2013. május 19., vasárnap

(#34951) M_o_g_y_i válasza chipi-85 (#34950) üzenetére

M_o_g_y_i
(őstag)

No adtam én is a népi manikűrnek... :DDD

Eladó cuccok: http://href.hu/x/f5x7 - Qi töltő Note 2 adapter, Nikon D90 akkuk (6-8x töltött), LED-es lámpák, Kata PR-440 fotós táska, Momax iCase Pro Xperia Arc/Arc S tok, Nitecore i4 töltő, s754 3000+ Sempron - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

(#34952) chipi-85 válasza M_o_g_y_i (#34951) üzenetére

chipi-85
(fanatikus tag)

:C :C

(#34953) M_o_g_y_i válasza chipi-85 (#34952) üzenetére

M_o_g_y_i
(őstag)

Lehet néha "bunkó" vagyok, de amikor mennek más hirdetésébe trollkodni, az kib...ott idegesítő. :U

szerk.:

kimaradt:

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok: http://href.hu/x/f5x7 - Qi töltő Note 2 adapter, Nikon D90 akkuk (6-8x töltött), LED-es lámpák, Kata PR-440 fotós táska, Momax iCase Pro Xperia Arc/Arc S tok, Nitecore i4 töltő, s754 3000+ Sempron - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!

(#34954) daninet válasza GrandeP (#34947) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

uhh bazmeg ez a szőke.. :Y

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/

(#34955) daninet válasza daninet (#34954) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

no jó.. inkább csak a csöcsei :D

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/

(#34956) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

Kösz mindenkinek a trollkodást a hirdetésemben :R Én se szeretem az almát :DDD

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#34957) faragojof válasza DeltaPower (#34956) üzenetére

faragojof
(lelkes újonc)

Hja... Én is a gabona pálinkát szeretem... :U

Csak hogy tudjátok, mert közléskényszerem van. :K Tegnap volt a fiam huszonkét éves. És most együtt fogunk fogyasztani némi alkoholmennyiséget... Ámen! :R

Mert megtehettyük... :DDD :U

"Formicate Under Command of the King,,

(#34958) GrandeP válasza faragojof (#34957) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Ámen! :R

NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!

(#34959) alázógyík válasza faragojof (#34957) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

Sok Boldogságot neki! ;)

Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

(#34960) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Ez mennyire igaz a topikra! :DDD

(#34961) csaszi72

csaszi72
(fanatikus tag)

he-he-he

Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij) http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=csaszi72&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

(#34962) gabe_ válasza csaszi72 (#34961) üzenetére

gabe_
(senior tag)
LOGOUT blog

;] EEZZ jóóóó! itthon kipróbálom... :C

Sovány szakácsban sose bízz!

(#34963) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

TOPIKKKILLLLEEERS! :U ;]

(#34964) Chaser

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

HP workstation uoltjára:) 1920x1200 15.4", magnézium váz, speckó külső nagy kopásállóságú műanyag bevonat, mobility x1600, 2GB ram, T2400, 120GB hdd, dvdrw. Kinézete újszerű, zsanérok masszívak, bill nem kopott. Hűtés nem csapágyas, hdd alig használt - de ha igazán pörgőset akarsz akkor cserélni kell mert csak 5400rpm-es, van új 7200-es toshibám is hozzá -, egyedül aku cserés ha arról is akarod sokat használni. 10-20 percet bír. Új gyári akut is meg tudok hozzá oldani 10k körül. A gép nincs nálam, posta van 1 v 2k-ért ízlés szerint, vagy Szentesen átvehető. Pont úgy néz ki mint ez, csak ujjlenyomatolvasós verzió.
Gép + dokkoló + új HP táska = 50k 1 hónap garral

Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

(#34965) alázógyík válasza GrandeP (#34963) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

:K

(#34966) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Amikor Csáák, bedurcizik! :DDD

(#34967) OTee

OTee
(kvázi-tag)

Adjon vki 478-s Intel procit plíz!
2 GHz-s celeront upgradelnék!

OTee

Ps.: tudom, OFF ;]

''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide

(#34968) fero02 válasza GrandeP (#34966) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

LooooooooooooooLLLLLLLLLLLLLLLLL :C

(#34969) fero02

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

F@szé nem megy még mindig az a krva képfeltöltés? :F :W

(#34970) M_o_g_y_i válasza fero02 (#34969) üzenetére

M_o_g_y_i
(őstag)

picup.hu :U

Én mostanában ide rakom föl a képeket. ;)

[ Szerkesztve ]

(#34971) fero02 válasza M_o_g_y_i (#34970) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

.gif-et is kezeli? :U Igen. :K

[ Szerkesztve ]

(#34972) M_o_g_y_i válasza fero02 (#34971) üzenetére

M_o_g_y_i
(őstag)

Kár, hogy nincs automatikus thumb-készítő feltöltéskor. :DDD

(#34973) fero02 válasza M_o_g_y_i (#34972) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nem hat meg különösebben.

Ez viszont...:

(#34974) george11

george11
(senior tag)

ŰŰűűűűűűűűűűűűűűűűűűűberbünti.

Gody te is figyejjé :DDD

"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

(#34975) faragojof válasza george11 (#34974) üzenetére

faragojof
(lelkes újonc)

:O Brrroooááááffff... :W
B@sszus miez??!!4! :Y :O

Ez te vótá? Be vagy b@szva?+ :W

[ Szerkesztve ]

(#34976) george11 válasza faragojof (#34975) üzenetére

george11
(senior tag)

Most épp nem vagyok beb@szva, de azért jólesik, hogy gondolsz rá helyettem is :DDD
Amúgy nemtom miez, de nőnemű. Állítólag testépítő, meg sportember, meg ép testben ép lélek :D :DDD :C
/ nemhogy az ilyenek miatt járna a BAN /

[ Szerkesztve ]

"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

(#34977) faragojof válasza george11 (#34976) üzenetére

faragojof
(lelkes újonc)

:DD Ja! Ép testben épp hogy élek... :DDD De hogy ez mi az izééé??? :Y :F
Sportember, meg testépítő??! :O Hát mivé akarja építeni a testét? Áhh... Má mindegy... Úgy látom elérte...

Na vissza megyek inni, erről meg mélyen halgatok... hallgatok jeeee... :DDD

(#34978) faragojof

faragojof
(lelkes újonc)

Na most látom, hogy még csak fél tizenegy van... Rakkendroll.... :DD

(#34979) george11 válasza faragojof (#34977) üzenetére

george11
(senior tag)

Lehet kicsit sok "vitamint" sikerült beszednie növekedés közben :DDD

(#34980) fero02

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Szülészorvos, karján az újszülöttel, kérdezi az anyukát:
- Mondja, asszonyom, volt ezelőtt Önnek a férjén kívül mással is szexuális kapcsolata?
- Miért, nyerít?

(#34981) akom

akom
(senior tag)

(#34982) SPF válasza M_o_g_y_i (#34931) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Igen, első eset. Közterületes fasz volt gondolom, mert a közterület-felügyelettől jött a levél.

(#34983) george11

george11
(senior tag)

mod: csak, hogy feje is legyen:

[ Szerkesztve ]

(#34984) M_o_g_y_i válasza SPF (#34982) üzenetére

M_o_g_y_i
(őstag)

Akkor sétálj föl a piacon az emeletre, és írj egy kérelmet.
Első alkalommal elengedik a büntetést. :K

(#34985) george11

george11
(senior tag)

Gyerekek, azt hiszem megtaláltam a kecskeméti topic humnuszát :DDD
[link] :Y :R :C

(#34986) SPF válasza M_o_g_y_i (#34984) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Ez mennyire biztos? Céges kocsira is? Nem csak parkolási bírságnál engednek el 2 évente egyet?

(#34987) george11 válasza george11 (#34985) üzenetére

george11
(senior tag)

Himnusz akart lenni, mielőtt valaki belekötne :DDD

(#34988) george11 válasza SPF (#34986) üzenetére

george11
(senior tag)

Ha viszel síkosítót, akkor jó eséllyel sikerül. :K :D

(#34989) Chaser válasza george11 (#34985) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:C :R

Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

(#34990) M_o_g_y_i válasza SPF (#34986) üzenetére

M_o_g_y_i
(őstag)

Próbáld meg, de röstellem én úgy értettem parkolási gondod volt. :DDD
Akkor végülis miért büntettek? :F

(#34991) george11 válasza M_o_g_y_i (#34990) üzenetére

george11
(senior tag)

Mert él, és lélegzik...
Nővérem a hunyadiban az orvosi rendelő előtt büntették meg 5000ft-ra, mert oda nem állhatott volna. Töküres placc a dokiknak fenntartrva. Kb 20 autó elfér, de csak 2 áll ott, akik épp rendelnek. A környéken meg vagy nincs hely, vagy megállni tilos.
Még szóltak is neki, hogy jönnek a közteresek, szaladt ki, de akkor is megírták a papírt.
Igazából csak annyit kellett volna tennie, mint amit én is eljáccottam anno.
Amíg írta a papírt beültem, és elmentem onnan a "p"-be. Bizonyítsa be ... buzik. :(((

(#34992) M_o_g_y_i válasza george11 (#34991) üzenetére

M_o_g_y_i
(őstag)

Na de b@xxák meg, azért fizetni, mert elfoglalt egy olyan területet, amit maximum "rajta való átnézésre" használ egy átlag fehér ember, az azért erős kicsit... :W
Rohadjon meg az összes szemét b.zi k.ts.g f@x! :DDD
De tényleg. :(((
Mi van akkor, ha "elhagyja véletlenül" a papírt valaki, tehát nem veszi mondjuk észre, hogy rajta van a szélvédőn, és mondjuk egy jól irányzott ablakmosás során eltűnik?

szerk.: amúgy egy közterület hogyan lehet egy bizonyos ember-csoport számára fönntartva? :F

[ Szerkesztve ]

(#34993) akom válasza george11 (#34991) üzenetére

akom
(senior tag)

Én csak azt nem értem, hogy hova megy el az a sok lóvé, amit ezek beszednek? Mert se új parkolók, se jobb közterületi helyzet nincs a városban... :U

(#34994) aXXon válasza OTee (#34967) üzenetére

aXXon
(senior tag)
LOGOUT blog

Privi ment.

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#34995) george11 válasza akom (#34993) üzenetére

george11
(senior tag)

Új parkolók? :Y :Y :Y Hol élsz te?
Jövőre a hunyadiban, meg a széchenyiben is fizetős lesz a parkolás... :(((
Itt max új parkolóórák lesznek.

(#34996) M_o_g_y_i

M_o_g_y_i
(őstag)

Má' megin itt a klón... :DDD

[ Szerkesztve ]

(#34997) george11

george11
(senior tag)

A tyúk és a tojás ül az pszichológiai rendelő várótermében.
Nyílik az ajtó, kijön az asszisztensnő, rájuk néz.
- Melyikük volt előbb?
- Mire az egyik: elmész te a picsába...
:DDD
[link] jesszus maris :Y :Y :Y

(#34998) george11

george11
(senior tag)

:DDD

[ Szerkesztve ]

(#34999) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Mekkora problémáik vannak egyeseknek! :DDD :W

(#35000) alázógyík válasza M_o_g_y_i (#34996) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

:Y :R :R

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.