Nekem 2 napja volt olyan, adsl-t kellett beüzemelni. C tipusú emberek voltak, 2-es IQ, összefüggő mondatot csak 3 szóból lehetett összerakni, mert többet nem bírtak megérteni. Na, ott vagyok, látom modemen nincs szinkron jel.. Mondom mikor lett bekötve? 3 napja.. Aha.. De már kaptak sms-t hogy mehet a dolog. Oké, kábel-szűrő-fali aljzat végignéz, szűrő fordítva össze rakva, átkötöm, úgy se jó.. Másik modemet rádugok, úgy se 
Soha nem találnátok ki: a másik szobába anyuka széthúzta a telefont, hogy a gyerekek ne telefonáljanak
Telefonon meg nem volt kagyló, hogy ellenőrizzem a vonalat 
Na jóvan, beállítgattam nekik, elmondtam mit meg hogy kell kattingatni, mindenki bólogatott, eljöttem. Aznap este 9 körül anyuka: most értem haza, nincs net, azonnal menjek ki! Mondom apádfaxát ilyenkormá.. A fentieket egyébként ekkor mondta el.
Másnap újra ki hozzájuk, minden széthúzva, én összerakom, lám, elsőre van jel! Mondják, tegnap este is világított az ottan, de nem tudtak netezni! Hát bazze, annyit nem tudtak megjegyezni, hogy a kapcsolat ikonra 2 katt, majd a csatlakozásra 1. Persze hogy kitörölték a jelszót, persze hogy nem lehetett csatlakozni.. Telefonálgatni anyukának, ugyan diktálja már be az sms-be kapott jelszót 
Remélem soha többet nem hívnak
Naponta harcolok ilyenekkel egyébként 
Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."