Hirdetés

2013. június 18., kedd

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Internet Explorer kérdések (kiemelt téma)

(#2351) Pano válasza Gorneck23 (#2349) üzenetére

Pano
(senior tag)
LOGOUT blog

@Gorneck23: Azt még nem néztem, de már nincs támogatottsága a kártyának, 2010 év végi a legutóbbi driver, frissebbet már nem adnak ki, régebbi se érhető el rá. Érdekes mód -direkt feltettem megnézni-, csak IE 9 esetében csinálja ezt, firefoxal totál jól mennek a flashes oldalak, youtube is.

@Donvit078: Nem maga a videó akad, hanem az oldal fagy miközben megy a videó. Tehát mondjuk görgetni lefelé esélytelen. Amúgy nem teker a vinyó.

[ Szerkesztve ]

Szeretem a kettes számrendszert(1), vagy mégsem(0)?

(#2352) Donvit078 válasza Pano (#2351) üzenetére

Donvit078
(tag)

Operációs rendszer mi?

vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek

(#2353) Pano válasza Donvit078 (#2352) üzenetére

Pano
(senior tag)
LOGOUT blog

Windows 7 64 bit. Intel Core i3 proci, 4 Giga ram, a vidkártya ugyan régi, de még mindig remekül teljesít játékokban, rtika 256 bites kártyák egyike :D (1950 XT).

Próbáltam flashbe variálni. Csak a 32 bitesel, aztán a 64-esel, de mindegyikkel fennáll ie9 esetében a gond. Próbáltam kikapcsolni flashban a hardveres gyorsítást is.
Nagyon tudnék örülni, ha nem ragaszkodna ennyire az ie-hez a delikvens, de muszáj lesz megoldani :\. De ez nekem is rejtély, hogy miért pont ezzel cseszekszik, pont ellenkezőleg kéne lennie.

[ Szerkesztve ]

(#2354) Donvit078 válasza Pano (#2353) üzenetére

Donvit078
(tag)

Ram-ra gyanakodtam volna még de ezek szerint van benne bőven az is és a vinyó se kerreg ezerrel... eseménynaplót nézted nem dob valami hibaüzenetet?

(#2355) Pano válasza Donvit078 (#2354) üzenetére

Pano
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem, nem dob semmit. Más böngészőben remekül szuperál, a többi oldal is jó. Youtube, meg komolyan flash animációnál viszont fagy a böngésző (de csak az az egy lap). Néztem proci terhelést is, az is normális.

[ Szerkesztve ]

(#2356) Donvit078 válasza Pano (#2355) üzenetére

Donvit078
(tag)

ie9 újratelepítés ? :) össze frissítés fent van?

(#2357) Pano válasza Donvit078 (#2356) üzenetére

Pano
(senior tag)
LOGOUT blog

Megpróbálhatom újra tenni magát az ie-z, de teljesen szűz a rendszer. Szóval még esetleg összeakadás se igen lehet.
Igen, minden frissítést feltettem rá, WU nem jelez újabbat.

[ Szerkesztve ]

(#2358) PASLA válasza Pano (#2357) üzenetére

PASLA
(lelkes újonc)

És ha a YouTube-ot visszaállítod régi fajta megjelenésre....vagy épp az újra? Nekem is volt ilyen "nem lehet mozdítani az oldalt" problémám a régi gépemmel...igaz ez nem oldottam meg. Vagyis akkor még nem volt új megjelenés mikor lecseréltem azt a gépet. De a mostanival viszont jóval könnyebben megy minden az új felületen.

(#2359) Donvit078 válasza Pano (#2357) üzenetére

Donvit078
(tag)

vagy esetleg az activeX szűrés nincs bepipálva?

(#2360) Pano válasza PASLA (#2358) üzenetére

Pano
(senior tag)
LOGOUT blog

Az mérsékli a problémát, viszont azt kéne megoldani, hogy ne kelljen minden egyes flash tartalmú oldalon kompatibilitásra kattintgatnia.
Sajnos nem az én hülyeségeim ezek, de muszáj idomulnom a kéréshez. Ha meg itt komp. nézettel kell vacakolnia, engem kinyír, hogy milyen szart csináltam neki :D

@Donvit078: Kikapcsoltam, de sajna nem segített.

Azért kicsit viccesnek érzem ezt a helyzetet. Pont, hogy az IE-nél nem kéne, hogy ilyen problémák legyenek (weblap megjelenítés). Azért elég röhejes, hogy elsősorban IE-re optimizálnak, de más böngészővel mennek az oldalak gond nélkül, ezzel meg szenvedni kell.

(#2361) Gorneck23 válasza Pano (#2351) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Sztem a hw/driver hiba van...főleg ha más böngivel megy, mert ugye ie9 egy csöppet át lett dolgozva és a legfőbb előnye a hw gyorsítás.

Nálam semmi baj...vagyis sztem nem az oldallal van a baj és nem is az ie9cel. Egyszerűen leszarják a régi karikat...frissebb driverral sztem nem lenne baj...

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 - Gorneck#1239

(#2362) Pano válasza Gorneck23 (#2361) üzenetére

Pano
(senior tag)
LOGOUT blog

Értem.
Azért, mindenkinek nagyon köszönöm a segítséget!
Szerintem akkor hagyom neki az ie 8-at, ha már mást nem enged, csak explorert.

(#2363) Gorneck23 válasza Pano (#2362) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ha a 8cal is hibátlan, akkor teljesen egyértelművé válik, hogy a kari vs driver vs ie9 nem bír mit kezdeni egymással.

Bár én azt a VGA-t már kivágtam volna a hóba...nincs igp véltelen?

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 - Gorneck#1239

(#2364) Pano válasza Gorneck23 (#2363) üzenetére

Pano
(senior tag)
LOGOUT blog

Nemsokára kiderül.

Amúgy van alaplapi vidi kari, de hiába sokkal újabb chipsetes sz**t se ér ehhez az elavulthoz képest. Azért nem lett kivágva, mert vidi karira már nem maradt zsetonja :))
Egy játékkal játszik csak, de összehasonlíthatatlanul jobban fut ezzel a karival, mint az alaplapival és ahhoz kell.

[ Szerkesztve ]

(#2365) Gorneck23 válasza Pano (#2364) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Próba miatt gondoltam... :)

Diablo 3 - Gorneck#1239

(#2366) mukibuci

mukibuci
(MODERÁTOR)

olyan problémám lenne ie9cel, hogy néhány oldalra nem tudok bejelentkezni. a deezeren ahogy a loginre kattintok, feljön új ablakba a facebook azonosítás, azonban azt az oldalt már nem tölti be. Egy más oldalon a login with facebook-ra kattintva fel sem jön a beléptető ablak, ráadásul ott ha a saját e-mail/pass párost beírom, majd a loginra kattintok, akkor sem történik semmi. Más böngészőben persze működik :(((

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#2367) dethroner

dethroner
(senior tag)

Sziasztok!
Mi a legegyszerűbb módja a mozilla könyvjelzők, mentett jelszavak stb explorer-be áthelyezésének?

Nincs semmi más, ami jobban egységbe forrasztja a normális értékrend szerint nevelt futballszurkolók táborát, mint a Bayern München feltétlen gyűlölete.

(#2368) mukibuci válasza mukibuci (#2366) üzenetére

mukibuci
(MODERÁTOR)

a webhely egy része fennakadt a követésvédelemben. problem solved :B

Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

(#2369) Gorneck23 válasza dethroner (#2367) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Jelszavakat nemtom, de a könyvjelzőket html-ből sztem be tudod importálni...menü->fájl alatt...

Diablo 3 - Gorneck#1239

(#2370) Donvit078 válasza Sn00k (#50) üzenetére

Donvit078
(tag)

sorry

[ Szerkesztve ]

(#2371) dethroner válasza Gorneck23 (#2369) üzenetére

dethroner
(senior tag)

Köszi, így a könyvjelzők már bent vannak, csak a jelszavak nem jöttek vele sajna. Na mindegy, egyszer be kell gépelni.

Nincs semmi más, ami jobban egységbe forrasztja a normális értékrend szerint nevelt futballszurkolók táborát, mint a Bayern München feltétlen gyűlölete.

(#2372) attika89

attika89
(senior tag)

Üdv!
Gyors segítségre lenne szükségem.
Adott egy weboldal, aminek az admin oldalára szeretnék belépni. Eddig minden gond nélkül működött, de most az IE8 azt írja, hogy "Az ADMIN-oldalakhoz csak Internet Explorer böngészővel férhet hozzá!"
Nem tudom miért szórakozik. Fontos lenne! :(((

Attila

Sony Xperia S w/ billie jean | fountain pen user

(#2373) Donvit078 válasza attika89 (#2372) üzenetére

Donvit078
(tag)

Hello
Gondold végig feltettél valamilyen új progit ami módosította a böngésző beállításokat vagy más egyéb ,,optimalizálást" ami miatt megváltoztak ezek a dolgok? Eszközök-Internetbeállítások alatt vannak a kis fülek ott mindent alapértelmezettnek állíts vissza ahol lehet adatvédelemnél a hely elöl a pipát vedd ki talán segít.

(#2374) attika89 válasza Donvit078 (#2373) üzenetére

attika89
(senior tag)

Köszi! Úgy néz ki megoldódott.

(#2375) Donvit078 válasza attika89 (#2374) üzenetére

Donvit078
(tag)

És mi volt a gond? ha lehet tudni hogy tanuljunk belőle?:)

(#2376) attika89 válasza Donvit078 (#2375) üzenetére

attika89
(senior tag)

Igazából, az illető telefonált a szolgáltatójának aztán a többit valahogy megoldották, mert szerkeszteni kívánt oldallal is valami baj volt. Szóval konkrétan én sem tudom, mert nem nekem kellett végül bajlódnom vele. :U
Szerencsére, mert nem nagyon értek hozzá.

[ Szerkesztve ]

(#2377) Donvit078 válasza attika89 (#2376) üzenetére

Donvit078
(tag)

Aha akkor igaziból nem is az ie-vel volt baj.

(#2378) dethroner

dethroner
(senior tag)

Srácok, ti explorer alatt be tudtok lépni a freemailbe? Én napok óta nem, holott chrome, firefox, opera meg behozza :F

[ Szerkesztve ]

(#2379) Donvit078 válasza dethroner (#2378) üzenetére

Donvit078
(tag)

Most próbáltam sajnos én se tudok...

(#2380) dethroner válasza Donvit078 (#2379) üzenetére

dethroner
(senior tag)

Se 32 se 64bites explorer nem tölti be. Laptopon némi frissítgetés után bemegy, ott meg mozilla alatt nem megy :)

(#2381) Donvit078 válasza dethroner (#2380) üzenetére

Donvit078
(tag)

Nem tudom mit gányoltak el a freemailosok emlékszem hogy nem olyan régen be tudtam lépni explorerrel most is belép csak beáll az oldalbetöltésénél.

(#2382) dethroner válasza Donvit078 (#2381) üzenetére

dethroner
(senior tag)

De ha jól olvasom, te is Pécsről írsz, mint én. Nem lehet hogy ez egy lokális hiba?

(#2383) Donvit078 válasza dethroner (#2382) üzenetére

Donvit078
(tag)

Nem hiszem ezt kétlem de vannak itt furcsaságok pécsen:)

(#2384) PASLA válasza Donvit078 (#2383) üzenetére

PASLA
(lelkes újonc)

Nekem símán belép a 32 és a 64 bites is.

(#2385) Donvit078 válasza PASLA (#2384) üzenetére

Donvit078
(tag)

Most egy kicsit átnéztem a dolgokat és kikapcsoltam a kaspersky internet securityben a reklámcsík blokkolót és utána már be tudtam ie-vel lépni simán tehát nálam ez volt a gond :))

(#2386) dethroner válasza Donvit078 (#2385) üzenetére

dethroner
(senior tag)

Reklámcsík blokkolás nálam nem volt bekapcsolva, de kikapcsoltam a KIS-t, ennek ellenére továbbra sem megy a freemail se a 32 se a 65bitesen :((

(#2387) Midway

Midway
(fanatikus tag)

A képen látható hiba van win7 32 bit alatt.

[img]http://imgserv.info/img_str/20120205_63007003.JPG

Mi a hiba oka?

[ Szerkesztve ]

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

(#2388) Donvit078 válasza dethroner (#2386) üzenetére

Donvit078
(tag)

Nem lehet az h úgy érzékeli a freemail hogy be vagy lépve másik böngészőröl és azért nem enged? Most egyébként visszakapcsoltam a kis reklám blokkolóját és így is be tudok lépni :( fene se érti... ActiveX szűrésed be van kacsolva? mert ha az be van akkor előfordulhat h nem enged.

(#2389) Donvit078 válasza Midway (#2387) üzenetére

Donvit078
(tag)

Passz, alaphelyzetbe állítsd a bongésződ minden beállítását és telepítsd újra a flashplayert, ha az se segít próbáld újratelepíteni az ie-t

(#2390) PASLA válasza Donvit078 (#2389) üzenetére

PASLA
(lelkes újonc)

Szerintem meg ne törődj vele.... a freemail origós, és minden origós dolog megbolondul néha.. majd megjavul.
Próbáld POP3-al, úgy biztos jó lesz.

(#2391) Donvit078 válasza PASLA (#2390) üzenetére

Donvit078
(tag)

Nekem most műkszik :)

(#2392) Midway válasza Donvit078 (#2389) üzenetére

Midway
(fanatikus tag)

A flash playert már újra raktam.
Megpróbálom a többit.

köszi

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

(#2393) dethroner válasza Donvit078 (#2388) üzenetére

dethroner
(senior tag)

Nem tudom én hogy mit érzékel, az biztos hogy nem vagyok bent a freemail-ben más böngészővel amikor az explorer-t próbálgatom. ActiveX nincs bekapcsolva.

(#2394) Donvit078 válasza Midway (#2392) üzenetére

Donvit078
(tag)

Esetleg még Microsoft Visual C++ újratelepítése és vagy az internet beállítások alatt a grafikus gyorsítás átállítása vagy átnázni hogy milyen kiegészítőket használsz amik bezavarhatják az ie-t tűzfal vírusirtók registery tisztítók, bővítmények....

Vagy egy unevezett tiszta rendszerindítás: [link]

(#2395) Donvit078 válasza dethroner (#2393) üzenetére

Donvit078
(tag)

Más egyéb program ? előugró ablak blokkoló, reklémblokkoló vagy valamilyen telepített böngésző kiegészítés? host fájl modosítást nem próbáltál?

Tiszta rendszer indítás? :) [link]

(#2396) Donvit078 válasza dethroner (#2393) üzenetére

Donvit078
(tag)

Az előbb én is próbáltam ie-vel belépni freemailbe megint de nem sikerült 2szer is... töröltem a böngészési előzményeket és akkor belépett :F azt ajánlom használj inkább pop3 levelezőprogramot vagy hát másik böngészőt...

(#2397) pilóta

pilóta
(PH! kedvence)

Amikor egy új lapot nyitok IE8 alatt, akkor valami Babylon Search nevű keresőoldal jön be automatikusan, ráadásul törökül :D

Honnan van ez és hogy lehet kiirtani?
Bővítmények között nincs ilyen, nem telepítettem semmit, alapértelmezett böngésző a gugli, van még wiki és bing fenn...

Aki él és nem boldog, az téved!

(#2398) Donvit078 válasza pilóta (#2397) üzenetére

Donvit078
(tag)

kezdőlap beállítás? :)

(#2399) pilóta válasza Donvit078 (#2398) üzenetére

pilóta
(PH! kedvence)

A kezdőlappal nincs baj, amikor megnyitom az IE-t, akkor bejön a kezdőlapom. Akkor történik ez, amikor egy új fület nyitok mellé.

Aki él és nem boldog, az téved!

(#2400) Donvit078 válasza pilóta (#2399) üzenetére

Donvit078
(tag)

ez alapján be tudod állítani de az furcsa hogy új fül nyitásánál ez jön be neked szerintem ott fent van valami bővítmény vagy valami eszköztár vagy akutya füle tudja mi más mahinálás ami megváltoztatja ezt a dolgot...

[link]

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Internet Explorer kérdések (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.