Milyen táp?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

Milyen táp?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

Lábot mostá szerelés előtt ? 

Hát tudod amit cseré... Na! Csak kimondattad velem...

"Formicate Under Command of the King,,

Nem nézted az oldal címét.
"Ballagás a 4.-ik osztályból. - Képtelenség". ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ha egy "álamfő" megbukik az alsós nyelvtanból, ezek, hogyan lennének képesek elvégezni a sulit? 
Diablo 3 - TeeBee73#2590

Hát hogyan?!
Tesókám, ami fém az méh, ami nem az meg fűtés! 
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!

Jáááááááájj! 
Én meg közben 19.000-es lettem!!!

Nem is fanatikus tag vagyok, hanem FRENETIKUS!!!!!

TeeBee73: Egy bábunál mindegy, hogy tud e írni-olvasni... 

Hétfőn jelentkezz az ajándék Tipliért... 

Ennek is 6 ujja van? 

Nincs hozzá kérdés, nem quiz kép. Csak úgy.
Azért tettem ide,hogy recskázzatok rá ... vagy hogy kiderüljön,hogy b.zi-e vagy.A reakciódból .... khmmm
(
)
Kérem a következőt! ![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?
(#19013) DeltaPower válasza GrandeP (#19011) üzenetére

az a hiba hogy nem látod a harmadik mellét
Gyógyíthatatlan betegség: a "duál kór" -- Sas húsz, foksz kettő!

Na akkor , te is kapsz tiplit... 

Yesssss!!!!!!!!!! Ezaz! 
Amúgy neked elnézzük 
Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

Nekem má mindegy, csak perverz legyen... 

0:50-nél a végkifejlet.. 
[ Szerkesztve ]

Aztaqrva...

Szlovi ezért két tipli jár! 

Nem. Ez a gatyeszből rántja elő a 6.-ikat. ![;]](/dl/s/v1.gif)
faragojof: Eeeeeb@szatad! Nem sikítottál, hogy: TIZENKILENCEZEEEEEE'!

Büntiként, tripla Tipli jár.
![;]](/dl/s/v1.gif)
MOD: (#19017) NagyPé: Ejj, de régi...
Amúgy jó. 
Cserébe. Ennek is a végén van a lényeg. 
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590
Szétk@reln@m, így, ebben a pózban ahogy van, közben üvöltözné, hogy méééééééééég, mééééééééééééég, a seggembe is Tomi...! Én meg csak csendben megadnám neki amit akar

Egyébként jó a kép, csak azt akartam mondani 
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
De az utolsókból lesznek az elsők 
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
Hagyjad már magadat, 5 tolás után elpukkannál, mint a lufi.

Diablo 3 - TeeBee73#2590

Erről ez jutott eszembe...[link]
Ha már film... Tegnap "megnéztem" a Machete-t, a szinészekhez képest tragikus alakítások, nem valódi, csak bevetített helyszinek, liternyi vér minden lövésnél, és 20 éves effektek. Nagyon gáz. Ma megnéztem a The Town - Tolvajok városa-t, na az viszont jó film lett.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

Egy kis reggeli vidámság... [link]
Te dolgozol már? 

Ezek szerint nem érted a Rodrigez, meg a Tarantino filmek lényegét. 
Diablo 3 - TeeBee73#2590
Ez bennem is felmerült, miután leírta bartucc, hogy milyen volt a film, mentem az imdb-re, hogy megnézzem, hogy a két említett mester közül vajon melyik rendezte
Bejött a tippem.
De van akinek tetszenek ezek a filmek, meg van akinek nem 

És mikor iszunk már be? 
Legnagyobb baj az volt hogy mást vártam. Megvan ezeknek a hangulata is, ami adott volt, csak most kevésbé fogott meg. Kinek a pap, kinek a paplan... 
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

Abban benne lennék én es'!

MOD:bartucc: Én a Terrorbolygó-n is jót mulattam. 
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590

Nem tudom mikor iszunk. Én már lassan harmadik éve nem fogyasztok alkoholt...

Ellenben egy jó hír:
A Magyar Könnyklub örömmel értesíti tisztelt olvasóit, hogy a világon először Magyarországon megjelent a Biblia cigány nyelvű fordítása.
Egy kis ízelítő a tartalomból:
... dzsávéltak á zénészek messze fődre vezette őket á Lákodálmás Orsós Mózes. Áztá elértek nágy fojóhoz, háde dikmá' nem vót híd, sé pálló, még egy kis deszká sé. Há rodáztak ám mer sé nem tudnák úszni, sé nem ákárnák fürödni, á hegedű meg nem ályá á vízet. Há fogták magukát oszt mongyá nekik
á Lákodálmás Orsós Mózes, eháteni, sutty oszt odálegyíntet á vizre. Dikmá há' kettévát á viz, á sok zenész még romá átháladt, száráz lábbál kelték át á nágy fojón, ázótá sé vót ijent csodá ... vót egy csávó dikmá' á Féhérember főgyén, hítták őtet Lákátos Sámsonnák. Jáj, nágy hoszú hájá vót neki, áztát
montá neki az ászonyá "Háde dikmá' Láksi áveljunk mán be áz ágybá" - dikhel. Há ugrot ám á csóká á kisgádzsórá és ráztá á csóveszt, delláztá á mácát, de nem tudtá, hogy á sápádtárcúák megbábonázták á luvnyát, áki míg fárádtán feküdt lévágtá neki 7 öles hájászálát é. Á csorró még - Devlá! - anyirá meggyengűt, hogy még á bérétvát sé tudtá előkapní, amikó á sok fehír pátkán kájákrá mént vele. Vót ám nágy ünneplés á fehírek közöt, de áztá megnőtt á hájá és rájuk hágot ... vót nágy víz, ávelt lé á hegyekbül! De ákko' Kolompár Noé drábákolt á fehírektül nágy hájót, mer vót péze á szinesfémhulladék árusításábú. Há' megpákoltá á hájót á sok kis pulyává, rokonává, oszt úgy vészelték át á nágy vízet?

Az milyen má... h bios látja a Nec író, de a windóz nem?!
Há mondom biztos valamit mókoltak, újraraktam a 7-est, tőkélet4esen végig fut, erre továbbra sem látja az írót.. ha beraksz lemezt azt sem..
De bootolni, telepíteni, live cdlni lehet vele...
Ba...tok-e már ilyet?! 

Elvből nem néztem meg... utálom a főszereprőt.. ez a film csak azé lett igazából, h az a csávó, mielött meghalna, kapjon főszerepet is.. mert eddig még csak mellékszereplő volt....
A többiek is megsajnálták, aztán beleszálltak.. kb ennyi...
Zs kategóriás...

délelőtti zene: WTF!

Eladó cuccok: http://href.hu/x/880h ___________________________________ Tintapatron, lézer nyomtatókazetta, (toner)

ATA?
rakj rá másikat, vagy ha más eszköz van azon a csatornán azt vedd le
Eladó cuccok: http://href.hu/x/880h ___________________________________ Tintapatron, lézer nyomtatókazetta, (toner)
A tolvajok városára gondolsz? 

Sátán-os... másikkal nem csinálja...
Másik gépben ugyanazt csinálja.... möghót! :/
Azt nem láttam, de pl Isten városa qrva jó film 
Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

Nincs valakinek AAA / avagy kis ceruza akksija 2 db.... akár használt is jó, csak vegye a töltést és 30-60 percet kibírjon...
Erős kézfogásért cserébe, vagy max 1 sör... mert lusta vagyok kimenni a teszkóba venni újat...
Na közben találtam... csak kérdés h jóje?! 
[ Szerkesztve ]