Eladó cuccok: http://href.hu/x/f5x7 - ÚJ!!! Nikkor 55-200 VR obj., Qi wireless töltő, LED-es lámpák, Kata PR-440 fotós táska, Momax iCase Pro Xperia Arc/Arc S tok, Nitecore i4 töltő, s754 3000+ Sempron - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Lokál » Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek - Archívum VIII (téma lezárva)Hozzászólások
Mustár és sör kivételével jöhet... 

george11
(senior tag)
homár vagy? 
Öööö bocsánat, ez nem kérdés volt, ha jobban belegondolok abba, amit leírtál 
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

akom
(senior tag)
Virsliről jut eszembe.
Csinált már valaki Corn Dog ot?
Nem. 
Friss puha kenyér, virsli, majonéz. 
Ha tudsz valami tuti receptet, megpróbálom!
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

akom
(senior tag)
Holnap ez alapján megpróbálom.
Majd beszámolok a fejleményekről. 

george11
(senior tag)

"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Virsli, kenyér, mustár, ketchup, csípős ketcup..én így tolom
Sört kajához nem iszok, soha 
Optibay HDD keret 2. HDD/SSD DVD helyére notebookba Lenovo_HP_Dell_Asus_Acer_Toshiba, stb 4000 ft-tól!_Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

george11
(senior tag)
Virslit mustár és sör nélkül? 
Asszem csalódtam itt sok emberben 

akom
(senior tag)
Kajához meg kaja után soha nem iszok sört. Ha sörözök akkor meg nem eszek. Jah a reszelt tormát kihagytam, ha van otthon az is mehet virsli mellé 
Optibay HDD keret 2. HDD/SSD DVD helyére notebookba Lenovo_HP_Dell_Asus_Acer_Toshiba, stb 4000 ft-tól!_Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

george11
(senior tag)
Fogyókúrázol vagy mi a tök?
A sörtől sokat lehet zabálni. Én ki sem bírnám kaja nélkül a sörözést. 
más:
"A képfeltöltés átmenetileg nem elérhető, a hiba javításáig kérjük türelmeteket!"
nevetséges szánalmas sőt kissé mármár pofátlan, de leginkább elszomorító

Hát én biztos nem zabálok tőle
és szigorúan csak nyáron extra nagy melegben iszom, akkor se túl sűrűn.

george11
(senior tag)
Akkor mész egy csoportba a fero mellé 
Hová kerültem?

faragojof
(lelkes újonc)

Így kell elindítani az analintruder topikot! 
Aztán megnézheted magad! Ez lesz belőle...

De legalább a zene nem a hamvasarcú kisgyerek a kék osztrigából. 
MOD:
Mög első is egyúttal! 
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,

george11
(senior tag)
De most nincs igazam b+?
Virsli majonézzel, meg ilyenek? Sör meg évente két korty, és azt sem kaja mellett/alatt/után? 
A virsli+sör+mustár egy elválaszthatatlan hármas. ![;]](/dl/s/v1.gif)
MOD: én még elsőbb vagyok
e
[ Szerkesztve ]

faragojof
(lelkes újonc)
Az hagyján! De ha virsli helyett istenneadj, debreceni lenne? Hőha! Ahhoz már két sör jár. 
És maximálisan igazad van. Így jár az ember, ha hozzászokik a gyors kajáldák mindentazegyberakjunkbele típusú étkeztetésébe. De sokszor rácsodálkoztam a majonézes-mustáros-ketchupos feltétre...
De hát kajába ki így, ki úgy. Na de hogy sört meg nem? 

TeeBee73
(senior tag)
" Vincent Vega: Azt nem tudom, Burger Kingben
nem voltam. Tudod Hollandiában mit tesznek a
krumplira ketchup helyett?
Jules Winnfield: Mit?
Vincent Vega: Majonézt!
Jules Winnfield: Na ne bassz!
Vincent Vega: A saját szememmel láttam, hogy
tocsog abban a trutymóban!"
Diablo 3 - TeeBee73#2590

GrandeP
(PH! addikt)
Gyerekek ez már qrvára szánalmas h 4. napja nicns letakaritva az út, hát mi a román tetves qrva anyját csinál a háókáótráós????????????????????????????????
A másik, vótam ótópályán, én nem láttam olyan tisztának, mint ahogy a webkameráik mutatják?!
fake képet nyomatnak?! 
Nézzétek már meg ti is... 
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!

GrandeP
(PH! addikt)

GrandeP
(PH! addikt)
Jah, már látom , a ribancokat bámulja, ahelyett h dolgozna!

faragojof
(lelkes újonc)
MOD:
B@sszus! 
[ Szerkesztve ]

GrandeP
(PH! addikt)
Ezért jár a bünti... 
Nézd meg a privi fiókot..
Te így, én úgy
Sörből ritkán iszok de akkor se bármit, csak a minőségit szeressük
Mondjuk az én hasam nem is olyan mintha babát várnék sok ismerősömmel egyetemben
nálam csak szezonális dolog..pont mint a gulyásleves, azt csak télen hidegben eszek melegen, gyümölcslevest meg csak nyáron melegben hidegen...nem érdekel ki mit gondol róla
jó pálesz az viszont mindig jöhet 

faragojof
(lelkes újonc)

Le se tagadhatnád magad! Ezt nick nélkül is megmondtam volna, melyik b@zi küldte!!4!

alázógyík
(senior tag)
Neked is küldött egy DÍSZT? 
Most voltam reggel 1 órát a városban.
Hát még egy ilyen tróger város nem sok van. 1db parkoló nem volt eltakarítva, és az utak is teljesen havasak.
A pofám leszakad, amit a városgazdálkodási kft. művel.
[ Szerkesztve ]
Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.
- Privát
- 2012-02-07 09:45:12

God Vazzeg
(PH! kedvence)
Van valakinek komolyabb laptopja eladó? Szép legyen, akku működjön, max 50e-ig
Privi..
Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."
(#43030) DeltaPower válasza alázógyík (#43028) üzenetére
- Privát
- 2012-02-07 09:47:03

DeltaPower
(őstag)
Szeged se jobb, ott is tiszta hó minden, benne volt az esti híradóban. De legalább most ingyenes a parkolás, legalábbis ha találsz helyet...
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
(#43031) Mozsa válasza God Vazzeg (#43029) üzenetére
- Privát
- 2012-02-07 09:53:27

Mozsa
(tag)
pü ment
[ Szerkesztve ]
(#43032) bartucc válasza DeltaPower (#43030) üzenetére
- Privát
- 2012-02-07 10:22:34
Igyenes, de ajánlott minimum egy Niva, hogy élni tudj a lehetőséggel 
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

alázógyík
(senior tag)
Szánalom, én mondom. 
Jaa, és itt nem is ingyenes a parkolás. 
De nincs is Nivád
Egyébként tényleg, mit gondolnak, mindenki hókotróval meg Ifával jár?!
(a vicc, hogy nálunk le van most is húzva az út, haveréknál a 300m-es bejárót a ház előtt is elhúzták, és ez egy falu, nem egy 100 ezres város...)
A Bud Spencer és Terence Hill részlet melyik filmből van?
Aki megmondja, az kap GrandeP-től egy puszit, akárhova kérheti ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ráadásként:

[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

faragojof
(lelkes újonc)
Tudom, hogy nem sokan szeretik az USA-t. De ott ha rosszul gazdálkodsz az adófizetők pénzével, azonnal megy a s@eggből szájba... 

george11
(senior tag)
Hát értdekes amúgy ez a hó dolog a főúton is errefelé.
A biciklis utat napi minimum 2X eltakarítják, amikor esik, de az autóutat egyszer sem 

alázógyík
(senior tag)
Városföldön is minden út olyan patent, hogy csak na.
Járdák TELJESEN szárazok, igaz, azokat az ott lakók el is lapátolják minden nap. 
Jó hely, én szeretem. 

alázógyík
(senior tag)
Ass To mouth? 
Megmondtam volna, de a felajánlás miatt inkább nem

Közben megtaláltam, pedig hidd el jól jártál volna. 

M_o_g_y_i
(őstag)
Idés laptop vinyója van-é valakinek eladó v. valamire cserélhető? 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/f5x7 - ÚJ!!! Nikkor 55-200 VR obj., Qi wireless töltő, LED-es lámpák, Kata PR-440 fotós táska, Momax iCase Pro Xperia Arc/Arc S tok, Nitecore i4 töltő, s754 3000+ Sempron - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

TeeBee73
(senior tag)
Aha. Most már tudom, miért hívják ezeket a vackokat ATM automatának... 
Diablo 3 - TeeBee73#2590
Egy kis állatkodási kisérlet a Balatonnál. Hát, szerintem nem így akarták. 

faragojof
(lelkes újonc)

TeeBee73: Egész jó az asszociációd...

Norb3rto
(őstag)
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

Mozsa
(tag)
ezt hol láttad?
Egyik ismerősnél facebook-on. 
(#43048) DeltaPower válasza bartucc (#43043) üzenetére
- Privát
- 2012-02-07 11:48:04

DeltaPower
(őstag)
Ezek ránézésre hümér h2-esek, nem hiszem hogy a balatonban akad egymás mellett 2 ilyen...
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

chipi-85
(fanatikus tag)