Te meg zúzzá be holnap 18h-ra a Black Cat-be, úgy is volt a névnapod, majd kapsz egy bambit cserébe.
![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

Te meg zúzzá be holnap 18h-ra a Black Cat-be, úgy is volt a névnapod, majd kapsz egy bambit cserébe.
![;]](/dl/s/v1.gif)
Nem vagy ugyan ember. De állatnak túl szép vagy. Kár volna harcban hullanod el.

Mekkora nagy kotsog troolok vagytok....
Megyek feljelentek mindenki személyeskedésért!
NEMMEGY! Értem, de mi nem megy? EZ! De mi? EZ NEMMEGY?!

Na, hogy okod is legyen rá: menj a #&@>&@>> Te @{}@##{#>. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Hú emberek, de szellősen pakolja a sorszámokat a fórum motor ![;]](/dl/s/v1.gif)
Trust me.. I'm from the internet. http://todayseyecandy.com/

LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Gyíkot, ki bannolták, a pöcccccsbe!

De g.tzi vagyol

Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!

a rosszakat el kell ítélni! bűnösök szenvedjenek! 
[ Szerkesztve ]

Miért, mit csinált?

Nem vett fenykepezot! 

Segitsetek. Melyik modik nem szeretik a kecso topikot?
Nem tudok valaszolni egy kolleganak. Mert nem tartom oket szamon.
Viccen kivul.

Jó pihit 

Nincs pihi, én kérdeztem tőle valamit.
Bár szerintem félreértette. Azt kérdeztem, hogy honnan vette, hogy lokálban nem lehet hirdetni (ahogy azt fentebb írta).
Bazinga!

Ezesetben itt mintha hibás lenne az indoklás, nem?
gyakorlat teszi a mestert...tönkre...

Csak kimaradt egy "szakmai" szócska. Ne szőrszálhasogassunk, ha kérhetem. Az érintett úgyis tudja hol hirdetett.
Bazinga!
Most azért, mert téged igazoltattak és kérte a mentődobozt, már igaz a mítosz?
Szerintem meg csak simán az igazoltatási procedúra része....
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

De, engedd meg, hogy szőrszálhasogassak, de csak az ő esetében. A hozzászólásaiban 10-ből 9 alkalommal így írja. Javaslom jelezzétek neki, hogy ez így nem teljesen helytálló.

Nem hiszem, mert engem itt a környéken sokszor igazoltattak!
7 éve van jogsim, a kutya nem kérte még el!
Szóval kicsit gyanús ez nekem!! 
Mukodik a kulső hdd ház, faja minden, köszöntem! 
(Az asszony nagy elektronikai szaki, mikor raktam összefele meglátta benne az egyik ic lábainak forrasztását, azt mondta, ez nem fog működni, vigyem vissza, szarul van ültetve.) 
Sovány szakácsban sose bízz!

Ezt privátban akár te is megtehetted volna, de szóltam neki. 
Bazinga!

Nekem is eszembe jutott, de hogy nézne az ki. Sokkal elegánsabb lenne, ha beírhattam volna a miért moderáltunkba, hogy felhasználói figyelmeztetésben részesítem sorozatos hibás moderációi indoklások miatt. 
Az adok-veszek topikokban nem véletlenül van ott a nevében, hogy adok-veszek. Ez szerintem mindenki számára nyilvánvaló kell legyen.
Akit pedig ilyenért figyelmeztetem, nyilván tisztában volt azzal, hogy hol tette meg, amit megtett. De akkor innentől a te kedvedért, külön, aláhúzva, bele fogom rakni a "szakmai" szót is minden ilyen esetnél, és akkor nem lesz kérdés 
"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."

Ne az én kedvemért írd bele, hanem a sok tudatlan miatt
Mert így joggal feltételezhette eddig, hogy sehol nem hirdethet, nem csak a szakmai részen.
Ez a külön aláhúzva dolog meg nekem tűnik kicsit szőrszálhasogatásnak, még inkább gyerekesnek, de te tudod. Ez csak az én véleményem....
"Van, amikor azt hiszed rosszabb már nem lehet. Erre két dolog mindig rácáfol: a Firefox és a magyar kormány ;)" - bartucc // ''Ember Te asztán nem kímélsz senkit, odab@szol a fílingnek!'' by Lev Andropov

Megaztán, személyeskedésért, 2 év felfüggesztett! 
Mert szerinted alá fogom majd húzni nem? 
Ne legyünk már ennyire negatívak
Ha holt komolyan idejövök, és katona módjára válaszolok az jobb lett volna? 
"If real is what you can feel, smell, taste and see, then 'real' is simply electrical signals interpreted by your brain."
kapszlokkossal nem érdemes vitázni...
tudom. 
[ Szerkesztve ]
˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙ Betonkeverővel a rák ellen. Védd a nyenyeceket, fűts hóddal! ˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙˙

Beugratós kérdésre nem válaszolok.... ![;]](/dl/s/v1.gif)

A fiatal ZsorZs!
[link]

Hsz gyűjtő... 
Nem vagyunk hozzászokva, hogy idejön egy moderátor és vicceskedik, nem alaptalanul. Úgyhogy nem értem, hogy miért kellett volna másként gondolnom, pláne, hogy miután lett neked szólva, rögtön meg is jelentél és megírtad a hozzászólást. De mindenesetre örülök, ha csak viccnek szántad, de a topik előzményeit és egy pár korábbi moderálást a topikban figyelembe véve, félreérthető voltál.
Nem is téged kérdeztelek

(#50484) aXXon: Úgy gondoltam, reagálok a felém irányuló megjegyzésre, ez remélem nem gond. 
[ Szerkesztve ]

Nem azt mondta hogy nem kapott pihit Gyík?? 
@ Barthezz2 (50485) - Őt nem nagyon érdekli, hogy kérdezik-e!! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Ne személykedjünk... 

Jelezném:
E topik címe alapból arra enged következtetni, hogy adok-veszek.
Beszélgetek.
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij) http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=csaszi72&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Eksön van.
Ciccentem a pattintós zsömlét. 
Sovány szakácsban sose bízz!
(#50490) WunderKinder válasza GrandeP (#50481) üzenetére

Sok ronda huligán vagytok, kicsit felügyelet nélkül hagylak benneteket és ez a vége. Hát szabad így trollkodni? Na majd holnap szétcsapok köztetek. Már egy kicsit se dolgozhat mellettetek az ember. 
Ja holnap megyek sörengzeni. Mondjuk kocsival, de legalább nem csak fél nyolcig vagyok elengedve mint GrandeP egyesek. ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#50491) csaszi72 válasza WunderKinder (#50490) üzenetére

Necces az a félnyóc is.
Egyébként holnaptól jöhetsz mellettem dógozni!
Festés,mázolás,tapétázás.
sör és jó társaság a bérezés.
Egy társadalom civilizáltságának mértékét a rabokon lehet lemérni.(Dosztojevszkij) http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=csaszi72&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
Elolvastam újra és újra, amit írtam. Melyik szavamból vélted kilátni, hogy gond lenne?

Kocsmai bunyók jutottak eszembe...
Feri vagyok!
Baj?
Nem, nem...
Akkor én most hazudok?

Milyen Feri?! 
Na pont AZ

Vagy inkább a fiatal Szlovi... 

- Anyu, anyu fáj a fogam!
- Verd ki
- Kivertem, de mi lesz a fogammal?
- Ronaldo! Számolj el 15-ig.
- 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,12,13,14,15.
- Hé, kihagytad a tizenegyest.
- Tudom. Általában kihagyom.
Ronaldo és Messi beszélget:
- Találkozunk a fináléban..
- Oké, nálad vagy nálam nézzük?

Diablo 3 - TeeBee73#2590

Na azt ilyenekért meg nem osztják a bant?!
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Látod már akkor is széttéptem a Kraz kerekét, mint üzbég paraszt a gombosharmonikát

Csak lapítva jegyzem meg, hogy (most) nem kaptam bant. Sőt te sem
. Kíváncsi lennék mit írt gyík

"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
(#50502) WunderKinder válasza csaszi72 (#50491) üzenetére

Mennyire jó a bérezés? Futja belőle maláj kurvinyekekre meg drogra? Mert akkor felmondok a munkahelyemen.
De ha tényleg dolgozni kell, akkor nem megyek. A fizikai munkát szigorúan tiltja a vallásom. 
(#50503) csaszi72 válasza WunderKinder (#50502) üzenetére

????
mondtam, pívó & társaság
tényleg dolgozni köll
upsz mire ezt begépeltem már csak hazai sör maradt
import csattos elfogyott
HUKK
OTee megmodhatja nem szarra gurítunk 
(#50504) george11 válasza WunderKinder (#50502) üzenetére

- Te gazsi! Neked milyen munkahelyed van?
- Semmilyen.
- Ott ne hagyd !!!
"5 millióból kijön? Fater megállt, visszafordult mint egy veszkó hős és annyit kérdezett teljesen rezzenéstelen arccal: -Mit is mondott azokról a pillangókról...?"
(#50505) WunderKinder válasza csaszi72 (#50503) üzenetére

Közben átolvastam mégegyszer, értem már amit írtál. Okos is vagyok, nem csak szép 
Amúgy mi az a pívó? Halkan kérdem, mert lehet rajtam kívül mindenki tudja.
[ Szerkesztve ]
(#50506) aXXon válasza WunderKinder (#50505) üzenetére
Sör. Beer. Bier. Biera.
Egyikből sem, arra írtam, hogy jelezted, hogy nem megszokott, hogy egy modi megjelenik, és poénkodik, hogy gondolom az nem gond, hogy én megtettem, és reagáltam a nekem címzettekre. Nyugi van 
(#50488) csaszi72: Ezt mondom 
[ Szerkesztve ]
(#50508) WunderKinder válasza aXXon (#50506) üzenetére

Köszi, az életben nem hallottam még. Most már ezt is tudom.

Én még láttam mit írt, sajnos elfelejtettem lejegyezni, pedig be akartam rakni aláírásnak.

(#50510): Én is csak a telóról néztem fel, amíg vártam a gázszerelőt.
[ Szerkesztve ]
Diablo 3 - TeeBee73#2590

fuck... többet kéne a gép előtt kockulnom 
Nem, nincs gond, és nyugodt vagyok, de tényleg, tökre. Csak szerettem volna rávilágítani, hogy ez itt nem jellemző sajnos általában és ez miatt félreérthető volt az írásod. De örülök neki, ha van humorérzéked és azt meg is csillogtatod nekünk
Részemről a téma lezárva

Kicsit vicces, de leginkább szánalmas, hogy tényleg így van....
Folytatás itt: [link]