Háát nem tudom szerintem van amit visszasyíncel meg minden de a játékentéseknek stbnek lőttek sztem
Made with no compromise!

Háát nem tudom szerintem van amit visszasyíncel meg minden de a játékentéseknek stbnek lőttek sztem
Made with no compromise!
Sztem jo a skyfire legalabb lejatsza a flash videokat 
Ha sikeresen lebonyolítottunk egy üzletet kérlek adj egy jó pontot a "kivel érdemes üzletelni" topikba! Nagyon köszönöm! :)
nekem nem

Értem én, de ha "set up as new ipod" akkor a sync minden gond nélkül működni fog? Illetve ha 4.x-es lesz rajta, akkor nem lesz ebből konfliktus? 
Jobb lenne, ha az "Apple Computer"mappából (ahol rengeteg backup/sync fájl van) valami külső progi segítségével lehetne kézileg visszamásolgatni az adatokat. Vagy valamilyen alternatív megoldásnak is örülnék... 

Ha set up as new ipod-ra nyomsz akkor semmit sem fog vissza rakni backup-ból! Lesz egy teljesen szűz rendszered. Rakosgathatod fel újra a cuccokat. Arról viszont fingom sincs, hogy a backup/sync mappában mi van. Arról meg végkép nincs, hogy azokat vissza lehet-e állítani valahogy, ezt majd megmondja más.

mondjuk az elég instabil, 2 perc alatt vagy már 3szorra fagyott ki + megnyitok valamit azután hogy lehet bezárni? mármint a programból kilépni, hanem a pdf-ből?
keresgetek fájlkezelőket
[ Szerkesztve ]
Hol kell kitörölni a historyt cachet skyfireben?

Elsősorban 2g tulajoktól kérdezem, de 3g és 4g tapasztalatokat is szívesen fogadok.
Ha semmi sem fut és nyomtok egy free up memory-t, akkor általában mennyi szabad memóriátok szokott lenni? Csak a tisztánlátás végett.
51MB a max, annál kicsit kevesebb néha.
4G-n 140 mega körül.

Akkor az enyém még jónak is mondható (57-60). Pedig ez is már milyen kevés. Eddig elvoltam vele, de most, hogy jönnek ki az új cuccok és látom, hogy mire képesek, kezdenek zavarni a hiányosságok.
csdm,
Annyival már úgy ellennék.

Hogy kell ilyen free up memory-t tolni?
Én is megnézném a touchomon.
Én majd jövő nyáron cserélek, az igényeimet ez is kielégíti. Azért vettem, hogy zenét hallgassak, illetve néha netezzek, játszak valamivel. Ehhez nincs szükségem retina kijelzőre 512mb ramra sem egyéb parasztvakításokra. (mondjuk a ram pont nem az, igaz) Pontosan milyen hiányosságok zavarnak?

üdv tud mondani valaki okosat iTouch 4 Converter re ami free vagy tört. meg hogy honnan? én csak shareware verziókat találtam. köszi a helpet.

SBsettings
Cydia-ban megtalálod.El kell húzni az ujjad a status bar-on és egy lenyíló ablakon különféle dolgokat lehet állítani (wifi,3g,brightness...). Itt találsz majd olyat, hogy Process, ráböksz, majd free up memory és felszabadítja a maradék memóriát.
C4mp3r
Legfőképp a memória hiánya zavar. Egyre több olyan játék, alkalmazás jön ami megköveteli az erősebb hardvert. Sőt, zene+safari kombónál is gyakran szétesik az egész.
Másik a kamera, nem mondom, hogy egy i4 szintű dologra vágyom (bár elviselném
),de sokszor van úgy, hogy szükség lenne rá.
A többi már csak az extra, amolyan nem zavarna ha ott lenne.
Gondolok itt az új gyroscope-ra, retina kijelzőre...
Ja, meg ugye a telefonálásra.
Sokszor azon kapom magam, hogy a touch nálam a telefon meg otthon.
Tudom ez egy ipod nem pedig telefon...
Egy szó mint száz, kéne már az az iphone (3gs).
[ Szerkesztve ]
Konvertalora programra gondolsz?ha igen akkor mediacoder program nagyon jo ingyenes!
csdm:jobb felso sarok ott egy beallitas ikon arra bokj ra aztan browse settings es ott van hogy clear history,cache 
[ Szerkesztve ]
Ha sikeresen lebonyolítottunk egy üzletet kérlek adj egy jó pontot a "kivel érdemes üzletelni" topikba! Nagyon köszönöm! :)
Ma nyomkodtam iphone 4-et hát egy kövér disznó az ipodhoz képest. a kijelzője még szebb mint az ipodé. Én az ipodot gyorsabbanak éreztem, hiába a kevesebb memória. A LED nagyon jó az iphone4-ben, a kamera meg átlagos benne, ami az ipodban van, az tökéletesen megfelelne szerintem az emberek nagyon nagy részének. A legjobb kamerás telóval se lehet olyan képet csinálni, mint egy olcsóbb fényképezővel, szóval ez a felbontás sztem nagyon jó, nincs szükség nagyobbra, gyorsan tudok legalább exponálni iPodon.
Ami jobb, az tutira az akksi, én egy kicsit gyengének érzem az ipodét, mellette az iphone tovább bírja. 512 mb ram meg a hardcore multitask alá kell, ha egyszerre játszol 3 játékkal, mellette meg safarizol. De nyilván ez egy mobiltelefonon nem fog előfordulni.
Amúgy iPad-et is nyomogattam, az meglepően pixelesnek hatott az én szememben (sok retina eszköz után), de hamar rájöttem, hogy ez is qrva szép. Ha a bizonyos boltban nem 240k-t kérnének egy 32GB wifis iPadért még meg is dicsérném őket, mert nagyon sok cucc volt kiállítva, és jórészük működött is, de pofátlanul drága volt ott minden.
Tudtok ajánlani egy jó progit, amivel filmet át tudok konvertálni, hogy rá tudjam rakni a Touchomra? 
csdm: Hol volt ez? 
[ Szerkesztve ]

na, ez nem rossz cucc
toltam egyet, 164 mega jött ki utána (3g 32gb)

Az ipod sztem botrányos fényképeket készít, nem hiszem hogy sok embernek megfelelne az a 0,7 megapixel. Lehet hogy gyorsan exponálsz meg minden, de a minőség akkor is szörnyű. De ez csak az én véleményem.
Saturnba iPad T-be iPhone4.
@CartmanX360: Igazad van, tényleg nem készít szép, jó képet, de egy telefon sose fog. Volt nekem Cybershot-om Xenon vakuval, hát nem ájultam el a képektől, ráadásul 5-10 s-ig mentette. Ezt meg csak előkapom, lock elhúz, kamera indít, és már rögzítek is. Videóból van értelme a minél nagyobb felbontásnak, de kamerából nem kell 5 Mpixel, vagy 8, de még a 3 is sok. Ennek lehetett volna 1200x800-as kamerája, úgy számomra tökéletesen lenne. (+autofokusz természetesen, de akkor meg már nem lenne ilyen vékony. Ördögi kör, azt hiszem
)
[ Szerkesztve ]

Másfél évig volt egy 2. generációs touchom, és egyáltalán nem hiányoltam belőle a kamerát, sztem felesleges. Mondjuk a videó az tényleg nagyon szép, de ha fényképezni kell, akkor azt inkább az N82-mel teszem (persze csak ha nincs nálam az Olympus E-520-am
)
[ Szerkesztve ]
ne felejtsük el hogy az ipod4g az 70ezer újonnan az iphone4 meg 220ezer..
meg is lepne ha az iphone4 meg az ipod ugyanannyit tudna.tehát nem csoda hogy ennyi pénzért az iphone4 többet tud 
mediacoder program nagyon jo ingyenes!
3g 32gb-m-en nekem is annyi jött ki
ipod4en meg 120-140 nem tudom miért kevesebb 
[ Szerkesztve ]
Ezel én tisztába vagyok.
nem hiába vettem inkább iPodot, mint T-nél hűséggel iPhone-t Amúgy, a 70k kicsit sok, mondjuk, hogy 60k-ért is lehet újat beszerezni 
4.x alatt jön ki annyi?
hát sok a media marketben 70ezer benne van az újságba 
3g-men 4.0án jött ki 120-140körüli érték 3.x-en meg 160
ipod 4 en meg 4.1 alatt 120-140
Milyen megoldás van bluetooth-on keresztüli fáljküldésre 4.x alatt?

köszi., be lehet állítani a progit hogy 960X640 ba konvertálja a cuccost?
üdv
személyes találkozóban veszek ipod touchot, használtan, és miket nézzek meg rajta hogy tudjam biztosan működik-e?
köszönöm, sürgős lenne.!
Eladó GTX 650ti, Galaxy S II, P67A-D3-B3, Nvidia kuponok, Assassins Creed 3,
Wifit mindenképp, azt hogy a kijelzőn bárhova tapintasz, érzékeli. Ha hangszórós, akkor azt.
Hát nekem ennyi jutott eszembe hirtelen.
köszi
és mennyi érhetegy ipod toch 2g 8gb 1 éves minden tartozék ésbelkin gumtok
Eladó GTX 650ti, Galaxy S II, P67A-D3-B3, Nvidia kuponok, Assassins Creed 3,
Hogyan kell még eredeti állapotában backupolt backup-ot visszatenni az ipodra? Vagy milyen más módszerrel lehet tiszta lapppal újra indulni az ipodon? Gyakorlatilag, ha a JB-t szeretném eltünteni, milyen lehetőségeim vannak?
@XP NINJA: sztem olyan 30-33k reális érte.
[ Szerkesztve ]
Szerintem az még jó eredmény, a négyszer akkora képernyőfelbontásnak gondolom kell a memória a textúrázáshoz.
restore és kész

Én most vettem 25-ért, teljesen hibátlan, szép állapotú, tartozékokkal, dobozzal, leírással, stb.
28-nál többet nem adnék érte. 
LOL
Ez érdekes
még nem lattam ilyet

Nekem is a napokban jött meg egy ugyan olyan töltő.
Kipróbáltam és nálam is ugyan azt csinálja!
(Nem kimondottan örülök neki!)

töltő témához: muszáj ilyen drága fejet venni hozzá...? Ugyanilyen az ebayen szerintem nincs 4$
Én a telóm adapterével használom most ez 400mA-t tud, és tökéletesen tölti. Nem sok az az 1000?
[ Szerkesztve ]

Ezek szerint nem egyedi eset... Írtam mailt a szifonosoknak, kíváncsi vagyok mit szólnak hozzá.

nagyon ciki én tuti nem árulnék ilyen szart sajnálom h ilyen fost árulnak én is azthittem h jó a termék de ezek szerint 1 forintot nem ér...

A Touch-omhoz én is vettem anno egy utángyártott töltőt, azzal is megbolondult az érintőképernyő, ha rá volt dugva és használtam töltés közben. Amint lehúztam róla rögtön jó lett. Nem tom miért zavar be...
Asus M4A87TD EVO, AMD Phenom II X4 965 BE, MSI GTX480 Lightning TFIII, Corsair 4x2GB DDR3 1600 MHz, OCZ Vertex 3 120GB, Corsair 750W, Logitech MX Revolution, LG W2243 Full HD, iPhone 4S 64GB, iPad 4 64GB WiFi+LTE,
Nálam(4G) nem iylen szép folyamatos a visszazoomolás böngészőben. Be van töltve, pl logout, és amikor visszazoomolok, akkor kicsit szaggat, meg nem látom egyből a visszanyagított részt, hanem kockás lesz, és utána tölti be. Ha sokszor megcisnálom, ugyanazon az oldalon, frissítés nélkül, akkor is ezt csinálja.
Mi a fene lehet? nem fut mellette semmi.
4.1@JB

Eddig nem nagyon nyomkodtam miközben hálózatin volt rajta, de most, hogy ez így kiderült eléggé dühít hogy pénzt adtam ezért a szarért.
Dejó, én is most rendeltem ebay-ről töltőt... 
Hogyan tudom azokat a videókat letörölni, amiket az ipodon az itunes-ból letöltöttem? 

Sziasztok.
Lenne egy kérdésem. Nagyon megtetszett az Ipod touch, de eléggé sokallom az árát.
Tőletek, mint tulajok kérdezném, hogy megéri ennyit kiadni érte? A 2G vagy 3G-t megéri vagy inkább a 4G? Igazából azért gondolkozok a 2 vagy 3G-n, mert az olcsóbb. Jelenleg van egy telefonom, amivel jó minőségű videót és fényképet lehet készíteni, olyan átlagfelhasználónak valót, ezért lőttem ki a 4G-t.
[ Szerkesztve ]