-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #40408 üzenetére
Benti és utcai fejest szeretnék, olyat ami megfelelő otthoni monitoringhoz, de kellően elég hangereje van buliban is monitor fejesnek, és buszon, utcán pedig mutasson jól. Mondjuk ez még bőven későbbi projekt, van most 1-2 fontosabb dolog, amire kell a pénz, de szeretem előre feltérképezni a lehetőségeket.
-
Xero
nagyúr
válasz Cyberpunk #40420 üzenetére
Pár napja nekem is lelocsolták az alu keyboardomat így, előkaptam a két régi pro keyboardot, megnéztem melyik a kevésbé kemény/szorulós.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #40583 üzenetére
Zongorából a klasszik vonalat kevésbé szeretem, viszont az improvizált jazz zongora bejövős. Herbie Hancock
-
Xero
nagyúr
válasz Cyberpunk #40597 üzenetére
Nekem az agyam csapágyas. Túlhajtottam alacsony fordulaton. Ma megszereljük.
Amúgy már a jelmez fele kész. Hozzávalók: Villanyászati falikábel, sütőzacskó, ragasztó, motoros dzseki.
Ami még kell: Hosszú szívószál.Ki lehet találni mi leszek!?
szerk: Napszemüveg is van hozzá, de azon nem kell semmit csinálni, viszont a megoldásban segít talán.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ragnar95
félisten
válasz Cyberpunk #40727 üzenetére
Kivételesen nem vásárlás után
Az egér-bill témához meg: csak én nem gamer egeret használok? Ahogy látom, mindenkinek 20-30k-s egere van itt, csak nekem elég egy normális, "alap" vezetéknélküli egér max 10k-ért?
Bár elgondolkoztam már többször egy Magic Trackpaden, de sose tudtam magam rávenni a megvásárlására, mert egyrészt nem épp olcsó, másrészt nem tudom, mennyire lenne használható a mindennapokban...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
manchester85
veterán
válasz Cyberpunk #40763 üzenetére
Mi értelme egy műszaki cuccal menőzni? Ja még egy órával, ahogy Ragnar is írja, oke, mert az csak sznobizmus, de itt ténylegesen tapasztalható szolgáltatások vannak, amit egy látszatban hasonló készülék semmiképp sem tudhat. Még ha tök ugyanúgy nézne ki, akkor se.
i6 Silver
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #40806 üzenetére
Neked sem volt még komolyabb vezetési élményed. A hibridek megölik azt az érzés, amit a robbanó motor ad. Ha nem hallod a hangát, nem ér semmit. Ráadásul engem zavar még a jól szigetelt autók is, ahol nem hallom alapjáraton, vagy kihuzatom váltásnál, mert nem hallom a fordulatszámot. Hasonló okokból nem szeretem az automatát sem, ahol elveszik a vezetés élménye. Persze hosszú utazáshoz pont ideális a csendes, automata. Az elektromos autóknak csak a fogyasztás miatt van létjogosultsága ezért nem volt rá kereslet. De ez a válság miatt változóban van, de semmi köze a hagyományos autóvezetés élményéhez. A napokban előttem kanyarodott egy ilyen Honda. Olyan volt mintha vontatták volna, csak a futómű hangját lehetett hallani. Hátborzongató.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #40821 üzenetére
Ebben biztos lehetsz, kb. 20 éven belül moratóriumot hoznak környezetvédelmi okokra hivatkozva - de a fosszilis üzemanyagok apadása, és drágulása fog állni a háttérbe - amit természetesen az USA és Kína nem fog aláírni. 19.sz-ban a nullponti energia, és a hideg fúzió állt a középpontban, most az antianyag. Ha sikerül áttörést elérni, gyökeresen megváltozik az emberiség életminősége. A probléma, hogy még csak megjósolni sem lehet ezt az időpontot, de az biztos, hogy a 70-es 80-as évek energia pazarló aranykorát is felülmúlhatja. Valószínű egy A.E. 2.0 születésére várnak.
[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Cyberpunk #40929 üzenetére
Feltételezd mindig a legrosszabbat és nincs bukó.
Nem is olyan régen volt egy megrendelésem. Megállapodtunk, elküldték a szükséges dokumentációt, megbeszéltük, hogy mivel sürgős a dolog, így előre teszem a sorban +2000€-ért. Elpöcsöltem vele egy hetet, már majdnem készen voltam, mire jött egy hívás, hogy bocs, de mégsem most kellene, majd szólnak, mert most másra kell a pénz.
Természetesen a megállapodás amit előre küldtem addig nem érkezett vissza aláírva. Én majom meg a plusz pénz reményében gyorsan belefogtam. Ilyen ez a pop szakma.
szerk: Jah és egy német cégről beszélünk. Tehát nem csak keleten suttyók.
[ Szerkesztve ]
-
r3dsnake
nagyúr
válasz Cyberpunk #40929 üzenetére
Velem is volt már olyan, hogy rámondta a telóra, hogy kell fixen, másnap utal, lepucoltam mindent, és jött a mail, hogy köszi mégse. Ez azért egy belakott winmobile-nál nem volt kellemes...
Amúgy én most vettem az apróról ssd-t, utaltam a pénzt, fél óra múlva jött az üzi hogy már postán van.
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #40948 üzenetére
Azon szurkolok, hogy beinduljon a sorozat gyártás, aztán nem fognak tudni eleget csinálni. Ez a koncepció mindent visz. Ami az üzemidőt illeti, nem lesz rosszabb a mai átlagnál az új típusú szilíciumanódos aksija miatt. Monitort írtak, de TV minden háztartásban van, a telefon meg fogad egeret, billt. Gyakorlatilag a Nexussal is meg lehet ezt oldani, de az edge pojakt ezt natív kínálja, Apple felhasználói tudás mellett. Ergo nagymama megoldási szinten. Ha nem jön össze a pénz, legfeljebb csúsznak, de nem fogják kukázni mint a MeeGo-t. Arra a 4 magosra nagyon kíváncsi lennék.
Más
Lehet hogy kibékül az Apple a Samsunggal mert ők fognak tudni leghamarabb 12nm-en gyártani SoC-t.[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #40950 üzenetére
Nem hiszed el, de Nokia korszakom óta ez volt az álmom. Ha a mostani okos telefonokon elfut egy Modern Combat és társai szintű játék, teljesen reális amit állítanak. Idáig jutottunk, és még ez nem a vége. Elvileg atomi szintekig csökkenhet a csíkszélesség, ami kb. 4nm
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #41082 üzenetére
Konzol párti vagyok, és szerintem mindenki, csak az apukáknak nincs pénzük megvenni a gyereknek a PSx-et, XBoxot, Wiiit, stb. a rengetek kiegészítőkkel, programokkal. Csak a válság miatt van válságban ez a szegmens. Így marad a szamár, vagyis az okostelefon mint konzol. Persze itt is rengeteg megoldás várat kiaknázásra, én meg nem adok ötleteket lesipuskásoknak.
Eredeti témára visszatérve te is engem erősítesz az évi 1-2 appal. Hasonló példával élve, nem attól veszteséges a BKV mert sok a bliccelő.[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz Cyberpunk #41132 üzenetére
Azt sem értem,hogy engedhették vissza végleges kitiltás után őt...
manchester85: számomra mondjuk egyértelmű volt,h valaki direkt csinálja, mert ennyire hülye egyszerűen senki nem lehet, vagy akkor idáig a fórumig se jutna el....Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
korpicschess
veterán
válasz Cyberpunk #41216 üzenetére
Gyári vagy CM ROM (gondolom AOKP, stb is ilyet hoz), szinte bármilyen custom kernel, OC nélkül. Kb. az összes Antutuval amivel próbáltam.
Most 4.3-mal szar pontszámot hoz, de nem is a legfrissebb a 4.3-mam, ráadásnak szerintem egyik bench sem szereti még, de érzetre talán jobb.
Múltkor S3-mat nyomogattam, és az jutott eszembe, hogy te jó ég, ez hogy a f*szba akadhat így?![ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest