Ma nagyon sziporkázol.... fizetés nap van?!
![;]](/dl/s/v1.gif)
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!

Ma nagyon sziporkázol.... fizetés nap van?!
![;]](/dl/s/v1.gif)
It' payday
nálam szinte mindig, csak a rohadt kiadások ne lennének mellé
Optibay HDD keret 2. HDD/SSD DVD helyére notebookba Lenovo_HP_Dell_Asus_Acer_Toshiba, stb 4000 ft-tól!_Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

Iponból hívott egy haver h , képzeljem el, nem akarták neki megengedni h megvegye a kinézett vga-t (5770), mer az ddr5, neki meg csak ddr2 memória van a gépében, nem fog a kettő együttműködni...
De szerencséje van, mert van készleten 1 gigás ddr2 4350 15k-ért... 
Mondtam h most fordulj meg, és feltűnés nélkül sétálj ki..
szerK. nem az ipon, hanem csak frencsájz...
[ Szerkesztve ]
Keresek S775-ös lapot, kis tuningot tudjon, legyen rajta DDR2 és PCIEx. Sürgős lenne, de nem új áron.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
Iponban szarnak rá milyen gépbe teszed, vagy mit csinálsz vele, a lényeg hogy fizess.
Nem szórakoznak tanácsadással, max facebookon vagy mail-n keresztül.

Már megint én vagyok a hülye... [link] 

Me nem értesz hozzááá 
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
A profik szerint van különbség 5ms és 1ms között is... De ha otthonra veszi neten keresztüli játékra, akkor nagyon Fail
Fel tud mutatni különbséget ez a kártya, de fél ms-os időkről van szó, nem többről. Ergo kb 5 embernek éri meg az országban.
Vélemény: zárlatos lap tönkretehet videókártyát? memóriahibás lett a kártya, állítólag előtte jó volt... 
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

De 20-30k ne és egy olyan játékhoz amit még egy p3-as is nevetve visz....
Ráadásul ez csak egy hálókártya...

Ez olyan mint az ezüst hűtőpaszta... sőt még annál is rosszabb.
De ezek 100 FPS felett érzik jól magukat, oda meg kevés a 30 ezres gép. Elborult kategória az ilyen játékos, szerintem, de oda tényleg kell a kraft, ha nagyon profin akarja nyomni. 

Tönkretehetni persze, h igen... de h pont csak a ramjait?
Az inkább hőmiatt szokott...
Counter Strike-ról beszélünk.... 99-es játék, néha foltozgatva.. még annó a céges compaq gépen is ment...
[ Szerkesztve ]
Simán.
szerk: A ram különösen érzékeny fesz és áram ingadozásra, főleg a vram.
A Q3 is 99'-es, visszatekintve azért látom hogy mehetett volna jobban is
Ezeknél a játékoknál számít az FPS, ha nem céltábla akar lenni az ember. CS-t ugyan nem próbáltam, de Q3-nál biztos így van.
[ Szerkesztve ]
Optibay HDD keret 2. HDD/SSD DVD helyére notebookba Lenovo_HP_Dell_Asus_Acer_Toshiba, stb 4000 ft-tól!_Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát
Akkor jól becoptam, a zárlatos lap amit vettem, lehet az tette tönkre a vga-t, másik kártyát nem mertem beletenni tesztelni. Vagy simán átvágott, de a 3 nap már lejárt, mert közben Pesten voltam. 

Melyik színű vgakártya?
Mert a pirosak tuti h nem! 
A pirosak biztos nem, mert azok pirosak speciális védelemmel amit az oroszok képeztek ki 

Azé mondom, mert én már pirosat tettem be fordítva egy teszt lapba aztán menetközben megfordítottam és túlélte... a piros a király! 
Ramból meg a kék! ezt soha ne feledjétek! 
foglalkoznál inkább csakis az análintrúdereddelbarátnőddel......
mostmé kel ez?
most mé?
kell ez?
p.s.: kicsiny hazánkban mindenki antiGrétsy tablettát szed az iskolában???

GrandeP: Fekete házban, sárga lapon piros vga kék rammal, karcmentes néma táppal, hupilila foglalatokkal.
Mi kell még a "legjobb" géphez?
[ Szerkesztve ]
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Intruderral nem tudok foglalkozni, így is napi kétszer vagyok 6órás bannnnnn-ban! 
Az egyik meg majd most kezdődik mert felhoztad az intrudert...
Fekete ház, fekete lap, piros vga, piros ramok a legjobb felállás 
szerk: és persze zöld coolink ventik ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
(#27020) ekrisztian válasza Norb3rto (#26986) üzenetére

már értem miért bannolnak itt mindenkit.. 
mi a tökömé nem vesz a lábára megfelelő méretű cipőt??? ez nem melltartó bammeg hogy a kicsi is jól mutat??!! 
bár az se, ha bevág a hátába 
inkább ne is tegyetek ilyen képet fől 

Csak olyan gyorsan vezess, amilyen gyorsan az őrangyalod tud repülni! Eladnám G300 és/vagy Y200 mobilom.
(#27021) Norb3rto válasza ekrisztian (#27020) üzenetére

(#27022) DeltaPower válasza ekrisztian (#27020) üzenetére

Grandét azér banolják mert pech-huszár, Csézert mert acer-propagandista, a csaj pedig azért nem vesz fel nagyobb cipőt mert beizzadna a lába
Ha megnézed pont a padlószellőző felett guggol, hogy legyen légáramlat a szag ellen 
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
(#27023) poffsoft válasza DeltaPower (#27022) üzenetére
Vagy csak szereti a birizgát ... 
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Sziasztok!
Lenne egy eladó akváriumom teljes felszereléssel 110l-es, halakkal,sok kajával,szűrövel,levegöztetövel. A szűrön még másfél év garancia ( Eheim 36k volt az uj ára, a levegöztetö is eheim azon is egy év van). Kérésre képet küldök az árban megeggyezünk, csere max laptopra. Az eredeti ár töredékéért megkaphatod.
Várom az emaileket

(#27025) God Vazzeg válasza Kálmi18 (#27024) üzenetére

Karcmentes? Mert lábot mosni lehet benne... 
Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."

Sziasztok!
Eladó egy remek digitalizáló kártya ,ha kell valakinek,keressen nyugodtan..
Üdv!
[ Szerkesztve ]
To be,or not to be....Galamb vagy nem galamb? xD

Thanx!
Három dógot sose fogok megérteni.. a hejesirást és a matekot...

SATA DVD írót keresek! Küldjön privit akinek van! Tudok adni helyette IDE-set vagy pénzt is.
Mé' nem veszi fel a mobiltelefont? Azért senkit se szabad bántani, amiért nem veszi fel. Mostmár mindegy...

Noti sata dvd írót keresek.
Tudok adni érte pénzt! 

Tudok adni érte pénzt! 
Ez a mai világban igencsak becsülendő! 

Na, mai naptól életbe lépett... [link]
Kérdés már csak az lenne, h velem pl mitcsinál?! 3 országból is van jogsim, meg "lakcím kártyám!
Tudom fejbe lő! 
És hogy kérdezi meg h mióta vagyok vele magyarországon!? A legtöbb rendőr csak magyarúúú tud... hivat tolmácsot? 
De egyébként ez már megint a vadkommunizmus...

[ Szerkesztve ]
Lőni lő, de a másik fejbe

Hát de most télleg..
Magyar vagyok.
Angol jogsival,
Német sofőr kártyával.
Angol és német és magyar lakcímkártyával.
Francia rendszámú autóban.
hova jelentenek fel?
lehet ungárszkit sem érte,tudni!
csak torve , pidzsit?!
[ Szerkesztve ]
(#27034) DeltaPower válasza GrandeP (#27033) üzenetére

Grande, innentől rád az eddigieknél is nagyobb és gyakoribb szopások várnak 
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!
Sztem nem jelentgetnek, kapsz egy tempbannt oszt' csá
(#27036) God Vazzeg válasza GrandeP (#27033) üzenetére

Hogy halad a six pack project? 
Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."
(#27037) God Vazzeg válasza Chaser (#27035) üzenetére

Haller
T42 akku jó R51-be is igaz? Mert akkor lehet biznyicelünk egyet 
(#27038) Chaser válasza God Vazzeg (#27037) üzenetére
"T40 T41 T42 T43 R50 R51 R52 és ezek "p" változatai, illetve R esetében "e" és "p"." Ezt mondták nekem a szakik 
(#27039) GrandeP válasza God Vazzeg (#27036) üzenetére

Cancel.. 
Majd jövőre, voltak kisebb nagyobb események, ahol a kísértés győzött.. így stagnálok, laza 90-92 kiló között, de már-még mindig feszítve járok, ha az számít! 
(#27040) God Vazzeg válasza Chaser (#27038) üzenetére

Patent
Osztá' mennyit engedsz a felibű? 
(#27041) God Vazzeg válasza GrandeP (#27039) üzenetére

Ejnye 
(#27042) alázógyík válasza God Vazzeg (#27041) üzenetére

Fekvőtámaszt se tud csinálni, mert leér a pocakja a földre, kinyújtott karoknál is.
![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

Az a baj hogy nem a gyökerétől közelítik meg a problémát. A szlovák rendszám oka a regadó. Tehát nem azt kell büntetni akinek szlovák rendszáma van, hanem aki a regadót kitalálta, de azt nagyon.
Mé' nem veszi fel a mobiltelefont? Azért senkit se szabad bántani, amiért nem veszi fel. Mostmár mindegy...

Ó hogy a lónyalja meg a szemedet!
![]()

Mi az , hogy nem vagy bannolva?

De még sajna senki nem tudott az arany kérdésre válaszolni?!
Miért fáj az a valakinek h nekem más ország neve van a rendszámomon?
[ Szerkesztve ]

Mert nem a pazarló/szarulgazdálkodó/szakértelemnélküli/ kormánynak perkálod be adóforintjaidat.
Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

De 2005-ben vagy 06-ban aláírtunk valamit.....
Most akkor az érvénytelen lett? Felülbírálták, más lépett a helyébe?