de azon más gyümi is volt
lila tehén is kellene nem baj ha lyukacsos 
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

de azon más gyümi is volt
lila tehén is kellene nem baj ha lyukacsos 
most a lila tehén akciós valamelyik üzletben, annyi a kompromisszum, hogy csokit csomagoltak bele. ennyi baj legyen 
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/ ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

az cink mert kakóallergiám van 

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
A sea táp lehet érdekelne...
A GLN-nek egy idő után van kis hangja, ez természetes gondolom. Sea-nak is van? 
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Schumi milyen szemfüles volt már az uccsó kanyarban mi? Alonso elqrta... 
Sovány szakácsban sose bízz!

Alonso Hamilton is kieshetett volna 
lehet hogy szabályellenes volt...
[link]

Eladó lesz egy Fujitsu Siemens Scaleoview L17-2 17" lcd monitor.
8ms, DVI-D, hangbemenet stb... [link]
Bal sarokban van egy kb. fél centis karc de nem zavaró.
12k 
picikét bonyolultabb, és vannak korlátai.
megfelelő alany elég sok oltványt képes befogadni.
van ahol dirket divatja van, hogy egy fáról szeded az összes fajta gyümit 
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
Szélzaja van a ventinek, ennyi.
Optibay HDD keret 2. HDD/SSD DVD helyére notebookba Lenovo_HP_Dell_Asus_Acer_Toshiba, stb 4000 ft-tól!_Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát
HP-ra mennyit kellene h rádobjak?

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

biztos, hogy szabályellenes volt...[link]

Fasság 
Sovány szakácsban sose bízz!
Ha nem megy a technikával, majd megy technikailag a győzelem....
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
kertész robot vagy vagy mi a csöcs? 
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/ ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

ááá, nem, csak van kertmániás ismerősöm...
Én személy szerint hanyagolom a földes dolgokat (a vas a fával nekem nem jön be
)

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
na ájjále 

Ez 1 nagy
!!! Schumi kihasználta amit a szabályok adta lehetőséget,ennyi!
Köcsög alfonzó ... mégköcsögebb döntőbizoccság... ezt nekik: 
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
Core AVC-re tud valaki alternatív free progit?
Optibay HDD keret 2. HDD/SSD DVD helyére notebookba Lenovo_HP_Dell_Asus_Acer_Toshiba, stb 4000 ft-tól!_Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
MÁS.
Nézi más is most az Azonosságot?

Én is szeretem ezt a számot. 
Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.
Szerintem is nagyon jó szám! 

Valakinek van egy kicsi, pl 17 colos monitorja, amit cserélne 22-es-re? Persze tft-ről van szó... 
ELADÓK: href.hu/x/7wd7 ; IBM Pentium Pro szerver, LENOVO Thinkpad T60, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, RED DOT, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

1:1? 

Nagyon fincsi kis altató zene...

Vikcsi:És mennyit gondoltál még hozzá? 
[ Szerkesztve ]
"Formicate Under Command of the King,,

mennyit kérsz rá?

Azért hova gondolsz már, milyen vagyok én?? Ráfizetek, hiszen a kisebb jobb, kevesebb hely kell neki

Attól függ, hogy ki milyet ajánl. Persze mást is beszámolok... 
ELADÓK: href.hu/x/7wd7 ; IBM Pentium Pro szerver, LENOVO Thinkpad T60, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, RED DOT, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

Samsung Syncmaster, karcmentes, pixelhibamentes, ezüst káva

tökéletes, rendes vagy ![;]](/dl/s/v1.gif)

Sziasztok 
2x1GB DDR2 800mhz Kingmax ram eladó az ár Fix 7000ft
1 hét próba gari
meg egy: Samsung 500Gb 7200 16mb S-ATA2 HD502HJ ; 11 napos,HD sentinel szerint 100\100, 10.000 ft 3év gari a Lingvinbe
[ Szerkesztve ]

Most ez egy ajánlat? Mondhatnál egy pontos típust... enyém 225bw

az enyém 913N asszem

Egy deák, ha doboza s kábelei is megvannak 

No mert mennyire gonodltál? Nem mintha más ár jó lenne számomra, de hajt a kíváncsiság 

Papírkutyák, hétvégén volt a HáBéOn 
Eladó cuccok: http://href.hu/x/880h ___________________________________ Tintapatron, lézer nyomtatókazetta, (toner)

Kevesebbre.
Ha más ár nem jó számodra, akkor viszont tökmindegy mennyire.
A többi priviben 

az mekkora volt, pont kifogtam kapcsolgatás közben, betegre röhögtem magam rajta, ajánlom mindenkinek

Én rád dobok egy deákot 100kg-ig, afölött nem vállalom

Elzüldülnék alatta

Sztív: Hol a privi?
persze ezt is csak kíváncsiságból 

a privit én várom, de csak abban az esetben ha engedsz a deákból 

keresek:
DDR2-es notiramokat 1 és 2gb-os méretben! fő az olcsóság és a megbízhatóság!
több darab érdekelne, de ha csak 1 van Neked, az is jöhet!
pm-ben lehet jelentkezni!
"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."