2013. június 19., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  iPod Touch topik |Minden, ami iPod Touch| (kiemelt téma)

(#10951) McCartman

McCartman
(senior tag)

iPhone 3Gs 8Gb (illetve pár androidos csodamasina) vs iPod Touch 4g 32Gb (+ LG Secret kombó) között vacilláltam én is , árban ugye kb megegyeznek.
Aztán a gyorsabb szoftver , nagyobb tárhely miatt utóbbi mellett döntöttem.
Hogy az idő engem igazol-e , majd kiderül.:)

Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

(#10952) karaszi87 válasza csedaviasd (#10949) üzenetére

karaszi87
(lelkes újonc)

Sztem e-bay ről rendeld! Ott már 15k-ért lehet kapni!

http://cgi.ebay.com/Apple-peel-QPeel-Turn-iPod-Touch-2G-3G-4G-Cell-Phone-/200579203582?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item2eb373c1fe#ht_2407wt_1139

egyébként azt Mo-n lehet használni?

[ Szerkesztve ]

(#10953) Jim-Y válasza Don't Panic (#10950) üzenetére

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

A 8 giga nekem elég lesz, a mostani mp3 lejátszómnál is elég a 4 giga tárhely, filmet nézni nem feltétlen szándékozok rajta, használ iphone 3g-t tudnék venni, úgy árban nagyjából ugyanott vannak, de amit ennyiért árulnak azon már nincs garancia, valamennyire biztos, hogy lestrapált, ha nem okozna gondot, hogy kettő "masina" legyen nálam nonstop akkor nekem teló+pod páros lehet h jobban megfelelne. Így tudok majd szerezni egy olyan olcsóbb telefont amit nem sajnálnék :) köszi a hsz-t. üdv

(#10954) McCartman válasza Don't Panic (#10835) üzenetére

McCartman
(senior tag)

én is gondolkodtam így , míg rá nem jöttem hogy abszolút baromság. :DDD
1-2 hónappal a következő széria megjelenése előtt talán még lehet létjogosultsága , de több mint fél évet várni a vásárlással csak mert ugyannyiért valamivel jobbat kapsz.. :)
miért nem mindjárt másfél évet , lehet hogy az a generáció fogja odabaszni az egész piacot. :))
a szamtech világában ez már csak így megy , 1 hónap alatt is súlyos ezreket bukhatsz a 'befektetéseden' , sosem éri meg a vásárlás.
élvezni és használni kell ha megteheted , nem utólag bánkódni.:)

más:
Flash támogatás elérhető már valamilyen úton-módon?

[ Szerkesztve ]

Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66

(#10955) XP NINJA

XP NINJA
(senior tag)
LOGOUT blog

megvan a discovery free, és megnyitok egy képet, alul eltűnik a kezelőfelület (képváltás) és hogyan hivom vissza? :)

Eladó GTX 650ti, Galaxy S II, P67A-D3-B3, Nvidia kuponok, Assassins Creed 3,

(#10956) ^Clown

^Clown
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv!

Tudom, hogy nem a reklám helye, ezért elnézést, de hátha valaki pont ilyet keres:
Switcheasy NeoTouch tok iPod Touch 2G / 3G -hez.

Küldj pü-t ha érdekel!

ZTE Grand X IN és Alcatel OT-995 / Telenor One Touch S Nillkin tok ELADÓ -> http://bit.ly/eLWpUo

(#10957) csedaviasd

csedaviasd
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Szerintetek egy 6 hónapos elöl-hátul karcmentes ipod touch 4G 8gb-t fülessel minden gyári cuccal plussz fekete szilikon tokkal mennyiért lehetne eladni?
Állapota olyan mintha új lenne....
Üdv.

(#10958) McCartman válasza csedaviasd (#10957) üzenetére

McCartman
(senior tag)

amennyiért megveszik.:)

(#10959) Cool Face

Cool Face
(tag)

Előre is elnézést kérek amit írok, de mérhetetlenül felidegesített a kedves apple service... :W

Leírom az előzményeket, hogy miért szeretném a segítségeteket kérni...
KB 1 hete bevittem az apple ipod touch 4g-met az apple boltba mert tönkrement (garanciális javítás), nem lehetett visszaállítani recovery módból. A bolt elküldte a szervizbe, szépen 1 hét alatt meg is érkezett megjavítva :K . A gond akkor kezdődött amikor megláttam, hogy mit csináltak vele. A képernyőbe olyan karc van hogy a körmöm beleakad kb 2 cm hosszan. A hátuljáról nem is beszélve az valami tragédia. Komolyan mondom, hogy ha csiszoló papírral csiszoltam volna akkor nem teszek benne ilyen kárt. A vicc az, hogy karcmentesen vittem oda, levettem a szilikon tokot róla, hogy bele tudjam tenni a dobozba és erre így kapom vissza. :W :W A boltosokkal nem akartam kukacoskodni, ők nagyon rendesek voltak a szervizesek hibája hogy ennyire igénytelenek. Azt bánom, hogy nem írattattam bele a munkalapba hogy ugyan úgy karcmentesen kérem vissza. Ki gondolta volna, hogy ilyen semmirekellők dolgoznak ott. Ráadásul nem is egy 10e forintos akármiről volt szó.

Most elhatároztam, hogy tönkre fogom tenni úgy, hogy kicseréljék egy újra. Tudom nagyon nem ez lenne a megoldása, de nincs jobb ötletem. :( Erre kérnék tanácsokat.

[ Szerkesztve ]

(#10960) Tomate válasza Cool Face (#10959) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fel kellett volna bizony erősen háborodnod véleményem szerint... Akármennyire jó arcok voltak a boltosok neked onnan nem szabadott volna ezzel így eljönnöd... :(

(#10961) Cool Face

Cool Face
(tag)

ilyenkor mit tudtak volna vele kezdeni? én azt mondom hogy nem ilyen volt ők meg azt hogy így kapták meg.... hogy tudtam volna bebizonyítani?

[ Szerkesztve ]

(#10962) Tomate válasza Cool Face (#10961) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Fényképed nincs róla? :U

(#10963) Cool Face válasza Tomate (#10962) üzenetére

Cool Face
(tag)

sajnos a hátuljáról nem csináltam külön, az elejéről sem olyan részletesen. Azért nonszensz hogy ilyenre legyen felkészülve az ember. De basszus Apple...nem valami kínai fos... :W

(#10964) Tomate válasza Cool Face (#10963) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ott is emberek dolgoznak... Akik "leszartak" ezek szerint és valószínűleg nem csak téged... :(

[ Szerkesztve ]

(#10965) Cool Face válasza Tomate (#10964) üzenetére

Cool Face
(tag)

Esetleg van valami tanácsod?

(#10966) iidavid

iidavid
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Tegnap vettem egy egy 4g-s 8 gigás tacskót! Minden ok vele, egyelőre nem szándékozom jailbreakelni! Elolvastam elég sok oldalt a fórumból, de az lenne a kérdésem, hogy a zenék borítóját, hogy lehetne megjeleníteni az iPodon? A számoknál az IDv1 és v2 is ki van töltve, ha iTunes-ban próbálom azt, hogy get album artwork vagy get info akkor azt írja, hogy nem talált semmit! Valakinek valami ötlete?

(#10967) Tomate válasza Cool Face (#10965) üzenetére

Tomate
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hát menj vissza és mond el ezt. Ennél többet nem tehetsz... Mikor visszakaptad már akkor kellett volna reklamálnod.

(#10968) csedaviasd válasza iidavid (#10966) üzenetére

csedaviasd
(lelkes újonc)

Kijelölöd az egy albumba szánt zenéket majd a stilust meg ilyeneket kitöltöd.
(erre azért van szükség mert lehet h az egyiknek a stilusához pop van irva a másiknak meg pop-roch és akkor csinál 2 külön albumot.) Ezután van egy artwork pont és alatta egy kis négyzet.Oda behozod az albumborítót és ok.

(#10969) PredatorNo1 válasza Cool Face (#10965) üzenetére

PredatorNo1
(senior tag)

Hát ez kemény, az biztos, hogy ez mindenképp a szervíz hibája, és azé is aki átvette tőled. Mert pl. az ASUS szervízben, ha van valami hiba karc, azt felírják, ha nem írnak fel semmit, akkor tökéletes állapotot jelent.
Így hogy eljöttél, így már sajnos nem tudsz mit tenni :(
Tönkretételt nem tudom, hogy oldod meg, talán erős mágneses térbe rakod, azzal nem tudnak mit kezdeni, vagy lősz rá egy EMP-t. :)

Elég gáz, hogy beadod javításra, és csinálnak bele egy 15 ezer forintos kárt neked!

Elszomorító, és egyben tanulságos a fórumtársaknak!

"A saját Országomban Nekem kéne pakolni?"

(#10970) PredatorNo1 válasza Cool Face (#10965) üzenetére

PredatorNo1
(senior tag)

up

[ Szerkesztve ]

(#10971) Don't Panic

Don't Panic
(senior tag)

Cool Face : mikrózd meg :Y

(#10972) Jim-Y

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv, ha mondjuk használ ipod touch 4g vételére adom a fejem, és személyesen elmegyek megnézni a kütyüt, akkor mi az amit mindenképp ellenőrizzek, hogy ne verjenek át?! Gondolok itt arra, hogy hogyan tudom megnézni, hogy mennyit ment a lejátszó, stb... köszi

(#10973) Firka08 válasza Jim-Y (#10972) üzenetére

Firka08
(újonc)

hát szerintem sehogy, mert szerintem úgy igy úgy adja el, hogy nyom rá egy restore-t. Szóval ha használtan veszed akkor kérdezd meg h minden müködik-e, ilyenek h hangszóró, wifi stb. De 4 generációs touch-okra szerintem még ugy is van garancia, mert még nincs egy éve h kijött, ha csak nem olyan valakitöl veszed, aki "elhagyta a papírokat".

(#10974) skiny83 válasza Cool Face (#10965) üzenetére

skiny83
(fanatikus tag)

Az az szörnyű, hogy sokkal durvább dolgokat is megcsinálnak az apple szervízben. Tucatnyi történetet olvastam neten arról, hogy miként basszák át a kedves vevőt. Memória, merevlemez cseréje egy gyengébbre vagy hibásra meg hasonlók..

...tönkretétel: ez csak egy hirtelen ötlet de egy erős mágnes nem vágna gallyra benne valamit? Ha valami hibát okoz már az is elég és legközelebb amikor visszakapod már háboroghatsz a karcok miatt is. :D Persze ez csak egy futó ötlet nem tettem még direkt tönkre semmit. :))

-------------------- ..nem értek a gyémánthoz.. ..Antwerpenben terem? ----------------------------------------> http://www.flickr.com/photos/vanzan/ <---------------------------------

(#10975) Cool Face válasza skiny83 (#10974) üzenetére

Cool Face
(tag)

Köszi a tanácsokat, akkor megyek és bedobom a mikróba :DDD :DDD Hány perce tegyem? Nem szeretném ropogósra sütni, hogy égési nyomai legyenek :DD

Akkor lehet, hogy visszaviszem valami más ok miatt. Utána onnan el nem megyek még ki nem cserélik egy karcmentesre.. :(

[ Szerkesztve ]

(#10976) PredatorNo1 válasza Cool Face (#10975) üzenetére

PredatorNo1
(senior tag)

Csak az a baj, lehet most fel fogják írni az állapotát...

ÜDv

(#10977) skiny83 válasza PredatorNo1 (#10976) üzenetére

skiny83
(fanatikus tag)

van benne valami, de ha szerencséja van most is hanyagok lesznek és nem írják fel

-------------------- ..nem értek a gyémánthoz.. ..Antwerpenben terem? ----------------------------------------> http://www.flickr.com/photos/vanzan/ <---------------------------------

(#10978) Cool Face válasza skiny83 (#10977) üzenetére

Cool Face
(tag)

Ezért akarom úgy tönkretenni, hogy egy újat kapjak. Akkor nincs rizikó.

[ Szerkesztve ]

(#10979) schummy válasza Cool Face (#10978) üzenetére

schummy
(kvázi-tag)

De mi az amit javítanak? Nem mindenféle hibából azonnal cserélnek?

(#10980) Jim-Y

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Üdv

Szerintetek melyik a legjobb tok 4. generációs Ipodra? Tudom, hogy szubijektív, de még mielőtt megjönne a pod szeretnék venni hozzá egy tokot, hogy még első használatba vétel előtt beletehessem egy tokba, szerintetek milyet vegyek?! üdv

(#10981) McCartman válasza Jim-Y (#10980) üzenetére

McCartman
(senior tag)

én is ebben a dilemmában voltam nemrég , rengeteg youtube vidit megnéztem különböző tokokról , hogy melyik lehet a legjobb.
Végül a Switcheasy RebelTouchnál lyukadtam ki.
Az ára kissé borsos , nem is lehet itthon kapni de elég strapabírónak tűnik a szilikon/kemény műanyag váz kombó miatt és az oldalsó gombokat is védi.
Pár napja rendeltem egyet az ebayen , most várom , hogy ideérjen.

(#10982) PredatorNo1 válasza Jim-Y (#10980) üzenetére

PredatorNo1
(senior tag)

Csakis a ZAGG Invisible Shield

(#10983) Jim-Y

Jim-Y
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Köszi a válaszokat, nagy segítség volt:) A ZAGG shieldet szerintetek innen meg is tudom rendelni?! Valószínűleg azt csinálom, hogy veszek egy ilyen invisible shieldet, plusz (ha lesz rá keret) akkor egy belebújtathatós tokot, mint telefonok esetében ezek. Vagy, most jobban belegondolva lehet hogy a RebelTouch is kellően megvédi a kisebb esésektől. majd meglátom.. ^^

mod: ilyen invisible shieldet lehet m.o-n kapni? üdv

[ Szerkesztve ]

(#10984) Csapi007 válasza Jim-Y (#10983) üzenetére

Csapi007
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Hy
Vszínű megrendelheted, de arra azért figyelj hogy van annak vastagsága, nem megy bele minden tokban úgy hogy már rajta van.
De a Rebel Touch se rossz tok.
Biztos lehet, Apple boltokat nézd meg, régebben hardveraprón is árultak többen.

"Csak úgy mondom"

(#10985) footy

footy
(őstag)

MB533BT verziójú ipod touch 2G-m van. Ezen ugye lehet softwaredowngrade-t csinálni?

SQ győztes szett eladó: http://href.hu/x/kf3a

(#10986) e30st válasza footy (#10985) üzenetére

e30st
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

igen, lehet rajta szoftverdowngradet. letöltöd magát az oprendszert internetről, majd iTunesban CTRL+restore gomb, majd kiválasztod a letöltött fájlt, amit telepíteni akarsz.

Trust me, I'm a med student!

(#10987) e30st válasza Cool Face (#10978) üzenetére

e30st
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

ha csak nem a szoftver hibás, akkor az Apple automatikusan egy teljesen új készüléket ad. Legyen szó bármilyen iPodról, iPhoneról, iPadről. csak a számítógépek azok, amiket szereléssel javítanak.

Trust me, I'm a med student!

(#10988) PredatorNo1 válasza Jim-Y (#10983) üzenetére

PredatorNo1
(senior tag)

Szia

Nézz szét itt hardveraprón olcsóbban megkapod a ZAGG-ot, én 2 hónapja 4000-ért vettem a maximum védelmet.

ÜDv

(#10989) McCartman

McCartman
(senior tag)

biztos nem rossz az invisible shield is ,karcoktól gondolom megóvja , nekem azért nem szimpatikus mert egy sima védőfólia sztem nem védi meg rendesen a kisebb esések okozta sérülésektől.
+ a gombok , jack dugó/hálózati csatlakozó környékét is szabadon hagyja karcolódni.

(#10990) PredatorNo1 válasza McCartman (#10989) üzenetére

PredatorNo1
(senior tag)

Esésektől nem véd igaz. De nem kell egy duplaakkora készüléket hordoznod.

Nagyon hiányzik a touchom :(

(#10991) Cool Face válasza e30st (#10987) üzenetére

Cool Face
(tag)

Akkor van valami 5leted hogy hogyan lehetne hardveresen tönkretenni(kalapács nélkül:P)?

(#10992) csedaviasd

csedaviasd
(lelkes újonc)

SZerintem mágnessel mindenhol dörzsöld végig.
Ha továbbra is működik rakd be minimum fokozaton 1-2 másodpercbe a mikróba.
Szerintem ezt nem fogja kibirni.

Amúgy meg lenne egy kérdésem.
Az iPodomon van egy csomó zene.
A számitogépemet újratelepítettem.Az itunesből minden zeném meg appom meg mindenem eltűnt.Azt hittem majd lehet olyat ,hogy az iPodrol felrakja a gépre a zenéimet.De itt ha síncelni akarok akkor letörölné az összes appot meg zenét ami az ipodomon van.:S
Nem lehet valahogy átmásolni a dolgokat gépre?

(#10993) Cool Face válasza csedaviasd (#10992) üzenetére

Cool Face
(tag)

Remélem nem lesz égés nyoma. Valaki csinált már ehhez hasonlót?:D

Ezen a videón látszik, hogy a képernyő szépen beégett.
[link]

[ Szerkesztve ]

(#10994) PredatorNo1 válasza Cool Face (#10993) üzenetére

PredatorNo1
(senior tag)

Szerintem hagyd ezt a mikrót, felforr a kristály egyből!

(#10995) McCartman válasza PredatorNo1 (#10990) üzenetére

McCartman
(senior tag)

fő , hogy a tok mindenhol megvédje , ha már veszek rá. legalábbis számomra.
attól nem tartok , hogy emiatt nem fog beleférni a zsebembe.:)
csak lenne már itt és ki tudnám próbálni , hogy szuperál.:)

a mikrózás elég necces ügy , max olvasztóprogramot javaslom. :DDD
de fél -1 másodperc sztem nem érne semmit , ha pedig haza tudnád vágni vele akkor kimutathatóak lennének az égésnyomok és visszadobná a szervíz.

(#10996) PredatorNo1 válasza McCartman (#10995) üzenetére

PredatorNo1
(senior tag)

Szia

Hát a maximum shield véd mindenhol, amennyire kell!

Elrontási ötlet, dugd bele az adatkábelt, és adjál neki fokozatosan, működés közben feszkót, 15-16V-nál úgyse bírja tovább.

ÜDv

(#10997) CHIPman

CHIPman
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

(#10998) Cool Face válasza PredatorNo1 (#10994) üzenetére

Cool Face
(tag)

Esetleg más variáció?:D

(#10999) McCartman válasza PredatorNo1 (#10996) üzenetére

McCartman
(senior tag)

hát igen , mindenkinek más jön be.:)
én nagyobb biztonságban érezném egy joféle tokban (switcheasy cuccokhoz még jack dugó /hálózati töltő dugaszt is adnak , ne menjen bele a por gondolom :D ) , amiből aztán bármikor kihámozhatom ha kedvem szottyan.

ugye a 2G/3G tokok kompatibilisek egymással.
jó lenne , ha majd az 5re is felmennének a 4G tokjai , gondolom a kamera / mikrofon elrendezések nem fognak változni.

(#11000) Don't Panic

Don't Panic
(senior tag)

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Multimédia  »  iPod Touch topik |Minden, ami iPod Touch| (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.