2013. május 24., péntek

(#15051) TeeBee73 válasza Szlovi (#15048) üzenetére

TeeBee73
(senior tag)

Hogy MI? :DDD

Diablo 3 - TeeBee73#2590

(#15052) jessica

jessica
(újonc)

ÚJ LENOVO IdeaPad S10-2 netbook eladó, 75 e, 1 év garis.
Priviben keressetek!

[ Szerkesztve ]

(#15053) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

A metróban ezeöccá minden! :DDD

Van vagy 50 db kisbodegában mindenféle ökörség... 1 euróért.. azt mondjuk szaré váltják, 287 ft :).... de csomó jó dolog van...

Meg téli cuccokat is nyomják kifelé...

Pl az eredetileg 7000 ft-os nagyon vastag, nagyon bordás-peremes, nagyon atom 4db-os lábtőrlő szett 2390 ft... vitték is mint a cukrot, elöbb még volt belőle... Meg még jó pár cucc....

Csak gondoltam beírom.... :R

[ Szerkesztve ]

NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!

(#15054) TeeBee73 válasza GrandeP (#15053) üzenetére

TeeBee73
(senior tag)

Melyik metró? A 4-es? ;]

Diablo 3 - TeeBee73#2590

(#15055) GrandeP válasza TeeBee73 (#15054) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Nem az még nincs kész, a 3-asban. :)....

[ Szerkesztve ]

(#15056) TeeBee73 válasza GrandeP (#15055) üzenetére

TeeBee73
(senior tag)

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 - TeeBee73#2590

(#15057) K6000

K6000
(tag)

Manapság mit ér DDR1 Kingston 256 MB 400MH-es rampáros? Dual Channel Kit :)

ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72

(#15058) TeeBee73 válasza K6000 (#15057) üzenetére

TeeBee73
(senior tag)

Ezeöccá'. ;]

MOD: Nem hasra ütöttem, megnéztem az aprókat. :K

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 - TeeBee73#2590

(#15059) K6000 válasza TeeBee73 (#15058) üzenetére

K6000
(tag)

Az aprókat én is néztem, de a 256MB Dual Kit ramokat 3000 forintért vesztegetik, ráadásul 266, meg 333MHz -es ramok. Amit én erősen álomár kategóriának érzek, de ha ennyi a realitás akkor elfogadom...

P.S: Azért tőletek szoktam kérdezni árakat mert még eddig közelebb állt a valósághoz mint a PH hirdetések, amivel szemben erős fenntartásaim vannak (pro és kontra)...

[ Szerkesztve ]

ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72

(#15060) aXXon válasza K6000 (#15059) üzenetére

aXXon
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem per darab értette, nem?

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#15061) TeeBee73 válasza aXXon (#15060) üzenetére

TeeBee73
(senior tag)

A 256MB Dual Kit az én értelmezésemben 2*128MB. Az viszont ezeöccá'. :K
(A 2*256-os modulokat mérik 3k-ért.)

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 - TeeBee73#2590

(#15062) fero02

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Nincs vkinek csokiért/sörért cserébe autós mp3 lejátszója? :U

(#15063) K6000 válasza aXXon (#15060) üzenetére

K6000
(tag)

Igen, én is úgy értettem és pont az a döbbenet, hogy ezek a kis méretű ramok még mindig ennyit érnek. És az a tény, hogy mennyire nincs árkülönbség ebben a kategóriában fajták (brand - noname) meg MHz -között...

P. S. Ne értsen félre senki a Kingston-t nem tartom brand kategóriának!

TeeBee73: Igazad van, tehát akkor Kingston 512MB 400MHz Dual Kit :K
A válasz is megvan, köszönöm...

(#15064) K6000

K6000
(tag)

Hát nem egyszerű informatikusként munkahelyet váltani ma magyar országon!!!
Részlet egy informatikus (nem közigazgatási terület) munkaszerződéséből amit megszegett és most a régi cége beperelte:

"A Munkáltatóval kötött munkaviszony mellett bármilyen más, tiszteletdíjas, vagy időszakos munkaviszonyt csak a Munkáltató hozzájárulásával létesíthet. A munka során megismert partnerekkel az esetleges munkaviszony megszűnése után sem közvetve, sem közvetlenül nem léphet kapcsolatba és munkaviszonyba nem állhat."

A következtetést mindenki vonja le maga, és nézzétek meg a saját munkaszerződéseteket is :Y

(#15065) fero02 válasza K6000 (#15064) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Enyémben ilyen nincs. Viszont olyan van, h a fizu az 8.-ára esik. Ennek ellenére volt, h 10.-e után kaptuk csak meg. Amikor pedig szólni mertünk, akkor azt mondta, h a szerződésben is 10.-e van. LoL

Viszont én is másik munkahelyet keresek. Te hol is vagy még most? :U :B :DDD

(#15066) bsh

bsh
(senior tag)

sziasztok!
lenne 2 darab coolink swif2-1200 típusú ventilátorom, 12cm 800-as fordulat, bontatlan dobozban. ha érdekel valakit, eladó, illetve cserélném 1200-as fordulatúra (típusa: swif2-1201)!

(#15067) GrandeP válasza K6000 (#15064) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

LOL...

És te odamész a fönöködhöz és mondod neki h főnők.. csinálok 1-2 fusi munkát. vagy ő megy oda hozzád megadóztatni és te megmondod neki.

Ugyan már...

Amúgy nem tudom h ki hogy szokott a főnökével beszélni, de én általában ugyanúgy lebuzizom, ha olyan van, mint bárki mást...

Sőt volt már csomoszór olyan is, h nem csak a cuccaimat vittem el, hanem az ügyfeleket is...
De nem pereltek be, ez vagy kitaláció vagy másért berelték be...

ui. én még életben nem láttam munka szerződést....hööö, van itt valaki aki be van jelentve? :DDD

(#15068) fero02 válasza GrandeP (#15067) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez mind szép és jó, de Neked pl ezért van már most n+1 munkahelyed, ahol soha nem becsültek meg egy percig sem, viszont lehet másoknak vannak igényeik és ezért képesek nem lebuzizni a főnöküket. Meg azért az embernek legyen már mégis egy kis tartása, nem állatkertben vagyunk.

A maszek melós résszel viszont egyetértek, ami a munka időmön kívül történik, ahhoz neki semmi köze, még ha neki üzleti partnere is.

(#15069) D@ni88

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ha tud valaki valamilyen infós melót az szólhat :)

(#15070) GrandeP válasza fero02 (#15068) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Sokan születtek a f@sz rossz végére... van aki tesz ellene, van aki beletörődik...

Ha nem fizetik ki, nem túlórázok, ha valamit megbeszélünk az legyen úgy...

Szóval ha nekem nem tetszik egy munkahely akkor nem fogok ott dolgozni, legyen bármekkora is a szükség... azé legyen már tartásunk.

ui: de szép is volt, mikor engem hívtak főnőknek, mert én legalább letudtam beszélni némettel a fuvart, és még időben oda is értünk.... prémium osztásnál meg kaptam 1 azaz 1000 forintot pluszban.... de jó is volt, dolgozni 2 ember helyett... :U

[ Szerkesztve ]

(#15071) TeeBee73 válasza GrandeP (#15067) üzenetére

TeeBee73
(senior tag)

Én be vagyok jelentve. :B
MOD: Ha túlórázok, kifizetik, és engem is főnöknek hívnak a többiek.
(Pedig, azt mondták, hülye vagyok, hogy bent maradtam a seregnél.) ;]
Ráadásul idén nyugdíj. :P

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 - TeeBee73#2590

(#15072) fero02 válasza GrandeP (#15070) üzenetére

fero02
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én sem érzem egy nyertes fazonnak magam, nem is azért mondtam. És nem is törődtem bele, mindig keresem a jobbat, biztosabbat csak nem szeretnék a két szék között seggre ülni, ezért megfontolom minden lépésemet. Sajnos a választási lehetőség qrva minimális, így nagyon pattogni sem tudok.

(#15073) GrandeP válasza TeeBee73 (#15071) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Me te kormányügynök vagy! :DDD

(#15074) Ramius válasza GrandeP (#15070) üzenetére

Ramius
(őstag)

Addig könnyen lehet tartásod, meg buzizhatod a főnököket szép sorban, amíg van aki kifizeti helyetted az albérletet, lakás/autó hitelt, stb...

gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

(#15075) GrandeP válasza Ramius (#15074) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Még nem találkoztam azzal aki kifizeti helyettem, ha látod szólj neki, hogy el van maradva.... :R

[ Szerkesztve ]

(#15076) TeeBee73 válasza GrandeP (#15073) üzenetére

TeeBee73
(senior tag)

És megint lebuktam! ;] :P :C :DDD

Diablo 3 - TeeBee73#2590

(#15077) D@ni88

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem most kéne abbahagyni a dolgot, mert sértődés lesz a végén :U

(#15078) Ramius válasza GrandeP (#15075) üzenetére

Ramius
(őstag)

midenképp :)

(#15079) GrandeP válasza TeeBee73 (#15076) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Te vagy a lyameszbónd, most már mindenki tudja! :DDD

Egy valóságosabb kép...:DDD

[ Szerkesztve ]

(#15080) TeeBee73 válasza GrandeP (#15079) üzenetére

TeeBee73
(senior tag)

Nem jöttél inni, többet tudnál. :P

Diablo 3 - TeeBee73#2590

(#15081) GrandeP válasza TeeBee73 (#15080) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Mondtam h autóval voltam.... meg dogoztam, láttad! :DDD

Igyunk ma... én leszek egy kisebb társasággal ma a milánóban este ,... aki jön az az ajtóban ordítsa el magát h PÉHÁ! :DDD

(#15082) TeeBee73 válasza GrandeP (#15081) üzenetére

TeeBee73
(senior tag)

A hétvége nekem nem jó. :(
Dógoztál'? Ott ültél az asztalnál, annyit láttam. ;]

Diablo 3 - TeeBee73#2590

(#15083) vikcsi válasza K6000 (#15064) üzenetére

vikcsi
(fanatikus tag)

Bepereltek?
Nálunk is vannak érdekes dolgok, de attól még, h vmit frankón leírnak, nme biztos, h úgy van :K Lehet kicsit félreértelmezik a jogszabályt és nincs valamihez joguk, hiába írjuk alá a papert... enyémben is van ilyen rész :))

ELADÓK: href.hu/x/7wd7 ; IBM Pentium Pro szerver, LENOVO Thinkpad T60, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, RED DOT, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

(#15084) TeeBee73

TeeBee73
(senior tag)

Most kaptam az infót. Cimbim, B.Z. élt 33 évet. :O

Diablo 3 - TeeBee73#2590

(#15085) Szlovi válasza TeeBee73 (#15084) üzenetére

Szlovi
(senior tag)

Részvétem!

Nem kaphatsz meg mindent! Hova tennéd?

(#15086) K6000 válasza vikcsi (#15083) üzenetére

K6000
(tag)

Név nélkül és nagy vonalakban: mondjuk te dolgozol "A" informatikai cégnél, aki a főváros 40%-át lefedi + az országban még néhány nagyobb városban jelen van. Te jól végzed a munkád, és a cég ügyfelei is elégedettek veled annyira, hogy az egyik megkínál egy álláslehetőséggel! Ismered a "B" céget ami annyira kinőtte magát, hogy saját rendszergazdát/informatikust akar és rád gondoltak! Végre magad ura lehetsz, a főnök nem csicskáztat mindenféle piti dolog miatt, nem kell a főnök fia miatt (aki már megint el@szta a munkát az egyik ügyfélnél) 2x annyit melózni. Meg a másik 3-4 alkalmazott sincs a toppon ezért a gány munkák neked jutnak és ha éppen nem te vagy ügyeletben akkor akkor a jól beállított és megcsinált munkáidat a többiek elb@sszák.
Szóval jó ajánlat még akkor is ha nem fizet többet, mert tényleg csak rajtad múlik minden. Odamész a főnököd elé ("A" cég) és azt mondod elég volt kilépsz!!! Papír megír, azt gondolod minden rendben! 2-3 hónapja dolgozol az új cégednél ("B" cég) és elégedett vagy tiéd a világ, egészed addig amíg otthon egy bírósági idézés nem vár.
B cég ugyanis minden kapcsolatot megszakított A céggel mivel már nincs szüksége a szolgáltatásaira mivel téged felvett és mindent megcsinálsz amit kell, tartod a kapcsolatot akivel kell, és intézed a beszerzéseket ahogy kell (még olcsóbban is amiért az új főnököd elégedetten veregeti meg a vállad, sőt még az év végi prémiumból is jut neked valami). A dolgot jelen állás szerint elbuktad (kíváncsi leszek a végére)

Nincs jogszabály félreértelmezés, aláírtad a szerződést, hogy te az abban leírtakat elfogadod!

"A munka során megismert partnerekkel az esetleges munkaviszony megszűnése után sem közvetve, sem közvetlenül nem léphet kapcsolatba és munkaviszonyba nem állhat."

(#15087) K6000 válasza vikcsi (#15083) üzenetére

K6000
(tag)

Nem én vagyok a peres fél, nekem sajnos ennél sokkal durvább munkaszerződésem van, olyan záradékokkal, hogy még az unokáim is szidni fognak miatta :((

(#15088) alázógyík válasza TeeBee73 (#15084) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

Sajnálom, és részvétem. :O

Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

(#15089) Miki85 válasza TeeBee73 (#15084) üzenetére

Miki85
(kvázi-tag)

Részvétem. :(
Lehet tudni mi történt?

előzze meg az allergiás időszakot ..... airfresh.hu

(#15090) aXXon

aXXon
(senior tag)
LOGOUT blog

1st.

"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

(#15091) Ramius

Ramius
(őstag)

:) :)

(#15092) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Na úgy néz ki meghalt a tévénk...

Beapcsolom, eltelik 5-10 mp, elmegy az áram, majd újra visszajön, megint bekapcsolod megint ez történik... (mintha lecsapná a biztit, mert minden más se kap áramot, csak nem csapja le)

Nem hiszem, h pont egymás után, 4-5 alkalommal volt "mikroszakadás" az elmünél...

Szóval most kellene valami 55 cm körüli tévé...

Ami most tönkrement az egy 1999-es samu volt, akkor vettem ilyen 10k körül, szóval ilyenben gondolkodjon akinek van eladóban...

ui: a vikcsi féle pixelhiba mentes tévét ne ajánljátok, mert ....ezt a szintet azért üssük meg.[link]

Priviben bombázzatok képekkel/típussal6árralKöszi..

(#15093) D@ni88 válasza GrandeP (#15092) üzenetére

D@ni88
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet hogy a Tv állványtól helyrejönne ;]

(#15094) alázógyík válasza GrandeP (#15092) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

Nekem ma otthon felszabadul az egyik tv.
Anyum ma kapja meg az újat. Tehát tudok adni egy rossz távirányítós Samsungot. :K
Valami pár ezer Ft lenne, ha érdekel.

(#15095) GrandeP válasza K6000 (#15086) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Így ennek fényében jogos a dolog gondolt csak el....

Nem az volt h átment másik céghez, fizu vagy légkör, vagy csak mert közelebb volt...

hanem átment másik céghez, vitte az ügyfelet, vitte annak az ügyeit, közben meg potenciális alkatrészeket vagy X dolgot..

Szóval ez nem egy laza munkahely váltás volt, hanem alávágott az anyacégnek, és nagy fiúsan elvette a munkájukat / pénzüket... így már érthető a perelés, és szerintem jogos is...

Mintha én Gyík mellé nyitnék egy boltot, GYÍk boltja névvel.... ;]

(#15096) GrandeP válasza alázógyík (#15094) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Na meggyütt... :)

Képet küldjél, meg a nevetséges összeget... :DDD

szerk: mennyire szar a távirányító?! , tudod milyen kényelmes ember vagyok! :DDD

ui2: most meg megy a tévé...

ui3: már nem! :DDDD

[ Szerkesztve ]

(#15097) alázógyík válasza GrandeP (#15096) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

Képet? :Y Ennyiért? :Y
Majd megbeszélem otthon, és mondom hogy mennyi csilliárd.
Jaa, ha jól tudom, nem is síkképcsöves. :N

ui.: Dugjad át másik konnektorba, ahonnan folyamatosan jön az áram. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#15098) alázógyík válasza GrandeP (#15095) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

Minden nap küldeném át Bangyikát cekcuális dolgok miatt. Megnézném, hogy bírnád. :DDD

(#15099) GrandeP válasza alázógyík (#15098) üzenetére

GrandeP
(PH! addikt)

Há nem sokáig.... :DDD

Most lelépek..... meg lehet h tévé tis zserelek, ha nem jelentkezek estig, akkor szólj be az ügyeletre, meg cekcuálisan zaklatott az áram! :DDD

(#15100) alázógyík válasza GrandeP (#15099) üzenetére

alázógyík
(senior tag)

Te akarsz TV-t szerelni? :Y
Na neeeeee. ;] :DDD
Abból tényleg mentő lesz bakker. :DD

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.