Nekem ilyen erölködőm és lemezjátszóm (Akai) van. Már vagy öt éve nem voltak bekapcsolva. A képen szereplő cuccok nem az enyémek az enyémek megkíméltebbek.
Kínába a legegyszerűbben úgy juthatsz el, ha leiszod magad a sárga földig.

Nekem ilyen erölködőm és lemezjátszóm (Akai) van. Már vagy öt éve nem voltak bekapcsolva. A képen szereplő cuccok nem az enyémek az enyémek megkíméltebbek.
Mi a különbség a mókus és a síléc között?
-???
-Egyikben sincs mazsola.
A tíz forintos emelésre:
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Vótmá' de akkor is..
Móricka apját behívatják az iskolába:
-Tűrhetetlen amit a gyerek csinál, egy legyelt rajzolt a padra, a tanárnő le akarta csapni és eltört a keze!
-Nekem mondja? Múltkor pin@'t rajzolt az ajtóra, még most is szálkás a f@szom...
Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

Jáóú!!! 
Mér' offba nyomod?

Eladó cuccok: http://href.hu/x/f5x7 - Qi töltő Note 2 adapter, Nikon D90 akkuk (6-8x töltött), LED-es lámpák, Kata PR-440 fotós táska, Momax iCase Pro Xperia Arc/Arc S tok, Nitecore i4 töltő, s754 3000+ Sempron - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
Hogy ne lássa senki ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ja,hogy biznic is legyen...bontásból rámmaradt E-Kadett cuccok,(konkrétan 2 full autó volt xx éve,azóta csak rohad a sok lomja a nyakamon)Lada(1200-es,Kocka) alkatérszek,illetve Pesten parkol még egy 750-es Zastava 91-be fellet újítva a motor,kuplung,
van hozzá :komplett másik blokk,becsomagolt króm eredeti dísztárcsa,díszléc,stb.
Igen,ezeket mind vinned kell a rammal,azért neked ment a válasz 
[ Szerkesztve ]

Ha a napellenző egyezik az F-Astráéval, az is jöhet. 
A kis Zastava csecse jószág lehet... 
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: http://href.hu/x/f5x7 - Qi töltő Note 2 adapter, Nikon D90 akkuk (6-8x töltött), LED-es lámpák, Kata PR-440 fotós táska, Momax iCase Pro Xperia Arc/Arc S tok, Nitecore i4 töltő, s754 3000+ Sempron - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

Mééé nem voltak bekaccsolva? 
Nekem meg ilyen erősítőm van. [link] sőt igazából két ilyen, mert egyik a mélyet hajtja a másik meg az első szettet 
Nem szobai, nem high end, nem felkapott csillivilli divatmárka, ellenben kurvaszépen szól. 
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

A zastaváról képeket várunk ám. 
(sokat), nameg árat is.
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
Van valahol 1-2 képem...előtúrom majd.
viszont egyre s.o.s-ebb lenne eladni,papír ügy úgy 30 éve húzódik... 
ha lett volna rá igény,már 6 éve lehozattam volna Falvára...konkrét vevőt tudsz esetleg?
ja,kasztni...hát azt megette az idő,de majd' 2 kocsinyi alkatrészem van hozzá.
ha kell,akár indítható is-ebben biztos vagyok-
szerk.:Árat meg nemtudok...tényleg nem.
[ Szerkesztve ]
God, Chaser! A lényeg itt le vagyon írva. 

Kép(ha a bódé már rohad ezer felé, akkor kurvasok kép), és egy irányár mindenképp kéne, ahhoz, hogy találj rá embert.

Juteszembe, valaki írta itt(vagy a másik topicban), hogy van neki pedálos moszkivcs izéje.
Azzal mi a fakk van, mee arra még mindig áll a cerka!? 
Ja,ez igaz...de inkább vigye el valaki féláron,mint a hozé románó ármondínók vasba..... 
na akkor tehetek fel még trabis képet is...trabant van még egyáltalán m.o-n?
EEELSŐŐŐŐŐŐŐ
első elsőm-a mai nap-,hehe 
[ Szerkesztve ]
Nem egyszerű 
Rics22: Én vagyok az elsőőőőőőőőőő..te 22. vagy ott van a nevedben
![;]](/dl/s/v1.gif)
Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

Igazából GrandeP az első, de még igazábból meg én.(ez időtől független
)
Kép nélkül senki sem fog rámozdulni, mert nagyon nem mindegy, hogy 100, vagy 300k-t kell költeni a bódéra.
Trabi nemkő, mert abból van sok, de attól még egy kalap sz@r mind. Tisztelet a kivételnek. 

Te már csak a nevedből kifolyólag sem lehetsz első, csak üldöző
(ez gyengevót, de lesz@rom
)

[ Szerkesztve ]

bevágóstangás, térdzoknis, aerobikózós, táncolós, atomseggűs, ajakharapdálós
avagy ahogy otee mondaná: megint sztenderen kell aludni 

[ Szerkesztve ]
Hát amikor utoljára láttam Csabit, akkor kb úgy nézett ki mint egy vonalember, akire +6 mérettel nagyobb ruhákat aggatnak
Az utóbbi fél évben csak fénnyel táplálkozott, és a jó szándék és a ruha tartja össze a testét...

Jó reggelt!
D@ni88: Az ilyen miért nem keres magának egy barinőt,hogy vissza vágjon? Nyilván mert akkora kocka. 
george11: Egyszer mikor költözködtem lepakoltam mutteréknál, azóta még egy párszor költözködtem és nem vittem magammal. Pedig lenne még egy Technics rsbx-601 három fejes kazettás deck amiben valszeg jól elavultak a gumi szíjjak, meg egy Pio 5700 Cd deck ami még az Mp3-at nem ismeri fel és azt hiszem, hogy az újra írhatót sem játsza le. 
Mára elavult technika, de akkoriban szépen szóltak és persze jól is néztek ki egymás alatt elrendezve az állványon. 
Mert csak 
[ Szerkesztve ]
(#39027) alázógyík válasza God Vazzeg (#38974) üzenetére

![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

Jáúröggelt! (Vagymivan'? Korán sötétedik mostanában).
Jelentem, tegnap este kiütéssel legyőzött a Portorikói rum. Lehet, nem kellett volna ~40 perc alatt 12 felest betermelni. (Pláne, 3 palack Muskotályos BB-re.) 
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590

Kééééész! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Jól esett ma 6-kor az a 2 fél vodka.... 
Ööööö.... Mondjuk, mikor nem? 
Diablo 3 - TeeBee73#2590

Diablo 3 - TeeBee73#2590
De tényleg, mitől fogytál le? 1x boltoltunk valamit - nem tudom elfelejteni mert rajtad kívül mindenki értette eddig a malom bejáratot
- 185-187 lehetsz. Én is annyi vagyok, voltam 60kg, csak úgy nem fogy le az ember annyit.
george11: Az "üldöző" kilő mindenkit aki előtte van és első lesz
ez még gyengébb vót

Diablo 3 - TeeBee73#2590

Inkább vegyél HT-s memóriát

Lyály. 
Diablo 3 - TeeBee73#2590
mijen már az hogy lyály???? mindíg muszály beszóni? ![;]](/dl/s/v1.gif)
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

MOD: A mondatot meg nagybötűveee kezdjük. 
(Csak, hogy beszóljak.) 
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590
(#39039) DeltaPower válasza Chaser (#39035) üzenetére

Az igen, 11k-ért 1 gigás 400as ddr1? 
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
(#39040) Norb3rto válasza DeltaPower (#39039) üzenetére

Kicsit felszaladt a ddr1 ddr2 ár, de már használtan is
Állítólag megint drága lesz a memória és nem a xar csorbány miatt 
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
miva? miva? miva?
NEKIABÁLLYÁ!
mondom NE kiabÁllyÁ
Norb3rto: Na ja, a muzeális értéket meg kell fizetni...

[ Szerkesztve ]
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
(#39042) DeltaPower válasza Norb3rto (#39040) üzenetére

Több mint egy éve adtam el 2x1g 500-as ddr-t aszem 22-ért. Most vehetnék belőle 16 giga ddr3-at, vagy még többet is, ha a gigás 400-ast el lehet adni 11-ért... vicces.

"Mivan? Mivan? Mivan?"
Huh. Megnyugodtam.
Féltem, azt fogod mondani: "Mizu? Mizu? Mizu?"... 
(Egyébként, már a röntgenből is átszóltak, ne zavarjam a rendelést az ordibálásommal.) ![;]](/dl/s/v1.gif)
MOD: DeltaPower: Muzeális érték. Teccikérteni? 
Divat a retró.
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590
(#39044) Chaser válasza DeltaPower (#39039) üzenetére
2db...a lényeg a hsz lett volna:
"Nekem van egy 512MB-os Hynix DDR1-es memóriám. Be tudnád számítani ? Támogatja a Hyper Threadinget, most 800Mhz-es FSB mellett megy 400mhz-en." ![;]](/dl/s/v1.gif)

Kifelejtette, hogy a fullhádés H.264-es lejátszást is támogatja. 
Azt a 800MHz-es FSB-t azért megnézném. 
Ja, ha már retró: E'.
Diablo 3 - TeeBee73#2590
(#39046) DeltaPower válasza Chaser (#39044) üzenetére

Ja, a 2db-ot valahogy nem vettem észre, úgy már normálisabb ár.
A hsz-t direkt nem idéztem be
agp8x-et is támogat vajon? 
[ Szerkesztve ]

Bakker, ennek a retrós linkelt csókának nem sok hangja van. Sőt. Borzalom. 

Van egyfajta képi memóriád, nem mondom. 
Amúgy azzal fogytam le, hogy ugyanazt ettem/eszem továbbra is, amit szeretek, nem űzök semmilyen diétát, csak betartok egy bizonyos mértéket, és kb. 3 órás időközöket reggel, délben, délután, és este, pluszba rengeteget mozgok. A mérték azt jelenti, hogy nem tömöm degeszre magamat, de pont eszek annyit, hogy ne érezzem magam üresnek. Heti 3-4 este kifejezetten szeretek futni, de szívesen bicajoznék is, ha nem lenne a hátsó csapágy elszállva. Kenyérből volt, hogy naponta 8-10 szeletet faltam be, de még hajnalban is hajlamos voltam egymagába nyomatni. Ezt lecsökkentettem 3-4re, sőt, ha van zsemle, inkább azt eszek helyette. Az estéket lájtos kajával zárom, gyümölccsel vagy joghurttal. Valószínűleg sokat számít az is, hogy mellőzöm a cukros italokat, csak reggel megy le egy bögre kakaó, hogy a vércukorszintem mégse legyen a béka segge alatt. 
A csokit, meg egyéb nassolnivalókat a chipset kivéve nem mellőzöm, de bőven elég belőlük naponta kis mennyiség, mint pl. egy szelet Snickers. 

Mi a fas....
Baba-Mama tornáról ne beszélgessünk?! ![;]](/dl/s/v1.gif)
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
(#39050) DeltaPower válasza GrandeP (#39049) üzenetére

Mert, szülni készülsz talán?