felejtettem milyen a hangja mikor zúg 
[ Szerkesztve ]

pasztázd újra ha még nem volt
ha jobb lesz akkor örülj, ha nem add el
nekem az asus eeepc régen be se kapcsolt a venti most meg állandóan pörög aida szerint jelenleg 67 fok.
[ Szerkesztve ]
egyébkéntis érik a cserére, kevés lett nekem ez a core2 
Amúgy, hogy lekopogjam, sok szart mondanak Acerről, de ez valami jó széria lehetett, egyetlen baja a fényes műanyag borítása, semmi más nem romlik rajta, most lesz 4 éves. 
vettem gappad-et, igaz nem mai, de az nem szárad ki stb. elvileg. No majd holnap szétszedem.
Komolyan azt is el tudom képzelni, hogy ezek a hőcsövek szimplán kieresztik a gázt egy idő után 
[ Szerkesztve ]

jelentem fut az aida és 80 fok lett
fel sem tünt idáig
mondjuk ez csak egy N280 Nem lehet ,hogy valami hátér progi miatt feleslegessen megy a proci nálad is?Bár ahogy nézem a speedfan szerint nem 
[ Szerkesztve ]

És attól nem pörög a venti??? 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/f5x7 - Qi töltő Note 2 adapter, Nikon D90 akkuk (6-8x töltött), LED-es lámpák, Kata PR-440 fotós táska, Momax iCase Pro Xperia Arc/Arc S tok, Nitecore i4 töltő, s754 3000+ Sempron - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

Hogy a bánatba eresztené ki a gázt a cső?
Ha meg mégis, akkor nem évek alatt, hanem percek alatt történne meg.
Újrapasztázás kéne neki, mert az eredeti nyilván kiszáradt, és egy guriga g@cit sem ér már.

De okosak vagyunk mán' !!! 
Filmmúzeumon megy az Amerikai história X 
szerk.: itthon miért nem lehet ilyesmi filmet forgatni? 
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: http://href.hu/x/f5x7 - Qi töltő Note 2 adapter, Nikon D90 akkuk (6-8x töltött), LED-es lámpák, Kata PR-440 fotós táska, Momax iCase Pro Xperia Arc/Arc S tok, Nitecore i4 töltő, s754 3000+ Sempron - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

Jóccaka,szép álmok 
![]()
hemáhá mondom gappad van alatta
tánmá nem szigetel 

Te még hiszel ezekben a színes szagos szarokban?
Pasztázd újra ...

köszmá .. aludjunk álló cerkával mi?

ez jó 
"The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred" Soichiro Honda

Jóhegge'ht!
Szlovi! De diplomatikus vagy! Egy képpel mindenkinek örömet okozol. Cirmiiii-nek cicáskép, nekem tetkós csaj, a többinek meg csöcsmegpícs...
Asszem egyedül Grande meg Gyík nem talál semmi néznivalót rajta...

george11: Végül is nem indultam haza, helyette előre ittunk a medvék bőrére.
Egyébként meg tréfa volt, sör nélkül nem mennék pályinkát kóstolni. 
"Formicate Under Command of the King,,

EEELLLSSSŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!

Sz@rd már le azt a gappadot. 
Vegyél tőlem jó drága ACMX4 pasztát, oszt azzal kend újra. 
Csodát fogsz látni. 
Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

Rákerestem, ez ugyanaz a szar, amit a fusi alá raknak... tehát ez nem hővezető, ez hőtaszító! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Jááááj. 

Akinek kell az msot csapjon le rá , de qrva gyorsan... [link]

Jó áron adják. 

Kicsivel beszerár alatt, ahogy elnéztem...
Ellenben, nálam ő lett az új wayteq! 
Szaal, erősen ajánlott kategória....

Jaja, pont azt a kategóriát fogja uralni, amit idáig a wayteq. Akiknek azt hiszem lassan meszeltek is. 

![]()
(#46047) DeltaPower válasza alázógyík (#46042) üzenetére

Azért ilyen baromi olcsó, mert nincs rajta szoft.
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
(#46049) GrandeP válasza DeltaPower (#46047) üzenetére

Soha nem is volt, csak garminon meg mion.. és nem is kell h legyen rajta.

(#46050) DeltaPower válasza GrandeP (#46049) üzenetére

Árulnak olyat is amin igo alapú szoft van, ~38k-ért, ugyanaz az 500mhz/128m ram/4g rom vas.
szerk: csizs: lehetett volna új hirdetést csinálni neki, akkor nem zavarnak bele a totál eltérő hsz-ek...
[ Szerkesztve ]
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!