ha tőlem kérdezed akkor comodo 3.0 + nod32 3.0 van a gépen de hiába állítom le őket nem változik semmi!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!

ha tőlem kérdezed akkor comodo 3.0 + nod32 3.0 van a gépen de hiába állítom le őket nem változik semmi!
Sziasztok !
Olyan probléma adódott egy gépen , hogy minden előzmény nélkül egyszer csak elindul magától az IE7 és bejön egy sport oldal ...
Ilyennel találkozott már valaki ?
Popup le van tiltva , normál böngészéskor megis fog mindent .
XP pro + Sp3telepítve (minden legális)
Spyware Terminator talált egy enyhén veszélyes sütit , az el is lett távolítva tegnap .Azóta se AVG se ST nem jelez semmit, viszont a hiba továbbra is jeletkezik .
Help !
Pedig ez walami szemét, frissített teminátorral és / vagy egyéb eltávolítókkal takaríts, lehetőleg csökkentett módban indítva a gépet.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1

Már mindent megpróbáltam... és mégse... SubInACL.exe-t is lefuttattam. Hiába. Az IE7 nem megy fel a gépre! Csökkentett mód, akkor sem. A log file-ban azt látni, hogy a reg. kulcsok nem írhatóak... Ez valami vicc? Vírus, spyware, stb. nincs.
Köszi a helpet!
Freedom, Nature, Love & Music

Sziasztok.

Tudnátok benne segíteni, hogy miért tolja el így a bejelentkezési ablakot?
Microsoft Windows Vista Home Premium Service Pack 1
Internet Explorer 8 BETA 8.0.60001.17184
Előre is köszi.

Segítség! Segítség!
Valamit megnyomhattam figyelmetlenségből, mivel, ha beakarok lépni a mailcímemre a kezdőbetűm beírása után azonnal megjelenik a felhasználónevem és a jelszavam, persze az utóbbi csak kódoltan, de így is betud lépni a gépről bárki és eltudja olvasni a leveleimet!!! Ez azonnali orvoslást igényel!
Hogy lehetne visszacsinálni?

eszközök menüpont, "böngészési előzmények törlése..."
Jelszavak törlése!
Sziasztok. Vista x64-est használok, és állandóan lefagy az explorer, kb 5-10 percenént, nem tudtok valamit a probléma megoldására?

Nekem ugyanez van 32 bites ultimate-el (jogtiszta)
Fagyogat időnként.
Távközlési szolgáltatások értékesítésére viszonteladó partnereket keresek! Számlaképesség feltétel!

sziasztok
eredeti (campus-os) win xp sp2 -t felraktam, letöltöttem az sp 3 -at, telepítettem. minden ok. most letöltöttem a IE 7-et, telepítettem, végigment és arra kért a rendszer hogy indítsam újra, hogy az ie 7 telepítése sikeres legyen. megtettem, de se híre-se hamva a 7-esnek, még hibát se írt ki.
mi lehet a gond?
Aurea mediocritas

ismert probléma! sp3 után nem megy fel az ie7 (legalább is a magyar nyelvű ie7), fordítva kell telepíteni; sp2 után ie7, és csak utána sp3, ebben a sorrendben ok!
próbáld meg feltenni az angol nyelvű ie7 verziót, többen is írták, hogy az felmegy az sp3 után, és magyar nyelvű ie6 verzióra ráhúzva, megtartja a magyar nyelvű felületet a böngésző!

köszi
próbáltam az englis vert, de azt se komálja 
leszedem az sp3-mat
ilyen hülyeséget

Aurea mediocritas

nem hiba, és nem is hülyeség - legalább is az ms szerint...
az sp3 leírásában az szerepel, hogy az ie 7-es verziója kell neki, ha az ie 6-os verziójára ráhúzza valaki az sp3 csomagot, onnantól kezdve elvágta az ie6 böngészőt; újabb verziót nem lehet ráfrissíteni, valamint bizonyos frissítéseket/javításokat sem!
ha visszaolvasol, láthatod, hogy volt olyan is, akinek még az sp3 eltávolítása után sem ment (már) fel az ie7 vagy ie8, semmilyen módon sem! ez van...

Nekem Vista alatt folyamatosan fagy az E7. A Firefox meg tökéletes.Nem tudom mi lelte 

hát igen az ms szerint....
de szerintük a kék halál is természetes 
[ Szerkesztve ]
Aurea mediocritas

hüjeségeket ne terjesszünk már. abszolút rátelepíthető az SP3-ra az IE7, naponta csinálom hiba nélkül. egyedül egy kikötés van, ha az IE7 SP3 előtt megy fel, akkor később nem távolítható el. bővebb infó lásd: IEBlog
ha nem települ, arra több lehetséges megoldás is van:
- Adobe Reader-t, Flash Player-t és kb. minden Adobe terméket, ami valahogy beépül a böngészőbe, távolíts el.
- nem eredeti a Windows-od
ezt itt tudod ellenőrizni: WGA -> balra "Validate Windows"
- töltsd le a telepítőt és installáld csökkentett módban, hátha valamelyik futó szolgáltatás nem engedi lecserélni a fájlokat.
- valamelyik képnézegető alkalmazás magáévá tette a tif/tiff registry kulcsokat és a telepítő nem tud írni bele. megoldás:
HKEY_CLASSES_ROOT\.tif
HKEY_CLASSES_ROOT\.tiff
állítsd be a kulcsok jogosultságait úgy, hogy a szülőmappából örökölje azokat.
Sent from my Windows Phone

a kék halál egy védelmi funkció, ugyanannyira természetes, mint bármelyik hibaüzenet.

tiltsd le az összes bővítményt és engedélyezd őket egyesével, majd kiderül.
az IE fagyások 99,5%-a az add-onok miatt van. (részemről Flash-re gyanakszom, botrányosan szarul van megcsinálva)

pedig ezzel a problémával van tele szinte minden fórum, de igazad lehet!
viszont; eredeti (nem buherált!) xp feltelepít (ebben ie6) -> sp3 ráhúz (semmi más!)
-> utána ie7 nem települ!
igaz csökkentett módban nem próbáltam, de nem is fogom, mert nem természetes módja a dolgoknak...
egyszerűbb volt csinálni normális telepítőt, amiben benne van az sp3 + ie7 + mp11 is!
[ Szerkesztve ]

Valakinek ötlete 

#1268 esetleg? 

sziasztok
az lehet hogy internet explorer miatt kékhalálozik a gép?
mert már nem tudok mit kitalálni miért csinálhatja.
asztali gépemet érte állandóan kékhalál és inkább vettem egy lenovo 3000 N500 notit(3 napos), de most ezen is kékezett egyszer.
eredeti xp van rajta, SP2-es alapból és letöltöttem rá az SP3-mat, utánna meg az IE7-et kétszer(angol, magyar) de nem ment rá(már utánna néztem miért úgyhogy ez most lényegtelen 6 is jó most) ez volt tegnap, ma meg bedobott egy kékhalált.
Légyszíves segítsetek tippek, linkek, ötletek bármi jöhet mert el vagyok keseredve hogy most a két gépen jelentkezett már.
Aurea mediocritas
Egy hete semmi válasz.....

Csunya kritikus hibat talaltak az OSSZES IE verzioban tegnap. Kerulendo a hasznalata, amig ezt a regi hibat be nem foltozzak.
B-L-A-C-K: hasznalj masik bongeszot
Helló biztos úr. Nem alkohol vagyok befolyásoltsága felett. Néha összeszavakat a keverem.
Nekem ez kell! 

sziasztok
IE 6-ot használok és amikor leteszem kicsibe nem akarja visszahozni nagyba csak kiad egy hangot a gép ha rákattintok és nem ugrik fel.
ez mitől lehet? netán köze van a fent említett hírhez?
Aurea mediocritas
Azt azért tegyük hozzá, hogy Vista alatt bekapcsolt UAC-vel lehetetlen károkozásra használni ezt a hibát. Amúgy is több mint 5 perce kint van a patch 
Because in South Africa we call a traffic light a robot!
Válasz erre magamnak
CCleaner !
Kitakarítota azt a vackot 
Más
CID reklámok ...
Van valakinek erre gyógyszere ?

A cid reklámok legtöbbször a MSN Plus-sal mennek fel. Ha neked fent van a Plus, akkor töröld le, majd rakd fel újra, és telepítés előtt ki lehet választani, hogy akarod-e a cid-et telepíteni.
Köszi ! Win. Live Messenger volt a gépen , de leszedtem , mert úgysem volt használva ...
Remélem beválik .

Nekem állandóan lefagy az internet explorer ez mitől lehet?A vista nem fagy le,és ha ie újraindítom akkor utánna jó egy darabig..
Fujifilm FinePix S3500 eladó

A bővítményeket próbálgatsd, flash, stb., valószínűleg valami kiegészítő progi miatt van.

3 napja van gondom az explorerrel.
Előtte 1 évig semmi.Azt irja ki minden weblapnál, ami a linken van.
Tegnap raktam új wint, és az sem segitett.
[link]
Távközlési szolgáltatások értékesítésére viszonteladó partnereket keresek! Számlaképesség feltétel!

No gyerekek!Mindenki ünnepel?

Ha újratelepítetted a Win-t és nem tettél fel toolbar-t és akkor is elszáll akkor a szoftver hibának kicsi az esélye. Ez a hiba beépült FlashPlayerrrel is előjön? Kémprogi irtó és vírusirtó nem jelzett?
Lehet RAM hiba is, tehát hardver hiba.
[ Szerkesztve ]
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad.

Nem jelzett semmilyen progi.20 perces winnel ugyanugy csinálta mint a 9 hónapossal.
A ram hibának lenne más jele is sztem, de ettől függetlenül letesztelem.
Flash playerrel, és anélkül is kidobja a hibaüzit.

Üdv!
Én is pont ezzel a hibával küzdök, sehogy se akar elmúlni...
Ha sikerült megoldani, add át az infót, hogyan!? Bár akkor meg már úgy se nézed ezt a topicot

Azt hittem, hogy ha firefoxot rakok fel, majd elmúlik, de minden indításnál kiírja rendületlenül.
[ Szerkesztve ]

Fogom nézni, és ráddobok majd egy privit.
Ma lesz ramcsere, és meglátjuk mit mutat.
Az az érdekes, hogy az origo a kezdőlapom, és az nem áll le, csak ha továbblépek onnan.Kezdem már tényleg nem érteni.... 

Hmm...nálam meg az van, hogy kiírja ezt a szöveget, aztán nem állít le semmit, szóval a böngészést nem zavarja, régen amikor volt ilyen gondom, akkor leállította folyton. 

És hogy sikerült kiküszöbölni a problémát?

Nem küszöböltem ki semmit, ez ilyen most, kiírja a problémát, de nem zár be semmit. Bármivel próbálkoztam idáig, nem javul. 

Ja, félreértelmeztem a kérdésedet szerintem, gondolom arra értetted, hogy régen hogyan oldottam meg...hát anno inkább újraraktam a wint.
Lehet, hogy valami frissítés nincs meg neki...
Friss rajta a win, tegnap izzítottam rá netet. Tesóm gépét is tegnap raktam újra, neki nem volt ilyen problémája, remélem azóta sincs.

Hát nem tudom, nekem 20 perces winnel is csinálja.Eddig is igy csináltam hogy csak a hálókártya driverjét pakoltam fel, és a netről szedtem le a többi friss drivert.Évek óta igy csinálom a dolgokat, nem hinném, hogy szoftveres oka van.
Másfél óra múlva okosabb leszek!

Egy olyan problémám van ,hogy a frissült explorer miatt egy alkalmazásom nem működik.
Van rá vmilyen mód ,hogy régebbi verziót használjak a hetesnél újra?
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

A 2X512 Mb Samsung memót kicseréltem egy 1 Gb os kingmax modulra, azóta hibátlan az explorer.Nyúzom egy órája, de eddig nem produkálta a hibát.A Samu modul, megy memtest-re, aztán ha hibás, akkor gariba.

megoldva
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Na akkor csak megoldódott!
Nekem 2 db 1 gigás van a gépben, tegnap kivettem az egyiket, de semmi változás. Az maradt benne pedig, ami régebben még egyedül volt, és akkor nem volt ilyen problémám 

Még annyit fűznék hozzá, hogy amikor beszereztem a másik modult, akkor sem volt ilyen gond, csak azóta, amióta újra raktam a wint.
Tehát a gép indításánál kapásból kapok ilyen üzenetet, 3x nyomok rá a mégse gombra...aztán böngészés közben is előfordul, de még mindig az van, hogy hiába írja ki, bezárni nem zárja be az oldalakat, ilyennel még nem találkoztam.
Sajna marad ez így, nincs időm eladni a memókat, és újakat venni. 
Hi!
A nejem gépén bekapcsolás után iexplorer.exe folyamatosan 99%-on tekeri a procit ...akár egész nap és csak feladatkezelőből lehet kilőni .
Így a gép érthetően tetű lassú .Egyébként nem is használ IE-t (Opera van) , és MsN -nt se ,és semilyen más progit ami igényelné az IE-t .
XP SP3 , auto refresh nem megy , vírus (elméletileg) nincs , Sp.Terminator nem talál semmit , Ccleaner futtatva -semmi változás ...
Hogy lehet "uninstallálni" az IE7-est