2013. május 19., vasárnap

(#2451) alázógyík

alázógyík
(senior tag)

Holnap 16:30-kor lesz a KECSKEMÉT_HALADÁS meccs. Ingyen lehet kimenni.
Aki akar jönni, az holnap csörgessen meg. :K

Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

(#2452) Steve1979 válasza alázógyík (#2451) üzenetére

Steve1979
(lelkes újonc)

a Bekem is ott lesz ? :DDD

(#2453) vikcsi

vikcsi
(fanatikus tag)

e7200 esetén az 1,1375 vid jónak számít-e? :U

ELADÓK: href.hu/x/7wd7 ; IBM Pentium Pro szerver, LENOVO Thinkpad T60, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, RED DOT, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

(#2454) alázógyík válasza Steve1979 (#2452) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

Naná. :DD

Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

(#2455) vikcsi

vikcsi
(fanatikus tag)

hoppá

ELADÓK: href.hu/x/7wd7 ; IBM Pentium Pro szerver, LENOVO Thinkpad T60, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, RED DOT, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

(#2456) Maxon válasza vikcsi (#2455) üzenetére

Maxon
(kvázi-tag)

mekkora OFF van gyerekek :DDD :DDD

(#2457) vikcsi

vikcsi
(fanatikus tag)

e7200-es proci 1,0875v-od VID értékkel eladó :C
Kinek mit ér?

(#2458) D@ni88

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

előbb még e7200 1,1375 vid volt :U

(#2459) vikcsi válasza D@ni88 (#2458) üzenetére

vikcsi
(fanatikus tag)

Akkor még csak fpo alapján tippeltem be, de most már gépben van ;)

(#2460) daninet

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

no lesz-e holnap webkamerám? :D

gyík
fater most monya, hogy egy hete 2700-é vett nálad webkamerát. Hát nincs családi flotta kedvezmény? mostmár komolyan mindenki odajár :D

[ Szerkesztve ]

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/

(#2461) TeeBee73

TeeBee73
(senior tag)

Jóccakát'! :)

Egy kis Lédigiga estére. :D

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 - TeeBee73#2590

(#2462) TeeBee73 válasza TeeBee73 (#2461) üzenetére

TeeBee73
(senior tag)

Sehol egy hsz.? Mindenkit sokkolt? ;] :DDD

Diablo 3 - TeeBee73#2590

(#2463) Maxon

Maxon
(kvázi-tag)

2. Jó reggelt :DDD

(#2464) Chaser válasza vikcsi (#2459) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Apám te kemény vagy, FPO alapján vid-et mondasz? :F lotto számokat nem tudsz? :R 1ébként semmit nem jelent az alacsony vagy magas vid, max annyit hogy alacsony vagy magas a vid:)
Mit kérsz érte? csak kíváncsiságból, még nem volt E7-em

Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

(#2465) Ramius

Ramius
(őstag)

A városban hol lehet veszélyes hulladékot leadni? Rossz mikró, monitor, ilyenek...

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#2466) GrandeP válasza Ramius (#2465) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Ingyen csak éjszaka tudod , valamelyik Gettóban, mondjuk a zsínór streeten.. (bár állítólag tervezik h felszámolják teljesen ezt a részt)

Pénzért meg bármelyik méh átveszi.... talán még nem 3 jegyű a kilója...

Vagy várd meg a nagy tavaszi-nyári lomtalanítást...

NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!

(#2467) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Aztaqrva az Igazi szo.ó álarc! :DDD

(#2468) aXXon

aXXon
(senior tag)
LOGOUT blog

Nincs meg valakinek itt a Grace klinika aviban? :B

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#2469) SPF válasza aXXon (#2468) üzenetére

SPF
(fanatikus tag)

Első 5 évad fent van az ncore-on szinkronosan.

(#2470) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

A nagy Kannás teszt... de nem a boros! :DDD

Mivel elég sokat megyegetek és néha kell kannában vinnem magammal gázolajat, meg aztán nálunk is van 5 féle tankolós kártya, így csináltam egy kis tesztet a magam szórakozására.
Ez semmilyen valóság alappal nem bír, semmilyen hiteles méréssel nincs alátámasztva...

Csupán ugyanaz a kanna ugyanaddig töltve...

Kezdeném a hol nem szabaddal...

Legdúrvább talán a T..O nevű halas felé...

Az még nem is lenne baj h 20 literen 23-at tankoltam, de habzik is mint a qrvaanyja... fogyasztásra: mivel nem lehet fullra azonos körülményeket létrehozni.. ezért csak nmagyjából 1-1,5 lityivel eszik többet mint bárhol máshol tankolt dízel... viszont olcsó.

Aztán bármelyik "kagyló" .
Itt már csak 21-et tudok a 20-asba bele tankolni... fogyasztást hozzá viszonyítok, mert vele a legjobb... szóval vízesnek nem mondanám...

.OL...
Itt is ilyen 21 körül tudok beletankolni, fogyasztás, megközelíti a kagylósét... sztem ezek egy helyről kaphatják...

Aztán a végére az ami most favorit nálam... és ez nem reklám...
Kóhid sarkán az új dízájnos.

20 literbe 19,9 ment.. szóval mondhatni pontos az órája... fogyasztás , egy minimálisat jobb mint bármelyik másikkal... személyautóval meg érezhetőbben jobban is megy.

Ismétlem semmilyen hiteles mérésen nem alapul.. egyszerű marmon kannán, amibe mindig ugyanannyit tankoltam.. és egy autón ami közel azonos körülmények között megy

Ennyi, gondoltam megosztom veletek...

(#2471) God Vazzeg válasza GrandeP (#2470) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Kméti Auchan kutat teszteld már be kérlek :R

Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."

(#2472) popp válasza God Vazzeg (#2471) üzenetére

popp
(fanatikus tag)

Nem ajánlom senkinek, vw polo rángat tőle rendesen, autoszerelő is azt tanácsolta hanyagoljam, mert egyértelműen a szar üzemanyag okozza.. :U

szerk: ettől függetlenül jöhet a kannás teszt. :DDD

[ Szerkesztve ]

"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."

(#2473) God Vazzeg válasza popp (#2472) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Nekem a BMW szerette a peugnak sincs vele baja, teljesen ok :K

Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."

(#2474) Chaser válasza GrandeP (#2470) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Az milyen hogy 20 literes kannába 23-at számol? :F fogyvédőt meg efbiájt ráküldeni a motskokra :K

Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

(#2475) GrandeP válasza God Vazzeg (#2471) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Okés bár holnapra már megtankoltam.. de jövőhéten úgyis lesz még pár kanyarom...

Én punyesszal ott mindig a 98-ast tankolom... már lassan nyitása óta.. se kontra se pro..

Ellenben még az a.ip 95 ét tudom nagyon dícsérni.. érezhetően jobb mint bármelyik 95-ös helyben...

Amúgy ilyen J.T meg L.K kutak is voltak tesztelve, azokat azért nem írtam, mert kb M.L szintűek... és itt se jó irányba csal az óra. :(

(#2476) GrandeP válasza Chaser (#2474) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Szted mennyi idő "kalibrálni"? :DDD

Meg shoppos úgyis aztmondja h nem 20-as a kanna, vagy többet tankoltam a vonalnál.. :)

De igazából azon lepődtem meg a legjobban, mikor 2 db 20-asba meg egy 35ös be belement a 82 lityi. :)

(#2477) popp válasza God Vazzeg (#2473) üzenetére

popp
(fanatikus tag)

Korábban nekem sem volt vele bajom, viszont amit kb. 2- 3 hete tankoltam ott bele , azt nem szereti.. :F

"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."

(#2478) Chaser válasza GrandeP (#2476) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Riaszd a fókuszt:D

(#2479) GrandeP válasza Chaser (#2478) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Vagy írjak be a Máté Krisztinának?!... :DDD

(#2480) Chaser válasza GrandeP (#2479) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

vagy gyújtsd rájuk a kutat ;]

(#2481) akom válasza GrandeP (#2466) üzenetére

akom
(senior tag)

Mit jelent hogy "felszámolják" ?
Honnan veszed ezt ? :U

(#2482) GrandeP válasza akom (#2481) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Semmit... kb olyan szintű hír mint h Kossuth krt-ra, a nagy placcra meg építik a penny marketet...

Csak már hallottam egy pár embertől...akik egymást ne mismerik... azé mondom h állítólag... szóbeszéd, mende-monda... :B :U

Tud valaki valami olyan helyet ahol jól be lehet kajálni, óccsóé, finomat... nem feltétlen pörköltőt vagy főételt..
Sokkal inkább ilyen hambi, pizza jellegűre gondolok..

Tippeket várnék,,,

Esetleg ezt a király pizzát kipróbálta már valaki, ami a kispiacnál van? :F

[ Szerkesztve ]

(#2483) akom válasza GrandeP (#2482) üzenetére

akom
(senior tag)

Olcsón sokat otthon tudsz csinálni.

Amúgy a Halasi úton a mezgaz áruház mellett (jobbra) van egy kis fával burkolt kajálda.
Azt ajánlom. Korrekt ár és korrekt mennyiség.

(#2484) God Vazzeg válasza GrandeP (#2475) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Kíváncsi lennék rá, minőséggel amúgy nincs gondom :U

(#2485) aXXon válasza SPF (#2469) üzenetére

aXXon
(senior tag)
LOGOUT blog

Köszönöm, letölteni én is letudnám, de az egyértelműsítés végett ;] ;] leírom mégegyszer, kissé javítva :

Nincs meg itt valakinek már LETÖLTVE a Grace klinika? ;) :K :B

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#2486) tibibi

tibibi
(senior tag)

tud esetleg valaki megoldást időkorlátos hotspot átverésére 1óra után ledob.

(#2487) tibibi válasza GrandeP (#2482) üzenetére

tibibi
(senior tag)

én próbáltam szerintem a legjobbak közt van kecskeméten bár izlések és pofonok :U

(#2488) aXXon válasza GrandeP (#2470) üzenetére

aXXon
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak egy kérdés :

mit gondolsz, mi fog történni, ha kiírod a kutak nevét rendesen? Beperelnek hitelrontásért? :D

Más : a Király Pizzát próbáltam már, szerintem nem rossz, de mondjuk én nem is vagyok nagyon válogatós pizza téren... Viszont a Katona giminél lévő nonstop hambi visszanyerte a régi színvonalát - szerintem.

(#2489) tibibi válasza aXXon (#2488) üzenetére

tibibi
(senior tag)

szerezni kell egy hitelesitett!! edényt azzal lehet következtetést levonni.Vannak érdekes dolgok ;]ja melyik rész :DDD kellene :C a klinikából

[ Szerkesztve ]

(#2490) Maxon válasza aXXon (#2485) üzenetére

Maxon
(kvázi-tag)

nekem nincs :N

(#2491) daninet válasza GrandeP (#2482) üzenetére

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

Állítólag a legjobb kaja a kamionos csárdában van a dunaföldvárin... legalábbis ismerősöm áradozott róla, hogy még a csaját is odavitte randira annyira ízlett neki.. és nincs az, hogy magasak az árak az elegáns bútorok miatt :D de ilyen pizzás témában minden haverom a mathias-ra esküszik, pedig szerintem annyira nem nagy szám, habár valami nagyon egyszerűt ettem ott legutóbb... Hambit nyomjál a hambi centerben :D

[ Szerkesztve ]

(#2492) popp válasza aXXon (#2488) üzenetére

popp
(fanatikus tag)

Nem tudom milyen volt a régi színvonal a non-stopban a katonánál, én kb. 2 hónapja tévedtem be oda, tévedésből. Nem akarom nagyon becsmérelni, de azt hamburgernek nem nevezném amit ott adnak.. :( Szerintem legjobb hambit el bandiban kapod kecsón, ha pizza akkor pedig mathias. :)

(#2493) God Vazzeg válasza popp (#2492) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Pár napja ettem a nonstopban a katonánál de nincs kifogásom a minőségre, és a mennyiségre.. Mondjuk gyros tálat ne egyetek, mert olyan keveset adnak, hogy csak pislogtam, és baszottul sokba kerül a mennyiséghez képest :U

(#2494) DeltaPower

DeltaPower
(őstag)

hambi az vagy center vagy elbandi, pizzát még a milánóban érdemes megnézni mert anno minden csütörtökön zabálós nap volt és féláron adták a pizzát.

Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

(#2495) poffsoft válasza SPF (#2469) üzenetére

poffsoft
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ja, akinek van ncore....
:o

˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

(#2496) daninet

daninet
(őstag)
LOGOUT blog

ízlések és pofonok, bandiban édes a hamburger, barátaim nagyon szeretik, én kicsit sósan szeretem, a széchenyiben a corner hamburgerben ettem eddig a legjobbat. De bandiban nagyon jó a tortilla...

(#2497) aXXon válasza tibibi (#2489) üzenetére

aXXon
(senior tag)
LOGOUT blog

Az összes. Mennyi van?

(#2498) fero02 válasza akom (#2483) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Amikor csak lehetőségem van, ott zabálok. Nagyon finom a kaja. A mennyiség és az ár az kiszolgáló függő erősen. Van 2 kis takony, vézna kölök. Azok sokat se adnak, meg 7-8-900 ft-okat is elkérnek. A szemüveges (Sanyi) az púposra szedi és 500 Ft. :K

(#2499) Router

Router
(őstag)

17"-os LG L1753TR LCD monitor eladó. DVI, 2ms...

(#2500) aXXon válasza fero02 (#2498) üzenetére

aXXon
(senior tag)
LOGOUT blog

Biztos bejössz neki, cuki fiú :D

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.