-
IT café
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #81985 üzenetére
Igazad van, de csak a rossz fogalmazásba tudsz bele kötni. Helyesen így hangzik - de szerintem rajtad kívül mindenki tisztában van vele - " EGYES szülők ... " Persze így már nem is cigány probléma, mert olyan nincs is. A kötelező óvodát sem miattuk vezetik be. Az a baj az orbáni intézkedésekkel, hogy jogosak, csak ott lóg ki a lóláb, hogy többségi nem érintett is megszenvedi.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #81993 üzenetére
Akkor ehhez mit szólsz? Pont most szállított le egy hajléktalant a buszról a sofőr. Részeg volt és büdös. Volt jogalapja? Igen, mert nem felelt meg az utazás feltételeinek. Bevált gyakorlat ez a BKV-nál? Nem. Ez pont egy olyan probléma amiben én sem tudok állást foglalni. Tolerancia, de hol a határ?
-
-
Tibee86
nagyúr
válasz Cyberpunk #82010 üzenetére
Tőlem biztos, hogy egy ilyen jellegű videót vagy bármi hasonlót se láthattál. De mint ahogy te is, én is leírhatom a véleményem ezzel kapcsolatban úgy, hogy nem azt tartom elsődlegesnek, hogy kinek fog tetszeni vagy nem.
Egyáltalán nem vitaként álltam a dologhoz, felesleges is az ilyenekről itt. -
máyköl
veterán
válasz Cyberpunk #82024 üzenetére
Röviden írom le a véleményem, és további vitába nem szándékozom veled belemenni újra, mert minden mondatot kiforgatsz, és semmi értelme.
Az állami szabályozásokat, korlátokat, amelyek a társadalom érdekében állnak fent, a liberalizmus felborítja, és a végtelen szabadságot hirdeti, ami véleményem szerint sokkal károsabb.
Gondolok itt a homoszexualitásra, a házasságukra, drogfogyasztásra, stb. (Had ne menjen bele, pontosan ismered ezeket a témaköröket).
A liberalizmus és a liberálisok viszont ezt nem hajlandóak keretek közé szorítani, ő szerintük ami másra veszélyt nem jelent, az igenis magánügy, és az államnak semmi köze hozzá.Következetesen képviselem, hogy a diktatórikus államforma, melyben mindent az állami törvény szab meg, és annak a hatálya alá köteles mindenki tartozni, és a liberális, végtelen szabadelvűségi eszme is ártalmas a társadalomra, és a kettő közti különbséget kell megtalálni. Egy erős társadalomban az állam és az egyén szabadsága is jelen van.
Ui: Soha nem voltam se jobbikos, se liberális. Utálom mindkettőt.
[ Szerkesztve ]
-
ittakary
nagyúr
válasz Cyberpunk #82049 üzenetére
Se a hajlitott TV se az UHD nem kapott el... 50"es TVm is kb már a retina felbontás - ha már Epöl toppikban vagyunk ugyebár - határát súrolja... már igy nem látom a pixeleket.
UHD-nek magyarul a 4K-nak monitorok esetében viszont annál inkább látom értelmét. Csak először a Windowst kellene "megtanitani" rá, hogy normálisan kezelje. Mint OSX-en az a csúszka Iszonyatosan tetszik, hogy én állitom be, hogy milyen "felbontású" legyen a monitorom
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Cyberpunk #82055 üzenetére
A kiáltott darabokon tényleg olyan tartalmat állítanak be hogy bepisilsz, de sok esetben a sima TV adás valamint a FHD tartalmakat nem tudja olyan szinten feljavítani 4K-hoz mint egy normális FHD TV-n. 4K Tartalom meg alig van hozzá, azaz teljesen felesleges az egész. Jelenleg egy jó FHD TV-t éri meg venni, mire lesz bőven 4K tartalom addig már a 4K TV-k is fejlettebbek lesznek, illetve olcsóbbak...
-
Bling95
őstag
-
legiaap
félisten
válasz Cyberpunk #82179 üzenetére
Én meg stabil oldalfekvésben felváltva jobb-bal oldalt.
Ma visszatérek a tönköly párnára. Az mindig rendbehozza a nyakam, csak egy baj van vele. Kurvára zörög.Asszem lemondok a Passportról, meg minden telóról most. Ahogy olvastam nagy az esélye, hogy az Air 2-ben 2giga ram lesz és ott lesz osztott képernyő. Ha ez igaz veszek egyet az tuti. A mostani Air meg csajnál landol vagy eladom. 128-as, wifi-s. Tuti sokat kapnék érte.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
nofi
addikt
válasz Cyberpunk #82354 üzenetére
Jaja szerintem böngészésre vegyél robotot, minden másra maradhat az alma
Nálam iPad-en szerepelt le csúnyán a 8. Az appok mennek, semmi nem fagyott le, de elforgatás reccen, 4 ujjas reccen... Namindegy "First World Problem". Hol is van az a Nexus 7?Xbox GT: nozsolt
-
-
Zjunior
veterán
válasz Cyberpunk #82545 üzenetére
Van 5$ ert jatszok 5 jatekkal!
Foleg a Drive Club lett nagyon jó!Mai hír...
Sajnalom de attol h papírona gép erősebb, szart sem ér!
Mint androidnal hiaba van 100 mag ha szar a rendszer...
Drive Clubbal is ezert vartak 1 evet?
Kac-kac-kac![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest