Várható hogy a közeljövőben visszakerül? 
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Várható hogy a közeljövőben visszakerül? 
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

Ide-s winyója van-e valakinek eladó? 40GB+ érdekelne 
Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."
(#42153) alázógyík válasza God Vazzeg (#42152) üzenetére

Van 80-as ill. 200GB-os. 
Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.
(#42154) God Vazzeg válasza alázógyík (#42153) üzenetére

Árat írj rájuk priviben, köszi 
Szerk: sentinel értékek?
[ Szerkesztve ]
Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."
Ha már így él a topic, hát feldobom kicsit 
- Hogy hívják a fél lábú kalózt?
- Bill.
- És a két lábút?
- Stabil .
- Hát a három lábút?
- Csernobil.![;]](/dl/s/v1.gif)
(#42156) fero02 válasza God Vazzeg (#42154) üzenetére
Koma!
Te mit csinálsz ITV-nél? 

vki tudja hogy kell win2003 server alol telepiteni hálozatbol egy másik gépet ?
Kiskunfélegyháza telómat elhagytam :( Pálinka,abáltszalonna,friss kenyér.Alföld én így szeretlek!
(#42158) God Vazzeg válasza fero02 (#42156) üzenetére

Akármit is, miért?
(Hosszú..
)
(#42159) fero02 válasza God Vazzeg (#42158) üzenetére
Csak úgy, mégis.
(Van hely bőven..
)
(#42160) K6000 válasza Clown-corp (#42157) üzenetére

Ez így elég homályos és értelmetlen kérdés. Konkrétan mit szeretnél?
Ha ez egy vékonyklienses win hálózat akkor csak az image-re van szükséged, és hogy a szerver lássa a klienst...
[ Szerkesztve ]
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72

Na mi a pötsöm van, nem hiszem h sehol nem pörög senki sem....
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
Dehogynem, úgy pörög az élet, hogy alig lehet bírni az iramot
(tényleg, mi a f@sz van, fronthatás, vagy mi a rák? Full depressziós hangulatú mind a 3-4 ember akivel ma találkoztam)

Hideg van vazee 
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

Nem tudom, de most már valakit meg fogok dugni!
(#42165) csaszi72 válasza DeltaPower (#42142) üzenetére

szerk- pü akart lenni
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij) http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=csaszi72&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Ez gondolom inkább privi lett vóna?! 

sémmi közöd

Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij) http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=csaszi72&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Amikor ennyire dughatnékja van, én nem kötözködnék

Bezony, fusztrált is vagyok, meg dugnék is.... szóval figyeljetek oda, h mitszótók be?!
(#42170) DeltaPower válasza GrandeP (#42169) üzenetére

Izé... elromlott a kocsid, nincs pézed buszjegyre, és még a lábod is fáj?
Mert ha igen, akkor én is beszólok, elég messze vagy ahhoz, hogy biztonságban érezzem magam 
[ Szerkesztve ]
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
Innen láttam, mintha Gyík kacsintott volna neked.

(#42172) GrandeP válasza DeltaPower (#42170) üzenetére

Ha dugásról van szó, nincs akadály... 
Na most, elmegyek az xhamster-re.... 3 perc is itt vagyok.... ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

(#42174) DeltaPower válasza GrandeP (#42173) üzenetére

Holnap déli híradó:
"Budapest és Pest megye területén a forgalom megbénult, a hókotrók ugyan folyamatosan dolgoznak és sózzák az utakat, de a közlekedés várhatóan csak késő délutánra áll helyre. A közterület-fenntartó vállalat közleménye szerint nem tudtak időben felkészülni a hirtelen esett nagy mennyiségű hóra."
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
(#42175) GrandeP válasza DeltaPower (#42174) üzenetére

És közben bevágások, felemelt lapáttal járkáló hókotrókról... 

meg a gyorsba felvett lapáton támaszkodó, cigiző hólapátosokról... 

[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: http://href.hu/x/880h ___________________________________ Tintapatron, lézer nyomtatókazetta, (toner)

Topikkilller!
(#42180) God Vazzeg válasza KTU (#42178) üzenetére

Ismerkedem a facebookkal, meg teázgatom, fújom az orrom és fosok. A többiek nem tudom mit csinálnak, de nekem ez kitöltötte az egész napom, némi alvással megspékelve.
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

fosás után jó a légfrissítő [link]
[ Szerkesztve ]

Láttam h 0-24 online vagy és trollkodsz mindenki lapján! 

Annó mikor betörtek hozzánk, én is úgy hívtam őket, h még látom őket, a központ irányába futnak, 3 férfi, mind bőrkabátban, egyiken kockás sapka, 20-30 év körüliek... 2 vékonyabb magaas, meg egy alacsony dúci.
Na ki is jöttek kb 30 perc múlva, kérdeztem h meglettek-e?! Erre visszakérdeztek h kik?!
Na kb ennyit a rendőrségről... jah és akkoriban még kb 500m-re laktam a Főrendőrségtől....

Valaki tudja mitől van a Hold körűl egy hatalmas nagy kőr
-aki nem látta, érdemes meg lesni- 
"Olyan egyszerű vagy, hogy a százas szög hozzád képest integrált áramkör."

Ha rátelefonálok, gondolom igen. 
#42177) tibibi:
Ezigenez! 
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: http://href.hu/x/f5x7 - ÚJ!!! Nikkor 55-200 VR obj., Qi wireless töltő, LED-es lámpák, Kata PR-440 fotós táska, Momax iCase Pro Xperia Arc/Arc S tok, Nitecore i4 töltő, s754 3000+ Sempron - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

Jaja, láttam. Nagyon széép. 

fényképezd le, hideg van kint....

Semmire nem jók, az tuti 
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

Pont ezt akartam írni! 
Az előbb voltam kinn.
A hirtelen nagy hidegtől lehet? Nem? 
"Formicate Under Command of the King,,

Szerintem apokalipszis közeleg.

Mint azt meg tudakoltam, ez a Hold udvara.Állítólag nem túl ritka jelenség (bár én most látom először), különösen tiszta időben látható.
"Olyan egyszerű vagy, hogy a százas szög hozzád képest integrált áramkör."
Azért mennyit lehet kérni? 
(#42196) God Vazzeg válasza alázógyík (#42193) üzenetére

Egyértelmű, mi más?

Nem ma kezdte... 
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: http://href.hu/x/f5x7 - ÚJ!!! Nikkor 55-200 VR obj., Qi wireless töltő, LED-es lámpák, Kata PR-440 fotós táska, Momax iCase Pro Xperia Arc/Arc S tok, Nitecore i4 töltő, s754 3000+ Sempron - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

Ja! Decenberben. 
"Formicate Under Command of the King,,
(#42199) God Vazzeg válasza fero02 (#42195) üzenetére

Ezeöccá?