Mit akarsz? Megmondta.. nagy a grafikai teherbírása.. náza ezen szimulál 
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/
Mit akarsz? Megmondta.. nagy a grafikai teherbírása.. náza ezen szimulál 

Ez azért szépen összeszedett mondat:
posta nincs és ne jöjjenek olyannal hogy nem tudnak feljönni vidékről mert ha mi postásunk nekünk is pénz mint ha akinek kell az jöjjön fel

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

Én szoktam így beszélni, erős izgalmi állapotban lehajtott 2 sör után... 
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!
(#31004) ekrisztian válasza poffsoft (#30998) üzenetére

No mivel én kamionozok, beszélem ezt a nyelvet 
lefordítva: a posta nekem is pénzbe kerül,mint a benzin és/vagy útiköltség annak aki feljön érte,ezért senki ne mondja nekem azt, hogy nem jön el személyesen ezé a szaré
![;]](/dl/s/v1.gif)
ui. gyereket felkék világítani elemlámpával, hogy 400Ft a benzin 2000Ft egy 90km szakasz vonattal a posta meg 990Ft bárhonnan 
Csak olyan gyorsan vezess, amilyen gyorsan az őrangyalod tud repülni!

Ne b*sztassátokmán' szegény gyereket. Tényleg nagy grafikai teherbírása van a kártyának. Nekem is volt ilyen, a WoW 1024-ben High-on döcögött, de 800x600-ban már bírta!

A passziánsz meg egyenesen hasított!!!4négy!
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
El se merem képzelni hogyan beszélsz az 5.ik után ![;]](/dl/s/v1.gif)
Egyébként nem kell bántani szegény gyereket, hülye és kész. 
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Én is találtam egy hirdetési gyöngyszemet a ha.hu-n. A leírást érdemes elolvasni, szinte nincs olyan szó ami helyes lenne. Ezek után az ember jó szívvel megvenné 
Ráadásul még drága is
tetszik a főnököm új BMW-je, megdolgoztam érte

Ezt benéztem 
[ Szerkesztve ]
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

Ez zsír 
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"

Nekem a csütörtöki napom volt ilyen.

Diablo 3 - TeeBee73#2590

Most nézem a "Silent Hill"-t, nemrég hozta a postás.
Mi a francért kellett magyar címet adni neki "Halott város" néven.

"Alien" szindróma. 
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590

Super 8 at nézd meg sokkal jobb 
Szerintem - magánvélemény - eltalált címe van. Azonkívül ez nem a magyar címe, hanem az alcíme, ugyanis a teljes magyar cím így hangzik Silent Hill - A halott város.
Mint említettem, magánvéleményem 
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Mármint csak a címét nem?!
Maga a film kezdemény, eléggé borzalmas, ha nem azok a nevek lennének ott amik, akkor azthinném, h Asyliumos alkotás a film+ kettőnek...

Kinek mi jön be 
családi filmnek készült kölkökkel nagypapával együtt.. hepi endes kötelező sztori, szerelmi szál stb.. nem te vagy a célközönség ezek szerint.. dolby digitállal megküldtem a házimozimnak, majd kiborultam a székből mikor a vonat felborult.. azért a jelenetért már megérte 
van egy projektorom, koszos és izzócsere kell hamarosan.. harcedzett acer pd520 egy tálca sörért valaki elviheti táv, tápkábel és egy VGA-M1a átalakító van hozzá
[ Szerkesztve ]

De figyimán... a szereplők borzalmasak, a cselekmény borzalmas, az utolsó 20 percben meg az van mintha az összes Stalonne-Swárzi filmet egybevágták volna...
Tüsszentésre felrobban a tanker hajó, ami épp egy olajfinomítónál dekkolt, ahol épp tankolták a Super Airbus jettet kerozinnal, közben meg jött a Postás Jószi gázpalackkal...
Egy valami förtelem volt... imdb-t sem értem a film átlagát, megkérdezel bárkit bármilyen filmes topikban ugyanezt hallod vissza..
Mondjuk lehet h én írtam mindenhova de akkor is... 
Egyébként most ez nekem télleg új, h valakinek ez tetszett, és még ajánlja is...

Most már kezdem érteni miért van mindig mindennel és mindenkivel bajod

Egyformán utálok mindenkit!
![;]](/dl/s/v1.gif)

Nem is csoda, hogy mindenki utál téged. 

Értem én, de aki játszott az 1-2-vel, az tudja, miről szól a történet. A filmben ez mocskosul nem így van.
Inkább adtak volna egy 'Horrorfőggye', vagy 'Nyócker' nevet a filmnek, életszerűbb lenne...
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590

És a kör bezárult! 

Betonkeverő,cement,sóder,talicska után már jó ilyet is látni

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
Holnap tud nekem kölcsön adni valaki egy 2GB-os so-dimm ddr2 modult? Csak pár percre kell.
Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát
kivan az intimbetétje a kutyafejűnek 

Az csak azért van, hogy ki ne dörgölje a sunáját az ülés 

Hát, inkább az mint egy nagy köpöködő kobra... ezeknél a "thájoknál" sose tudni! 
(#31038) poffsoft válasza ekrisztian (#31004) üzenetére

Sejtettem, de nem tudhattam...
Amúgy igen, a postás fix áron bárhová, nem is értem a sok pöstit, hogy kűfődre/a susnyásba miért nem lehet?
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Az nem így van, hanem így :
MINDENKIT GYŰLÖLÜNK! 
[ Szerkesztve ]
Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

akkó nézd meg a skájlájn-t
és lehet tetszeni fog a super 8
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij) http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=csaszi72&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Aha. Most már tudom, miért csúszik a bolt előtt a flaszter. Az el nem talált távozó vásárlók tehetnek róla... 
MOD: Csaszi: jobban jár, ha nem nézi meg. Meg voltam győződve, hogy Asylum produkció, de ezek szerint nem csak ők gyártanak szemetet...
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590

Hali!
939-s procija van valakinek?
Kölcsönbe is jó, kipróbálni, mert kaptam másik alaplapot (KN8 helyett AT8, mind2 Abit)
de ugyanúgy nem csinál semmit, elindítom, venti pörög, síri csend, no csipogás, vgan sötétség.
Az AT8-n van szupi LED kijelző, beáll 90-re oszt ennyi.
Szóval kellen 1 csere/próbaproci.
Most vmi Athlon 64 3000+ van benne.
THX: OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide

Gyerekek nemtom mit kell itt vitatkozni.

Ez mindent visz [link] 

Diablo 3 - TeeBee73#2590

Itt azt írják a 90-es(vagy 9.0 hol így hol úgy írják), hogy:
In some cases, 90 means Power On Sequence (PONSEQ), which enables the hardware monitor & Fan EQ. Generally, hanging at 90 means a failed overclock.
If the system fails during the Power On Sequence (PONSEQ), the system would also force a Power Off Sequence (FPOFSEQ).
Thus, if users encounter this issue, please also report the post code before 90 if possible. This will help us to quickly determine the cause of the problem.
Egy masszív bios reset megoldhatja a problémát(előtte húzd le a tápcsatit).
(bár én nem értek hozzá, de a polírgépnél mindig ez van
)
[ Szerkesztve ]

most méééééééé?
nézze csak meg !
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij) http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=csaszi72&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=

Nesze nektek gyűrődési zóna: [link]
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

A rakomány megúszta! ![;]](/dl/s/v1.gif)

Igaz, ráfér egy kis bünti. 
Diablo 3 - TeeBee73#2590

BIOS resettel indítottam sajnos, de most majd jól kiveszem az elemet is!
Az linken lévő linkben (hú de megaszondtam! ) található táblázat nekem is +van, de nem sokat segített:
9.0 : complett uGuru initial process award bios take over booting job
THX: OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide