S939-es AMD procik eladóak! 3000-3800-ig. Privi! 
"Formicate Under Command of the King,,

S939-es AMD procik eladóak! 3000-3800-ig. Privi! 
mekkora?
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
Azért ha magadba szállsz van benne valami.
Csak a hely, az idő és az eszköz nem talált...
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙
A múltkor nem találtam kisebbet, csak amit írtam is, de most eszembe jutott, h lehet van egy és az aszem passzolna is Neked. 
Később meglesem. 

Ha nem kell neki szimetrikus táp akkor ugyan miért ne tudná már meghajtani?
ez oan gamfos vót 

nem mintha sok közöd lenne hozzá de egy 20-as + a kupak... 
Bingó. 
14V, 3.5A.
Ebből lesz neked ~ 20V-od, ami jó.

mm-et is jegyzik valahol ![;]](/dl/s/v1.gif)
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
Mondjuk nem ehhez a kapcsoláshoz, amit legutóbb linkeltél, hanem a d-audio-shoz.

nálatok 
he?
mihuszas?
milyen kupak?
kupakos edom tuti nincsen 

Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/ ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>

baz+ ez nem 100-as 

Nálunk tuti nem 
Ati 9800pro@xt + zalman vf-700 5490Huf
2 x Hitachi 80gb sata 100/100 4490Huf
AMD 3000+ venice 2590 Huf
Zalman venti + fanmate 2990 Huf 939
Razer Diamondback 3G egér 4990 Huf

Pü ment! 
aXXon:
Nekem most hibátlan 
[ Szerkesztve ]
Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P
Rendben, mi lenne az ára?
(ezzel mennyit adna le?)
(még mindig vacilálok mi legyen, TDA vagy egy kisebb komplett erkő...
)
[ Szerkesztve ]
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//
1.
"Azért jó tengerparton lakni, mert akkor csak három oldalról van hülyékkel körülvéve az ember." //Galla Miklós//

reggeli első 
Szeretem a sört,szeretek vezetni,szeretek sörrel a kezemben vezetni :P
Reggeli első, de csak azért mert felénk 6 óra előtt hajnal van 
Nem tudom, meg nem is nagyon érdekel.

Döntsd el, h mit akarsz és kell-e a trafó, aztán szólj. 
Végül építek, olvasgattam fórumokon, engem meggyőzött. Jó kis oldal ez a hobbielektronika. Na szóval mi lenne az ára? Ha jó áron adod, jöhet. Azt írják jó a pc táp is, csak kell -12V, de az is van. Bár egy szimpla trafónak jobban örülnék mérete miatt is.
Mondom leszarom az árát. 
Megpróbálom majd bevinni gyík bácsihoz 12 és 13h között a boltba. Ha sikerült, akkor dobok egy sms-t. 
Köszönöm, de valamit mondhattál volna nyugodtan. A héten ráér, hétfőn megyünk Kecskemétre.
valamit
Ezt én mondtam, fero helyett 
Köszi 

nincs mit 
Akkor ez kettő TDA-t meg tud hajtani, jól gondolom?

Valakit érdekel egy gyári s775-ös hűtő? Normál magas, nem rézmagos, használt, de jó állapotú. (Nem Sztív, nem azokból van...)
Ezresért vihető...
ELADÓK: href.hu/x/7wd7 ; IBM Pentium Pro szerver, LENOVO Thinkpad T60, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, RED DOT, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

látod megint lefagyasztottad a topikot a hűtőddel 

Hehehehehe...

Meleget éreztem és már itt is van 
ELADÓK: href.hu/x/7wd7 ; IBM Pentium Pro szerver, LENOVO Thinkpad T60, erősítő+hangfalak, Nikon digi fényképező, Panasonic FULLHD kamera, RED DOT, stb... cserélek is; KERESEK régi/hibás CPU-kat gyűjteménybe!

Én hoztam, én vagyok a József!

inkább nem csapom le, pedig nagggyon magas 
Erről jut eszembe, mi a buzi utolsó 3 kívánsága?
Sándor, József, Benedek....
Bocs 
szerk: poffsoft: én lecsaptam helyetted is
[ Szerkesztve ]
Optibay HDD keret 2. HDD/SSD DVD helyére notebookba Lenovo_HP_Dell_Asus_Acer_Toshiba, stb 4000 ft-tól!_Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

Volna nekem itt egy dlink air plus xtremeG wirless acces point ketyerém,hogy hjutok be a beállításokba?Amit ír a könyv 192.168.0.50 nem jön be vkinek vmi 5let?

Félreértés ne essék, nem kell magamba szálljak, én is úgy gondolom, hogy egyik említett adó sem hibátlan. De jogállamban élünk, majd az állampolgár eldönti, hogy mit akar nézni. Ne egy ilyen bohóc döntse már el, hogy mi jó az embereknek, pláne ne ilyen stílusban. Ez jogállam, a cenzúra mint olyan, már nem létezik...
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov
http://192.168.0.1/
nekem a dlink-em ezzel megy 
Kiknek a tulajdonában van? (tényleg nem tudom, azért kérdem)
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

0.1 se jó amúgy működik a ketyere mert megosztja a netet csak nem tudok titkosítást tenni rá,tplink a router lehet nem fér meg a 2ő 1ütt 

Én sem, mióta a vedelést feltalálták.

Született teniszező vagyok. Egy vállrándítással hárítottam el a magasról lecsapott labdát!

Poffsoft:Mondd ki nyugodtan, nem vagyok besírós fajta... Főleg ha utána a szmájli jelzi, hogy miféle beszólás!

Talán:
192.168.178.50 vagy
192.168.178.1
Eladó
Audigy 2
2x512mb ddr1 vagy 2x256mb ddr1
celeron 2,4ghz 478
ORTT?
Nem jól fogalmaztam, a hirtelen felindulás helyetti alapos átgondolásra mondtam, hogy szállj magadba.
A mondandóm második fele pont ez lett volna: a hely, az idő és az eszköz volt elhibázott.
Amúgy mifelénk egyszerű a képlet: nem sóval (Show-val
) köll behinteni a kereskedelmik porait
, egyszerűen jobb, népszerűbb és értékesebb műsorokat kell készíteni, mint ők. Asszem ezt hívják szabad versenynek (az más kérdés, hogy a kereskedelmiek a reklámból élnek, a királyi meg mellette nem kevés dotációt is kap az adóforintjainkól
)
Csézer: Nagy vagy , Mester