2013. május 21., kedd

(#28001) icecave válasza Bendegouz (#27996) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Úgy látszik, csak nekem sikerült egy angyalt kihalásznom? Lassan 14 éve élek vele boldogan, és most is ezt gondolom. Inkább én vagyok hajlamos a pénzköltésre, ő nagyon is meg tudja fogni a pénzt (pl. 2 telefonja van, 8 éve ugyanazok : nokia 3100 és nokia 3310).

Djuree: Majd mondd el légyszíves, hogy mennyi idő alatt érkezett meg.

iPhone 4-4S-5 tokok, fóliák! Mondj egy árat és vidd! http://goo.gl/PIrBm

(#28002) ittakary válasza Cybertrone (#28000) üzenetére

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagy az én agyam homályos a mindössze 1 óra alvás után, vagy pár szó nem úgy sikerült, mint ahogy tervezted :D

DELL U2713H - 27" / 2560x1440p / 3 év garancia - 129k - az Aprón legolcsóbban! http://goo.gl/EaV3W

(#28003) Cybertrone válasza ittakary (#28002) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

:D kikapcsol állapotban a panel kékes ezt akartam irni:) szep az amoled amugy, de IPS-em van monitorbol is és a telefonban sem hazudtja meg magat!

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#28004) Bendegouz válasza icecave (#28001) üzenetére

Bendegouz
(lelkes újonc)

Jó csere alapod van.:) Szóval beszélhetünk üzletről. Kapsz egy i6 érte.xD Természetesen eredeti. , mint az aszonyt amit küldök. :DD

cybertone:

Elnézést. Nem úgy értettem, de szakmai topic és mi mennyit ér. Icvewa is azt hiszi, hogy milyen jól járt vele, pedig az hogy nem vehetem meg azt mit szeretnék akkor már jobb ha együtt költjük, mint most az asszonyal. :C Szóval küldtem neki egy kamu i6-ost cserébe hátha nem küldi vissza a zasszonyt. :))

[ Szerkesztve ]

(#28005) Bendegouz válasza Cybertrone (#27997) üzenetére

Bendegouz
(lelkes újonc)

Elnézést. Nem úgy értettem, de szakmai topic és mi mennyit ér. Icvewa is azt hiszi, hogy milyen jól járt vele, pedig az hogy nem vehetem meg azt mit szeretnék akkor már jobb ha együtt költjük, mint most az asszonyal. :C Szóval küldtem neki egy kamu i6-ost cserébe hátha nem küldi vissza a zasszonyt. :))

icewave: Jó csere alapod van. Szóval beszélhetünk üzletről. Kapsz egy i6 érte.xD Természetesen eredeti. , mint az aszonyt amit küldök.

[ Szerkesztve ]

(#28006) ittakary válasza Cybertrone (#28003) üzenetére

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ááá értem. Egymás mellé rakva a két telefont az S2 szvsz nevetséges volt. Kékes színű, LOL.

Az hazudtolja :B

DELL U2713H - 27" / 2560x1440p / 3 év garancia - 129k - az Aprón legolcsóbban! http://goo.gl/EaV3W

(#28007) icecave válasza Bendegouz (#28004) üzenetére

icecave
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

"amit"? Basszus, azért egy embert tárgyként kezelni... Bár tökmindegy, ha a milliárdot nyerném cserébe a lottón, akkor sem adnám, hisz mit ér bármi is, ha az ember nem boldog.
Na, be is fejeztem az OFF-ot, nem ide való ez.

u.i.: Ki nem veheti meg, amit akar? Én azt veszek meg, ami csak jólesik, nem szól bele sosem. Nem is hagynám. Az,hogy mások a szokásaink, az meg normális.

iPhone 4-4S-5 tokok, fóliák! Mondj egy árat és vidd! http://goo.gl/PIrBm

(#28008) Cybertrone válasza ittakary (#28006) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Van haverjai s2, ő ki röhögött mikor mutattam neki az almát... Persze a kijelzo felbontasa mar tetszett neki, meg aztan ez nem recseg mint a műanyag!

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#28009) Tomi13

Tomi13
(fanatikus tag)

Csak hogy jó példával éljek én is, é a feleségemtől kaptam karácsonyra a 4s-t. :K

(#28010) ittakary válasza Cybertrone (#28008) üzenetére

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Plusz nekem kifejezetten jól esik, hogy érezni rajta, hogy van benne anyag :K Nem úgy mint az S2, aminél még 3 db A4-es papírlap is nehezebb ;]

(#28011) Stiegliz válasza Cybertrone (#28008) üzenetére

Stiegliz
(tag)

Valaki nonemut keresett: Jelen :)

[ Szerkesztve ]

(#28012) Bendegouz válasza icecave (#28007) üzenetére

Bendegouz
(lelkes újonc)

Elmentünk a politika felé.:) Sebaj csak poén volt, de a kormány is beleszól az életedbe mégis úgy kezel minket, mint egy tárgyak lennénk.:) Akkor inkább az asszonyt küld.:) Vagyis már nem kell. :R

(#28013) GeneraL_XTX

GeneraL_XTX
(PH! addikt)

Rohadt jó lett ez a hivatalos xbox live app, tiszta mini wp7 felület.

Nem tudom, nekem irtóra bejön ez a design, lehet jövőre wp7-re váltok ha megveszem az iPad2-őt:)

''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9

(#28014) F-ECT$ válasza ittakary (#28010) üzenetére

F-ECT$
(PH! nagyúr)

2 Ah-s akksival az S2-nek is komolyabb a súlya ;)

Akár 20 GB DropBox ingyen - http://db.tt/n8ZgNt4x

(#28015) Cybertrone

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Valami fasza téma appot tudtok ajánlani? Valami feketét ami a menüt is feketéveé varázsolja vagy valami ilyesmi fordult meg a fejemben!

(#28016) Djuree válasza icecave (#28001) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

azt írják a mailben dec 20-án jön a futár bá. soká van az még basszus :O

Bendegouz: hát igen pénzköltés. megér ennyit a 4S mint amennyibe kerül? meg a halált, felét sem. nekem megérte? meg, máskor nem, most igen, de most még megvehetem, perpill nő sincs, nincs mire költenem, félretenni meg most nem tettem, úgyis lemegy a forint a picsába (jó kifogás :DDD ), addig szórakozom ki magam amíg lehet és amíg fiatal vagyok. ugyebár nem minden annyit ér mint amennyibe kerül sajnos.

[ Szerkesztve ]

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#28017) Zorallos

Zorallos
(újonc)

Üdv! Nemrég vettem egy Ipod 3G touch-ot nagyon jól működik egyedül az alkalmazás telepítéssel van problémám, amikor megnyitom az Itunes-t és az alkalmazást telepítem ami sikeres a végén ezt írja ki : Az Alkalmazást nem sikerült telepíteni mert a számítógépen nem hozható létre biztonsági mentés. Nem lehet valahogy beállítani az Itunesba,hogy ne csináljon biztonsági mentéseket? A válaszokat előre is köszönöm!

(#28018) Djuree válasza GeneraL_XTX (#28013) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

nekem nagyon nem jön be a wp7, olyan fapadosnak tűnik...persze élőben nem láttam még, csak vidik alapján mondom ezt.

[ Szerkesztve ]

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#28019) Djuree válasza Stiegliz (#28011) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

én nőneműt keresek éppen :B ;]

(#28020) Cybertrone válasza Stiegliz (#28011) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

A lényeg hogy ne olvass vissza, mert ott kicsit hímsoviniszták voltunk ;] :R
Más:
Lehet a telóról a képeket gép nélkül törölni, lehet hogy lehet, de én most per pill nem találok olyan ficsőrt :DDD

[ Szerkesztve ]

(#28021) GeneraL_XTX válasza Djuree (#28018) üzenetére

GeneraL_XTX
(PH! addikt)

Nézd meg ezt az appot:) gyakorlatilag egy kis ízelítő:)

''Nagyon el vagy tájolva emberke!Ha értenél hozzá, tudnád hogy a 7900GT már támogatja a DirectX10-et!Ugyanis ezt úgy gyártották!!Csak majd a Vista driverben aktiválódik!''--By:Gefororce_9

(#28022) Ragnar95 válasza Cybertrone (#28020) üzenetére

Ragnar95
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A telón készített képeket lehet, ott is van a jobb alsó sarkoban a kuka ikon,de amiket gépről raksz rá, azok csak akkor törlődnek,ha gépről letörlöd őket vayg átrakod másik mappába és utána szinkronizálod a telót.

iPhone 4S 16GB Black | Eladó Hackintosh OSX 10.7.3-mal, Asus V8-P8H61M alaplap és Sony DCR-DVD202E videókamera és még sok más: http://goo.gl/x9dPT | Fórumtémát fórumba, privátot privátba!

(#28023) Cybertrone válasza Ragnar95 (#28022) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Igen erre gyanakodtam... :R Köszöntem!

(#28024) majestic

majestic
(fanatikus tag)

Srácok segítséget kérnék ha lehet gyorsan!

Most jönnek hozzám eladni egy iphone 4-est. T-Mobil függő de írunk megállapodást, hogy ha letíltja a szolgáltató, akkor a telefon egész összegét visszafizeti. A kérdésem az lenne, hogy melyik az az oldal ahol meg lehet nézni sorozatszám alapján, hogy mikor gyártották a telefont, illetve le lehet ellenőrizni a garanciáját?

Még esetleg ha lenne valami jó tanács, azt is köszönöm.

Előre is köszönöm a gyors választ!

[ Szerkesztve ]

(#28025) Ragnar95 válasza majestic (#28024) üzenetére

Ragnar95
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez az az oldal :)
Amúgy a papír csak annyit ér, hogy perre viheted az ügyet és ott pár évnyi harc után visszakaphatod a teló árát....Bár ha hajlandó papírt írni az eladó, akkor valószínűbb, hogy korrekt, de így sem 100% a dolog sajna.
Arra nagyon figyelj, hogy valóban eredeti-e a teló, AppStore-ból próbálj meg letölteni egy ingyenes alkalmazást, ha megy, akkor biztos, hogy eredeti.
Nézd meg, hogy nincs-e semmi sérülés rajta, működik-e minden funkciója (bár az i4-nél elég ritkák a meghibásodások).

iPhone 4S 16GB Black | Eladó Hackintosh OSX 10.7.3-mal, Asus V8-P8H61M alaplap és Sony DCR-DVD202E videókamera és még sok más: http://goo.gl/x9dPT | Fórumtémát fórumba, privátot privátba!

(#28026) Cybertrone válasza majestic (#28024) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Egyszerűbb ha bementek a t-mobilba, és 40k-ért szerződést módosítotok ami 20k fejenként, és így nyugodtan alhatol te is, meg az ipse is! plusz ott megmondják rendesen volt e eddig fizetve a telefon! :R

(#28027) majestic válasza Ragnar95 (#28025) üzenetére

majestic
(fanatikus tag)

Ragnar95, Cybertrone: :R :R

Mégegy dolog: melyik számból lehet kideríteni a gyártási idejét? Ezt is itt olvastam valahol de nem találom?

(#28028) majestic

majestic
(fanatikus tag)

Ezeket írja ki a teló IMEI számára:

iPhone 4
Valid Purchase Date

Telephone Technical Support: Active
Your product is eligible for complimentary telephone technical support during the first 90 days.
Estimated Expiration Date: February 14, 2012

Repairs and Service Coverage: Active

Estimated Expiration Date: November 15, 2012

[ Szerkesztve ]

(#28029) JamesHun

JamesHun
(senior tag)

valaki használ astaro tűzfalat?
nem akarja kiengedni az itunes-t program letöltésnél, updatenél és még pár dolognál

elvileg ide szeretne kilépni
st11p01st-courier050-bz.push.apple.com és ide
st11p01st-courier167-bz.push.apple.com

neten enyit találtam, hogy ezt kell hozzáadni és mennie kell, de nem elég sajnos :S
^https?://[A-Za-z0-9.-]*apple.com/
^http?://[A-Za-z0-9.-]*apple.com/

Origin: JamesHun

(#28030) b4zsi- válasza majestic (#28028) üzenetére

b4zsi-
(senior tag)

2. második az biztosan a garancia lejárásának a dátuma ami 1 év...Gondolom akkor 3 hetes a telefon.
Amúgy megnéztem Neked az enyémmel:
Telephone Technical Support: Active

Your product is eligible for complimentary telephone technical support during the first 90 days.
Estimated Expiration Date: February 21, 2012

Your product is covered for eligible hardware repairs and service under Apple's Limited Warranty.
Estimated Expiration Date: November 22, 2012

Ott ezeket dobta ki. 2 hetes a telefon. Iphone 4 8 giga 5.0.1

(#28031) Ragnar95 válasza majestic (#28028) üzenetére

Ragnar95
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez azt jelenti, hogy Február 14-ig veheted igénybe azzal a telóval az Apple telefonos segítségnyújtást és 2012.november 15-ig van rá gari.
A gyártási dátumot pedig így tudod megnézni :)

(#28032) Stiegliz válasza Cybertrone (#28020) üzenetére

Stiegliz
(tag)

nyugi olvasom folyamatosan. :C
Djuree : szerintem tapizd meg az uj nokia lumia 800- at . fantasztikus.. nekem nagyon tetszik. ( bár én a workshopp-on tapogattam meg ) bár inkább az ios ( lehet, hogy csak még.. , majd kiderul )

keresek olyan progit, amivel ossze tudom gyujteni,h mit kell kiadnom, és esetleg masszinuvel jelzi,ha mar kifizette.
valami excel szerut, de nem azt. ( az a program gyuloletes )

[ Szerkesztve ]

(#28033) Ragnar95 válasza Stiegliz (#28032) üzenetére

Ragnar95
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én még nem próbáltam, de nemtudom, miért lenne akkora durranás...Alig tud többet, mint a legelső wp7-es telók, a szoftver ugyanaz rajta és cserébe 2-szer annyiba kerül....

(#28034) Stiegliz válasza Ragnar95 (#28033) üzenetére

Stiegliz
(tag)

ebben teljesen igazad van, ezért is valasztottam az ios-t.
viszont nokia. ami sajnos ma mar nem jelent sokat.
es mondjuk a wint, nem szeretem , de ez egesz teteszetos.
es mondjuk a legnagyobb problemam, h 512 ( ram , rom ) van benne .. bar eleg nagy herzen horog .
szoval igy osszesegbe kettos erzeseim vannak a dologgal kapcsolatba.

(#28035) Ragnar95 válasza Stiegliz (#28034) üzenetére

Ragnar95
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én tuti nem vennék wp7-et még 50k-ért sem, egyáltalán nem jön be.
Abban is kételkedem, hogy a Lumia sorozat visszahozná a Nokia régi hírnveét, mert semmi pluszt nem tudtak felmutatni és ez a tudás a mai piacra való betöréshez nem elég....

(#28036) NGA válasza Stiegliz (#28034) üzenetére

NGA
(őstag)

"es mondjuk a legnagyobb problemam, h 512 ( ram , rom ) van benne"
Ez miért gond? Az iPhone 4S-ben is 512 van, és vidáman el van vele.

(#28037) vadászcsiga válasza Stiegliz (#28034) üzenetére

vadászcsiga
(PH! kedvence)

viszont nokia. ami sajnos ma mar nem jelent sokat.

Azért ez nem teljesen így van, 40-45 éves életkor felett még mindig hódít, sokan nem vágják ám ezt a nagy érintőképernyős varázslást. A szetcsusztathatós Nokia még mindig menő.

iPhone 4S::Odys Genio tab

(#28038) Ragnar95 válasza NGA (#28036) üzenetére

Ragnar95
(PH! addikt)
LOGOUT blog

WP7-nél szerintem is elég az,de pl Androidnál nem feltétlenül, mivel minden oprendszer máshogy gazdálkodik az erőforrásokkal és mások az igényeik....

(#28039) NGA válasza vadászcsiga (#28037) üzenetére

NGA
(őstag)

Van ebben is valami, sokaknak nem kell okostelefon, mivel nem használja ki, és ez a szegmens még mindig vásárlóerő. Nekik sokat jelent a Nokia.

Mondjuk én 44 évesen használok okostelefont, de a munkámhoz kell az internet.

(#28040) NGA válasza Ragnar95 (#28038) üzenetére

NGA
(őstag)

Az OK, de a Lumia az wp7-es. Ha jól értelmeztem, erről volt szó

(#28041) Djuree válasza NGA (#28036) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

de az iphone-ra az apple saját oprendszert fejleszt, 256 is elég lenne neki....

[ Szerkesztve ]

(#28042) Stiegliz válasza NGA (#28036) üzenetére

Stiegliz
(tag)

miiiiiiiiiii ?? hm. ok. :B ( ezek szt kevertem valamelyik andros teloval )

vadászcsiga : :C

hogy legyen egy kis on.

tényleg nem tud senki ilyen progit ?

felirom a havi tehhendoket, h mi mennyi, és ez ugye minden honap, számla konyvelo, stb..
és kiszámolja nekem, h mennyibe kerul, ha akarok hozza irok, vagy elveszek es ugyan ugy szamolja ki a vegosszeget.
és jo lenne ha azt is tudna,h ha mar kikipaltam valamit attol meg ott marad ugyan azon a feloleten, csak a meg befizetendobe nincs benne de jelzi,h kifizetbe.

szoval remelem sejtitek mire gondolok. :DDD

(#28043) Solar_Wind válasza Stiegliz (#28042) üzenetére

Solar_Wind
(senior tag)

én a Moneybook-ot használom ilyesmire.

Sony VAIO EB2Z1E, iPhone 4 32GB iOS 6.1.2, MacBook Air 13" (mid-2011) OSX Mountain Lion 10.8.2

(#28044) vadászcsiga

vadászcsiga
(PH! kedvence)

Hosszú idő után végre frissitettek a Tv24-et az egyetlen használható műsor programot. Otthon kiderül mit is újítottak rajta. A Flipboard is frissült ezt még megnézem aztán torlom.

iPhone 4S::Odys Genio tab

(#28045) Mr X

Mr X
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudtam, hogy ismerős valahonnan Bendegouz stílusa... [link]

önjelölt nyelvtannáci...

(#28046) Ragnar95 válasza vadászcsiga (#28044) üzenetére

Ragnar95
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én már töröltem, mivel így nem túl jó, hogy nem te állítod be, hogy milyen oldalakról hozza le a híreket :(
A Nokia témához: aki nem szerti az érintőképernyőt és az okostelefont, az akkor miért venne pont WP7-es Nokiát? :F Ha szereti a Nokiát és érintős telót szeretett volna, akkor vett egy Symbianosat, ha viszont nem szereti az érintőképernyőt, akkor lumiát se fog venni....

(#28047) Stiegliz válasza Solar_Wind (#28043) üzenetére

Stiegliz
(tag)

nem egesszen ilyenre gondoltam... valami mas otlet ?

(#28048) KZP válasza vadászcsiga (#28044) üzenetére

KZP
(fanatikus tag)

Hát, régebben nekem is le volt töltve. Viszont hamar törölve lett, mert a Minimax műsorát (a gyerkőc miatt lenne fontos :D ) csak délutántól mutatta.
Most megint feltettem a telóra, de most annyira megfejlesztették az alkalmazást, hogy a Minimax műsora egyáltalán nem jelenik meg. :C
Úgy tűnik, visszafelé történik a fejlesztés. :(

(#28049) kisÁdi

kisÁdi
(fanatikus tag)

Ha egy ember vesz például egy iPhone 4-et,de nem szolgáltatótól, hanem mondjuk használtan,akkor hogyan tilthatják le a telefont?(hogyha a telefon használt,de szolgáltató függő volt,havidíjas)?Nem a sim kártyára vonatkozik?

Amíg a föld kerek,mindig lesznek Rockerek!De amíg a föld ovális,jó lesz nekünk a Metál is! A számítógépek füsttel működnek,hiszen ha kijön belőlük a füst,nem működnek tovább.

(#28050) b4zsi- válasza kisÁdi (#28049) üzenetére

b4zsi-
(senior tag)

A 2 év előfizetés miatt kapod meg olcsóbban a telefont ez végett a készülékre is vonatkozik nem csak a sim kártyára...

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.