na ez tuti nem photoshop
[link] 
Kiskunfélegyháza telómat elhagytam :( Pálinka,abáltszalonna,friss kenyér.Alföld én így szeretlek!

na ez tuti nem photoshop
[link] 
Kiskunfélegyháza telómat elhagytam :( Pálinka,abáltszalonna,friss kenyér.Alföld én így szeretlek!

1. hsz

Akkor a ranglétra szerint fitymacsattogtató!!!

"Formicate Under Command of the King,,

Mondjuk szép kezdés!

Eladó cuccok: http://href.hu/x/f5x7 - Qi töltő Note 2 adapter, Nikon D90 akkuk (6-8x töltött), LED-es lámpák, Kata PR-440 fotós táska, Momax iCase Pro Xperia Arc/Arc S tok, Nitecore i4 töltő, s754 3000+ Sempron - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

Ja! Rengető csak a másodiktól van! Nem? 

Mind eközben a Kékesen 8Qrva hideg van.9
Kínába a legegyszerűbben úgy juthatsz el, ha leiszod magad a sárga földig.

tomo76 - 12 óra kitiltás - Trollkodás, személyeskedés, üzletrontás... [link]
flawless victory 
george és bartucc holtversenyben nyerte a sört 
[ Szerkesztve ]
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

BAN!!!! 
szerk.: tomo76 pedig keveset kapott 
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: http://href.hu/x/f5x7 - Qi töltő Note 2 adapter, Nikon D90 akkuk (6-8x töltött), LED-es lámpák, Kata PR-440 fotós táska, Momax iCase Pro Xperia Arc/Arc S tok, Nitecore i4 töltő, s754 3000+ Sempron - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
(#41459) faragojof válasza DeltaPower (#41457) üzenetére

Nem baj, hogy ma negyed tizenkettőkor minden problémája megszűnt? 
MOD:
M_o_gy_i_: Mit is akartam mondani..

de kurva hossú a neved
[ Szerkesztve ]

Hát bocsi...[link]
Akkor most azt kellene csinálni, hogy:
1. teljes vagyonelkobzás a csávónál, de teljes, se lakás, se semmi, csak 7 gatya, 7 zokni, egy váltás ruha
2. kapjon havi 47ezret
3.esetleg valami deviza törlesztést
4. esetleg egy darab kötelet, hogy ha megunná, kiléphessen a játékból
Rohadjon meg a büdös köcsög....
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Hol kell aláírni a partit? 
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Sziasztok!
Lenne egy eladó Linksys wrt54gl router-em!!!
Akit érdekel az írjon privátot!

Hallé.
Ha valakinek esetleg kéne ddr3 ram: [link]

He, faszom bassszatok mán nekem vaéami szívfájdító zenét, ami kifejezi h most a kardba dőlnék... de getzi gyorsan...
jah, köszi.
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

nőstag lettem 
[ Szerkesztve ]

na bazdmeg, valami konkrétabbra gondoltam....
faszkivan.
Megittam pár sörikét, bocsi ha nem úgy írok mint eddig.... rám tört a megbasnék valakit akit már nem lehet érzés....
[ Szerkesztve ]

[link]
ez jó lesz a kardbadőléshez?
neked ezt úgysem tudja befogadni a szervezeted 
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

Nekemis elküldhetnéd,köszike ![;]](/dl/s/v1.gif)
nyáááúúú:)

cirmi: be van linkelve a másik oldalon, ott megtalálod 
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

Akkó szopjatok le...
Megbontom a legjobb boromat, bár 5 liter kannásból nem hiszem h lenyxomok..

Van benne erő 

nemhogy recskáznál egyet ahelyett, hogy ide sugárzod a negatív energiákat 

agresssziv vagy ha iszó heee 

[link] vigyorog mint atom, de közbe rinyál, hogy ne ne ne.
most akkó mit is akar? 

az uccsó előttit már linkeltem a szarrábannolás/topiczárás előtt, de ahányszor meglátom lelöki az agyam a szíjat

[ Szerkesztve ]

idióta picsa 
(#41481) george11:PoNt ezÉ linkeltem 
[ Szerkesztve ]

[link] a balost kérném 

Jó ízlésre vall.

Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

Jójisten! A GrandePöcs be van baszcsizva, én meg privátrepülésen vagyok... Áááá á áááá... Hmm...
Azén lelkemenszárad, megkértemhogy igyon az egészségemre sört! Míg haza nem híjják! Háháháháááá Nem hítták haza, úgyhogy hukkk...

iTTAm is egészseggedre ...
Csak találkoztam olyannak akivel nem akartam... 

Mögölted? Kispályás?
Küldtem privit, megkaptad?
Unatkozol? ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

És sörre vágysz, vagy intruderre?
(az elsőhöz faragojof-ot keresd, a másodikhoz meg grandep-t
)

Bakker tölcséreznék veletek szivesen (remélem felvenném a versenyt) de most csak autóval mozgok felétek.
De azért: [link]

Akkor marad a grandep féle szolgáltatás
(vazelint hozzá'
)

Ne csinálj már reklámot! 
MOD:
tááo: Velünk nem tölcsérezni kell. Az az amerikai egyetenista gyerekek filmes hülyesége. Ide jóssz fél liter vodkával, aztán belátásod szerint belekóstólsz sör mellé. 
De a sört tálcával kell inni... 
A neved meg mijé ment offba.. meg ez is? 
[ Szerkesztve ]

A neved meg mijé ment offba.. meg ez is? - Na ezt csak Te tudhatod.
Én maradok a VBK -nál, tudod vodka-bomba -cataflan. Én már csak így gyűröm. 

"vodka-bomba -cataflan"
már csak pár xanax, speed, és gomba kéne mellé 

A f@szé nem vagytok discoban ? Szombat este van.
george:majd a párom ír még mellé némi tudat módosítót 
[ Szerkesztve ]