2013. május 18., szombat

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  iPod Touch topik |Minden, ami iPod Touch| (kiemelt téma)

(#8501) HartgeH3-2.8

HartgeH3-2.8
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Had kérdezzem már meg a hivatalos I-TUNES program amit a kedves Apple kényszerít használni a PC csatlakozás előtt mióta telepítene fel kalóz verziót a készülékre??

Nagyon örülnék ha ezt valaki elmagyarázná..Köszi!

RACE 07 SERIES PH! WTCC - FIA World Touring Car Championship! https://www.facebook.com/Race07Series

(#8502) HartgeH3-2.8

HartgeH3-2.8
(őstag)
LOGOUT blog

Tőlem vette és ezt [EZT]

[ Szerkesztve ]

RACE 07 SERIES PH! WTCC - FIA World Touring Car Championship! https://www.facebook.com/Race07Series

(#8503) trobi28 válasza HartgeH3-2.8 (#8502) üzenetére

trobi28
(őstag)

Ha rám gondoltál akkor fogd vissza magad mert nem írtam hülyeséget.
A JB -ről kérdezett én meg megpróbálok neki segiteni.
Hogy kitől és mit vett az az ő dolga,nem értem minek linkelted ide be :W

Tokok eladók:S2, S3 Gyári szilikon tok,Sony Xperia S,S2 OTG. Érdeklődni privátban

(#8504) MSI52 válasza trobi28 (#8500) üzenetére

MSI52
(fanatikus tag)

Na ezt mégegyszer. Az alap progik rajta vannak, miért kéne letöltenem a cyadi-ból? Akkor mit csináljak az ipoddal? Ne töröljek ne telepítsek? Hogy nézzek utána a programnak, hogy tudjam, hogy nem megy tönkre? Mi lett az iphone-val?

Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#8505) trobi28 válasza MSI52 (#8504) üzenetére

trobi28
(őstag)

Bocs de neked az alapoknál kéne kezdened hogy megértsd,tehát sok olvasás még a témába.Nem azért nem írom le mert nem akarok segiteni hanem már igy is sokat irtam a JB-ről és azt itt nem nagyon szeretik a moderátorok.
Ha gondolod holnap PÜ-ben segitek,linkelek 1-2 oldalt ahol utána tudsz nézni a dolgoknak,de ma nem mert holnap korán kelek és le kell nyomnom 200 km-t.

Tokok eladók:S2, S3 Gyári szilikon tok,Sony Xperia S,S2 OTG. Érdeklődni privátban

(#8506) HartgeH3-2.8

HartgeH3-2.8
(őstag)
LOGOUT blog

Igen visszaolvastam és töröltem a hsz-t ahogyan ez látszik is.A kolléga minden áron azt akarta nekem erőltetni hogy az általam az i-tunes programmal telepített 3.1.3 (Eredetileg 3.1.2 gyárilag) az mindenképp egy kalóz változat.Ezért egyből arra gondoltam valaki itt mondott érdekes dolgokat.Én személy szerint csak a hivatalos verziót tettem fel és nem tapasztaltam semmi lassulást amikor mp3 zenéket vagy filmeket netán alkalmazást tettem fel vagy töröltem a gépen.

Egyébként meg nem vagy te nekem senkim és nem te fogod nekem elmondani mikor fogom vissza magamat és mikor nem.Egész nyugodtan ki lehet jönni ide Zuglóba és el lehet beszélgetni a kérdésre.Nem forumon keresztül arcoskodni. Ennyit erről.

(#8507) MSI52 válasza trobi28 (#8505) üzenetére

MSI52
(fanatikus tag)

Értem. Azért köszi, de nem nagyon hiszek ebben az egészben... A moderátorok mért ne szeretnék, hogy a témában kapcsolatosan beszélsz? :Y
Azt sem tudom, hogy mit csináltál egy apple iphone-val, hogy 3 nap alatt tönkre tetted, átment rajta egy vonat vagy mi? :U
Akkor majd holnap írd le PÜ-ben amit szerettél volna.

Üdv.

Ha szemmel mindent el lehetne intézni, az utcákon csak halottak, és terhes nők lennének.

(#8508) trobi28 válasza HartgeH3-2.8 (#8506) üzenetére

trobi28
(őstag)

Én kérek elnézést ,nem szoktam arcoskodni senkivel de először olvass utána támadj.
Nem kenyerem a civakodás ,akinek tudok annak segitek.
Béke.

(#8509) peugeotmate válasza MSI52 (#8507) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Olvasd el a fórum leges legelső hozzászólását, máris sokkal okosabb leszel. És én is ajánlanám Neked, hogy a sok (számunkra buta) kérdések helyett előbb ásd bele magadat jobban a témába (JB-ről más oldalakon: szifon.com vagy itouch.hu), és aztán kérdezz! :U

Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | iPhone 4/4S színes bumperek és fóliák eladóak, érdeklődni privát üzenetben!

(#8510) xxman

xxman
(senior tag)

a JB nem romlik el ....
max 1-2 bug , sok safety mode de ez nem jellemző , inkább az hogy a cydia adja meg magát de az számomra pl nem nagy baj mert én 1. alkalomal telepítek mindent ami kell utána megsew nyitom nagyon :)

Made with no compromise!

(#8511) MSI52

MSI52
(fanatikus tag)

Az igaz, hogy 3G az csak 32, és 64gb-s változatban van, és amire azt írják általában 8gb-s touchok-ra, hogy 3G az nem 3G, hanem 2G?

(#8512) makimakom válasza MSI52 (#8511) üzenetére

makimakom
(tag)
LOGOUT blog

Igen igaz! A 3G 8GB az teljes egésszében ugyanaz mint a 2G!De a 3G 32GB vagy a 64GB azok meg az iphone 3GS dolgajit kapták meg azthiszem :B

[ Szerkesztve ]

Ha sikeresen lebonyolítottunk egy üzletet kérlek adj egy jó pontot a "kivel érdemes üzletelni" topikba! Nagyon köszönöm! :)

(#8513) makimakom

makimakom
(tag)
LOGOUT blog

Segítsen valaki azt hogy tudom meg csinalni hogy a youtubot háttérben tudjam hallgatni? Backgrounder progival probaltam de ha a hatterban futtatom vele akkor a zene megall :/ ezt hogyan lehet vagy mivel megcsinalni hogy ne alljon meg? Köszi

[ Szerkesztve ]

Ha sikeresen lebonyolítottunk egy üzletet kérlek adj egy jó pontot a "kivel érdemes üzletelni" topikba! Nagyon köszönöm! :)

(#8514) redbullinger

redbullinger
(lelkes újonc)

ipod touch 3g 8gbn lehet témát beállítani valamilyen progival????(jailbreak nélkül)

ki a legokosabb szőke???? -golden retriever ..redbullinger=adrenalinluv.. google+ meghívók ingyen!!(írj privátban! ).... HTC HD7

(#8515) peugeotmate válasza redbullinger (#8514) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Nem.

Egyesek úgy vélik, elég túlélni az életet... | iPhone 4/4S színes bumperek és fóliák eladóak, érdeklődni privát üzenetben!

(#8516) MSI52 válasza makimakom (#8512) üzenetére

MSI52
(fanatikus tag)

Télleg nem lehet JB-t tenni 3G 8gb-re?

(#8517) MSI52

MSI52
(fanatikus tag)

Pls válaszoljatok az előző hsz-emre, mert nagyon nagyon fontos lenne, nekem azt mondta a torbi, hogy nem lehet JB-t tenni a 8gb-s 3G ipod touch-ra!?

(#8518) peugeotmate válasza MSI52 (#8517) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

4.0.1.-es szoftverig lehet , 4.0.2.-nél sz*pás van, de kérlek fogd fel, hogy a JB tiltott téma ebben a fórumban! És légyszíves ebben a témában más oldalon kutakodj, kösz![link] De már korábban is írtam Neked, de hiába... :W

(#8519) MSI52 válasza peugeotmate (#8518) üzenetére

MSI52
(fanatikus tag)

Igazad van én kérek elnézést!

(#8520) trobi28 válasza MSI52 (#8517) üzenetére

trobi28
(őstag)

Ha engem idézel akkor
1:Ird helyesen a nevem
2: Pontosan azt mond amit írtam vagyis ha lefríssíted 4.02-re azt nem lehet :W :W :W
Két napja ezt próbálom megértetni veled hogy ha rádugod Itunes-ra fríssítesz akkor a 4.02 -őt tudod csak felrakni.

Én feladom: Próbálom megértetni veled de mindig egy helyben topogsz :W
Ha rám halgatsz azt csinálsz amit akarsz és ahogy akarod :D

ÉS AZT IS PRÓBÁLD MEGÉRTENI HA SIKERÜL HOGY A 3G 8GB-os Touch NEM 2G!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :W :W

[ Szerkesztve ]

(#8521) MSI52 válasza trobi28 (#8520) üzenetére

MSI52
(fanatikus tag)

Jólvan na, már értem! :W

(#8522) gtamate2 válasza trobi28 (#8520) üzenetére

gtamate2
(őstag)
LOGOUT blog

A JailbreakMe.com még működik, tehát ugyan úgy lehet jb-elni a 3g-s touch-t is, persze ha már felrakta a 4.02-t akkor felejtős.

Live with Xperia ;)

(#8523) Marcibucsek

Marcibucsek
(újonc)

Lehet hogy már sokszor kérdezték de akkor ha most nekem van egy 3g 8GB touchom és felmegyek a jailbreakme.com oldalra és elhúzom a slide bart akkor ki jailbreakolja felrakja a cydiat és élvezhetem a tört dolgokat vagy utána hogyvan?
Előre köszi

[ Szerkesztve ]

(#8524) trobi28 válasza gtamate2 (#8522) üzenetére

trobi28
(őstag)

Ez így van,én 4.02 -ről beszéltem,ott ez sem játszik :K

(#8525) Marcibucsek válasza trobi28 (#8524) üzenetére

Marcibucsek
(újonc)

és miután jailbreakolja mitkell csinálnom hogy felrakhassak rá tört appokat ?
pm-be írd lécci mertugye tiltott téma
Köszi

(#8526) maathe

maathe
(fanatikus tag)

Felraktam a 4.0.2-őt. Hát nagyon nem kellett volna, de most már késő. Lehet valahogy downgradelni?

[ Szerkesztve ]

(#8527) trobi28 válasza maathe (#8526) üzenetére

trobi28
(őstag)

Ha le lettek mentve az SHSH fájlok a Cydiába akkor tudsz,különben nem.
Ez 3g-re vonatkozik,és pár 2g-s nél is kell már a mentés.

(#8528) MSI52 válasza Marcibucsek (#8523) üzenetére

MSI52
(fanatikus tag)

3.1.3-hoz spiritet használj!

(#8529) gtamate2 válasza Marcibucsek (#8525) üzenetére

gtamate2
(őstag)
LOGOUT blog

ezeket nézd meg

Live with Xperia ;)

(#8530) bkadar1 válasza xxman (#8510) üzenetére

bkadar1
(kvázi-tag)

vagyis nem nagyon egészséges a cydiát nyitogatni? na ezt jó tudni, mert az újdonság varázsa miatt még gyakran tapizok rá, de akkor majd visszafogom magam és csak akkor lépek be ha pontosan tudom mit is akarok telepíteni

(#8531) Karma válasza bkadar1 (#8530) üzenetére

LOGOUT blog

Ezt nem tudom, hogy olvastad ki az üzenetéből, de badarság.

You made 500000 invulnerability potions !

(#8532) bkadar1 válasza Karma (#8531) üzenetére

bkadar1
(kvázi-tag)

"...de ez nem jellemző , inkább az hogy a cydia adja meg magát" ha badarság annál jobb... igazából reméltem, hogy az Ios nem úgy működik minta windows, hogy idővel teleszemeteli magát (pl. a registry) és instabillá válik, x időközönként célszerű újratelepíteni.
Persze van ellenpélda is, a genuine XP home a dell notimon már vagy 5 éve fut és talán még sose fagyot

(#8533) makimakom válasza bkadar1 (#8532) üzenetére

makimakom
(tag)
LOGOUT blog

a francba nem hiszem el...már 2.dik ipodomat bsza el a cydia :((( simán nyomkodok benne és lefagyott k.o és utána már csak a 4.0-t engedi feltenni

(#8534) kenguroo

kenguroo
(kvázi-tag)

Aki esetleg szeret kisfilmeket forgatni és mondjuk nincs elég kerete iPod-ot venni, annak itt ez a videópályázat, ahol a díjazásban van 5 db ipod touch 8 gb is. [itt] van a pályázat. minden info ott van. :)

(#8535) zsigo

zsigo
(újonc)

Na most segítsetek, mert menten kiábrándulok eddigi szerelmetes 8Gbytos-s 32G-s IPOD-omból. Amikor ma bekapcsoltam, rádugtam a gépre, az a :O Itunes azt mondta frissiteni akar. Mondtam jó.... de közben valahogy belehalt, és azt mondta, recovery üzemmódban van az Ipod, restore-ni kell :Y , hát mondom akkor jó... de a restore is meghalt, hogy uknown error. Most akkor mi van??????? :W

(#8536) makimakom válasza zsigo (#8535) üzenetére

makimakom
(tag)
LOGOUT blog

zsigo nekemis pont most ez van és ezzel szopok hogy rohadna már meg :W :Wés most pedig pénzért csinálom haveromét :P

[ Szerkesztve ]

(#8537) makimakom

makimakom
(tag)
LOGOUT blog

valaki segítsen már hogy ha lementettem az shsh file-okat akkor azzal majd mit kellene csinálnom? hova tegyem be ienek

(#8538) makimakom

makimakom
(tag)
LOGOUT blog

basszus nem tudok erre a szar ipodra semmien szoftvert feltenni segíítsetek :O

(#8539) zsigo válasza makimakom (#8536) üzenetére

zsigo
(újonc)

na szép.... mondom én hogy ki fogok ábrándulni.... kérlek, írj ha jutsz valamire, mert menten felrakom a Vaterára. De még ahhoz is életre kéne kelteni..... hülye Apple..... :F

(#8540) makimakom válasza zsigo (#8539) üzenetére

makimakom
(tag)
LOGOUT blog

nemhiszem el nem lehet vele semmitsem csinálni semmien szoftvert nem enged fel tenni nem tom mit fogok mondani haveromnak lécci segítsen valakii!! :O

(#8541) makimakom válasza makimakom (#8540) üzenetére

makimakom
(tag)
LOGOUT blog

SIKERÜLT!:) :B Teszi fel a 4.0-t

[ Szerkesztve ]

(#8542) zsigo válasza makimakom (#8541) üzenetére

zsigo
(újonc)

na de mit tettél vele??? hogyan lehet így restore-ni???? SEGÍTSÉÉG!!!!!!!! HEEEEEEELLLLLPPPPP

(#8543) makimakom válasza zsigo (#8542) üzenetére

makimakom
(tag)
LOGOUT blog

az volt hogy nekem a hosts file volt össze kutyulva..rendbetettem és már jó is

(#8544) bkadar1 válasza makimakom (#8533) üzenetére

bkadar1
(kvázi-tag)

??? akkor most ki beszél badarságokat ???

ezt ha jól értem 3.1.3 alatt sikerült elérni? cydiát spirit rakta fel? mit jelent az hogy "simán nyomkodok benne"?

(#8545) peugeotmate válasza zsigo (#8535) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

Milyen az a 8gb-os 32G-s iPod Touch? Valami klón? :F
Tedd DFU módban, akkor elvileg látnia kéne az iTunesnak![link]

bkadar1
Cydiaban nyugodtan keresgélj, nem fogja hazavágni az iPodot!

[ Szerkesztve ]

(#8546) makimakom válasza peugeotmate (#8545) üzenetére

makimakom
(tag)
LOGOUT blog

nekem 2.ipodomat vágta haza a cydia..ha már 4.0-d van akkor nem is fogja hazavágni:) nekem 3.1.3 volt mind2-n és hazavágta őket

[ Szerkesztve ]

(#8547) peugeotmate válasza makimakom (#8546) üzenetére

peugeotmate
(őstag)
LOGOUT blog

3.1.3-on is fenn volt Nekem a Cydia, de mégsem vágta haza... Mit értesz "hazavágás" alatt?

(#8548) makimakom válasza peugeotmate (#8547) üzenetére

makimakom
(tag)
LOGOUT blog

azt hogy lefagyott és nem kapcsolt be csak ha feltszem a 4.0-t utána már nincs vele para:/

(#8549) bkadar1 válasza peugeotmate (#8545) üzenetére

bkadar1
(kvázi-tag)

Jó mind1 végülis ha bekuytul jöhet a 4.0 azt annyi. Ha fejreáll legalább tudom mitől lehet.

(#8550) makimakom válasza bkadar1 (#8549) üzenetére

makimakom
(tag)
LOGOUT blog

jaja pár progit telepitettem és kész behalt

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  iPod Touch topik |Minden, ami iPod Touch| (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.