Ahogy Dani mondta, én használtam már 64est illetve 32est is 2 gigával. 
Sokan mondogatják, hogy 64es wint az használjon, akinek 2nél több gigányi ramja van, de ezt megcáfolnám. A 32essel addig nem volt különösebb bajom, amíg több dolgot nem indítottam el rajta egyszerre. Például a hosszas másolás és törlés annyira lefogta a rendszert, hogy mellette a Firefoxot alig bírtam megnyitni, ellenben 64essel laza dolognak bizonyult még a 2 giga ram ellenére is. Főleg, hogy 4 gigád van, a 64es Win7el nagyon jól fogsz járni, és az új játékok minden probléma nélkül elfutnak rajta, hiszen a legtöbbjük fel van készítve 64-bitre. Cod2-t én is néztem rajta pár hete, és teljesen jól ment, a Dirt 2vel úgyszintén nincs probléma.
Nálam régiek közül is csupán 1-2 volt, amivel nem tudott megbírkozni, mint pl. a Quake3 telepítője, de a Heroes 3 pöccre elindul. 
[ Szerkesztve ]

de 2 gb ram fölött mindenképp 64 bit. Q3 meg elindul, csak be kell lépni a lemez könyvtárba és onnan indítani, mondjuk nekem nem jött össze, de valszeg driver hiba, win7 hivatalosan nem támogatott a gépen, maxonnál simán ment a hd4200 igp-vel.

(ezt a fajtát mondjuk nem ismerem)

majd lesz valami...