jó kis táska , ha megyek lopni majd egyszer, a nemzeti bankba kölcsön kérem

mostanában ez a divat, vagy rabolnak, vagy éhen hal az ember

úgy hogy remélem szavaztatok
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

jó kis táska , ha megyek lopni majd egyszer, a nemzeti bankba kölcsön kérem

mostanában ez a divat, vagy rabolnak, vagy éhen hal az ember

úgy hogy remélem szavaztatok
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
vigyázat!
Kampánycsend-hosszabbítás!
Hirdetni, offolni is tilos! 
[ Szerkesztve ]
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
szép!
375/200 ....
hmmm...
Van valami apropója is?
[ Szerkesztve ]
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

gratula neki
gondoltam kb ilyesmire
zsír poci

vagy 2500/4680 az intel által megadott max feszen
g31 lapban...
Apropója ha már így rákérdeztél, ma lettem korban XXX-es
de tuningban is ![;]](/dl/s/v1.gif)
Maxon: Én ennyit nem is reméltem, az előttem levőre 200+ mhz-et vert, csak az 1.7V-on ment meg p45 lapban...hehe
Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

SonyEricsson-ba való M2 4GB-os kártya eladó ajánlatokat privibe várok 

ja és Sony Memory Stick Micro (M2) 4GB 
És még józan vagy???
(korban XXX, értem ám, betöltötted a 18-at
)
[ Szerkesztve ]
Mikor jössz Kecskemétre?
Megkérem gyík bácsit, h addig raktározza el neked.
Vagy akár Szentesen is cserélhetünk, nincs messze...az meg tökmind1, h helyben kocsikázom el a naftát, vagy átmegyek helyette Szentesre.
Ja, meg 
[ Szerkesztve ]

Történelmi nap ez a mai ... 2000 napja a ph-n!

"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
1
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/
0010
0011
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Reggeli 1 
Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."
(#2316) Maxon válasza God Vazzeg (#2315) üzenetére

Reggeli 2: 
3?
közel ugyanakkor regeltünk, én 2009 napja vagyok 

Hi!
Eladó sorba került helyhiány miatt egy 5.1-es hangrendszer.
Típusa : Creative Cambridge Soundworks Desktop DTT2200.
DTT2200
Kitűnő állapotban, hibátlanul működik. Vezetékes távirányítóval, fa mélynyomóval.
6K
Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

Mégegyszer, mert annyira off voltam ezexerint, hogy mindenki átsiklott felette:
512/400 DDR1 kellene 1 db nékem, ha lehet azonnal, és persze óccsóóóón!
ASUS p4v8x-mx lapba menne (ami nem dual chaneles) a meglévő "noname" hynix d43 chipes modul mellé.
Ha vkinek szimpatikusabb, az is ok, ha ad 1 párban lévőt, ezt meg beszámolja.
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide

Hidd el, senki nem siklott át felette, csak:
ha lehet azonnal, és persze óccsóóóón!
Na ebből csak 1 lehetséges. 
Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

Értem én, de nem azt írtam, hogy 500 Ft-ért, hanem az itt szokásos előre alkudjunk stílusban jeleztem vételi szándékomat.
Ehhez képest még ajánlat sem érkezett.
Az azonnal meg már régen elmúlt. 
OTee
''Nekem ne is mondja senki, hogy ne legyek kemény?! Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van, s ne is legyek kemény?! www.gipen.hu Ha IP alapú hőmérő kell, kattints ide
[Eladó egy Fila 39-es női sportciő] Érd: PM
Sovány szakácsban sose bízz!

Valaki tud laptophoz való autós töltőt eladót? Ha cserélhető fejekkel van, akkor jó volna, no meg egy próba is méret miatt 
ELADÓK: href.hu/x/7wd7 ; IBM Pentium Pro szerver, LENOVO Thinkpad T60, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, RED DOT, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

Eladó:
- Asrock K8 Upgrade NF3 + 2800+ AMD Sempron (64bit) + cooler. Emlékeim szerint nem indul, mondjuk hogy a lap rossz (vagy ki tudja...) próbálgatni nem fogom mondjatok rá valamit.. laphoz van hátlap+CD
- Asrock P4VM800 integrált VGA + 1700 Celeron + cooler + 2x256Mb DDR400 + Codegen oldalablakos házikó 400W Codegen 12cm ventis táppal -ez ha minden igaz műxik is.
Kocsiba való Mp3-as fejegység csere-bere érdekel.
"Aki a világot akarja jobbítani, kezdje mindjárt saját magával!" :D

Inkább csak politikai viccelődés akart lenni, ha már pont így jött ki. Viszont elfelejtettem az idézőjelet kirakni a mondat első feléhez. ![;]](/dl/s/v1.gif)
"A MOSFET-ek karakterisztikája olyan egyenes, hogy attól bármelyik elektroncső sírva fakadna. A csöveké viszont épp olyan mértékben görbe, ami az emberi fülnek kellemes."
Na megjött a P7P55D-E alaplap
ne fogjátok vissza magatokat
bombázzatok jánlattal 

Crt moncsit keresek megvételre holnapra.. 
Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."
majdnem tettem hirtelen felindulásból egy visszautasíthatatlan ajánlatot... 
Aztán eszembe jutott, mindenféle fiatalkorú pingvin is jár erre, még lekapcsolnak dedszeretetért... 

múltkor ki keresett notit?
ELADÓK: href.hu/x/7wd7 ; IBM Pentium Pro szerver, LENOVO Thinkpad T60, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, RED DOT, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!
mért, mid van?

Nokia 3120 Classic mobiltelefon eladó, garanciális, minden tartozékával, szép állapotban.
Watch HD movies!
(#2334) God Vazzeg válasza vikcsi (#2331) üzenetére

Én 

qkim 
Vazzeg: milyen árkategóriában/teljesítményben?

Az enyém is ilyen.
"Idle" alig van fogyasztása, (0,5-1cm3 vér), de a mai csajokat is viszi Full-ban, ha kell a teljesítmény, nincs szükség dedikált cuccra.

MOD: Ja, és óccó. 
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590
és mit engedsz belőle?

Attól függ. Gumival, vagy anélkül?

Diablo 3 - TeeBee73#2590
navazz, eddig gumit nem is montad...
téli vagy nyári, hányszor használtad?
Felét elviszem a feléért 

Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek-hombárkodok topik. 

Téli gumi+bunda=felár. (A bordák még megvannak) (A felét a feléért? Jóság van, Babi néni.) 
fero02: Kecskemét és környéke adok-veszek-pengét nyelek rovat. 
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590
te, kecskemét kedvence.
Neménvótam 
TeeBee73: mivan? a bordáktól feláll, vagy mivan?
Akkó húzd a .......-ra!
[ Szerkesztve ]

Borda? Én bundát mondtam. A bordákra
venti is kell. Minimum PWM-es, hőcsöves.
Az már csunyán feláras. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590

Most nézem, a csáé rendesen C&C rajongó lehet... 
Diablo 3 - TeeBee73#2590
Egy ilyet ittam volna
fero02: Thx
3-4 hét...táp meg Kméten van, de át tudod venni majd szerdán kilogisztikázzuk 
szerk: TeeBee73: Kipróbáltam a kábelt, ugyanaz mint az előzővel, elsőre fasza, aztán ha jelet váltok többet nem ad képet
éljen a digitális világ...
[ Szerkesztve ]
Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

"aku", "blutu"...

Ha már egy hirdetést felad, nem tudná a kézikönyvből kimásolni az adatokat? CSÁÉ? RTFM!!! 
Diablo 3 - TeeBee73#2590

Vaze', jól kifogtad az a procit! 
Remélem, jó lett a kábel. 
MOD: Ejjj, gyűjtöm a hsz.-t. 
MOD2: Chaser: Ha nem jó a kábel, dobd a kukába. 
Több az útiköltségem... 
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590
de alatta hsz-ben is látszik az értelem, gyenge kategória fail