Nekem tetszik az ötleted.

Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

Nekem tetszik az ötleted.

(#36002) DeltaPower válasza george11 (#35998) üzenetére

Azt hittem ivászat lesz, nem sznobkodás 
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

Elsőzni ki fog? 
MOD: (#35993): Mogyi: "Te bocs, csak a kíváncsiság kedvéért, mire jó neked egy szög a nyelvedben?" 
MOD2: (#36004): bartucc: Köszi!!!

MODsok: (#36002): DeltaP: Az ivászatról faragojof kollégával gondoskodunk. 
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590
Első.

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

Na azért mindennek van ám határa... mi ez a szemtelenkedés ![;]](/dl/s/v1.gif)
EEEELLLLSSSSŐŐŐŐ!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!

Benneeee vagyoook!!!4!

És igen, mégiscsak a fejenként ezeöccáz kéne. És igen, leszünk annyian, már az elmúlt éviből kiindulva is. És igen, ugyanúgy le van foglalva a kis helyiség, csempézett
falakkal, az előrelátó winnetouság kedvéért. És lenn a pincében előre szólok, pénteken nem tücc-tücc diszkó van, hanem mötáááálll!
De úgy emlékszem van lenn Depeche is.
Meg szokott lenni lenn péntekenként egy pár depis is, de ez nem ide tartozik
aXXon: A főtéren a nagytemplommal szemben van a Rotary-sok hordója! Eszetlenül jó forralt bort adnak, de kőkeményen alkudni kell! Adományként egy pohárral háromszázért akartak adni...
Ha korábban gyűlnénk mint hat óra, én is bemennék!
Nekem hatra benn kell lennem a Kerékben. 
Na, a csaj meg majdnem lemaradt! 

"Formicate Under Command of the King,,

Szerintem, engem majd vinni kell a "desztináció"-tól a buszig.
(Pláne, hogy pénteken fél kettőig van meló, utána aláírom a jelenlétit a Dominóban.) 

MOD: faragojof: 6-ra ott leszek. 
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590

Akkor nekem hoznom kell magammal értelmes zenét? 

Nem kell. Kanna, kanál akad, max. egy bendzsót bazseváljál szíptestvírem. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Diablo 3 - TeeBee73#2590

Igen! Majd a pincében rituálisan felgyújtjuk azzal együtt amin hozod!

"...azzal együtt amin hozod!" 
Azzal együtt, aki hozza.

MOD: Úgy is metál buli lesz, nemdebár? 
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590

"Fölgyujtjukígyisugyis, fölgyujtjukígyisugyis, fölgyujtjukígyisugyis, fölgyujtjuk .. úgyíííís!!!!

Na ennyi elég a tüc-tüc tekknóból!

Igen, péntekenként metál buli van, szombatonként meg diszkó. Persze ezt nem ilyen szervezett, belépős buliként kell elképzelni. Lejössz, és pár sör meg vodka mellett szól a zene.
Esetleg ha elkap a hév, akkor hedbengelhetsz. Péntekenkét a fiúk pogozni is szoktak. Meg a lányok is... 

Na majd ezt megpróbálom valahol kinyomtattatni. Aztán kiragasztgatom egy pár helyre a Kerékben, hogy mindenki odataláljon. Ha esetleg meg esetleg nem tudnám, akkor meg mindenki magára van utalva... 
MOD: Hoppá! A kép meg lemaradt... 

[ Szerkesztve ]

küld át, mennyi kell, majd elküldöm gyíknak 
úgy néz ki, én is el tudok menni
Eladó cuccok: http://href.hu/x/880h ___________________________________ Tintapatron, lézer nyomtatókazetta, (toner)
"úgy néz ki, én is el tudok menni": desztinációban? 
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

"a fiúk pogozni is szoktak. Meg a lányok is..."
GrandeP meg hányni fog. ![;]](/dl/s/v1.gif)
MOD: Pogó közben.

MOD2: De összeszorított fogakkal, mert szombatra is hagyni kell...
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590

nincs valakinek 3 tűs ventilátor Y elosztója?

hűű de rendbe van a futóműve

"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

Nekem nincs.

Diablo 3 - TeeBee73#2590

egy másik topikban próbáld meg 

Négy kellene csak belőle. Aki akkora távom ennyi útjelző mellett eltéved, az meg is érdemli hogy GrandeP zenéjét halgassa málnaszörp mellett. 
Mondassz priviben emilcímet, hova küldjem? 
Ne küldj, megnéztem a karakterlapod...

Meg most azt is elolvastam hogy e-mailt-se-hova-ne-irj-mert-nem-tudok-olvasni...
vagy valami ilyesmi. 
[ Szerkesztve ]
te nem ismered a printscreent?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/

De. ![;]](/dl/s/v1.gif)

MOD: (#36021): faragojof: "Ne küldj, megnéztem a karakterlapod... " Vazze', M.A.G.U.S.-ozunk? 
Hány TP kell a szintlépéshez? 
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590

Nem! Azmiaz?

TeeBee73: Egyet mondok! Neszójjbe! 
Pardony!
A feszültségcsökkentő rumbatökök meg lemaradtak... 

[ Szerkesztve ]
Valaki burkolt simsont keresett itt nemrég: [link]
Sovány szakácsban sose bízz!

Dzsordzs keresett és a leírás és fénykép alapján EZ az!!
Na EZ is símán becopja! Szépkarácsonyt 
szerk- majdnem OFF voltam 
csaj ugyé csúzlival
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij) http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=csaszi72&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

had haljak egy: hú milyen kannák-at

és Lucy Pinder a végére:
[ Szerkesztve ]
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij) http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=csaszi72&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#36029) daninet válasza DeltaPower (#36028) üzenetére
Megvan az új munkám
(#36031) DeltaPower válasza bsh (#36030) üzenetére

Jöhet ide a konyhába 

Énvótam.
Karácsonyra meglepem magam vele szerintem ![;]](/dl/s/v1.gif)
THX 
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

Szebb napot! 
Keresek 32 vagy 64mb-os vga-t,ócó,nagyon ócó kizi pézé 
Holnap délutáni átvétellel,lehetőleg 
Ha nem lennék gépnél,számom infóban...
[ Szerkesztve ]
Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P

vótmá?

Nemvót', viszont, hol lehet kapni ilyen posztert? 
MOD: Vagy az naptár? (Telóról a f*szom kínlódik vele.) 
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590

ez már vicc
nem akarom elhinni, hogy ezek valós dolgok 

Aztaqurva, mekkora gyökér.... 
Meg milyen hsz-ek vannak, orba-szájba kapja... 
Szia. Tesztelted már, biztos hogy rámegy a 128 GB?
Szia! Igen rámegy -
Szia. Ha nincs kibontva akkor hogy tesztelted ?
(#36039) God Vazzeg válasza george11 (#36037) üzenetére

Olyan óvodás szinten van már a politika, hogy az hihetetlen. Mindent tiltani és előírni akarnak, mint egy diktatúrában, és nem ösztönözni, ahogy egy demokráciában kellene.. Már csak szomorúan tudomásul veszem az ilyen híreket, egyszerűen kár is vele foglalkozni 
Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."
(#36040) DeltaPower válasza george11 (#36037) üzenetére

2012-től a farsang betiltva, minden egyéb jelmezes rendezvény büntetendő, a bankrablók csak sapkát és napszemüveget viselhetnek. Továbbá a kresz rendelkezései ellenére a stadionok, sportpályák közvetlen közelében bukósisakot viselni tilos.
Ja és a kommandósok se viselhetnek símaszkot 0°C felett, a forma1-es pilóták se használhatják a sisakot és a tűzálló maszkot, mivel sportrendezvény.
[ Szerkesztve ]

Nézzed meg az 1984-et, nagyon tanulságos. Lassan ott járunk mis is.

e

Láttam/olvastam is. Jóféle. 

Én is megkérdeztem, de nem adja el. 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/f5x7 - Qi töltő Note 2 adapter, Nikon D90 akkuk (6-8x töltött), LED-es lámpák, Kata PR-440 fotós táska, Momax iCase Pro Xperia Arc/Arc S tok, Nitecore i4 töltő, s754 3000+ Sempron - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

Ez f@cér, teljesen egyértelmű!

Na "tolok" én is egyet:
Vóótmááá??? 
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: http://href.hu/x/f5x7 - Qi töltő Note 2 adapter, Nikon D90 akkuk (6-8x töltött), LED-es lámpák, Kata PR-440 fotós táska, Momax iCase Pro Xperia Arc/Arc S tok, Nitecore i4 töltő, s754 3000+ Sempron - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
(#36047) daninet válasza DeltaPower (#36040) üzenetére
továbbá muszlimok, arabok, menyasszonyok nem léphetnek ki az utcára 

Keresgéltem ma, és hála égnek tele a net vele pici pénzekért, így nem leszek bajban vele 

Ennéd' e:

INNÉT van, szemezgessél!