2013. május 21., kedd

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Internet Explorer kérdések (kiemelt téma)

(#2301) nyikszi

nyikszi
(senior tag)

Sziasztok! Nemrég tapasztaltam, hogy a Youtube-on nem jelennek meg a felkínált lehetőségek. Pl.: ha beírom, hogy alma, akkor régebben felkínálta lefelé, hogy alma együttes, vagy alma enomaroda stb... Most viszont se itt, se a Google kezdőlapján nem ajánlja fel. Ha az alapbeállításokat visszaállítom, akkor megint jó egy darabig, aztán valami megint elcseszi. IE8-as van fenn a gépen.

''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''

(#2302) G@ben

G@ben
(őstag)

Nemrég felraktam az IE8-at, de úgy néz ki, hogy egy programhoz (Oracle) nem jó, míg a 7-tel működött. Hogyan tudom visszarakni a 7-est?

Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra!

(#2303) Gabás válasza G@ben (#2302) üzenetére

Gabás
(őstag)

eltávolítod a 8-ast

[ Szerkesztve ]

(#2304) G@ben válasza Gabás (#2303) üzenetére

G@ben
(őstag)

És azt hogy? A programok telepítése/törlése listában nem tudom.

(#2305) Gabás válasza G@ben (#2304) üzenetére

Gabás
(őstag)

a Windows-összetevők között keresd

[ Szerkesztve ]

(#2306) moonman válasza G@ben (#2302) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

compatibility mode?

Sent from my Windows Phone

(#2307) G@ben válasza Gabás (#2305) üzenetére

G@ben
(őstag)

Megkerestem. A listából csak annál tettem pipát, tovább gomb, valamit csinált, újra kellett indítanom, de még mindig ott figyel.

moonman: ez alatt mit kell érteni?

(#2308) Sweet Lou 6 válasza G@ben (#2307) üzenetére

Sweet Lou 6
(őstag)
LOGOUT blog

http://sweetlou6.wordpress.com/ | Ha két lehetőség közt nem tudsz dönteni, csinálj egy harmadikat.

(#2309) G@ben válasza Sweet Lou 6 (#2308) üzenetére

G@ben
(őstag)

Nem jó. Az a baj, hogy telepíteni kéne a Cisco portforwarder controlt, ami felugró ablakként jelenik meg, de egy előtérben lévő ablak miatt nem tudom, ha azt az ablakot meg be akarom zárni vagy továbblépni, akkor az egész elérhetetlen lesz.

(#2310) ro_bert17 válasza G@ben (#2302) üzenetére

ro_bert17
(őstag)

Próba: A speciális fülön van egy Memóriavédelem engedélyezése az online támadások mérséklésére pipát vedd ki.

(#2311) G@ben válasza ro_bert17 (#2310) üzenetére

G@ben
(őstag)

Működik! :D
Igaz, hogy vagy 3x kellett bejelentkeznem, de megy! Köszönöm! :R

(#2312) repvez

repvez
(fanatikus tag)

IE)-ben valamelyik program megváltoztatta a kezdölapomat és eltünt a sokszor látogatottak listája a kezdölaprol is azok a ikonok amin a legtöbbet látogatott oldalak voltak összegyüjtve.
A kérdésem az vbolna hogy hogyan tudom visszaállitani ezt az oldalt , hogyha uj oldalt nyitok meg a böngészöben ?

(#2313) moonman válasza repvez (#2312) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

about:tabs

Sent from my Windows Phone

(#2314) cascada

cascada
(senior tag)

Sziasztok!

Létezik IE9 alá olyan kiegészítő (bár itt nem vagyok benne biztos, hogy igy hivják), mint Firefox-hoz a FireGestures? A célom az lenne, hogy a jobb gomb lenyomására és egy bizonyos egér mozdulat megtétele után bezáródjon az aktuális fül.

Másik kérdés: létezik valami nagyon hatásos reklám szűrő kiegészítő hozzá? (olyan, mint Firefox-hoz az ADBlock)?

Ezek nélkül sajnos használhatatlan az IE9. Tele van szemetelve minden reklámokkal. Katasztrófa így az internetezés..
Köszi előre is!

(#2315) S-IW válasza cascada (#2314) üzenetére

S-IW
(kvázi-tag)

(#2316) cascada válasza S-IW (#2315) üzenetére

cascada
(senior tag)

Köszi szépen! Nagyon jó kis kiegészítőnek tűnik! :) Működik szépen :)

[ Szerkesztve ]

(#2317) Gorneck23 válasza cascada (#2314) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ezek nélkül sajnos használhatatlan az IE9. Tele van szemetelve minden reklámokkal. Katasztrófa így az internetezés.. Igazi érvágós...ha nem jár nyomi oldalakra az ember, akkor nincs semmi baj...

Ez ugyan nem adblock, de sok mindent szűr...
[link]
[link]

De lehet csinálni sajátot is...

Diablo 3 - Gorneck#1239

(#2318) cascada válasza Gorneck23 (#2317) üzenetére

cascada
(senior tag)

Köszi! Kipróbáltam őket.
Ennél a két oldalnál rákattintottam az 'Add EasyPrivacy Tracking Protection list to Internet Explorer 9' és 'Add TPL' linkekre és hozzáadtam a szűrőket az IE9-hez. Úgy látom néhány reklámot sikeresen eltüntetett, viszont YouTube-nál a videók közben megjelenő kis reklám csíkokat nem sikerült vele eltüntetnem :( Lehet, hogy valamit még be kellene állítani?

(#2319) Pipó

Pipó
(senior tag)

A dupla ablaknyitásra nincs még valakinek ötlete? Vagy ez valami új ficsör?

Kicsi gyerekkorom óta senior szerettem volna lenni! dziwny grzyb

(#2320) Gorneck23 válasza cascada (#2318) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Én a fanboyos kettőt használom, de csak azé mert nálam gyorsított a böngészésen...

Mármint a videon megjelenőre gondolsz? Az nem flash? Nem youtubeozok...

Diablo 3 - Gorneck#1239

(#2321) cascada válasza Gorneck23 (#2320) üzenetére

cascada
(senior tag)

Értem :) Az videón megjelenő reklámokra gondolok. Nagyon idegesítenek. Nem szoktam hozzájuk, mert ugye FireFoxnál nem jelennek meg :D [link]

(#2322) Gorneck23 válasza cascada (#2321) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Nemtom azt mi tiltja...mert ez nem adblock...

[link]

Diablo 3 - Gorneck#1239

(#2323) cascada válasza Gorneck23 (#2322) üzenetére

cascada
(senior tag)

Köszi szépen! Így máris jobb reklámok nélkül :)

(#2324) metaldog

metaldog
(fanatikus tag)

Hali az lenne a kérdésem hogy ie6 van munkahelyemen és azt szeretném beállítani hogy minden oldalt amit mondjuk parancsikonból akarom megnyitni új oldalt hozzon fel nem pedig a megnyitottban jelenjen meg. Hogy lehet ezt beállítani.

(#2325) PASLA válasza cascada (#2314) üzenetére

PASLA
(lelkes újonc)

Én régóta használom a [ Simple Adbock ]nevű programot. IE6-tól felfelé jó mindegyikhez 64 biten is. :)

[ Szerkesztve ]

(#2326) Elar

Elar
(fanatikus tag)

Sziasztok

Lenne egy olyan kérdésem, amit már többen feltettek, de igazából seki nem válaszolta meg.
IE9 alatt jelszókezelést hogy lehet csinálni?

Hiányozna egy olyan pont hogy "Ezen ez oldalonne kérdezze többé"

Szeretnék módosítani egy jelszón és sehols em tudok....

Tudnátok segíteni?

(#2327) PASLA válasza Elar (#2326) üzenetére

PASLA
(lelkes újonc)

Ha csak egy jelszón szeretnél módosítani, akkor ha van ahhoz a bizonyos oldalhoz elmentett felh.név,jelszó páros, akkor az IE megkérdezi, hogy módosítsa-e..
Ha csak EGYfelhasználónév/jelszó párost szeretnél eltávolítani, akkor az oldalra való bejelentkezés előtt, mikor az (elvileg) üres dobozra klikkelsz, és a legördülőben megjelenik a felh.neved, nyomsz egy Delete-t. Akkor is kér az IE megerősítést. :)

(#2328) Elar válasza PASLA (#2327) üzenetére

Elar
(fanatikus tag)

Nálam nem kérdezi meg. Ez a baj :)

(#2329) PASLA válasza Elar (#2328) üzenetére

PASLA
(lelkes újonc)

Akkor töröld ki Delete-vel, és írd be újra.
Vagy csak egyszerűen jegyeztesd meg vele az újat. :))

(#2330) Franklin

Franklin
(senior tag)

IE8 alatt, ha pl. startlap.hu-n egy linkre kattintok, akkor egy új ablakban dobja fel a linket, de nem teljes méretű ablakban.

Lehetne ezt orvosolni, hogy teljes méretben nyíljon meg? Az IE alapból teljes ablakban indul, azzal nincs gond.

Visszaolvasgattam, párszor már felmerült már ez a kérdés, de nem jött egyértelmű válasz. Javasolták pl. a középső gombos kattintást, de akkor új fülben nyitja meg a linket, nekem pedig új ablakban kéne.

Megoldható szerintetek?

(#2331) PASLA válasza Franklin (#2330) üzenetére

PASLA
(lelkes újonc)

Próbáld meg egyszer a nem teljes méretű ablakot széthúzni, amennyire lehet....elvileg úgy marad a továbbiakban. :)

(#2332) Franklin válasza PASLA (#2331) üzenetére

Franklin
(senior tag)

Igen, ez működik, köszi!

(#2333) sti10p

sti10p
(senior tag)

Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy be volt jelölve, hogy az Internet Explorer minden kilépéskor törölje az előzményeket és ezt meg is tette, de lenne egy cím amire nem emlékszem és most szügség lenne rá. Van valami esély, mód, program az előzmények visszahozására (pár órája történt)?!
Előre is köszi!

XY

(#2334) PASLA válasza sti10p (#2333) üzenetére

PASLA
(lelkes újonc)

Nincs. Sajna.. :( Hacsak nem a Google-n kerestél a bizonyos oldalra, akkor esetleg a Dashboard...

[ Szerkesztve ]

(#2335) ninjapundi

ninjapundi
(újonc)

Nekem egy olyan problémám lenne, hogy:

Újra húztam a Windows 7 hom. prem. 64bit OP rendszer.
Elkezdtem felrakni a frissítéseket, és ugye köztük volt az új IE9 böngésző.
A problémám az lenne igazából hogy mikor megnyitom az IE automatikusan feljön egy második tab hogy ismerjem meg az őj böngésző stb... és ezt sehogy nem tudom eltüntetni. Mindig mikor megnyitom automatikusan megnyílik!

(#2336) Relisys

Relisys
(senior tag)

Sziasztok!

Van valami lehetőség arra, hogy az internet explorer 9 elmentsen olyan helyen jelszót, ahol az nem engedélyezett (pl. neptun) ??? (autocomplete off-ra van állítva a forráskódban)

(#2337) ro_bert17 válasza ninjapundi (#2335) üzenetére

ro_bert17
(őstag)

inetcpl.cpl kezdőlapnál ki tudod törölni? (bár gondolom nem is úgy indítja)
böngésző alaphelyzetbe hozással?

(#2338) ninjapundi válasza ro_bert17 (#2337) üzenetére

ninjapundi
(újonc)

Kezdő lapnak egy üres oldal van berakva, és próbáltam már mindenhogy vissza állítani törölni a beállításokat stb.

(#2339) PASLA válasza ninjapundi (#2338) üzenetére

PASLA
(lelkes újonc)

Nekem is volt ilyen még az IE8-nál. Beállítottam azt kezdőlapnak, majd lecseréltem. Úgy megoldódott. :D

(#2340) ninjapundi válasza PASLA (#2339) üzenetére

ninjapundi
(újonc)

Köszi kipróbálom :)

(#2341) Ace Ventura

Ace Ventura
(PH! addikt)

Sziasztok!
IE9-et használok, és az a problémám, hogy a facebooknál ha rámegyek bedob mindenféle oldalakat, amiket be kell zárnom, hogy be tudjak jelentkezni.
Megoldást tudjátok erre?

Távközlési szolgáltatások értékesítésére viszonteladó partnereket keresek! Számlaképesség feltétel!

(#2342) _stick_

_stick_
(őstag)

Sziasztok!
IE8-nál van lehetőség egyszerre kettő vagy több kezdőlap beállítására?
:R

Meg is találtam, meglepően ésszerű: itt

[ Szerkesztve ]

(#2343) troland26

troland26
(senior tag)

sziasztok
IE9-nél hol lehet beállítani, hogy megjegyezze a nyitott lapokat, és azokat nyissa meg a következő indításkor ?

(#2344) Gorneck23 válasza troland26 (#2343) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ez gondolom kevés...mert nem emléxem ilyesmire... :(

A legutóbbi böngészési munkamenet lapjainak ismételt megnyitásához kattintson Az utolsó munkamenet újbóli megnyitása parancsra.

[ Szerkesztve ]

Diablo 3 - Gorneck#1239

(#2345) Donvit078

Donvit078
(tag)

Hát ez ie9 egy elég szuper böngésző lett mit ne mondjak, gartula a microsoftnak. :DD

vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek

(#2346) Pano

Pano
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Egy olyan probléma adódott, hogy egy gépen mindenképp ragaszkodnak az Internet Explorerhez a használói.
Eddig még nem is lenne probléma, a rendszer az Win 7 64 bit. Csak az illető sokat youtubeozik és olyan jelenség zajlik le, hogy miközben megy a videó és mondjuk görgetni kell az oldalt hihetetlenül darabos, akad, fagy. Minden más oldal tökéletesen működik. Ez mitől lehet? Próbáltam már flash-el variálni, de nem segített. A gép elég combos, szóval még azt se mondhatni, hogy a proci vagy a vidi kari nem bírja (más böngészőben amúgy hibamentes a youtube, direkt megnéztem.)
A kompatibilitási mód valamit javít rajta, élvezhetővé teszi de megoldható, hogy nekeljen mindig arra nyomogatnia, ha youtube-ot nyit meg?

[ Szerkesztve ]

Szeretem a kettes számrendszert(1), vagy mégsem(0)?

(#2347) Gorneck23 válasza Pano (#2346) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Ez a 9?
Milyen VGA?
HW gyorsítás youtube illetve ie esetén is ki be kapcs?

Komp módot, ha beállítod egy oldalra az úgy is marad...

Diablo 3 - Gorneck#1239

(#2348) Pano válasza Gorneck23 (#2347) üzenetére

Pano
(senior tag)
LOGOUT blog

Hali!

Igen, IE9, a VGA az régebbi, Ati Radeon 1950 XT. A Proci egy Intel i3 Néztem a HW gyorsítást, de szoftveresre van belőve és nem is engedi máshogy.

[ Szerkesztve ]

Szeretem a kettes számrendszert(1), vagy mégsem(0)?

(#2349) Gorneck23 válasza Pano (#2348) üzenetére

Gorneck23
(Jómunkásember)
LOGOUT blog

Pedig a VGA driverre gyanakszom...mert ugye az ie és a flash is hw gyorsított. Ezért kérdeztem, hogy azokban ki van e lőve.

Diablo 3 - Gorneck#1239

(#2350) Donvit078 válasza Pano (#2346) üzenetére

Donvit078
(tag)

Amikor szaggat a kép a vinyó nem kerreg dolgozik közbe ezerrel?

vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Internet Explorer kérdések (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.